2023. 11. 06.
Well done, wild one! (nov. 6-7-8-9.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Well done, wild one! (nov. 6-7-8-9.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, NOVEMBER 6.:
Ó, A NAGY BRANDO!
0
Johnny a mocsokban.

Ajánlott:
Hogy nem csak a hatvanas években termettek ok nélküli lázadók arra a Cinemax 2-őn fél kilenckor (vagy holnap ugyanitt 13:10-kor) jön az iskolapélda hetvenéves (!) klasszikussal. Ebben Marlon Brando lesz Johnny, a Vad kölyök aki haverjaival előbb elorozza egy motorverseny második helyezettjének trófeáját majd megszáll egy kisvárosban és egyben meg is szállja azt. A helyi seriff (Robert Keith) igyekszik semleges maradni mert a vendégek végül is költenek rendesen, például a helyi kávézóban. Johnny itt jönne össze az ártatlan pincérnővel (Mary Murphy) de csak míg rá nem jön hogy ő meg a seriff lánya. Már ez is elég bonyodalom de hamarosan felbukkan a Black Rebels Motorcycle Club (talán ismerős valahonnan) riválisa, a Beetles (biztosan ismerős valahonnan), őket Lee Marvin (!) vezeti. A Wild One Angliában egész a hatvanas évek végéig be volt tiltva pedig epigonjaihoz (Easy Rider, Rebel Without a Cause, Wild Angels) képest Brandóék tényleg szelíd motorosok. Ahogy abban, úgy itt is van magyar szál, nem is akármilyen ugyanis Benedek László a direktor. Kötelező.

Talán érdemes:
Hogy legalább a képernyőn lássunk havat arról kilenckor a Story4 gondoskodik egy egykaptafa romantikázással amiben esküvőjére igyekvő nő terveit húzza keresztül az időjárás. A járatát törölték de ő csakazértis oda akar érni a Nagy Eseményre, ebben a reményben fogadja el egy kissé faragatlan fickó fuvarját. Az egymástól nagyon különböző karakterek Fagyos viszonya várhatóan fölenged, a sztori nem túl erős de a hó látványa menti. Ugyanabban az időben (21:00) majdnem ugyanez a Filmcafén, itt szingli anyuka (Heather Locklear ) költözik városról városra valahányszor aktuális kapcsolata befuccsol. Lánya (Hilary Duff ) azzal kötné röghöz a mamát hogy hogy megtalálja neki A tökéletes pasit, ez is limonádé csak nagyobb költségvetéssel, közben este tizenegykor folytatódik a Kettős szerepben is a szokásos helyen (Duna TV).

Hétfő? #LESZAROM.
The Pallyween Enikő Edition, mert Mihalik Barbarát megint elnyomja a konkurencia:
Palvin Barbara halloweeni lázban ég – ...ami már elmúlt, így LESZARhatOM:
fashion – Palvin Barbara új stílusokban tündököl – Sőt, még annál is újabbakban:
Palvin Barbi merész, őszes hajstílust villantott – Hogy lehet hajat villantani? Áh, LESZAROM...
Palvin Barbi látomásként jelenik meg az esküvői fotón – Az a baj hogy tovább megy...a provokálásban:
Palvin Barbara Szűz Máriaként pózol legújabb fotóján, nagyot is megy a merész felvétel az interneten LESZAROM.
vörös szőnyeg – Palvin Barbara távolkeleti istennőként tündökölt a Velencei Filmfesztiválon – Lásd fentebb.
Palvin Barbara új frizurával és rafinált kivágású ruhában tündökölt a vörös szőnyegen – Ez még a velencei vagy egy másik? Mindegy, LESZAROM.
Palvin Barbi a berlini filmfesztiválon minden tekintetet magára vonzott – Uncsiiiii...
Palvin Barbara is bokszkesztyűt húzott – Minek? Úgyis LESZAROM Gianna Michaels fog kiütéssel győzni.

 

KEDD, NOVEMBER 7.:
BÚS VICCEK...
0
...slusszpoénok nélkül.

Talán érdemes:
A Cinemaxon bizarr skandináv dark comedy nyolckor és ahogy a csínytevő rosszkislány meg Ricardo úgy a Rosszul vagyok magamtól szerelmesei is megérdemlik egymást. Kölcsönös függőségüket a férfi art celebbé válása lendíti ki még jobban: Thomas (Eirik Saether, aki valóban művész) lopott bútorokból készült szobrai akkora figyelmet kapnak hogy a Münchausen-szindrómás Signe (Kristine Kujath Thorp) képzelt betegségeivel igyekszik magára irányítani a reflektorfényt. Állapota súlyos bár „semmi baja” nincs, de a Sick of Myself aztán átmegy Cronenberg-szintű body horrorba, óvatosan vele. Egy órával utána (21:00) Hallmarkos kutyálkodás a Story4-en amiben németjuhász lesz A szerelem megmentője. Ez gondozója és egy veterán katona között bontakozna ki, az odavezető út persze nem egyszerű mivel a neki otthont adó menhelyet bezárás fenyegeti és a férfi is hamarabb megtalálja a hangot az ebbel mint a nővel. A hepiend így is biztos ahogy az is hogy állattal-gyerekkel bármit el lehet adni, és valóban: a kutya kedvéért azok is megnézik akik amúgy kerülik az ilyesmiket. 23:20-kor szintén tökéletes katonáé lesz a terep a Filmcafén de merőben más műfajjal merthogy Dave Bautistának kell kimentenie egy kamaszcsajt (Brittany Snow) a polgárháborútól sújtott New Yorkból. A Bushwick vágás nélküli, másfél órás akciózás, nem vállal sokat de azt teljesíti.

Dubajozós rovat:
Elszabadult medve okozott galibát a dubaji reptéren – Bizony a medve ott sem játék: „A mackó egy iraki gép rakterében kezdett rakoncátlankodni, amiből komoly politikai vihar is keletkezett.” – Lehet hogy csak szőrbeültetésre jött:
Dubajban már hódít az új hajbeültető robot, olcsóbb és állítólag sikeresebb is a művelet, ha mesterséges intelligenciával csinálják: „A hajbeültetés-turizmus fellendülését várják az Egyesült Arab Emírségekben egy új robottól, mely a mesterséges intelligenciát is beveti, hogy így tegye egyszerűbbé és kényelmesebbé a beavatkozást.” – A fodrászok-plasztikai sebészek lájkolták ezt. Ja nem, de semmi baj, mert:
Dubajban már képzik át az embereket a mesterséges intelligenciára, de aki akar, korábban nyugdíjba mehet – ...és ez a lehetőség a világ bármely országának bármelyik kétkezi melósa előtt nyitva áll. Ja nem. – „A technológiai fejlődés hátráltatása helyett a munkaerő mielőbbi átképzésében látja a lehetőséget az Egyesült Arab Emírségek vezetése – derült ki a minap Dubajban lezajlott Global Future Councils 2023 konferencián.” – Aminek másik fő témája a környezetvédelem és a szén-dioxid kibocsátás csökkentése volt. Ja nem:
magasélet A dubaji rendőrség 107,1 millió forintos Bentley-vel gazdagítja gyűjteményét – Tehettem volna az autós-oligarchásba.
Dubajban olyan felhőkarcolót építenének, amelynek minden szintje egy medence lenne – És hogy honnan lesz bele víz? Hát vasútépítésből:
Dubaj elképesztő terve: a tenger mélyére épített, 2000 km hosszú vonalon 1000 km/h-val járna a vonat: „A jelenlegi háromórás repülőútból nagyjából kétórás vonatutat csinálna az Egyesült Arab Emírségek, hogy gyorsabban el lehessen jutni Dubajból az indiai Mumbaiba és vissza.” – Megáll majd a szaúdi egyenes városban is? LOL!! Ha már szóba kerültek:
Szaúd-Arábia jövőre már nőt küldene az űrbe: „Pedig a nők 2018-ig nem is vezethettek a királyságban.” – Lehet hogy így szabadulnának meg tőlük, hamarosan már az úti cél is meglesz:
Saját Holdat épít Dubaj – Legalább félholdat? LOL XD!44!

 

SZERDA, NOVEMBER 8.:
KULACSPÓTLÓ HELYETT...
0
...fényre szépülő lányok.

Talán érdemes:
Ma könnyű és egyben nehéz dolgunk lesz mert az ismétléseket kiszórva két program marad, szorosan egymás után, mindkettő romantikus és a Cinemaxon nyolckor kezdődik a jobbik. Halmozottan hátrányos környezetből érkező csaj lép le zűrös otthonából, ideiglenes szálláshelynek gazdag öribarinője és családja üresen álló házát szemeli ki. A Pótkulcsnak hála feltűnés nélkül be is jut, ám a fiútestvér nem ment nyaralni a többiekkel így adott a társadalmi osztálytalálkozóval kezdődő szerelem. Egy órával utána (21:00) sablonos HALLMARK PixL-love story a Story4-en, ebben egészségügyisbe habarodik bele echte nemzetközi playboy. A férfi tilosban parkolásával eléggé leteszi a névjegyét, második találkozásuk ürügyét apja sérülése adja és a nővér olyan jól teszi a dolgát hogy az ifjú ficsúr rögtön ajánlatot teszi neki. A bítölszös angol cím (Can't Buy My Love) is elspoilerezi az első közeledési kísérletek kudarcát de ekkor jön a Szerelmes mentőötlet: egy nem-anonim adománnyal talán meg tudja törni a jeget, egyúttal helyet is bérelhet kiszemeltje mentőautójában.

Tetoválós rovat:
Jöhet a tetoválások EU-s szabályozása: „Az európaiak 12 százalékának van már tetoválása, de egyelőre nincs uniós szabály arról, mi juthat a bőrükbe. Ez megváltozhat.”Sariatanács likes this:
Tilos mostantól Iránban a tetkó, a pirszing és a tüsihaj: „Ördögimádástól és iszlámellenességtől tart az Iráni Fodrászok Egyesületének elnöke.” – A megoldás sokkal egyszerűbb: BE KELL TILTANI A FIATALSÁGOT!!!
Törökország betiltotta a tetoválást, a piercinget és a fejkendőt az iskolákban – A fejkendőt is? Kicsit túltolták de sebaj, Nyugaton meg a ló túlsó oldalára esnek át:
David Beckham a hatvanadik tetoválását varratta magára, így kedveskedett a feleségének – A sportolókat sosem az eszükért szerettük:
Dennis Rodman a legintimebb testrészére tetováltatta a barátnője arcképét: „Létezik a szerelemnek ennél meghatóbb megnyilvánulása?” – Igen, ha például mindenki által látható helyre varratta volna :DDD És hogy hol ér véget ez a folyamat? Hát itt:
Kéthetente tetováltat az apuka, testének 96 százalékát már festék fedi: „Születésnapja alkalmából újabb darabbal ajándékozza meg magát a családi vacsora mellé a kanadai férfi.” – Szerencsére azóta már ebben is megvalósult a Zeggyenlőség:
Jelmez nélkül is túl ijesztő, ezért még a halloweeni bulikról is ki van tiltva – panaszkodik a széttetovált anya – Jó-jó de neki már vannak gyerekei, másnak meg a tetkói miatt nem lesznek:
Tetoválásaival ijeszti el a nőket ez a fiatalember, mégsem bánta meg, hogy testének 95 százalékát kivarratta – ...mert sekszet akar, különben gyilkolni fog :DDD

 

CSÜTÖRTÖK, NOVEMBER 9.:
PAPRIKÁS MESÉK

0
Nőt látok a kádamban.

Talán érdemes:
A fontosabb mozicsatornák már ezerrel gyúrnak a szeretet ünnepére, így tesz az HBO is nyolckor. A Karácsonyi mese le sem tagadhatná Dickens hatását: tehetős famíliából származó, de azért kétkezi munkát vállaló srác szembesül kortársai szegénységével. Az örök problémára sajátos megoldást talál ha már úgyis postán dolgozik, a tehetősebbek ajándékait ellopja és a csórókhoz juttatja el. A negyvenes évek Svédországában játszódik, a főhős pálfordulásáért elárvult kislány felel, a végén remélhetőleg a gyermekotthon is megmenekül. Egy órával később 21:00-kor something completely different a Paramount Networkön, nem túl Északról (Dánia) bár nincs kizárva hogy norvég film (Nar nettene blir lange vagy Cabin Fever) ihlette. Itt is Családi karácsonyt kapunk CHARLIE Paprika Steen rendezésében és főszereplésével, ő az a háziasszony aki ünnepi vacsorára csődíti össze meglehetősen diverz rokonságát. Após-anyós, gyerekek, ki elvált, ki együtt van de a főműsor mégis Katrine két másik lánytesója akik közül az egyik pap, a másik drogos, de leszokóban van. Most is a rehabról ugrik be hívatlanul-váratlanul és hamarosan őt is átjárja a családi tűzfészek melege. Az effajta kamaradarabok a szövegkönyvön állnak vagy buknak és a jó hír az hogy szórakoztató lett, kivéve ha egyik-másik figurában magunkra ismerünk. Mi lesz még? Háromnegyed tízkor egy 2010-es Woody Allen-alkotás a Dunán Zsigmond Vilmos operatőrködésével melynek kiégett férjét (Sir Anthony Hopkins) wannabe actress karjaiba kergeti a midlife crisis. Partnere (Lucy Punch) nem meghallgatásokra jár hanem örömlányként keresi kenyerét, a megcsalt feleség (Gemma Jones) szégyenében spiritisztához (Pauline Collins) fordul. Tőle hallja a sorsdöntő mondatot (Férfit látok álmaidban) ami után ő is kalandozni kezd ahogy hasonló problémákkal küzdő lánya (Naomi Watts) aki egy galériatulajdonost (Antonio Banderas) választ magának. A felsoroltakon kívül Freida Pinto és Josh Brolin miatt is érdemes.

Turisztikai rovat:
vakáció – Utanként 67 ezer forintból járja be a világot egy 22 éves nő – így csinálja – Kitalálom: seksz-munka?...
Elege lett a szürke hétköznapokból a fiatal párnak, azóta egy furgonban járják a világot – Ha még így is unatkoznak, őket is várja a békés Mexikó.
utazás – Iskolabuszban éli mindennapjait egy fiatal pár – Így ha gyereket vállalnak lesz hol tanítaniuk.
Egy furgonban él, miközben a házával a nem fizető albérlője pénzt keres: „Úgy érzi, minden nap kirabolják.” – Majd az lesz a szép amikor az albérlője is furgonba költözik:
Sokallták az albérleti díjat, beköltöztek egy golyóálló rendőrségi furgonbaWait, a challenger appears:
Otthagyták az állásukat, és egy lakóautóvá alakított katonai teherautóval járják a világot – Remélem a fegyvereket nem kótyavetyélték el, Mexikóban még jól jöhetnek.
Négy évre indult el világkörüli útjára, de közel egy évtized múltán tért haza a kalandor – Gyereket nem is vállalt közben? Uncsiiiiii.......
Három gyerekkel nekivágtak a világnak egy furgonnal, és most jön a negyedik baba – Na erről beszélek, ez ám a KARRIER progresszió!44!
Ismerje meg az 57 éves nagymamát, aki saját lakókocsijával járja a legnagyobb zenei fesztiválokat! – De unokákkal vagy nélkülük? LOL!444!négy

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés