2023. 12. 16.
Bar Me Tender! (dec. 16-17.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Bar Me Tender! (dec. 16-17.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, DECEMBER 16.:
UTAM A KIETLENSÉGBE
0
White Elephants in The Room.

Ajánlott:
Korai még temetni a Cinecittát ahogy azt háromnegyed tízkor a Duna TV is bizonyítja nekünk egy 2020-as vígjátékkal. A Megengedi? Alberto Sordi természetesen a legendára koncentrál, egész pontosan a kezdetekre ahogy bedolgozta magát az olasz álomgyárba. Pedig a siker itt sem volt egyértelmű, Sordi (Edoardo Pesce) először Milánóban igyekezett boldogulni, a kapukat Fellini (Alberto Paradossi) nyitotta meg előtte aki a Stan és Pan rádiós előadása kapcsán figyelt fel rá.

Talán érdemes:
Jóval előtte 20:00-kor újabb eresztés a TV4-en a Receptek szerelemhez, gyilkossághoz sorozatból, kétértelmű címmel (Do You Lick Everything?) de mi válasszunk helyette ugyanabban az időben egy drámát az HBO-n. Ebben jogásznő (Robin Wright) vonul el Vidékre, az éles váltásra férje illetve fia elvesztése sarkallja és a gyerek egyik rajza mutat neki utat. Felindulásában megfogadja hogy se net, se tévé de még víz sem kell neki és az efféle magunk mögött hagyások még rákészüléssel sem szoktak jól elsülni. A nagyvárosi pezsgés után lehetetlen akklimatizálódni a remeteléthez, a tragédiát arra járó helyi akadályozza meg. Miguel (Demián Bichir) vadászni tanítja hősünket és végül a tudatalatti öngyilkossági szándéktól is eltéríti. A Land Wright direktori debütálása is, soha rosszabb „kezdést”: nem túl hosszú (90 perc) és nem idealizálja a Kietlen vadont sem (merthogy ezen a néven is futott nálunk). Kilenc után öt perccel modernizált mese a Magyar Mozi TV-n: anyjával élő srác (Vermes Dávid) annak halála után árvaházba kerül de mikor ott megtudja hogy apja neve-lakhelye nem valós, a keresésére indul. A kamu adatokat végül maga a gyámügyintéző semmisíti meg aki a szökevénnyel meg az őt befogadó nővel együtt új családot alapít. Pogány Judit Nemzet Színészévé avanzsálása ad aktualitást a Hol volt, hol nem voltnak. Fehér elefántként voltmár nálunk egy akciózás de 23:35-kor újabb kései Bruce Willis-krimit kapunk ezen a néven az RTL-en. Az egykori John McClane ráadásul mindenható keresztapát alakít (=keveset szerepel) aki az ex-haditengerész Gabriel Tancredivel (Michael Rooker) tetetne el láb alól két rendőrt akik olyasmit láttak amit nem kellett volna. A férfi kinyírása könnyen megy de a nő (Olga Kurylenko) már rágósabb falat, hogy a hitman átáll mellé annak nem csak riválisa keménysége az oka hanem hogy egy napon született elhunyt feleségével. Kurylenko ittléte nem lep meg, bár lassan már John Malkovich-é sem – keep calm, nem olyan rossz mint a Tommy Wiseau-féle The Room.

A seksz, a munka rovat:
Két nemi szerve van, egy szabályt tartanak be a barátjával: „A ritka rendellenesség miatt teljesen különválaszthatja a munkát a magánélettől.” – A barátja mellett seksz-munkálkodik ahelyett hogy önmegvalósítana? De le van maradva:
cs Van, aki hivatásszerűen ismerkedik módos férfiakkal – ...és ez ma már menőség, ahogy az elköteleződésre való képtelenség is:
Irtózik az állandó barát gondolatától a nő, akinek két sugar daddy-je is van: „Nova Jewels nem pasit kér karácsonyra.” – ...hanem csak pénzt a pasiktól mert ilyen egy strong empowered woman:
Mindent a férfi fizet, ez így helyes” – vallja egy fiatal nő, eldicsekedve azzal, mi a dolga főállású barátnőként – ...és minél többet fizetnek neki, annál kevésbé tiszteli őket.
Kudarcba fulladt házassága után hivatásos barátnő lett belőle, a férfiak vagyonokat fizetnek neki a figyelemért – Lásd fentebb, még jó hogy van ellenpélda:
Ez a fiatal lány milliókat keres azzal, hogy felújítja mások megunt és kidobott bútorait – Na, tőle nem irigylek egy fillért sem, jár neki a TISZTELET!

 

VASÁRNAP, DECEMBER 17.:
ISKOLA A PONTHATÁRON
0
Castle Falls is Falling Down!

Talán érdemes:
A Cinemaxon valóságalapú coming of age story J. R. Moehringer könyvéből nyolckor hogy lássuk, milyen is az Iskola a pult mentén, rácáfolva a közhelyre miszerint a kocsmatöltelékek úgysem viszik semmire. J. R. (Daniel Ranieri) nagybátyja (Ben Affleck) sörözőjében (The Dickens) szívja magába a Zéletbölcsességeket ha már apjával (Max Martini) nincs jó viszonyban. Nevelésébe Charlie bácsi anyja (Lily Rabe) és szellentésre hajlamos nagyapja (Christopher Lloyd) is besegít, az immár felnőtt srác (Tye Sheridan) íróként idézi meg a fejlődésére nagy hatást gyakorló időszakot. A Tender Bar George Clooney sokadik rendezése ami nem csak Affleck hanem a tartalom miatt is hajaz a Good Will Huntingra, lórával később (20:30) a testvércsatornán (Cinemax 2) történelmi tabló Az utolsó királynőről. Zephira (Adila Bendimerad) hazájában, Algériában szállt szembe Barbarossával (Dali Benssalah) miután amaz a spanyolok elűzése után megölte a szultánt és maga ült volna a trónra. 22:50-kor kétéves csihipuhi a Filmbox Premiumon Dolph Lundgrennel és Scott Adkinsszel. Börtönben csücsülő egyszeri KALÓZ bandavezér bevonulása előtt a Castle Heights kórházban rejtette el legutóbbi zsákmányát, hárommillió dollárt. A kiürített kórtermekben güriző bontóbrigád zűrös múltú tagja (Adkins) meg is találja a zsozsót csakhogy arra a jogos (LOL) tulajdonosok is igényt tartanak. A ketrecharcos háromszög fülest kapott börtönőrrel (Lundgren) és csapatával lesz teljes, ő lánya rákkezelésére fordítaná az összeget. Megindító meccs veszi kezdetét mivel van kb. 90 perc a halálig vagyis a robbanóanyagok begyújtásáig amikkel leradíroznák az épületet a térképről. Lundgren dirigálta, Adkins producerálta, az eredményt elnézve maradjanak inkább mindketten annál amihez értenek: a Castle Falls nem rossz de nem is jó (max. egynek). A legkorábbi-legkésőbbi program az HBO-n vár minket éjfél után tíz perccel a Róise és Frankkel. Előbbi a (már megint!) frissen megözvegyült nő, utóbbi pedig a kóbor kutya akiben Róise lélekvándorló férjét ismeri fel. Először persze nem csak ő áll szkeptikusan a négylábúhoz hanem a körülötte levők is de az eb olyan dolgokat tud amiket csak a néhai Frank, „aki” végül nem csak a feleségnek ad új erőt hanem pld. egy srác sportolásába is besegít.

„Zene” és „film” rovat:
The Lil’ Akárki Edition:
Az egész világot átverték, mégis él Lil Tay, a világhírű influenszer: „Meghalt, mégis túlélte.”Wait, a challenger appears:
Csak átverés volt a halálhíre a 14 éves rappernek: „Hírverésnek viszont elég bizarr ötlet volt. Az Instagram-követőinek a száma mindenesetre 300 ezerrel nőtt, mióta a profilján megjelent a hamis hír.” – Aki Á-t mond, mondjon B-t is, remélem nem okoz csalódást az új feliratkozóknak!!!
magazin 10 rapper, akinek összejött Hollywood is – ...és egy másik akit a mozi mellett hamarosan a divatszakma is keblére ölelhet:
Részt vett egy leszámolásban, 12 évre ítélték a francia rappert: „2018-ban öltek meg egy 23 éves férfit. A hatóságok szerint bandaháború áll a háttérben.” – Vagy csak ő is próbált TRVE KVLT lenni:
Fegyvert fogott feleségére és hathónapos babájára a rapper Gunplay, mert nem hagyták xboxozni: „A gyerek anyja távoltartási végzést kért, és a válókeresetet is benyújtotta.” – Pedig már a neve is milyen békés!4!!
After – A rapbiznisz megment, megöl vagy fuvolaművésszé tesz – Nem tök mindegy? Így is, úgy is a hallgató fog szenvedni.
ajándék – Lil Nas X elképesztő szőrös papucsokat készített karácsonyra – Hé, nem úgy volt hogy ő sátánista? LOL!!!!!
Wiz Khalifa elment vörös szőnyegezni, és közben egy jointot szívogatott: „Csinált egy kis felhőt maga körül.” – Bezzeg Snoop Dogg letette a füvet...ja nem:
Snoop Dogg csak szívatott mindenkit, mégsem hagy fel a szívással: „Kiderült, hogy csak szabadtéri tűz füstjét nem szívja többet.”P. Diddy likes this, tényleg, vele mi lehet?
Nemi erőszakkal vádolta a zenei mogult, most megegyezett vele Cassie Ventura énekesnő: „Pénteken egyezség született Cassie Ventura énekesnő és Sean "Diddy" Combs zenei mogul között, egy nappal azután, hogy Ventura szövetségi perben nemi erőszakkal és több évig tartó abúzussal vádolta meg őt - írja a CNN.” – Gondolom most akkor 2Pac szobrát is le fogják dönteni, őt ugyanis nem csak megvádolták hanem el is ítélték ilyesmiért. Ha már szobrok:
Dwayne Johnsoné után Lil Wayne viaszszobrát is elbénázták, így reagált a rapper LESZAROM még mindig nem ma,

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés