2023. 09. 18.
Öleld meg Rómeódat. (szept. 18-19-20-21.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Öleld meg Rómeódat. (szept. 18-19-20-21.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, SZEPTEMBER 18.:
A HETEDIK...
0
...nem mutiból készült!

Talán érdemes:
A Cinemax 2-őn fél kilenckor (vagy holnap ugyanitt 13:30-kor) Woody Allen 1990-es variánsa Lewis Carroll örökbecsűjére. Az ő Alice-a (Mia Farrow) midlife crisisszel küzdő háziasszony, a fehér nyulat meg kínai természetgyógyásza (Keye Luke) pótolja aki háta helyett a fejét „kezeli” varázsszerekkel. Ezek hatására Alice előbb láthatatlan lesz majd félrelépő férjét (William Hurt) bosszulná meg az első útjába kerülővel (Joe Mantegna). Többi találkozása már a Karácsonyi ének mintáját követi hogy végül Woody Dickens mellett Fellinit is megidézze (Júlia és a szellemek), jól oldva meg a lehetetlent. A Viasat3-on a kétezres évek ismétlésgyanús akció-klasszikusa kilenckor, még egyet csavarva az akkortájt dívó Shakespeare-feldolgozásokon. Oaklandben, a kínaiak és feketék közötti bandaháborúkban már nem kifejezetten nemesi klánok feszülnek egymásnak de a virágnak itt sem lehet megtiltani azt, amit. A triádok egyik ifjú tagját megölik, testvére, Han SOLO Sing (Jet Li) pedig a Távol-Keletről (és a rácsok mögül) ugrik át a tett helyszínére. Nyomozását nem nézik jó szemmel, a sajátjainál még azzal is kihúzza a gyufát hogy belezúg a rivális család lányába (Aaliyah). Andrzej Bartkowiak az Öld meg Rómeót! készítésekor ráérzett a korszellemre de az áttöréshez kellett a Mátrix producere, Joel Silver is. Azóta sok víz lefolyt a Dunán és ma már DMX sincs velünk, Li meg mintha elindult volna Seagal után. Levitézlett STÁRokat emlegettem, nos ugyanabban az időben (21:00) Morgan Freeman égeti magát a Moziverzumon egy serial killeresdivel. A Muti három külön induló szálat fog össze, egyik oldalról ott van a pedofilvadász (STEVEN SEAGAL Cole Hauser), a másikon meg az afrikai hagyományokban jártas prof. (Freeman). Társulásukra akkor lesz szükség amikor felbukkan a vudupap aki az elit számára végzi a Halálos rituálékat. Egy kis Angyalszív, egy kis Hetedik, jó sok amatőr hiba, az igazi rejtély az hogy Morgan bátyó mit keres benne. Tudom hogy pénzt, de fűre kell neki ennyire vagy üldözi az adóhivatal? Ki tudja, egyszer talán majd ez is kiderül. Továbbra is este kilencnél és alacsony szinten maradva a Filmbox Plus-on max. egynekjó B-movie Vinnie Jones-szal. Az ő félig magyar karaktere, Dragos Molnar szervezi a szépségversenyt amire zsűrizni hívják az álomgyári STÁRrá avanzsált ketrecharcost (Tony Schiena). A szabályok egyszerűek, a jelentkezőkből is lehet válogatni, kivéve a négy kiszemelt győztest ám a vendég rögtön a leendő első helyezettre (GIANNA MICHAELS Lisa McAllister) veti ki hálóját, szinte meg is csinálva a kamerák előtt. A főszervező agya eldurran de az élő közvetítés marad, csak a tét lesz más: Élni vagy halni, ez itt a kérdés!

Ma is TANULTAM leszartam valamit rovat:
Mitől olyan különleges a Balaton színe? – Találd ki:
Kísérteties jelenséget figyeltek meg a Neptunuszon: „A tudósok sejtik, mi lehet a gond.” – Csak nem az hogy LESZAROM?...
szagos – Íme, ez az öt legbüdösebb dolog a világon – Mind az ötöt LESZAROM, mert:
Tudomány – Kimutatták, milyen szagok vonzzák jobban a szúnyogokatLESZAROM. A szúnyogokat is.
Észkombájn – Kihalt, majd egy özönvíz után főnixként támadt fel egy kis barna madárfaj – Kihalt, mégis kicsi, barna, és LESZAROM!
Bizarr, ámbár hasznos új gyógyszer kapott engedélyt: emberi ürülékből származó baktériumokkal kezeli a fertőzést: „A visszatérő Clostridioides difficile-fertőzéseket kezelheti egy új gyógyszer, ami most kapott zöld lámpát az amerikai gyógyszerfelügyelettől.” – Mi ebben is megelőztük őket a LESZAROM tablettával.
Ma is tanultam valamit – Cannabis miatt menetelt az orosz télbe és a bukásba: „Pedig kora legnagyobb seregével vonult fel Napóleon. De a kender túl értékes volt az oroszoknak.”LE KELL SZARNI Sört kell inni, továbbra sem akármilyet:
ma is tanultam valamit – Félmillió forintért egy életre elegendő kínai piát kaphatunk – csak győzzük meginni – ...és kiszedni belőle a mikrocsipeket :DDDD

 

KEDD, SZEPTEMBER 19.:
REPÜLŐS GIZI GIBSON
0
Kapd el, ha tudod!

Talán érdemes:
Kilenckor Neill Blomkamp ismétlésgyanús disztópiája a Viasat Filmen bár az Elysium emlékeim szerint eddig csak hivatkozva volt a blogban. A Föld itt már szó szerint prison planet, a gazdagok a fent említett Zárt világban keringenek az űrben és élik az elviselhetetlenül könnyű létet. Maga Jodie Foster gondoskodik róla hogy a plebs ne jusson be közéjük ám ahogy az ilyen sztorikban lenni szokott, itt is jön a legkisebb fiú, MAD Max (Matt Damon). Neki azóta nincs vesztenivalója hogy jelentős sugárzásadagot kapott a gyárban, a gyógyszere meg csak odafent kapható. A bemutató óta eltelt évtizedben sok itteni dolog megvalósult, főleg a tömeg melóját felügyelő, elvevő, majd a munkanélkülieket ütlegelő robotok SPOILER akik szinte biztosan nem fognak úgy firmware-t váltani mint itt SPOILER VÉGE, konteósok meg azóta is találgatják hogy a rendező úr vajon érzékenyíteni akart vagy a jövőbe látott vele. A Moziverzumon a lassan rehabilitált Mel Gibson mellékeskedik valóságalapú krimiben 23:25-kor. Gilbert Galvan Jr. (Josh Duhamel) mögött tevékeny múlt állt de ezt is überelte amikor a rá kiszabott ítélet letöltése helyett Kanadában és Robert Whiteman néven, Repülős banditaként kezdett új életet. Erre először a nyolcvanas évek anyagi válsága sarkallta majd az hogy csajának (Elisha Cuthbert) biztosítsa a stabil hátteret. Rablásai során senkit sem sebesített meg és a nagy trükkje az volt hogy a kavarodásban a szemtanúk közé vegyülve távozott (nyilván az álruha ledobása után). Ha már szimpi bűnözők:

Pussypass rovat:
Szabadlábra helyezték Emma Coronelt, a mexikói El Chapo drogbáró feleségét: „Coronel még kamaszként ment hozzá Joaquin Guzmánhoz, mikor a drogbáró börtönbe került, futárként segítette férje munkáját.” – ...most pedig kiépítheti a saját birodalmát.
Nem érzi, hogy rossz ember lenne, mert elvált haldokló férjétől: „Szavaiból úgy tűnik, a férfit okolja miatta, aki elmerült a saját önsajnálatában.”BEZZEG HA FÉRFI TENNÉ UGYANEZT A FELESÉGÉVEL A férj csak örüljön hogy megúszta sima halállal:
Megölette férjét a grófné, most főnemesi rangjáért harcol a családdal: „A börtönben is elvárta, hogy az őrök grófnénak szólítsák.” – Írjon róla ő is könyvet:
Egy anya gyerekkönyvet írt a férje elvesztése miatti gyászról, most kiderült: ő ölte meg a férfit: „(...) Azt mondta, a három gyereke sokat segített neki a könyve megírásában, mert kifejezték szomorúságukat apjuk elvesztése miatt.” – De legalább a gyerekeknek nem lett baja:
Állami hitelből bérelt fel bérgyilkost egy amerikai nő: „Az áldozat hároméves lánya is a helyszínen tartózkodott, súlyosan megsérült.” – Állami hitelből emberölés? Bizony nagy úr a szegénység:
Tizenkét barátját gyilkolhatta meg ciánnal egy thaiföldi nő: „Anyagi okokból gyilkolhatott, egy volt párját is megmérgezhette.” – HESSTEG BRÜHÜHŰŰ, írja meg ő is a nehéz sorsát:
Hét férfit ölt meg a női sorozatgyilkos: „Aileen Wuornosnak rendkívül zaklatott gyermekkora volt.” – Jajj szegényke, mentsük fel őt meg a társait is!!!

 

SZERDA, SZEPTEMBER 20.:
YOU ARE LEGIONS!
0
Argentin padló. Fogod?

Talán érdemes:
Mára csak nagyon egy rossz és egy nagyon bizarr program jut. 21:00-kor John Malkovich és Frank Grillo követi Morgan Freemant és megy le kutyába a Filmbox Premiumon. A Hallmarkosan elnevezett Széttört élet még olyanabb mint amilyennek elképzeljük: jómódú férfit (Cameron Monaghan) ejt rabul látványosan őrült lány (Lilly Krug), előbb csak a szívét és képletesen, majd szó szerint is, immár gyerekével és ex-feleségével együtt. Luis Prieto az Elemi ösztönt hozta volna közös nevezőre a Kopp-koppal meg a Tortúrával de a végeredmény így is a The Room-ot idézi (néha még van is olyan szórakoztató). 22:55-kor a hét második okkultkodása a Film Mánián a Legionsszel de már Dél-Amerikából. A bolondok házában kb. minden bentlakó azt állítja hogy jogtalanul van ott de Antonio (Germán De Silva) tényleg önhibáján kívül került be. A civilben varázsló fickó „szakmájával” lányát, Elenát (Lorena Vega) is elidegenítette aki a papát hibáztatja anyja haláláért. Azért viszont egy démon a felelős „aki” most újra Földre száll és Elena feláldozásával szilárdítaná meg a hatalmát – hát ilyenek arrafelé az átlagos hétköznapok, ha nem a kartellek akkor a másvilág ritkítja a normálisok (?) létszámát.

LÁJKDÍSZ! rovat:
...the Harvey Weinstein Awards Edition:
Íme, a LACMA-gála legvillantósabb és legbizarrabb szettjei: „Kitettek magukért a hírességek az Oscar- és a Met-gála szerelemgyermekének is nevezett eseményen. Merész öltözékekből sem volt hiány. Galéria!” – Pedig a METH-gálát nehéz alulmúlni:
galéria – Tündöklő gyémántok és mély dekoltázsok: Ezek voltak a Met-gála legfeltűnőbb szettjei – ...de így is a ruhabalesetek vitték el az Arany Pálmát:
Győztek a dekoltázsok és a nőiesség: ezek a szettek taroltak a Billboard Women in Music AwardsonHarvey Weinstein likes this.
villantás – Pőre képekkel kergeti féltékenységbe barátnője a kétszeres BL-győztes spanyol focistát – Meg is van az új trend:
Olivia Wilde szakítása után teljesen áttetsző ruhában díjátadózott – Harvey Weinstein meg belájkolta.
Íme az MTV EMA legvillantósabb és legbizarrabb szettjei – Sőt, csak olyanok vannak:
Dua Lipa egy átlátszó kristályruhában ragyogott a vörös szőnyegenADDIG SE A „ZENÉJÉRE” KELL FIGYELNI Harvey Weinstein likes this.
Zendaya átlátszó harisnyában flangált a divathéten – Lásd fentebb.
Rita Ora átlátszó ruhában jelent meg a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon – Lásd fentebb... :ásít:
Florence Pugh áttetsző estélyiben kápráztatott el mindenkit a vörös szőnyegenUNCSIIIII!!!!4!4 négy

 

CSÜTÖRTÖK, SZEPTEMBER 21.:
HOLY DEERHUNTERS
0
Végképp megtörölni Murphy törvényét.

Talán érdemes:
Filmbox Premium, 21:00: One True Loves – Romantikus könyvadaptáció melynek hősnőjében párja halála után fiatalkori imádója tartja a lelket. A férfi nyilván abban a reményben teszi ezt hogy évtizedek múltán kiléphet a friendzone-ból de közben a férjről is kiderül hogy meghalt, mégis él. Este tizenegykor Yorgos Lanthimos állatkertje vár minket a Paramount Networkön és a Homárhoz képest az Egy szent szarvas meggyilkolása már a sznob kritikusok többségénél is kiverte a biztosítékot. Nagyonfura tinivel (Barry Keoghan) barátkozik a nagyonmenő sebész Steven Murphy (Colin Farrell) mi meg eleinte nem is értjük kettejük kapcsolatát. Leesik aztán hogy utóbbi valamikor alkoholista volt és ilyen állapotban műtve okozta Martin apjának halálát, ezt kompenzálja viselkedésével, megbékélést remélve. Sejthető hogy valami csúnya és beteg fog történni de még úgy is garantált a sokk hogy a gyerek megjósolja, mi lesz Murphyék sorsa. Nem ok nélkül méricskélik görög tragédiákhoz, mivel az Iphigenia Auliszban modern kiadása. A Cinemaxon egy órával előtte (22:00) másfajta igazságosztás amikor a holokauszttúlélő családból származó Victor Dessauer (Jeff Wilbusch) szeretne törvényes eljárást a szüleit (is) megkínzó német tiszt ellen. A II. V.H. utáni Ausztria bíróságain azonban még mindig ott lapítanak a régi rendszer hívei akik bevédik bűntársaikat így Victor a maga kezébe veszi a Megtorlást. Ezalatt az HBO-on újabb adagok a szokásos szériákból: előbb 21:35-kor jön a 30 méteres hullám 3. része, ezt követi egy órával utána 22:25-kor a második a Superpoweredből.

Szelfibűnözés rovat:
The TikTok Edition:
Videóra vette egy férfi, ahogy betemeti a lavina Kirgizisztánban: „Egyre gyakoribbak ezek a természeti események.” – Inkább a minekmentoda egyre gyakoribb:
TikTokozás közben zuhant a mélybe egy férfi Puerto Rico partjainál: „A 27 éves indianai Edgar Garay-t nem messze a Cabo Rojo-i világítótoronytól érte a baleset.”Wait, a challenger appears:
25 métert zuhant a forró lávaköveken landoló TikTok-sztár, aki csodával határos módon túlélte a hawaii-i kalandját – Mondom én hogy a végén még a lávát is árulni fogják amibe beleestek...
Ez a legijesztőbb horrorfilm a TikTok-közösség szerint, amit valaha láttak: „A Skinamarink már a megjelenése előtt felkavarta az internetet.”Wait, a challenger appears:
Milliók paráztak be a TikTokon egy horrorba illő, táncoló nőtől, akiről egyre durvább dolgok derülnek ki – Pedig nem tőle kéne félniük:
Macskájának készített profilt a TikTokon, azon keresztül kémkedett a brit újságíró után a platform: „Cristina Criddle brit újságírót valamikor 2022 nyarán figyelhette meg a TikTok, de azt nem tudni, pontosan mennyi ideig. A vállalat sajnálja a történteket.”MAGYARUL: azt sajnálják hogy csak ennyi ideig tudtak utána kémkedni:
A TikTok rögzíteni tudja, hogy mit gépelsz: „Az app beépített böngészője rögzíti a billentyűleütéseket. A cég szerint ezt "hibaelhárításra" használják.”MAGYARUL: elhárítják a felhasználókat:
Számon tartotta a TikTok a meleg videókat néző felhasználókat: „Létezett egy lista a TikToknál azokról a felhasználókról, akik meleg tartalmakat néztek. De más alapon is beskatulyázták a klienseket.”Táborozási meghívó when? LOLXD!!4!! Van azért jó hír is:
Már nem a TikTok a világ leglátogatottabb weboldala – Eddig is a PornHub volt az,

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés