2023. 11. 18.
Vörös telefonszám (nov. 18-19.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Vörös telefonszám (nov. 18-19.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, NOVEMBER 18.:
EGY FEJJEL IS LEFEJEL
0
Richard is tudja, mi a dörgés.

Talán érdemes:
Idő-, és fordított minőségi sorrendben haladva nyolckor gyenguska romantikázás a Film4-en. Turistaházi kisegítőként dolgozó csaj lépne feljebb a szamárlétrán, erre lehetőséget is kap felettese testvére házasságának megszervezésével – naná hogy Szerelem esküvő idején lesz az együttműködés vége. Diverzitásból ötös (kivételesen jó értelemben véve), párbeszédből kegyelemkettes, ugyanitt ugyancsak Hallmark-alkotás 21:50-kor de az Otthoni rejtély már thriller. Ebben pihenni vágyó újságírónőt talál meg a munka régi barátja eltűnésével, ezalatt a Cinemax 2-őn tavalyi drámázás Svájcból fél kilenckor. A Mennydörgés mintha a Rózsa neve felállását fordítaná meg, itt ifjú novícia (Lilith Grasmug) hagy hátra hetet-havat, de leginkább a kolostort nővére haláláról értesülve. Természetesen ki akarja deríteni az igazságot de a vallásos alpesi vidékeken ez még a huszadik század elején sem volt könnyű, egyedül gyerekkori haverjaira számíthat. Velük aztán felnőttebb játékokba is belekezdenek, cirka egy órával később 21:25-kor könnyedebb szórakozás a Dunán. Legutóbb Kevin Costner ment nálunk Fejjel a falnak de ma Pierre Richard teszi ugyanezt. Az általa alakított színészt, GARY Romaint még az ág is húzza: szakmailag mélyen van, plusz felesége meg szeretője között sem tud választani. Mivel nem oly’ fiatalon is kell neki a pénz így két opciója maradt, eladja az általa birtokolt vízimalmot vagy elvállalja Rostand klasszikusának főhősét. Kapásból a másodikra szavaz de Cyranóját mintha a Sors igyekezne meghiúsítani, annyiféle akadályt gördítenek elé a véletlenek. Rosszmájúak párhuzamot vonhatnak Richard és Romain karrierje között, nem minden ok nélkül de ebben a ’97-es darabban még megmutatta mitől döglik a légy. Azért a Magas szőke férfit nem biztos hogy a mai gyerekek is értékelnék:

Év filmje rovat:
Eufória Kiadás:
Az Eufória színésznője saját kezével újította fel veterán autóját – Jár neki a TISZTELET...vagy nem, mert:
Félmeztelen fotóval került címlapra az Eufória sztárja – Ha hétfő lenne, leszarnám:
Felettébb lenge öltözetben vitte sétáltatni kutyáját az Eufória sztárja: Mintha még mindig a sorozatbéli karakterét alakítaná.” – Sebaj, a családja majd móresre tanítja...oh wait:
Meglepő bókkal reagáltak nagyszülei az Eufória sztárjának meztelen jeleneteire – Nem akarom tudni mi volt az :SSS
Az Eufória egykori sztárja merész ruhában ment partizni – ...ha a nőt látják bennük akkor meg azabaj:
Az Eufória Fezét alakító színészt irritálja, hogy az emberek azt hiszik, önmagát játssza a sorozatban – A fentiek után nem meglepő, az már igen hogy neki fordított utat kell majd bejárnia mint a szűzies imázst levetkőző diznisztároknak :DD
Kaia Gerber állítólag az Eufória szívtiprójával kavar – Pedig a házi nyúlra lövés a menő:
Az Eufória sztárjai a való életben is egymásra találtak – A hitelesség kedvéért innentől a filmes párokat csak IRL párok játszhassák és drogozzanak is ugyanúgy mint a filmekben!!44!!!négy!
Az Eufóriát már csak a Trónok harca előzi nézettségben az HBO-nál – És hogy miben egyformák? Hát a lezáratlanságban:
Nincsenek túl jó híreink az Eufória rajongóinak, még hosszú ideig várhatunk a harmadik évadra...and nothing of value was lost that day, de sebaj, az Idolra még mindig verhetik...ja nem, már azt is elkaszálták :DDD

 

VASÁRNAP, NOVEMBER 19.:
IZOMBÓL LEBUKÁS LECSUKÁS
0
Ugyanaz a csaj a barátod nője...

Nem érdemes:
…csak ha ezredszer is hajlandók vagyunk esélyt adni a bizalmunkkal számtalanszor visszaélő Spike Lee-nek. A 2018-as Csuklyások is egy lehetett volna-film amelyhez minden adott volt, főleg a hihetetlen, de igaz sztori amit NEM Lee talált meg hanem a rajta fel-, majd túlnőtt Jordan Peele. Ron Stallworth (John David Washington, az öreg Denzel fia) fekete zsaruként hívta fel a helyi (Colorado Springs) KKK-irodát és olyan hitelesen hozta a fajgyűlölőt hogy egyből meghívták a következő gyűlésre. Itt lépett a képbe az őt helyettesítő Flip Zimmerman (Adam Driver) vagyis a BlacKkKlansman valójában fehér, de nem ez a csúsztatás az egyetlen baja. Technikailag Lee továbbra sem jó rendező, továbbra is túlnyújtja (130 perc) de a fő hiba így is az hogy egyik pillanatban elbagatellizálja a Klán akkoriban igencsak valós fenyegetését, a következőben meg valódi, sokkoló híradásokat vág be róluk. Ez, mármint a valós felvételek meg az aktuálpolitizálás totál elrontja az összképet SPOILER lásd a végén mai zavargások egyoldalúan válogatott videóit és lejárt szavatosságú Trump-nyilatkozatait SPOILER VÉGE. Akit nem tudtam elriasztani az nyolckor megtalálja a Cinemaxon, a többieknek a lényeg zanzásítva ennyi:

itsme1 2022 okt. 12. - 07:35:10 5/10
Vígjátéknak szomorú, kriminek unalmas, filmnek hosszú.

Talán érdemes:
Félórával később (20:30) másfajta rázós téma a szomszédos Cinemax 2-őn. A Farkas és kutya San Miguelben játszódik és egy ottani kamaszlány sekszuális önfelfedezéséről szól. A távlatokat nagyon más ismerősei nyitják meg neki, a szigeten egyébként még eléggé hatnak a szigorú katolikus hagyományok. Kereken 21:00-kor a múlt havi Párizs királya és az Életrevalók 2016-os keresztezése a Dunán, sokszor újrafelhasznált címmel (Jutalomjáték). Itt is szebb napokat látott aktor kap magyar női segítőt maga mellé de nem rajongót hanem szobalányt. Dorottya (Coco König) legfőbb feladata elviselni a mogorva Shakespeare-specialista Sir Michael Giffordot (Brian Cox) amit elsősorban azért vállal be mert maga is erre a pályára készül. Túl mély kapcsolatukon Gifford lánya (Emilia Fox) sértődik meg, a papa meg azon hogy Dorottya rá hivatkozik felvételijében. További hazai vonatkozás még Lukáts Andor jelenléte, érdekesség hogy ez volt Sir Roger Moore utolsó (bár nyúlfarknyi) szerepe. 22:55-kor párcserés érzékenyítés (A csajom barátnője) vígjátékként tálalva Frankhonból és a Prime-on. Asszonya által elhanyagolt férj (Félix Moati) menekül felesége jogász öribarinőjéhez. Amit nem tud az az hogy hitvese (Sophie Verbeeck) bisekszuális és már régen összejött vele, szóval bizonyos szempontból nyitott kapukat dönget. Mélodie (Anais Demoustier) mindkét seksz-partnere előtt titkolja a másikat holott az ultimate solution közelebb van mint hinné és az ő elnyomott többszerelmű vágya jelentené:

A seksz, a szipu rovat:
The Poliamória Edition:
Egy anyuka azt állítja, hogy csak jobb lett a házassága, amióta a férje megcsalta – Kizárt dolog, csak a női megcsalás a menő:
Ismerje meg a szakállas hölgyet, aki öt férfival él boldog párkapcsolatban! – Á, ez már szinte monogámia, le van maradva:
Hét rendőrrel szextingelt, kettővel viszonyt folytatott a házas diszpécser: „A texasi nő férje is a seriffhivatalnál dolgozik.” – De legalább OnlyFans-es rendőrökkel csinálta? LOL!!
Vőlegényükön is osztoznak a világ „legegypetéjűbb” ikrei, akik még oda is elkísérik egymást, ahova a király is egyedül jár – ...és ez nem vérfertőzés, nem belterjesség :SSS Ha hétfő lenne, leszarnám őket, így csak lapozzunk tovább:
Kiközösítették őket, mégis boldog kapcsolatban él ez páratlan páros: „A (...) 38 éves Oscar Gonzalez (...) 2020-ban találkozott a 23 éves Sammie Sewell (...), Oscar azonban nem sokkal később úgy döntött, hogy hazaköltözik (...). Miután egy hónapig próbálkoztak a távkapcsolattal, a férfi megkérte Sammie-t, hogy költözzön hozzá, a (...) lány pedig bele is vágott a kalandba – ezek után határozták el, hogy szeretnének egy harmadik félt is bevonna párkapcsolatukba. Eleinte csak alkalmi partnereket találtak, egy nap azonban a Tinderen rábukkantak a 22 éves Amanda Quiles-re, akivel a találkozás után azonnali volt az összhang, így állandó tag lett Oscar és Sammie párkapcsolatában – ezzel kvázi egy hármassá téve azt.” – 38 és éves és csak két nője van egyszerre? Mekkora lúzer, hogy le van maradva:
Velvet – Három nővel boldog egy 38 éves férfi: négy gyereket nevelnek együtt: „Királyként tekintenek rá és nevelik négy gyermekét: egy 38 éves férfi összesen három nővel él együtt, jelenleg nyolcan alkotnak egy nagy családot.”Wait, a challenger appears:
Napirendet vezet, hogy hat felesége közül kivel mikor bújik ágyba egy férfi – A távolban valahol felsír egy SZAÚDI SEJK Andrew Tate, hát megfelelő körítéssel ő is ilyen menő lehetett volna4!!4 Közben hazai pályán is belehúztak:
Csajok & pasik – A haverommal jár össze a csajomWait, a challenger appears:
cs&p – A szűzies lány, aki három pasival kavarNap kommentje:

antisocialnetworkagain 2023.07.02. 07:08:33
És most beszéljünk a hüvelygombáról.

...nem, nem most:

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés