2023. 09. 23.
Merry Black Windows! (szept. 23-24.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Merry Black Windows! (szept. 23-24.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, SZEPTEMBER 23.:
A LÁNYOM TALÁROM NÉLKÜL SOHA.
0
Senki többet, harmadszor!

Talán érdemes:
A Cinemaxon nyolckor (vagy holnap ugyanitt 11:15-kor) húszéves John Grisham-adaptáció. Miután férjét több kollégájával együtt megölte egyik kirúgott társuk, özvegye beperli a végzetes golyót kilövő fegyver gyártóját. A döntés az esküdtszék kezében van ergo többszörösen igaz hogy Az ítélet eladó, a nő ügyvédjével (Dustin Hoffman) párhuzamosan a cégé (Gene Hackman) is igyekszik hatni rájuk. Utóbbi beveti a kötelező piszkos trükköket csakhogy alanyainak egyike (John Cusack) és csaja (Rachel Weisz) ugyancsak mesterei a manipulációnak és annak a jogásznak fognak kedvezni amelyik a legtöbbet fizeti nekik. A Runaway Jury bemutatójakor túl voltunk már egy-két amerikai lövöldözőn, kritizálták is a szkriptdoktorokat amiért ezt meglovagolva átírták a per fő témáját (eredetileg dohányzás volt). A mostanában egyre gyakoribb ámokfutások tükrében ebben a formájában még aktuálisabb, közben a testvércsatorna Cinemax 2-őn fél kilenckor (vagy holnap ugyanitt 12:20-kor) érkezik a Juno hazai kiadása. Bár Zsófi (Román Katalin) kevésbé rendezett körülmények között él mint amerikai párja de neki is befigyel egy váratlan terhesség, világra is hozza a babát. Elsőre az örökbe adásra szavaz de miután nála is megszólal a lelkiismeret, Hat hét alatt kell eldöntenie hogy a sportkarrierje fontosabb-e neki vagy az újszülött akihez minden eszközzel próbál NEM kötődni. Az M5-ön a blogba anno beválogatott Vissza a mamahotelbe folytatása 21:00-kor, fordított felállással mert ebben már Josiane Balasko mondja ki hogy Költözöm a lányomhoz. Az ok? Lakásfelújítás, és mivel Jacqueline pasijával is szakított, csak Carole-hoz (Mathilde Seigner) mehet aki ugyancsak zűrös időszakot él át kapcsolati válságával. Nem értem mit problémáznak ahelyett hogy ők is közösen felregelnének az OnlyFans-re:

A seksz, a szipu rovat:
The OnlyFans Edition:
Újabb híresség ismerte el, hogy az OnlyFansre váltott: „Egyre népszerűbb a platform a sztárok körében.” – Az a baj hogy a tanulatlan pórnép is követi őket:
Viccből csatlakozott barátjával az OnlyFanshez, de otthagyta az egyetemet annyira sokat keresettHA HA VERY FUNNY, csak aztán ne rinyáljon hatvanévesen hogy se nyugdíj, se jogdíj!
Alig egy hónap alatt keresi meg korábbi éves fizetését ez az OnlyFans-modell – Lásd fentebb.
Az OnlyFans királynője volt a 190 centi magas modell, akit imádtak hosszú lábai miatt – Hát még ha az egyik lába hosszabb lenne mint a másik:
Imádják az OnlyFansen a fiatal lányt, akinek az egyik melle nagyobb a másiknál – Pedig progresszív szupermodell is lehetett volna.
Pénzbírságra és börtönbüntetésre ítéltek egy OnlyFans modellt Szingapúrban: „Az országban tilos az obszcén anyagok elektronikus úton történő továbbítása, illetve az üzletelés bármivel, amiben ilyeneket továbbítanak.” – Csak pornó miatt ítélték el? Uncsiii, ma már a gyilkosság a menő:
Gyilkosság miatt életfogytiglant kapott a 24 éves OnlyFans-modell – ...de a börtönben így is tud majd tartalmat gyártani ^^
Első fizetését jótékony célra ajánlotta fel az OnlyFans-modell – Ennyi erővel akár dolgozhatna is.
Felháborodtak a szomszédok egy felnőttfilmes „kerti munkái” miatt: „Panaszt tettek a szomszédjai egy sikeres OnlyFans-sztár ellen, mert állítólag pikáns tartalmakat készített a kertjében. A nő tagadja a vádakat, szerinte a szomszédok sértik meg az ő magánszféráját.” – Aztán majd sír ha a házon belül éri baleset „„„munkavégzés””” közben:
Egy OnlyFans-modell beszorult a mosógépbe felnőtt tartalom készítése közben – Bezzeg ha rendeltetésszerűen használta volna!!4!négy!!

 

VASÁRNAP, SZEPTEMBER 24.:
DON’T ASK: MULTITASK!
0
Dry NOVEMBER September.

Talán érdemes:
Fél kilenckor török politikai thriller a Cinemax 2-őn melyben lelkes fiatal ügyészt küldenek HIDEG Száraz napoktól sújtott településre. Új seprű jól seper...ne ha a helyi hatalmasságok is hagynák, márpedig Emre (Selahattin Pasali) hamar a lábukra lép nyomozásával. Egy ottani újságíró, Murat (Ekin Koc) segítségével teljesebb képet kap a település vízkészletét kézben tartó újgazdag polgármesterről aki viszont nem hagyja hogy újraválasztásának esélyeit rontsák. A népnek bűnbak kell, meg is kapják, a tragikus esemény pedig még inkább döntés elé állítja Emrét. Hazájában sokan bírálták a Kurak Günlert a meleg szál miatt, agyonhallgatva a benne megfogalmazott kérdéseket. Mi ne tegyünk így a mai nap legjobb filmjével! Kereken 21:00-kor a Filmbox Premiumon Bruce Willis beígért búcsútrilógiájának (Detective Knight) második része és a SHAWSHANK Redemptionben hősünket a rácsok mögött, tárgyalását várva találjuk. Odakint épp karácsonyi bankrablók garázdálkodnak, nekik köszönhetően MICHAEL James Knight is kap új esélyt amennyiben kiiktatja a bandavezért (Paul Johansson). Ez már gyengébb eresztés mint az előző volt, még a TV2-őn tíz után öt perccel adott, hányattatott sorsú szuperistenesdi is jobb lesz nála. Scarlett Johanssonnak ezer éve ígérgették Bosszúállók-beli karaktere önállósodását ám közben a DC hazai pályán előzte őket a vandervumennel na meg jött a Covid is. Nagyon kellett (volna) virítani valamit amivel mindenki megtalálhatja a számítását és a Fekete Özvegy ennek megfelelően erősen hajaz a Bourne-, valamint a James Bond-szériára. Tartalmát tekintve a Polgárháború után játszódik és megismerjük belőle Natasha Romanoff Nikitás múltját a kitalált családdal meg azzal az emkáultrás kiképzéssel ami sok más lánnyal együtt özvegyet, vagyis profi gyilkológépet csinált belőle. Ezek közé tartozik Jelena (Florence Pugh), a Norvégiából Budapestre menekült Natasha szintén kitalált, újra feltűnő testvére is akivel együtt indulnak SPECTRE-szerű programozójuk, Dreykov (Ray Winstone) keresésére. Ehhez persze az őket felnevelő ál-szülők (Rachel Weisz, David Harbour) infóira is szükségük lesz, az agymosást megtörő szérum összetevői már úgyis megvannak. A Bond-feelingre erősít Dreykov fogdmegje, Taskmaster (Olga Kurylenko) neve de lesznek mítús-weinstenes utalások is, a fő cél ezzel együtt a staféta átadása Jelenának, nem véletlen hogy Pugh és Harbour kapja a legjobb mondatokat. Weiszre visszatérve zongorázni lehetne a különbségeket a tegnapi courtroom dramához képest, de ha már super HEROS heroines, akkor

Szuperistenek és Istenutánzatok rovat:
Végre-valahára nyakunkon a Fekete Özvegy film – ...és attól sem kell félni hogy nem térül meg a befektetés, mert:
Bezúzta a mozi pénztárakat a Fekete Özvegy – Az a baj hogy mások is vérszemet kaptak tőle:
Gal Gadot szerint mégis jöhet a Wonder Woman 3. része: „Korábban úgy tűnt, hogy a DC új vezetése elkaszálta az új film terveit, de a színésznő szavai szerint azóta fordulhatott a kocka.” – Felkészül a többi mellékszereplő:
Donald Glover főszereplésével érkezik az újabb Pókember gonoszra épülő mozifilm – ...de csak mert DANNY GLOVER Morgan Freeman nem ért rá.
Elizabeth Olsen újra Skarlát boszorkány akar lenni – Miért, eddig mi volt?
CINEMATRIX – Visszatér a Suicide Squad egy rendezői változattal?: „A Warner is beismerte, hogy nem reménytelen az ötlet.” – Jó-jó, de melyik Suicide Squad-ból lesz Director’s Cut? Mert nem mindegy! Ja dehogynem az:
SPOILER! – Megtalálták a Marvel-univerzum történetének legnagyobb bakiját – De hát az egész az:
A Fekete Párduc 2 miatt lett ocsmány a Hangya 3. részének vizuális effektjei egy bennfentes szerint – Na ne mondja hogy csak aZ OMÓTÓL Hangyától lett ilyen:
FEKETE PÁRDUC – A franciák sértve érzik magukat a Fekete Párduc 2. miatt – Mehetnek a Kleopátra miatt rinyáló egyiptomiak mellé.
Recorder – Mit tenne a Marvel-generáció ha hirtelen beütne a világvége? – Mit tenne, mit tenne...összefosná magát.

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés