2024. 01. 22.
Csapásmamás (jan. 22-25.) + The Rest of 2023 vol. 3.
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Csapásmamás (jan. 22-25.) + The Rest of 2023 vol. 3.

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JANUÁR 22.:
PADLÁSTÓL PINCÉIG

0
All your basement are belong to us!

Talán érdemes:
A Story4-en kilenckor továbbra is kimaxolják amit lehet vagyis egybekutyulják a Christmas feelinget az állatságokkal, így jöhet létre az Ebadta karácsony KORCS keveréke amit már Tom Arnold jelenléte is beáraz. A love story-t két, egymástól nagyon eltérő kutya (uszkár ill. labrador) hozza mozgásba és nekik kell majd megmenteni a gazdik házasságát is. A Nyár első hava azonban elnevezése dacára sem szimpla romantikázás lesz a Cinemaxon nyolckor (vagy holnap ugyanitt 13:05-kor), bár abból is jut bele. Alexander (Thomas Prenn) megözvegyült apja mélyrepülését látva tett esküt még kiskamaszként hogy soha nem lesz szerelmes. A papa majdnem úgy él mint Béla bá a Kontrollban csak ő nem metrókocsiban hanem az alagutakban héderel, fiának pedig immár felnőttként kell átértékelnie elveit ugyanis feltűnik a potenciális Nagy Ő (Verena Altenberger). Chris Raiber sokat tanult Jean-Pierre Jeunettől de még többet Wes Andersontól, félórával később (20:30) a szomszédban (Cinemax 2) szintén underground de már doku. A Pince fogalma Josef Fritzl óta átértékelődött az osztrák sógoroknál és Ulrich Seidl is erre épített amikor kamerájával megörökítette föld alá rejtett-száműzött tevékenységeiket amik a sima trófeáktól a náci ereklyék gyűjtésén át a BDSM-börtönökig terjednek. Seidl főleg utóbbiakra koncentrál (ez róla többet elmond mint alanyairól), teszi ezt sok full frontal nudity-vel, szóval óvatosan vele, közben az HBO-n 21:30-kor folytatódik a Helyetted is szeretem.

Hétfő? #LESZAROM.
The Best of 2023 Ferrari Edition:
Csodás fekete Ferrarit ad el Charles Leclerc: „Az egyedi felszereltségű kocsi teljes mértékben Leclerc kívánságai és igényei szerint készült.” – Teljesítem az olvasók kívánságait és igényeit, LESZAROM:
magas élet – Eladó az F1-es sztár, Fernando Alonso Ferrari Enzója – Majd egy sportos kollégája LESZARJA megveszi helyettem:
Az egyik legritkább Ferrarit vezeti Erling Haaland – videó: A Manchester City csatárát Monacóban videózták le, amint beül egy Ferrari Monza SP2-be.” – Majd összetöri mint Hamilton...vagy bármelyik nívótlan újgazdag filmSTÁR:
Csúnyán összetörte Ferrariját a Marvel-filmek egyik sztárja: „Egy ilyen Ferrari Superfast ára használtan is 130 millió forint körül van.” Csak 130 milla? Bagatell összeg:
Ez a Ferrari valakinek 18 milliárd forintnyi pénzt is megért: „És még így se ez a világ legdrágább autója. Az 1962-es évjáratú versenyautó a Sotheby's aukciós ház árverésén 51,7 millió dollárért kelt el.” – Nem én vettem meg, LESZAROM.
Ő próbálhatta ki első magyarként a Ferrari 296 Challenge modellt – Lásd fentebb.
Egyedüliként vezetheti egy tajvani milliomos a Ferrari SP-8 modellt – Nem egyedül SZAROM LE.
Ferrari őrület: megérkezett a vadonatúj 296 ChallengeWait, a challenger appears...from the past:
26 éves, de szinte vadonatúj ez az eladó Ferrari F50: „A szerény futásteljesítményű Ferrari F50-re vágyók most lecsaphatnak álmaik autójára, már amennyiben van közel 2 milliárd forintjuk a projektre.” – Annyi speciel most nincs nálam úgyhogy ezt is ingyen SZAROM LE.

 

KEDD, JANUÁR 23.:
GIVE CHRISTIAN A CHANCE!
0
Ne zavard KÖREIMET barázdáimat!

Talán érdemes:
Haladjunk fordított sorrendben! A Mozi Klubon Christian Clavier zenebolondozik velünk 22:50-kor egy rövidke, tízéves franciázásban. Az általa alakított fickó végre találta egy régóta keresett jazz-ritkaságot és épp leülne hogy nyugodtan meghallgassa de a külvilág (felesége, fia, szeretője meg aki csak arra jár) mintha érezné eme igényét és mindent elkövetne hogy meghiúsítsa. A Ne zavarjatok! színdarabként kezdte és fő poénforrása természetesen az ahogy Michel Leproux énidejébe egyre durvábban beavatkoznak a körülmények. Elvárásai egyrészt szimpatikusak de hogy van bennük némi egoizmus is arra a (fiktív) Neil Youart-lemez címe (Me, Myself and I) is utal. Clavier mellett Carole Bouquet és Rossy de Palma miatt is érdemes, előtte kilenckor szelfibűnözős romantikázás a Story4-en az Idétlen időkig csapásvonalán. Az egyszeri influenszer Christina Chance (Tori Anderson) előtt felcsillan a Nagy Lehetőség egy szerződéssel amennyiben követőinek száma eléri a kétmilliót. Az ajánlattevő cég még egy menedzsert (Mykee Selkin) is küld mellé, az viszont rájön hogy Christina tökéletes online profilja korántsem az, pld. a „férje” valójában egykori iskolatársa. Az imázsmentést és a feliratkozókat mi mással érnék el mint a szeretet ünnepének meglovagolásával, Chance meg az erre való készülődésben óvatlanul elejti hogy bárcsak újra meg újra átélhetné a Nagy Napot – naná, hogy a Sors keze a szaván fogja. Az Egy sansz karácsonyra nem is tagadja honnan vette az ihletet (ami azt illeti, még utalnak is rá), jár a jó pont az őszinteségért ahogy a social media kritikájáért is, és akkor jöhet a

Szelfibűnözés rovat:
The Best of 2023 Influencer Edition vol. 1.:
Ez a kislány még csak hároméves, de már most influenszerkedik, és rengeteg pénzt keres – Addig se ISZIK tanul...és az a baj hogy a felnőttek se okosabbak:
Twitch - Tippelj, hogy vajon melyik testrészéből főz sört Amouranth! - Igen, jól gondolodJÓL GONDOLJA AKI ARRA TIPPEL HOGY LESZAROM Ne ítélkezzünk elsőre, olvassunk utána máshol is, hátha: „A Kick, a Twitch és az OnlyFans egyik sztárja most úgy döntött, hogy a polgárpukkasztást a lehető legmagasabb szintre emeli. Hamarosan elkészülhet a világ első olyan söre (...) amelyben konkrétan benne lesz egy „különleges ízként” az Amouranth vaginájából kinyert váladék.”GWYNETH PALTROW LIKES THIS Vaginaváladékból sör? NORMÁLIS?! Bár lehet hogy erre is lesz vevő:
Íme a férfi, aki bármit és bármennyit megiszik 10 másodpercen belül, tarol TikTok-videóival – Csak megiszik bármit? Jajj de le van maradva:
Látott egy videót arról, ahogy valakinek beleragad a szájába egy villanykörte, kipróbálta: „A kínai férfinak két órán keresztül volt a szájában a körte, eközben nem tudott sem nyelni, sem megszólalni.”ADDIG SE BESZÉLT F***SÁGOKAT Wait, a challenger appears:
Nem vicc: arra kérnek mindenkit, hogy ne szívja be a Steam Deck hűtéséből kiáramló levegőt, hiába van „iszonyatosan kellemes” illata: „Fura hóbort indult a Steam Deck felhasználói körében: elkezdték közvetlenül belélegezni a kézikonzol hűtéséből kijövő meleg levegőt, mert szerintük nagyon kellemes az illata.” – A túlélőknek jöhet a benzingőz challenge :SSSS
Tévhit - Vaginaszelfik menthetnek életeket ebben az országban – Nem a vaginaváladék-sör? LOL!!! Amouranthra visszatérve:
Twitch - Amouranthot arra is figyelmeztetni kellett, hogy lehetőleg ne fulladjon meg stream közben – Ideillő mém:
0

SZERDA, JANUÁR 24.:
TOKYO
GORE VICE POLICE
0
Jakuzák a jacuzziban.

Talán érdemes:
Kilenckor a másik nagy karácsonyi aduászt, Dickenst veszik elő a Story4-en, itt csalfa srácot látogatnak meg az ELVÁLT K KLUBJÁNAK TAGJAI Elmúlt karácsonyok barátnői. Személyesen még sosem találkoztak de közös nevezőre hozza őket exük megleckéztetése, azaz csak hozná ha egyikükre nem találna rá a szerelem. Ennek fényében el is gondolkodik tetteik értelmetlenségén melyek nagy része bizony büntetőjogi kategória és az ugye elég nehezen védhető, bármekkora gyökér is volt velük a pasi. Ugyanebben az időben (21:00) jön az East New York aktuális része az HBO3-on csak hogy utána ugyanitt ugyanennek Távol-keleti verzióját is megkapjuk 21:40-kor a Tokyo Vice-szal, valós események alapján. Jake Adelstein (Ansel Elgort) történelmet akart írni Japánban dolgozó „fehér” újságíróként, ez sikerült is amikor megbolygatta a jakuzák viselt dolgait. Nem véletlen a májámivájszos névadás bár Michael Mann elsősorban producerként van jelen, a másik nagy előd a Ridley Scott-féle Fekete eső. Lássuk a párhuzamokat: ebbe is jut éjszakai életben mozgó ex-pat csajszi (Rachel Keller) ahogy kőkemény helyi zsaru is (Ken TAKAKURA Watanabe). A felsoroltak plusz Rinko Kikuchi miatt asszem belenézek, valamivel előtte fél kilenckor másfajta egzotikum a Cinemax 2-őn Jafar Panahi meta-alkotásával. Az önmagát alakító rendező Godard stílusában futtatja a szálakat: egyrészt Iránból dirigálna forgatást, másrészt azt is látjuk amit épp forgatnak. Közben botrány is kirobban: helyi család töröltetne egy Panahi által készített fotót... Az Itt nincsenek medvéket a kontrasztok uralják: míg Panahi nem hagyhatja el Iránt addig hősei éppen ezt tennék. Bár kicsit hosszú, érdemes próbálkozni vele, 21:00-kor pedig bekészíteni a zsebkendőket mert a Mozi Klub az egyik legjobb nőibarátságos opust adja. Az amerikai Jess-t egyedül Milly fogadta el az angol suliban, kapcsolatuk évtizedekkel később is stabil bár már megházasodtak. Úgy tűnik hogy Milly-nek (Toni Collette) minden összejött (gyerekek, rockSTÁR férj), hozzá képest Jess (Drew Barrymore) azért küzd hogy egyáltalán teherbe eshessen. A szomorú csavar Milly rákbetegsége és a Máris hiányzol az ennek hatására bekövetkező belső változásokról (is) szól, mi meg ennyi depi után nézzük, hol vannak medvék:

A medve nem játék! rovat:
The Best of 2023 vol. 1.:
Négyszáz „szelfit” csinált magáról egy coloradói medve: „A vadkamera előtt pózolt egy kicsit, ez lett a vége.”JÓ HOGY NEM VAGINASZELFIKET LŐTT, LOL ÉDES FASZOM, mi lesz a következő?! Influenszer-karrier vagy OnlyFans account?! Eddig az emberek kiváltsága volt a megörökítés:
Videó - Trambulinozó medvéket filmezett le egy család – Az a baj hogy tovább mennek, egész a jacuzziig:
Képzelje el, hogy kimegy az udvarra, és ott hesszel egy medve a medencében: „Kaliforniában is nagyon meleg van mostanában.” – Nem mintha a havas hegyekben nagyobb biztonságban lennének a helyiek:
Centiken múlt, hogy nem ütközött a medvével ez a síelő – videó: „Kalifornia egyik kedvelt síközpontjában elegymást érik a medveészlelések, de eddig szerencsére minden síelő sértetlenül megúszta.” – ...de csak mert a mackók A MÉZRE az édességre utaznak:
Feltört egy autót egy medve, és tönkretette az üléseket, hogy hozzájusson egy zacskó csokihoz: „Kellemetlen meglepetés várt egy coloradói túrázót, amikor visszaért a parkoló autójához.” – Megúszta élve? Na ugye hogy nem volt olyan kellemetlen:
Videón, ahogy rátámad egy őrre a medve egy szálloda konyhájában – Biztos nem volt nála készpénz:
Brumm – mondta a medve, miután megevett hatvan muffint, és fizetés nélkül távozott – Na csak óvatosan az ilyen vádakkal:
Ártatlanul vádolhatják az olaszországi medvét – Az ítéletet közben végrehajtotta egy sofőr:
Meghalt Juan Carrito, a barnamedve, aki sütirablással lopta be magát az abruzzóiak szívébe: „Elütötte egy autó, még csak hároméves volt.” – Maci Laci LÁJKOLTA gyászolja :SSS

 

CSÜTÖRTÖK, JANUÁR 25.:
VÁLTSUNK TESTET!

0
Biztos hogy nem Lannisternek hívják?

Talán érdemes:
Az HBO-n nyolckor Richard Gere a Mr. Jones után újra pszichiátria-közelben, ezúttal a rács másik oldalán. Mivel Dr. Stone-nak Három Krisztus is akad a páciensei között és mindegyik magát tartja a valódinak, érthető ha közös asztalhoz ülteti őket, hátha megoldják egymás problémáit. Az egyik (Walton Goggins) megköveteli hogy Istennek szólítsák, a másik csak Jézus, de NEM Názáretből, a legkisebb (Peter Dinklage) viszont saját bevallása szerint igenis onnan való, mégis Angliába menne haza (bár Amerikában született). Ez is írott anyagként kezdte, igaz orvosi tanulmányként (a doki valódi neve Milton Rokeach volt), a színházas, majd opera-adaptáció után rendes filmként végre hozzánk is eljut (Dinklage pedig sokadszorra bizonyítja a tehetségét). Ugyanitt maradva tíz előtt tíz perccel Irene Taylor doksija ami elvileg környezettudatosságra nevelné a nézőt de ahogy sok bába közt a gyerek, itt is elvész a Fák között az ember. A civilizáció és a természet viszonyának tanulmányozásán eluralkodik az interjúalanyok egója, a szubjektív emlékek (kedvenc gyermekkori fa kivágása), így végül erre is igaz lesz hogy nem látjuk a fától az erdőt, még úgy sem hogy rendszeresen szóba hozzák a nagyüzemben faültető Weyerhauser céget. Kereken tizenegykor újabb francia komédia a Mozi Klubon de immár nem saját kútfőből, hanem amcsi mintákat koppintva. A Családi testcsere max. annyit variál a bevált sémákon hogy nem idős meg fiatal, férfi meg nő ébred a másik bőrében hanem egy família tagjai. A végkicsengés mint ugyanaz mint az összes ilyesmiben: a szülők jobban megértik az agyukra menő gyerekeket, amazok meg belekóstolnak a nagyok felelősségébe – vagy mégsem?...

Kis hírek a nagyvilágból:
The Best of 2023 Anyaság Edition vol. 1.:
Oké-e a szájrapuszi szülő és gyerek között? Kiderült!MAJD A SARIATANÁCS ELDÖNTI Nyilván oké, sőt menő. Ja már nem az.
Gyerekeként tekint pulykájára egy férfi, mindenhová magával viszi – Hát, legalább nem feleségként gondol rá :SSS
Saját tejét itta a vadonban eltévedt kismama: A nő Új-Zélandon tévedt el, de feltalálta magát.” – Inkább azt igya mint a vizeletét.
Váratlan előnye lehet 18 év múlva annak, ha az anya hosszabb ideig szoptatja a babáját: „Az anyatej a kisbabák legideálisabb tápláléka, és a hosszabb ideig tartó szoptatás mellett már idáig is sok érv szólt. Az Oxfordi Egyetem kutatói egy újabbat is említenek: a későbbi tanulmányi eredményre is hatással lehet az anyatejes táplálás időtartama.” – Jajaja, minél tovább, annál jobb:
A MENYASSZONY SOKKOT KAPOTT, AMIKOR VŐLEGÉNYÉT AZ ÉDESANYJA SZOPTATTA – Ahelyett hogy ő is kért volna a tejéből?! Hát hol itt a progresszivitás??
Egy 56 éves édesanya fogja megszülni fiának és feleségének a gyermekét – Na, erről beszélek, ez ám a KARRIER haladás...meg ez is:
Chrissy Teigen császármetszés közben készült fotót poszolt magáról, miután azzal vádolták, hogy csak megjátszotta a terhességét: „Ennél meredekebbet is állított a kommentelő, akinek a modell kiszúrta a hozzászólását.” – Legközelebb már a szülőcsatornáját is be fogja kamerázni :SSS

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM, rest of, 2023

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés