2023. 12. 04.
Nagy sötét kékség (dec. 4-5-6-7.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Nagy sötét kékség (dec. 4-5-6-7.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, DECEMBER 4.:
NEM A LEGÉDESEBB KÉS
0
A pláza ŐSZE tele.

Talán érdemes:
A Story4-en a Dickens Karácsonyi énekéből kiokoskodott Scrooged Hallmark-verziója kilenckor, nemcserés felállással. A Noelle és Charlie karácsonyában (nem úgy) cipőmániás csaj (Candace Cameron Bure) ragad bent éjszakára a plázában ahol melózni meg impulse shoppingolni szokott. Itt találja meg őrangyala (Jean Smart) és kalauzolja a szeretet múlt-, és jövőbeli ünnepeire, előbbiben kiderül miért utálja a karácsonyt, utóbbiban meg azt láthatja, hová is vezet mindez. Végül meglesz az orvosság Noelle nihilizmusára a mellette lakó tűzoltóval (Luke Macfarlane) akit munkamániájába temetkezve eddig nem vett észre, amúgy csak szólok hogy a hét szinte valamennyi napjára jut majd ilyesmi. Ugyanebben az időben (21:00) komolykodás a Filmbox Plus-on (vagy Filmbox Stars, mivel közben átnevezték) melyben PTSD-től szenvedő katona látogatja meg az őt annak idején megmentő társát. Amaz túl tudott lépni a harctéri traumán de Oliver Sherman mellett gyakorlatilag nem áll senki, valahol logikus beköltözése jótevőjéhez (ahogy szándékai rosszra fordulása is). A Kés éle rövid (nyolcvan perces), kis pénzből forgatták, legerősebb láncszeme Garret Dillahunt aki sokadjára hoz zűrös figurát. Továbbra is kilenckor gyengécske sequel a Filmboxon: a Nincs alku 2., tévére gyártott részében nincs se Samuel L. Jackson, se Kevin Spacey, van viszont elvált tárgyaló (Elisabeth Röhm) és neki egy lázadó kamaszlánya. Utóbbi barátnője súlyos beteg, egyedül újfajta kísérleti gyógyszer jelenthetne neki kiutat – naná hogy az anyja ajtóstul ront a kórházba és túszokkal váltaná ki az orvosságot... Max. egyszer nézős darab, sokat ne várjunk tőle.

LESZAROM a kardashianokat...
...és az egész családjukat.
Így nézne ki a Kardashian-Jenner család plasztika nélkül – ..és így senki le se szarná őket:
Khloé Kardashian gondolkodik a mellimplantátumon, ha már testvéreinek is van: „Ezek szerint nincs más példa, amiben követné a testvéreit.” – Jaj de jó, akkor végre valaki dolgozni is fog a családból...ja nem:
Khloe Kardashian olyan szűk ruhába bújt, hogy csoda, hogy kap benne levegőtWait, a challenger appears:
Kim Kardashian ruhája olyan szűkös volt, hogy mások kellett berakják a kocsijába – Lehet csak túltolta a füvezést-piálást, mondjuk náluk van miből:
Egy óra alatt százmilliókat hozott Kylie Jennernek frissen indított márkájaLESZAROM Wait, a challenger appears:
Kim Kardashian lánya lehúzta a környékbelieket a borsos árú limonádé standjával – Nézzük a jó oldalát: LESZAROM legalább önerőből akar meggazdagodni.
Kim Kardashian merész dekoltázst villantott – Az volna a merész ha NEM villantana akár ruhában is:
Kim Kardashian tetőtől talpig gyémántba öltözött – Mások bezzeg a szerénységre esküsznek:
paparazzi – Kendall Jenner egy szál ingben ment ki az utcáraLESZAROM.
Kim Kardashian mellbimbós melltartója azokat is felizgatta, akikre nem is számított: „A bolygónak meg segítség helyett ad egy büdös nagy pofont.” – De tőle még ez is menőség.

 

KEDD, DECEMBER 5.:
CSENDES
ÉJ NAP
0
Írországban a helyzet változóban.

Ajánlott:
A Cinemaxon tavalyi ír dráma nyolckor ami egyben az Oscar-díj nagy vesztese is, holott ezerszer jobban megérdemelte volna mint a Nyugaton a helyzet változatlan. Cáit (Catherine Clinch) otthon csak egy az öt (hamarosan hat) gyerek közül de környezete nem csak ezért halmozottan hátrányos hanem apja alkoholizmusa és szerencsejáték-függősége miatt is. Hozzá képest a mama csak simán rossz, egyetlen jó döntése mikor Cáitet lepasszolja a gyermektelen rokonokhoz akik jobban megbecsülik mint vér szerinti szülei. A családi tűzfészektől és az iskolai zaklatóktól távol a Csendes lány itt majdnem olyan lesz amilyennek az ő korában lennie kéne de mint kiderül, ennek a Paradicsomnak is vannak árnyoldalai. Colm Bairéad debütálása kevéssel mond nagyon sokat szülői felelősségről és arról hogy erre néha pont azok képtelenek akiknek a legnagyobb szüksége volna rá. Nemzetközi forgalmazásban ír nyelven is beszélnek benne, nem tudom ebből nálunk mi marad csak azt hogy a végére kelleni fog a papírzsepi.

Talán érdemes:
Egy órával utána kilenckor könnyedebb program a Story4-en az obligát christmas movie-val és a csatorna egyik húzónevével (Danica McKellar). Neki elvileg el kéne adnia a gazdag, de egymástól eltávolodott família házát és a búcsút egy utolsó nagy karácsonyi partival tenné emberibbé – vagy halasztaná el végleg. Az Ezüst harangokat főként a (nem tiniboszorkány) Sabrinára tett utalások miatt válogattam be, ugyanabban az időben (21:00) ugyancsak reunion lesz műsoron a Ne tűnj ellel de már a Filmbox Family-n és más okból. PopSTÁR-álmokat kergető srácot (Ryan Kwanten) csap arcul a valóság, először azzal hogy nyújorkban sincs kolbászból a kerítés, majd a haldokló apja (Beau Bridges) miatti hazatérésével. A reality check régi barátokkal és még régebbi barátnővel (Mischa Barton) lesz teljes.

Sportrovat:
The Ketrecharc Edition:
DURVA – Ököllel arcon ütötte magát az angol válogatott korábbi sztárjaTYLER DURDEN LIKES THIS Addig se másokat ver:
anno – Több száz évre betiltották a focit, annyira durvák voltak a meccsek – Az a baj hogy továbbra is azok:
12-en meghaltak a sportesemény nyitóünnepségén – ...és lassan már EZ lesz a sportesemény:
Félelmetes jelenetek játszódtak le a brazil-argentin meccs lelátóján: „Rohamrendőrök támadtak az egymással összecsapó szurkolókra, az akciót látva az argentin csapat visszavonult az öltözőbe és csak késéssel kezdődött el a meccs.” – Á, a békés, biztonságos Dél-Amerika!! Bezzeg a Művelt Nyugat...ja nem:
DURVA – Rohamrendőröket kellett bevetni a Newcastle és PSG szurkolók ellen – Dehogy „durva”, inkább mindennapos:
Hárman válságos állapotban vannak, miután a denveri kosarasok történelmi bajnoki címét ünnepelték – Csak hárman? Puhák ezek az amcsik.
Videón, ahogy tömegverekedés tör ki egy női kézimeccsen: „A pofozkodásba a cserejátékosok, az edzők, sőt a szurkolók is bekapcsolódtak.” – A hoki után végre ebben is megvalósult a Zeggyenlőség.
Drámai” jelenetek a spanyol szállodákban: a fejlett világ polgárai a medence partján csapnak össze:A német és a brit turisták vitája új értelmet ad a nyári kalandnak.” – Tegyék át eme szomorúság háromszögét a Colosseumba.

 

SZERDA, DECEMBER 6.:
READY, RANGER ONE?
0
A karácsony próbája a puding.

Talán érdemes:
Ha már a hétvégén Bowie-t emlegettem akkor azt is szögezzük le hogy a Cinemax 2-őn 20:30-kor vetített Blue Jean NEM az ő klipje bár a szelleme azért ott lebeg felette. Margaret Thatcher nyolcvanas évekbeli regnálásának egyik szégyene a melegeket-leszbikusokat megbélyegző Section 28 elfogadása volt amire az AIDS-pánik csak rátett egy lapáttal. A cím a főhősnő (Rosy McEwen) keresztnevére és másságára utal aki a törvény életbe lépése után még jobban kénytelen rejtőzködni. Tanárként ez duplán nehéz Jean-nek, főleg úgy hogy házastársi kapcsolatban él az önmagát totál felvállaló kolléganőjével (Kerrie Hayes). Kényszer-coming out-ja egy új tanulóval (Lucy Halliday) érkezik el akivel egyértelmű helyen (melegbár) fut össze és innentől kezdetüket veszik a jól ismert kegyetlen játékok és emberi játszmák. Pontban kilenckor franciatanárnőre várnak lazább, Karácsonyi próbatételek szokás szerint a Story4-en. Ezek nagy részét ünnepekre hazaugró húga feladványai jelentik melyek célja a személyiségfejlesztés, eredményük idegeskedés, erre jön rá a csereprogram keretein belül, a megbeszéltnél korábban beeső francia tanár és diákjai. Marhaság az egész, a száraz november után kb. bármi gyerekjáték. Ugyanakkor adnak egy szintén idei akciózást is a Mozi+-on, mintegy folytatva a hétvégi Tűzparancsot merthogy az itteni bankrabló is terrorista aki az USA után a brit fővárosban robbantana, de már nem széfeket. A nyomában loholó Amerikai kopót (Thomas Jane) ottani ügynöknővel (Dominique Tipper) párosítja utóbbi felettese (John Malkovich) csak hogy a finálé újfent Texasban találja őket. A One Ranger tipikus B-movie de a rossz filmek rajongóinak sok örömet fog okozni, ha nem Malkovich félálomban (netán ittasan) lezavart jelenetei akkor Ipswich miatt amit nem is nagyon erőlködnek Londonként eladni.

Leonardo diCaprio rovat:
Új szerelem a láthatáron: DiCaprio szívét rabul ejtette egy 25 éves csinos topmodell – ...és ezért gyűlölni kell:
Vajon megtöri a leopauzát DiCaprio új barátnője?Leopauza ATE MY FACE broke the Internet!44!!
Megdöbbentő” korú nővel az oldalán fotózták le Leonardo DiCapriót: „Az eddigi tapasztalatok alapján nem sok közös idejük maradt hátra.” – Sőt, még annyi sem:
Leonardo DiCaprio ismét egy fiatal nőt hálózhatott be: „A színész marad a fiatal partnereknél.” – Csak azt tudom mondani amit nekünk, csóró pasiknak szoktak: „don’t hate the player, hate the game.”
Leonardo DiCaprio egy dolgot mindenképp meg akar még tenni, mielőtt 50 lesz: „Miután a 49. születésnapjának megadta a módját, a következő egy évre komoly célt tűzött ki maga elé a színész.” – Biztos LESZARJA megházasodik. Ja nem:
Zacc – Leonardo DiCaprio rappelve lépett az ötvenedik életévébe – Mindkettő idei hír, most akkor hány éves a kapitány? Mindegy, GY.Ű.L.Ö.L.D.!44!4négy

 

CSÜTÖRTÖK, DECEMBER 7.:
NEM KELT FEL...

0
...inkább ülve nyilatkozott.

Talán érdemes:
Same old Story4, same old 21:00 óra és a minapi próbatételekre válaszolva a Gyógymód: karácsony lesz. Hogy mire? Mindenre, főleg az Angyalok Városában gályázó nővérke (Brooke Nevin) túlhajtott ritmusára amit szülővárosában pihenne ki. Apja (Patrick Duffy a Dallasból) nyugdíjba vonulásával felvillan a lehetőség praxisa átvevésére és persze hogy elfeledett love interestje is felbukkan. Az HBO sem marad le az ünnepi készülődésben, nyolckor itt is eladnak-megmentenek valamit. Bár kínai sütikhez kötik a kívánságteljesítést de ehhez most felzárkózik egy mexikói pékség és az ő mézeskalács Karácsonyi kekszcsodája is. Eme boltocskában nyit irodát megfeneklett karrierű szabadúszó jogásznő, részben praktikus okokból, részben mert anno maga is besegített (főleg a tulaj unokaöccse kedvéért). Most mégis az ő segítségét kérik az eladáshoz és ha akarja, ha nem, az immár szintén ügyész öcsike is részt vesz a dologban. Ugyanitt 21:25-kor ugyanúgy doksi ahogy a múlt hét hétfőn, kb. ugyanazzal a témával (a Capitolium ostroma) bár Alexandra Pelositól (Nancy lánya) hiába is várnánk pld. horrort. Azok után ahogy január 6-án megmutatták magukat, érthető ha Amerika rácsodálkozott hogy a Felkelők a szomszédban éltek és igyekszik bepótolni a lemaradást. Pelosi viszonylag korrekten (de néha érezhető lesajnálással) interjúvolja azokat akikről eddig tudomást sem vettek, ez már szimpatikusabb mint a média eddigi hozzáállása. A helyszínek közt vannak börtönök és egyéb igazságszolgáltatási intézmények, lehet szörnyülködni a freak show-n de a probléma szőnyeg alá söprése semmit nem oldana meg.

LÁJKDÍSZ! Rovat:
Mozi – David Fincher belepiszkál a HetedikbeGeorge Lucas likes this.
Lady Gagát nem lehetett a nevén szólítani a Joker 2. forgatásán, teljesen felvette Harley Quinn karakterét – ...és mindenkit puddin'-nak szólított? Jared Leto likes this!
Marihuánából készült plakáttal hirdetik Guy Ritchie új filmjét, ami egyébként is a fű körül forogKevin Smith likes this és ehhez se lehet eleget szívni ahhoz hogy jónak lássuk.
Saját magát pofozta meg Britney Spears: „Korábban azt állította, hogy Victor Wembanyama biztonsági csapatának egyik tagja ütötte meg.”TYLER DURDEN Jussie Smollett likes this!
Cáfolja a római étterem, hogy Zendayát nem engedték be a ruhája miatt: „Szerintük a sztár és társasága saját döntése volt, hogy máshova mentek, ellentétben a fotók alapján elterjedt hírrel.” – Lásd fentebb...
Az EU programot indított olyan start-upok támogatására, amiket nők vezetnek: Az EU-ban a kockázati tőkének csak kb. 5 százaléka áramlik a női és férfi vállalkozók által közösen irányított vállalkozásokhoz, és csak 2 százaléka a kizárólag nők által vezetett cégekhez.” Elizabeth Holmes likes this. Ha már vállalkozók:
2 milliárd forint ez az új búvárhajó, ami minden társánál gyorsabb a vízben: „A Super Sub nevű búvárhajót a szupergazdagoknak szánja a holland U-Boat Worx, de expedíciós célokat is szolgálhat.”Stockton Rush likes this, és ha már szóba került:
A Titan-katasztrófáról elhíresült milliárdos benépesítené a Vénusz környékét: „A tengeralattjárós eset nem szegte kedvét: 2050-re ezer embert telepítene a lakhatatlan bolygó légkörébe, egy űrállomásra.” – Nem elég gazdagnak lenni, Darwin-díj is kell hozzá :DDD

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés