2024. 02. 17.
Your face. When? (feb. 17-18.) + The Rest of 2023 vol. 10.
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Your face. When? (feb. 17-18.) + The Rest of 2023 vol. 10.

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, FEBRUÁR 17.:
SAJEK ÉS
A HAJÓ SÜSÜ
0
Brace yourselves, WINTER the Tale is coming!

Talán érdemes:
A Mozi Klubon közepes könyvadaptáció 20:40-kor. Az itteni, elvarázsolt New Yorkban tevékenykedő piti bűnözőt (Colin Farrell) rabul ejti az épp kirabolt ház súlyos beteg úrnője (Jessica Brown Findlay). Érzései őszinteségét nehezen de bizonyítja a lány apjának (William Hurt) is ám bezavar egykori, eléggé démoni főnöke (Russell Crowe). Neki valamiféle okkult praktikához volna szüksége a csajra és első körben övé a győzelem meg az örök élet csak hogy a Téli mese jóval később, immár a jelenben folytatódjon. Misztikus is, romantikus is de mégis hagy maga után némi hiányt: hiába, 700 oldalas sztorikat nehéz két órába tömöríteni (Scorsese pont ezért állt el a projekttől). Húsz perccel később, kilenckor negyvenéves Gárdos Péter-alkotás az M5-ön. A munkahelyi balesetben lesérült artista, Sajek Oszkár (Eperjes Károly) manézsbeli visszatérésének egyetlen esélye egy földhözragadt világszám. Haverjával (Dörner György) meg is környékezi az ottani kiérdemesült Houdini-t (Feleki Kamill) aki természetesen nem adja könnyen a szakmai titkot, már csak azért sem mert addig is társasága van... Az Uramisten méltatlanul mellőzött a hasonló témával operáló, díjakkal jutalmazott hazai (Simon mágus) és halivúdi (Houdini, a halál mágusa) társai mellett, épp ideje volt a(z újra) leadásnak. Más. A közelmúltban több bőrt is lehúztak a magyarok császárnéjáról de egyszer sem olyan felemás eredménnyel mint azt az elfogultságát címében is vállaló Sisi és én teszi 22:10-kor a Cinemax 2-őn. Talán a főhősnő nevével is ezért variáltak, vagy azért mert itt Sztáray Irmán (Sandra Hüller) van a hangsúly aki lemondott az apácaságról majd a férfiakról is. Ez nem csak a házasság elutasítását jelenti hanem hogy egyike lett a Korfu szigetére elvonult királyné (Susanne Wolff) testi-lelki bizalmasainak. Ja, szabadon kezeli a tényeket, de manapság ez szinte elvárás. „Királynőknél” maradva:

Madonna rovat:
The Best of 2023:
Rita Ora újra divatba hozza Madonna kúp alakú, provokatív melltartóját – Pedig még az originál is velünk van:
GALÉRIA – Extrém ruhák és pózok Madonna londoni koncertjén – De keep calm, nem ez a lényeg:
Madonna sikere nem a polgárpukkasztásban rejlik: „Az énekesnő 12. alkalommal indult turnézni.” – Élő énekkel, élő zenével...ja nem:
Madonna még most is zavarba tud hozni mindenkit, például egy gitár nyalogatásával – Addig sem ISZIK „zenél” rajta :DD
kvíz A pop királynője 64 éves lett – Mennyire ismeri botrányokkal teli életét? – Már kezdtem volna elfelejteni, de sebaj:
A most megjelent Madonna-életrajz talán még magának a popkirálynőnek is mondhat újat: „Megjelent az eddigi legalaposabb és legterjedelmesebb Madonna-életrajz (...). – Megvárom amíg megírja az életét ő maga...ja hogy az senkit sem érdekel:
Elkaszálták Madonna életrajzi filmjét, amit az énekesnő rendezett volnaPEDIG A FŐSZEREPET IS ELVÁLLALTA VOLNA, BRÜHÜHÜÜÜÜ ...and nothing of value was lost that day, maradhat a kaptafánál:
Madonna olyasvalamire készül, amire korábban még nem volt példa: „A legendás énekesnő egy számára eddig ismeretlen környezetben ereszti ki a hangját.” – Hogy hol ereszti ki a mijét a milyen énekesnő? :DDD
Szétszedik Madonnát, miután 11 éves lánya a netezők szerint nagyon nem korához illő táncot lejtett a koncertjén – Csönd legyen, Steiner Kristóf is megmondta hogy Madonna jó anya!

 

VASÁRNAP, FEBRUÁR 18.:
WAKE UP, YOU'RE NAKED!

0
Arcod amikor üres a gardrób.

Ajánlott:
A Dunán Neil Simon klasszikusát (Mezítláb a parkban) adják 22:35-kor Gene Saks rendezésében. Friss házas párocska (Jane Fonda, Robert Redford) komfortmentes lakásba költözik ahol lift és meleg víz nincs, rámenős szomszéd azonban van. A feleség be is mutatja egyedülálló anyjának de hosszú távon saját kapcsolata megy rá a másokéra. Ahogy Simonnál mindig, itt is a párbeszédek viszik az egészet és talán nem nagy SPOILER hogy a hepiend sem marad el.

Talán érdemes:
21:00-kor a lakosság zömét bepalizó-eladósító kisvárosi bróker, HARRY Ross Potter (Cole Hauser) kapja a fenyegető telefonokat a Filmbox Premiumon. Pottert egyedül a szomszédjában lakó pincérnő, DEMI Delaine Moore (Jaimie Alexander) érti meg, az ő apját viszont valakik megölik. A helyi seriff (Morgan Freeman) először azt hiszi Potternek szánták a golyót, pedig a megoldás egyszerűbb SPOILER ugyanis Delaine eszelt ki sajátos tervet befektetése behajtására SPOILER VÉGE. A The Minute You Wake Up Dead tipikus B-movie amit egyértelműen Freemannel adnak el aki kicsit idős már az efféle szerepekhez, max. egyszer, szódával fogyasztható. Éjfél előtt öt perccel ötéves történelmi dráma a Magyar Mozi TV-n Mundruczó Kornél producerkedésével. Görgei fegyverletétele után járunk, Barnabás (Váradi Gergely) az erről mit sem tudó, földalatti (idegen szóval Guerilla) harcra készülődő szabadságharcosok között keresi helyette bevonult öccsét (Vilmányi Benett). Ő súlyos sebesülése miatt ápolásra szorul, parancsnoka pedig nem hajlandó megadni magát. A szitut az sem egyszerűsíti hogy barátunk összejön testvére love interestjével, vagyis a gondját viselő csajjal (Mészáros Blanka)... A leadások győztese mi más lehetne mint egy Ulrich Seidl-mű amit 00:10-kor kezdenek a Cinemaxon. A Hit paradicsoma ofkorsz a vallást és velejárókat vesézi ki a direktortól elvárható provokációkkal. Magányos katolikus nő házal zömmel bevándorlók lakta környéken egy életnagyságú Szűz Mária-szoborral de érthető elutasításba ütközik. Ekkor betoppan iszlám hitű, rég nem látott férje és itt már a legnyitottabb néző is vakarja a fejét. Seidl üzenete (ha volt is) elvész az extremitásokban, plusz eleve miért kelne egybe két ennyire eltérő ember? A kultúrák-vallások ütközését jobban megoldották Fukuyamától Houllebecq-ig, itt egyedül a tálalás az új.

A seksz, a szipu rovat:
The Best of 2023 vol. 1.:
A szerelem egy szuperpozitív neurológiai rendellenesség Keep calm, már dolgoznak a hiba elhárításán:
szerelem Mi a baj a kedves férfiakkal? – Az hogy nem jóképűek. Oh wait:
Lifeadvisor Miért nem boldogulnak a jóképű srácok a nőkkel?: „Sok jóképű fiúnak gondot okoz a felnőtt nők vonzása a felnőtt világban.” – Pedig a MILFek nem válogatnak...
??? Miért a pszichopaták szexelnek a legtöbbet? – ...és akkor a fenti kérdésekre is megvan a válasz.
Kisállatokkal buzdítaná szülésre a tajvani nőket egy milliárdos elnökjelölt: „Az ország komoly demográfiai problémáját így orvosolná Terry Gou, a Foxconn alapítója.” – Ma még kisállatok, aztán jöhet a Homár...vagy az egyéb emberszabásúak:
Imádja az internet a nőket csókolgató és tapogató orángutántKOTREVÁK KELLY ÉS A SZEXI DÖG LÁJKOLTA EZT Majd öt-tíz év múlva őt is utoléri a hesstegmítú.
A megváltó arca jelent meg az asztalosnak, amikor éppen egy bútort lakkozott – Hithű katolikus alkoholistaként is arra tippelek hogy itt a lakkgőz lehet a ludas.
Adele leállt az ivással, de nagyon hiányzik neki az alkohol: „Amikor a Las Vegas-i koncertjén meglátott egy whiskey sourt az egyik rajongójánál, arról beszélt, hogy korábban rengeteget ivott, és majdnem alkoholista lett.” A távolban valahol FELSÍR rókázik egy Jennifer Lawrence.
Ultrahangos otthoni sörcsapolót dobott piacra a legnépszerűbb ír sörmárka – Ultrahangos?! Én csöndben szeretek piálni úgyhogy LESZAROM de nem ma,

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: rest of, 2023

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés