2024. 01. 15.
Nyerítő város (jan. 15-18.) + The Rest of 2023 vol. 1.
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Nyerítő város (jan. 15-18.) + The Rest of 2023 vol. 1.

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JANUÁR 15.:
A PARADICSOM RABJAI
0
Let me love this place!

Talán érdemes:
Ez az a helyként voltmár nálunk egy zeneközeli alkotás de a Cinemaxon nyolckor két, egymástól nagyon különböző (iraki-indián, illetve tamil) nő találkozik Torontóban, fokozatosan ismerkedve a várossal – és egymással is. V.T. Nayani mégsem egykaptafa multikulti love story-t forgatott ugyanis a leszbikus szál mellett családi környezetük nehézségeire is nagy hangsúlyt helyez. Félórával később a szomszédban (Cinemax 2) ugyancsak kamaszpanaszok-öntudatra ébredések és a Remény paradicsoma egy trilógia befejezése is egyben. Míg az elsőben az anya utazott afrikai seksz-vakációra, a másodikban a nagynéni misszionárius tevékenységét követhettük addig most azt tudjuk meg, mit csinál ezalatt a família legifjabb tagja. A túlsúlyos Melanie-t (Melanie Lenz) ÁTNEVELŐ diétás táborba küldik de fogyását háttérbe szorítja a lázadás (cigizés) valamint az első szerelem (a nála negyven évvel idősebb csapatvezetőbe). Pontban 21:00-kor vadiúj sorozat az HBO-n egyből két résszel melyben a leukémiából felépült Joanna Gold (Vanessa Bayer) valósítja meg gyerekkori álmát gyógyulása után. A cím (Helyetted is szeretem) mintegy választ ad a többségnek merthogy teleshopping-show házigazdája lesz, ezekért pedig senki sem rajong, még akkor sem ha vásárol tőlük. Olyan jelenség ez mint a brazil szappanoperák és ha már itt tartunk, a Betty, a csúnya lány nem csak a feltűnően átlagos Joanna miatt fog róla eszünkbe jutni. Anyway, ebben a szakmában a nézettségnél csak a forgalom a fontosabb amiért huncut barátnénk még arra is képes hogy behazudja hogy továbbra is beteg. Mint látható, az I Love That For You komédia olykor komoly felhangokkal, ha másért nem, Melanie Griffith és Ryan Phillippe cameójáért érdemes próbát tenni vele.

Emily Ratajkowski? LESZAROM.
The Best of 2023:
Szendvicsként fotózták Emily Ratajkowskit: „Ezt nem láttuk jönni.” – Utálom a gyorskajákat, LESZAROM.
Emily Ratajkowski rövid hajra váltott: „Marc Jacobs New York-i divatbemutatóján debütált új frizurájával.” – Sőt, az annál is újabbal:
Emily Ratajkowski drasztikusan megváltoztatta a külsejét – Nem elég drasztikus: LESZAROM.
Emily Ratajkowski vörösre váltott, és természetesen ez is remekül áll neki – De a legjobban így is az áll neki ha LESZAROM nem vesz fel semmit:
Emily Ratajkowski megint olyan ruhát vett fel, ami többet mutat, mint amennyit takar: „Már meg sem lepődünk.” – Lehet hogy csak AZ ÚJ KÖNYVÉRE GYÚR aludni indult:
INSTAHÍRADÓ - Emily Ratajkowski egy szál hálóingben pózolt LESZAROM.
paparazzi - Emily Ratajkowski ruháját fellebbentette a szél – ...és ha a sima vetkőzés nem elég, jöhet a LESZAROM jóanyaság kimaxolása:
Emily Ratajkowskit a fiával látták – Tehettem volna a celebgyerekesbe is...
szexi - Bella Hadid és Emily Ratajkowski is kockahasat villantott – Duplán SZAROM LE őket.

 

KEDD, JANUÁR 16.:
BUDAPESTI KILÁTÁSOK
0
Szerelők évadja.

Talán érdemes:
Maradt még a lejárt szavatosságú cukormázból, kilenckor épp a Story4-re jön szűk másfél óra a Cédrusparki karácsonyból aholis egy párocskának kell megfejtenie a nekik készült ünnepi feladványokat és zárat találni egy random kulcshoz. Ugyanitt 22:00-kor újfent nyomozósdi de már egyértelműen thriller. A Gyilkos szeretőkben gáláns férjről derülnek ki csúnyaságok: nem csak hogy színjáték volt a támadás amit leszerelve meghódította leendő feleségét, de immár szerencsejáték-adósságait is rá terhelné. Jól jön hát hogy meghal – vagy nem, mivel épp csúnya válás közben vannak így a nő lesz a fő gyanúsított. Ugyanabban az időben a kezdeti elvektől eléggé eltávolodott 75. Emmy-díjátadó gálával büntet minket az AMC. Részemről kihagyom, akkor már inkább egy '87-es Jancsó-opus este tizenegykor a Magyar Mozi TV-n. Egykori tanárukat (Kállai Ferenc) ünnepelni jönnek össze tanítványai de az egyszerű szülinapozásból hamar valódi Szörnyek évadja lesz. Ez az egyik meghívott (tévéinterjú utáni) öngyilkosságával kezdődik majd a kötelező kavalkáddal folytatódik (meztelen csajok, csepűrágók, médiakritika, világmegfejtő szópárbajok). Dekódolhatjuk az utolsókat rúgó átkos leképezésének vagy lila művészkedésnek, a Jézusként feltűnő Tarr Bélát bármelyikben nehéz hova tenni.

Sportrovat:
The Best of 2023 vol. 1.:
Öltönynadrágban futva is megnyerte a gyorsasági versenyt egy sólyom ellen az egykori amerikaifocista – videó – Pedig fel is rúghatta volna mint a haverja a baglyot. – „Kérdés, a madár mennyire vette komolyan a futamot.” – Nem kérdés hogy az aligátorok veszik a legkomolyabban:
Hová fajul a világ? Nem engedték be az aligátort a mérkőzésre: „Mi lesz a következő? A kenyér?” Á, nem csak kenyérrel az ember:
Egy tengeri féreg vére lehet a doppingolók új csodaszere – Féreg? Dennis Rodman perelni fog...
Újra pozitív doppingmintát produkált a franciák világbajnok labdarúgója – Nincs mese, EL KELL TILTANI legalizálni kell mindent:
Féktelen doppingolást, a jövő szuperhőseit ígéri egy alternatív olimpia: „Egy amerikai vállalkozó (...) olyan sportversenyeket rendezne, ahol mindenki olyan szert szed be, amilyet akar, és ezért nem jár büntetés. Fő érvük, hogy mindig is része volt a teljesítmény kiaknázásának a tudomány, amibe a vegyszerek is beletartoznak.” – ...és igen, kitaláltad mi a Végső Érv: „Alapvetően úgy gondolom, hogy a fogyasztók és a sportolók ezt akarják, mert ha elmész a mozikba, már senkit sem érdekelnek a múltbeli történetek. A szuperhősök és a jövő technológiája érdekli őket. És ez az, amit mi szó szerint valósággá teszünk” – mondta a CNN-nek D'Souza (…) aki (…) azt ígérte, hogy az Enhanced Games indulói a történelem legjobban ellenőrzött sportolói lesznek (...). A tervek szerint az első Enchanced Games az Egyesült Államokban lesz, (…) arról egyelőre nincs hír, hogy mikor rendeznék meg.” – Majd erre is lecsap Szaúd-Arábia és megvalósul az Elkerülhetetlen Doppingforradalom :DDD
Évente keres annyit a női futballista, mint a férfi hetente: „A női futball gyors fejlődése ellenére a férfi és női játékosok között óriási bérszakadék tátong.” – ...vagy nem, mert:
Az amerikai női focisták több pénzt kaptak, mint a férfiak: „A női labdarúgó-válogatott több játékosa sérelmezte a diszkriminációt. A szövetség elnöke számokkal szólt vissza.”Dude, you just had a job.
Megfagyott egy svéd sífutó pénisze egy finnországi versenyen: „A versenyzőknek -15 Celsius-fokban 20 kilométeres távot kellett megtenniük.” – Extrém sport level over 9000, kihagyom.

 

SZERDA, JANUÁR 17.:
THE GIRL BOYFRIEND EXPERIENCE
0
More than hard on a feeling.

Talán érdemes:
Fordított időrendben haladva kilenckor krimiszéria kezdő epizódja az HBO3-on melyben East New York aljas utcáin találjuk magunkat. Itt igyekszik rendet vágni Regina Haywood (Amanda Warren) de a bűnözőkön túl vaskalapos kollégáival is gyakran szembekerül. Pozitívum hogy Haywood mentes a mai erősnős karakterek közhelyeitől meg általában az egész show életszagú. 20:30-kor kétéves hazai dráma a Cinemax 2-őn. A female bodybuilder Edina (Csonka Eszter) mindent alárendel fejlődésének melyben edző-párja (Turós György) is támogatja. Az önmegvalósítás egy bizonyos szint fölött egyre többe kerül és Edina a rizikós mellékhatású szerek mellé még problémásabb mellékállást vállal: escortozni kezd... Nemes Anna korábbi doksijának (Beauty of the Beast) témáját-főszereplőjét vitte tovább a Szelíddel és keresztezte Aronofsky Pankrátorának hangvételével (a társrendező Csuja László pedig a blogba is beválogatott Virágvölgyből ugorhat be). Valamivel előtte nyolckor az egyik tavalyi Év filmje az HBO-n melynek legfőbb vonzereje hogy Gene Stupnitsky levetkőztette Jennifer Lawrence-t mert a Barátnőt felveszünk viccei egyébként max. az újszülötteknek lesznek újak. Az Uber-sofőröket is tépi a sors: Maddie (Lawrence) nem tudja fizetni az ingatlanpiacon felértékelődött lakása költségeit így elviszik legfőbb munkaeszközét, az autóját. Kínjában válaszol egy elég speciális hirdetésre: gazdag szülők keresnek bérbarátnőt tipikus nerd gyereküknek. A feladat hogy Percy (Andrew Barth Feldman) mamahotelből egyetemre való kirepülése előtt tapasztalatokra tegyen szert melyekbe a seksz is beletartozik. Cserébe Maddie megkapja Beckerék egyik autóját és itt jön a No Hard Feelings külön poénja hogy a papát a Ferrarival anno meglógó Matthew Broderick alakítja.

Jennifer Lawrence rovat:
The Best of 2023:
A fél internet azon pörög, mi történhetett Jennifer Lawrence arcávalA MÁSIK FELE MEG LESZARJA Ja nem ma, lapozzunk:
álmatlan éjszakák – Jennifer Lawrence máig szenved a meztelen képei kiszivárogtatása miatt – ...ezért kerüli maximálisan a feltűnő aligruhákat. Ja nem:
Jennifer Lawrence ruhabakijától hangos az internet, szabályosan lerepült róla az öv – ...de legalább a filmjeiben nem vetkőzik...ja de:
Jennifer Lawrence új vígjátéka annyira gátlástalan, hogy mi szégyelljük magunkat: „(...) A Barátnőt felveszünk az aranykort idézi meg, amikor a készítők mindenbe és mindenkibe beleálltak, és ha arról volt szó, a meztelenkedést is túltolták egy-két jó poén kedvéért. (...) Lawrence (...) mindent, de tényleg mindent bevállalt (...), konkrétan odáig elment, hogy anyaszült meztelenül bunyózzon egy tengerparti jelenetben.” – ...de Sacha Baron Cohen ezt is jobban csinálta :DDD
Jennifer Lawrence már most eldöntötte, hogy óvni fogja születendő gyermekét a nyilvánosság előlMAGYARUL: már a hasában külön Instagram-fiókja lesz, születéséig meg a mama szelfibűnözget helyette:
Jennifer Lawrence előbb zokogott, majd hányt, miután brutálisan csípős csirkeszárnyakat evett egy interjú kedvéért: „Alaposan megszenvedte a felvételt, amit azóta már több millióan láttak.”Minekmentoda level over 9000. Közben befutott a gyereke is:
Anyaság – Jennifer Lawrence különleges nevet adott gyermekének, akit legalább annyira szeret, mint a macskáját – Csak nehogy ő is szoptassa a macskáját :SSSS – „A baba már féléves, de a színésznő nem sietett a neme bejelentésével sem.” – Majd eldönti a gyerek a nemét meg a nevét is ha eljön az ideje:
Jennifer Lawrence-nek elege van abból, hogy öreg fehér férfiak vitatkoznak a méhéről: „A színésznő egy most megjelent interjúban beszélt a saját terhességéről és arról, miért dühíti annyira, ami az abortusz körül zajlik Amerikában.” – ...na meg a kamerák mögött:
Jennifer Lawrence-nek elege lett a férfi rendezők dühkitöréseiből: „Sokkal gördülékenyebbnek találja a munkát, ha nőkkel dolgozik együtt.”KIMARADT HOGY ÖREG, FEHÉR RENDEZŐKRŐL VAN SZÓ Szerencsére producerek terén már nem ilyen érzékeny:
Jennifer Lawrence: Harvey Weinstein olyan volt nekem, mint egy apa: „A színésznő Oprah Winfrey-nek beszélt, hogy ő miként ismerte a botrányba keveredett hollywoodi producert.” Keep calm, azért a férfihibáztatás sincs elfeledve:
Magazin – Jennifer Lawrence: azért keresek kevesebbet, mert vaginám van – Írjon róla közös könyvet Emily Ratajkowskival :DDDD

 

CSÜTÖRTÖK, JANUÁR 18.:
MURIEL DIANA ESKÜVŐJE CIGARETTÁJA
0
Ezek a legszebb ÉVEINK évszázadaink!

Talán érdemes:
Haladjunk megint visszafelé! A Viasat Filmen ismétlésgyanússág 23:40-kor. A kilencvenes években erős szezonja volt a mozira átnyergelő sportcelebeknek és az akcióSTÁRoknak, ennél ütősebb Nyerő páros már csak e kettő kombinálása lehetett. 1997-ben ez Jean-Claude Van Damme és Dennis Rodman dinamikus duója volt akiket közös főgonosz kovácsolt egységbe. Stavros (Mickey Rourke) James Bond-hoz illő bad boy, logikus hogy A KEREKASZTAL LOVAGJAIT nyugdíjas ügynököket és ex-terroristákat is riadóztassanak miatta. Ők – lévén túl veszélyesek és túl értékesek – CAMELOTBAN egy szigeten éldegélnek Kolónia fedőnév alatt. A Stavros elleni rosszul sikerült bevetése eredményeképp Jack Quinn (Van Damme) is ide kerül aki akkor lesz végleg gazember ügynök mikor célpontja felesége és gyermeke elrablásával áll bosszút saját fia (véletlen) kinyírásáért. Az illegalitásba vonult Jack csak egy szintén őrült fegyverkereskedőre (naná, hogy Rodman) számíthat. Lehet leszólni a Double Teamet: Rourke ekkor már lejtmenetben volt, JCVD még csak elindult rajta (=gyakran állt másnaposan a kamera elé), az is tény hogy az eredeti okos forgatókönyvből nem sok maradt mire eljutott a megvalósításig (zongorázni lehet különbséget a '91-es Double Impacthez képest). Hark Tsui kezét a szerződés is kötötte így lett végül tipikus biztonsági játék (lásd a Hard Boiled-ből kölcsönvett lövöldözést a szülészeten) de popcorn movie-nak tökéletes. Az HBO-n valóságalapú vígjáték nyolckor Olaszhonból ahol az örökbefogadottak jogilag nem ismerhetik meg valódi szüleiket amíg azok százévesek nem lesznek. Giovanni (Valerio Lundini) harmincasként talál rá az egy híján HÚSZ száz éves Gustavóra (Sergio Castellitto) akivel közös múltjuk felfedezése után gőzerővel lobbiznak a bürokrácia és az elavult törvények semmissé tételéért. Ugyanitt 21:25-kor keményebb realitások várnak minket Fotókba zárt hazugságokkal foglalkozó dokumentumfilmmel. Miután a zaklatásos pletykák-vádak megalapozottnak tűnnek, Amanda Mustard szembesíti nagyapját visszaéléseivel, amaz nem is tagadja ezeket, sőt, unokája pedig elindul bocsánatot kérni helyette. A Great Photo, Lovely Life olvasata kettős: egyrészt megsüvegelendő hogy Amanda jóvátenné felmenője bűneit, másrészt nem ő követte el azokat, az igazi tettes pedig semmi megbánást nem tanúsít. A Canossa-járást innentől kevés választja el az önző messiás-komplexustól és az sem biztos hogy az áldozatoknak jó a régi sebek feltépése. Kell beszélni ezekről de nem így, mert voltaképp minden marad ahogy addig: a szörnyeteg ágyban, párnák közt fog meghalni, nem pedig börtönben, holott ez szolgáltathatott volna elégtételt azoknak akiket kihasznált. Kilenckor megtévesztő elnevezésű dramedy a Mozi Klubon merthogy a Diana esküvője max. annyiban köthető a royal marriage-hez hogy a névrokon lead valamivel az előtt született. Az ő szüleinek élete is elég zűrös, bár nem azért amiért a hercegi párosé volt, Diana immár felnőve vet számot mielőtt maga is kimondaná a boldogító (?) igent, nálunk meg jöjjön a

When Harry met SALLY Meghan rovat:
The Best of 2023:
Újabb per a láthatáron, saját testvére forral bosszút Meghan Markle ellen – MUHAHA, azt remélem is:
Az év lúzereinek kiáltotta ki Harry herceget és Meghan Markle-t a legfontosabb hollywoodi lap: „A Hollywood Reporter nem kímélte az iparági szereplőket, az év vesztesi közé pedig bekerült a sussexi hercegi pár is.” – De hát azok is, főleg a nő:
Meghan Markle-t ki kellett tessékelni a kamerák elől – videó: „Harry herceg felesége bejutott a Variety gálájára, és ha már ott volt, kihasználta a vakuk villogását.” Ez már valami betegség lehet nála, kezdek szimpatizálni a royal family-vel:
„Harry herceget mindannyian nagyon sajnáljuk, maradjunk ennyiben”: II. Erzsébet királynő gyerekkori barátja, Lady Glenconner szerint Meghan Markle azt hitte, a királyi család tagjának lenni olyan, mint filmsztárnak lenni. Nagyon tévedett.” – Pedig befutott halivúdban, csak nem úgy ahogy tervezte:
Most a Family Guy röhögte ki Harry herceget és Meghan Markle-t: „A sussexi hercegi a South Park után újabb animációban szerepel, és nincs benne köszönet.” – ...és ha South Park, akkor Worldwide Privacy Tour:
Sörrel és kolbásszal ünnepelte a szülinapját Harry: „Harry herceg és Meghan Markle épp Düsseldorfban vannak, így igazi német bulival ünnepelték meg Harry 39. születésnapját.”REMÉLEM EZÚTTAL COSPLAY NÉLKÜL NÉMET BULIZOTT Igazán meghirdethetnék már a turné összes állomását.
Igazi benzinzabálóval jár a környezetvédő Meghan MarkleGRETA THUNBERG LIKES THIS Keep calm, majd lejjebb adja:
Bizarr új reklámban szerepel Meghan Markle: „Harry herceg felesége, úgy tűnik, megkezdte a visszautat a hercegnéi létből az influenszerlét felé.” – Nekem inkább úgy tűnik hogy LESZAROM ennek is csúnya válás lesz a vége :DDDDDDDD

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM, rest of, 2023

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés