2023. 10. 21.
Egy kádban két feleséggel (okt. 21-22.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Egy kádban két feleséggel (okt. 21-22.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, OKTÓBER 21.:
TOM & JERRY JESSIE
0
F***ING Trucking with the stars.

Nem érdemes:
Haladjunk fordított minőségi sorrendben: 21:00-kor senki se válassza az Izaura TV-t ahol Moriah világítótornya próbálja lépre csalni a gyanútlan HAJÓKAT Gyűrűk Ura-fanokat. A cím itt egy nőre meg az általa felújítani kívánt tengerparti építményre utal és pont olyan egykaptafa romantikázás mint amilyennek tűnik, leszámítva hogy NEM a szülinapos Viggo Mortensen játssza benne a love interestet aki előbb keresztbe tesz Moriah-nak, később meg csak simán be. Kihagyható.

Talán érdemes:
Ha mindenképp Hallmark-Lifetime akkor inkább nyolckor egy rövidke krimi a Film4-en a Medúza Deluxe-ra hajazva, annál kevésbé ötletesen megcsinálva. Itt is fodrászra hárul a Zigasság kiderítése csak beauty contesten történik a Szépséges gyilkosság és segítője is van egy rendőr személyében. Ugyanabban az időben (20:00) egy könnyedebb (Sztárom a párom) és egy sötétebb (Egy ágyban az ellenséggel) Julia Roberts-alkotás elnevezését keresztezik az HBO3-on. A műfaj sorozat, jut még bele a Zene és szövegből is hogy ne irigyeljük azokat akiknek összejött egy éjszaka Egy ágyban a sztárral. Így jár Jessie (Rose Matafeo) is amikor újévi bulika végén Tom (DEV Nikesh Patel) mellett ébred és a fő dilemma természetesen az hogy lesz-e ebből valami komolyabb-tartósabb. A STÁR ugye az, ami, a csaj meg tipikus XYZ-generációs szingli és mintha Matafeót is úgy akarnák befuttatni ahogy Phoebe Waller-Bridge-et a Fleabaggel. Ehhez kellenének érdekesebb mellékszereplők is, ezek híján a Starstruck a 3. évad környékére ki is fullad de szerencsénkre most még az első kettő van soron egész 00:25-ig, én pedig Minnie Driver kedvéért esélyt adok neki. Sorozatoknál maradva a Dunán folytatódik Mr. Ignis sztorija is 21:35-kor de a nap győztese a 00:15-kor kezdett Elvált nők klubja-variáns lesz az RTL-en. Lehet hogy az Elváltak klubja volt előbb, ez ugyanis színdarabként kezdte, akárhogy is, a felállás fordított: ezúttal a férj (Arnaud Ducret) az aki hűséges és a feleség csalja meg nyilvánosan. Barátunk a progresszív cuckold-lét helyett szakít és belevág a PARTY HARD!!-ba vele azonos cipőben járó férfitársaival. Mivel a Divorce Club 2020-as így törvényszerű hogy Ben újra megtalálja a Nagy Ő-t (Caroline Anglade) SPOILER ahogy az is hogy ezzel újra megalázó helyzetbe kerüljön SPOILER VÉGE.

A seksz, a szipu rovat:
The OnlyFans Edition:
balázs utazik – külföld – „Előfizettem a bécsi pornóra!“: „Duzzadó keblek, gömbölyű fenék, lepel alatti kidudorodás. Ilyen a bécsi OnlyFans.” – ...és ez valódi műélvezés, mivel:
Regisztráltak az OnlyFansre a bécsi múzeumok, mert máshol nem tűrik az aktok meztelenségétSARIATANÁCS LIKES THIS Kicsit későn kapcsoltak:
TECH – Az OnlyFans betiltja a szexuális tartalmakat – Zseniális húzás, már a tumblr-nél is az volt, nem is tartott sokáig:
Vissza minden, marad a pornó az OnlyFans-en: „Visszavonták a korábbi döntésüket.” – Pedig már az amcsi rendőrség is felkészült rá...na nem úgy:
A sofőr az igazoltatáskor szúrta ki, hogy a rendőrnőt már látta az OnlyFans oldalán: „A sofőrnek kellemes, az őt igazoltató minneapolisi rendőrnőnek viszont kellemetlen, hogy a vezető felismerte őt, mert emlékezett rá a pornós OnlyFans oldalról.” – Ebben az ínségben kell is a szelfibűnözéses mellékes kereslet:
Egy 76 éves táncoló forgalomirányító a TikTok legújabb sztárjaONLYFANS WHEN? LOL Wait, a challenger appears, rögtön alatta:
Ugyanúgy öltözik egy fiatal nő és 85 éves nagymamája, a haspóló és a bőrnadrág is alapdarabnak számít – Regisztráljanak az OnlyFans-re.
Testvéreknek hiszik a fitneszimádó anya-lánya-unokája triót, ámul rajtuk a világ – Lásd fentebb...
A magyar média cikkei úgy tesznek, mintha az OnlyFansen végzett erotikus munka csakis pozitív lenne: „Egy hatósági kutatás szerint rendkívüli morális jelentőséggel bír, milyen képet festenek a tartalom megosztó platformról a magyar weboldalak.” – De jó is ilyesmiket azokon az oldalakon olvasni amik nem is olyan rég még bőven ingyenreklámozták az OnlyFans-et :DD

 

VASÁRNAP, OKTÓBER 22.:
EKSZÖSZÁJZBÚÚÚK!44!4négy
0
Crowe kicsit leAmorthizálódott :DDD

Talán érdemes:
Nyolckor idei horror az HBO-n melyben Russell Crowe lesz A pápa ördögűzője. Gabriele Amorth létező személy volt akinek ezúttal egy kissrác (Peter DeSouza-Feighoney) démoni megszállottságát kell kivizsgálnia, ezzel azonban a Vatikán sötét titkait is megbolygatja, és innentől SPOILER: ha már szóba kerül az inkvizíció meg a sekszuális visszaélések, kicsit álszent (LOL) dolog ezeket is az ördögre kenni. Vagy ne erőltessenek ilyesmiket a természetfeletti mellé vagy ne kezdjenek szerecsenmosdatásba SPOILER VÉGE. Mindent összevetve az Exorcist-Stigmata vonalon nyilván nehéz újat mutatni, itt is megvannak a kötelező tiszteletkörök (kifacsart testtel mászkálás, stb.), a fenti hibáktól eltekintve tisztességes iparosmunka lett a Pope's Exorcist melyben Crowe mellett Franco Nero is feltűnik Amorth főnökeként. A Cinemax 2 dél-amerikai drámával támad 20:30-kor, sablonosan elkeresztelve de kemény témával mert karácsonyra hazalátogató intézetis fiúnak (Dilan Felipe Ramírez Espitia) kell megmutatnia szülőföldje utcáin, mi is tesz Egy férfit férfivé. Fabian Hernández hazája macsós imázsát kérdőjelezi meg SPOILER a meleg vonal beemelésével és azzal hogy Carlost transz férfi játssza SPOILER VÉGE szóval vaskalaposok kerüljék. Pénzcsinálóként is sok minden voltmár a blogban de ma kilenckor valóságalapú komolykodás jön a Paramount Networkre. Billy Beane (Brad Pitt) profi baseball-játékos volt de az igazi áttörés valahogy elmaradt nála, így került jó értelemben partvonalara és lett csapatfőnök. Eme pozícióban szembesült az örök dilemmával: mi van ha nincs pénz Nagy Nevek szerződtetésére? A kérdést Peter Brand (Jonah Hill) válaszolja meg aki közgazdász végzettségét hasznosítva, saját programot fejlesztve jött rá a megoldásra: lehet hogy a „futottak még” játékosok csak azért teljesítenek rosszul mert épp a nem számukra ideális poszton vannak. Tőlem távol állnak a nagyon amerikai sportfilmek de a Moneyballban Hill megmutatja hogy több egyszerű vicces daginál, bónusznak ott van még Robin Wright és Philip Seymour Hoffman is. Pittnél maradva:

Brad Pitt/Angelina Jolie rovat:
Új részletek derültek ki az Angelina Jolie és Brad Pitt válásához vezető repülőútról: „Angelina Jolie anonim pert indított az FBI ellen, amiért nem voltak hajlandóak kiadni neki a Brad Pitt elleni vizsgálat nyomozati anyagait.” – Anélkül is tudjuk ki viselte náluk a nadrágot:
Szoknyába, pasik!: „Az utóbbi egy-két évben a szoknya olyan, alapvetően férfias stílusukról ismert, heteroszexuális pasikon is feltűnt, mint Oscar Isaac, A$AP Rocky és Brad Pitt. Mit jelent a szoknya a macsó férfiakon?” – Azt amit már az összes konteós weboldal megírt, lapozzunk.
Ismét Budapesten forgat Angelina Jolie, három hónapra Magyarországra költözik a színésznő – Még jó hogy nem hozzám:
Brad Pitt szerint Angelina Jolie sunnyogott, amikor eladta a szőlőbirtokuk felét egy orosz milliárdosnak – ...de az idei termés még az övé:
Brad Pitt saját gint dobott piacra, már Emma Watson is felfigyelt rá: „A cannes-i filmfesztiválon kevernek belőle először koktélt.” – A távolban valahol felsír egy Gwyneth Paltrow.
kvíz – A színésznő, aki mindig egy tetkós kölyök maradt: „48 éves lett Angelina Jolie.”ÉBERSÉG!!! elvtársak, mi ez az age shaming?!
Brad Pitt új fogsort villantott: íme a világsztárok fogsora régen és most: „A színész nyáron még lepattant metszőfogakkal mutatkozott, ám mára újra hollywoodi mosollyal villog, ráadásul nem ő az egyetlen, aki héjakat rakatott.” – Ha műfogsora van azabaj, na elhanyagolja magát akkor meg azabaj.
forma-1 – Brad Pitt valami egészen szürreális dologra készül – Én is: LESZAROM de nem ma,

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés