2024. 03. 11.
Queen of Hope (márc. 11-14.) + The Rest of 2023 vol. 17.
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Queen of Hope (márc. 11-14.) + The Rest of 2023 vol. 17.

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, MÁRCIUS 11.:
SOK LUDLOW...
0
Egy bevetés három éjszakája.

Ajánlott:
Kilenckor megkésett nőnapi tribute első része. Dr. Hope Bridges Adams (Heike Makatsch) úttörő mivolta abban nyilvánult meg hogy nőként elsőként jutott be hazája (Németország) orvosi egyetemére. Miután elvégezte, akkor sem jól fizető állást választott hanem a szegényebb sorsú polgárokat gyógyította – hiába, Egy asszony nem adja fel! Szabadideje sem volt szabad mert akkor meg nőjogi ügyekben tevékenykedett amire nagy szükség volt a XIX. században. Már Adams személyisége miatt itt volna a helye de a megvalósítás is jól sikerült, tényleg nem vártam volna ilyesmit a Story4-től. Ide is jut hazai vonatkozás Forgách Lili és Justus von Dohnanyi mellékeskedésével.

Talán érdemes:
A Cinemaxon nyolckor (vagy holnap ugyanitt 11:25-kor) kissé túltolt meleg love story. Friss megbízatása során drag queenek közé kerülő fotós (Pablo Pauly) belezúg egyik modelljébe és rájön hogy Heti három éjszaka helyett többet töltene vele, barátnője legnagyobb bánatára. Florent Gouelou maga is ebből a szubkultúrából érkezett szóval tudja miről beszél de a Crying Game után elég nehéz újat mutatni. A szomszédban (Cinemax 2) 2008-as akciózás fél kilenckor (vagy holnap ugyanitt 13:35-kor) és Az utca királyainak eredetije eddig elkerült minket (a 2. voltmár). Tom Ludlow (Keanu Reeves) megözvegyült, alkesz rendőr akit társa meggyilkolása ránt ki a downward spiralból pedig amaz pont bemószerolta a fejeseknek. Lehet ezért kellett meghalnia?... Erre már ő is felkapja a fejét, nyomozása során viszont másoké kerül a célkeresztbe, akár a legmagasabb körökben is. A Street Kings le sem tagadhatná szerzőjét (James Ellroy), a kritikusok lehúzták amiért olyannak ábrázolta még a „jó” zsarukat is amilyenek azok valójában (=alkalmasint rasszisták és öntörvényűek, lásd a Francia kapcsolatot vagy a Serpicót). További érvként szól mellette Hugh Laurie és Forest Whitaker meg az a robbanékony stílus amiből manapság akkora hiány van.

Hétfő? #LESZAROM.
The Best of 2023 Palvin Enikő / Mihalik Barbara Edition:
Instahíradó – Britney Spears tekeri a fenekét, Mihalik Enikő félmeztelenül pózolt – ...én pedig LESZAROM.
Palvin Barbara hétköznapi szettje letarolta az Instagramot
– Tarol ő szett nélkül is:
Instahíradó Alig takarja valami Palvin Barbara testét és egyéb Insta-hírek – Kösz, maradok a pornónál.
Mihalik Enikő elárulta, hogyan áll a botoxoláshoz – Remélem úgy ahogy én vagyis leszarja.
wow – Palvin Barbara és párja hárommilliós karkötővel erősítette meg kapcsolatát – Tehettem volna az oligarchásba is de simán csak LESZAROM.
Jótékonykodás Mihalik Enikő is részt vesz a traumatizált gyerekeket segítő jótékonysági gardróbvásáron – Nem szarom le, jár neki a TISZTELET!
Budapesten tart közönségtalálkozót Palvin Barbi – Odamegyek és LESZAROM kérek tőle autogramot ^^

 

KEDD, MÁRCIUS 12.:
MOTHERLY ROAD RAGE…
0
...a múminok földjén.

Talán érdemes:
A Story4-en a Dr. Hope folytatása kilenckor, hősnőnk már árnyaltabb sőt árnyékosabb merthogy új, fiatalabb partner oldalán látjuk – ne ítélkezzünk, koncentráljunk az eredményeire. Két órával később 22:55-kor Covid inspirálta, Beteg humorú slashert kapunk az HBO 2-őn John Hyamstől. ZACK Parker (Gideon Adlon) és öribarinője Miri (Bethlehem Million) a vírus elől vonulnak el utóbbi szüleinek házába ahova hamarosan követi őket előbbi pasija (Dylan Sprayberry). Ő azt reméli hogy tisztázza viszonyuk egyes dolgait de first world problémáját háttérbe szorítja a környéken garázdálkodó nindzsaruhás serial killer. Hyams és a forgatókönyves Kevin Williamson a Sikoly fordulatait update-elik (nem csoda, azért is Williamson felelt), elválik lesz-e ebből is sequel. Ugyanabban az időben ötvenéves dráma a Magyar Mozi TV-n Rózsa Jánostól, Balázs Béla önéletrajzára építve. Őt itt még Bauer Herbertnek hívják és Álmodó ifjúsága után durva ébredés vár rá mikor tanárként dolgozó apját baloldalisága miatt kiközösítik. Ez szinte biztosan hozzájárul a papa egészségének romlásához és mert halála után az anyja sem talál munkát, kénytelenek a fővárosba költözni. Közben jut még egy sorozatgyilkososdi a Filmcaféra 22:40-kor, itt anya (Lori Loughlin) aggódik kollégista lánya miatt. Gyanúja nem alaptalan amint ezt az ottani seriff (Kristen Dalton) és lánya is megerősítik ebben a Lifetime-thrillerben. A Mother's Rage már külföldön is a második címét fogyasztja vagy a minősége vagy az originál Road Trip alkotói által indított per miatt, akárhogy is, én a hazánkfia Shaun Sipos és a rém rendes Ted McGinley miatt adok neki egy esélyt (de többet nem). Újfent családi program, újra jó későn: a Jack Mimoun és a rejtélyek szigete elődei (Indiana Jones, Múmia, Dzsungeltúra) legjobb pillanataihoz teszi hozzá azt a jellegzetes francia ízt ami nem jött össze pld. az Adéle és a múmiák rejtélyének. Jack (Malik Bentalha) a Val Verdén töltött időkről írt könyvével haknizik, ekkor környékezi meg a kalandor CAMERON Aurélie Diaz (Joséphine Japy) egy ott elásott kincs ígéretével. Kezdés 23:20-kor a Mozi Klubon de inkább csak vegyük fel merthogy ezt nem adják le másnap korábbi sávban.

LÁJKDÍSZ! rovat:
…the Best of 2023 Harvey Weinstein Edition vol. 1.:
Majdnem leszakadt a ruha Amanda Seyfriedről a Critics Choice Awards díjátadónA KRITIKUSOK DÍJAZTÁK EZT Wait, a challenger appears:
A vörös szőnyegen szakadt szét Emily Blunt ruhájaMUHAHA, AZT REMÉLEM IS Harvey Weinstein likes this.
GALÉRIA – A Golden Globe ruhái takartak is, meg nem isLE IS SZAROM MEG NEM IS Ja nem ma, lapozzunk:
FEHÉRNEMŰBEN TILTAKOZNAK A NÉMET ÁLLATVÉDŐ SZERVEZET AKTIVISTÁIGRETA THUNBERG Harvey Weinstein likes this.
Scout Willis kihívó szettben hirdeti, hogy nem ciki wc-papírt vásárolniMAGÁNÜGY, LESZAROM Harvey Weinstein likes this.
GALÉRIA Meztelenruha, flitterek és tollak – ezekben ragyogtak a díjátadó sztárjai: „A Daytime Emmy-gálán még mindig a fekete volt a kedvenc.” – Másutt még az sem:
Kivillanó dekoltázsok, meztelen fenekek: mindent megmutattak a sztárok a brit Vogue díjátadóján – Harvey Weinstein meg belájkolta.

 

SZERDA, MÁRCIUS 13.:
INTERDUPLICITY
0
I saw a spiral.

Talán érdemes:
A Filmbox Pluson az Afganisztáni víg napjaim ellenpárja kilenctől, itt még pár évvel 9/11 előtt vagyunk de a nőknek már akkor se nagyon voltak jogaik. Ezt a külföldről felfogadott bányász-szakember (Shaun Dooley) is hamar megtanulja a maga kárán mikor belezúg a szép tolmács-csajba és szabad préda lesz. Egyetlen esélye ha átvág a senki földjén, szomorú kuriózum hogy a Szökés Kandaharból forgatását is át kellett helyezni Pakisztánból Tunéziába miután a tálibok megöltek párat a felfogadott segítők közül :SSSS Ugyanabban az időben Julia Roberts és Clive Owen űz egymással Kettős játékot az RTL Három műsorán, nem minden előzmény nélkül. Egyikük amcsi titkos ügynök volt, a másik meg angol de a viszályból szerelem majd visszavonulás lett. Polgári szakmájukban ismét két oldalra kerülnek rivális cégbirodalmaknak melózva amiket akár be is dönthetnének... Tony Gilroy sokat akart a Duplicity-vel és jó sok megoldást erőltetett bele, picit egyszerűbbre véve és megkurtítva jobban működne. A Moziverzumon bejáratott horror-franchise 2021-es felmelegítése este tizenegykor. A Spirálban COOKIE Fűrész hagyatéka kerül „jó” kezekbe ami alatt természetesen egy copycatet kell érteni. Őt keresi ezerrel két rendőr, William Schenk (Max Minghella) és Zeke Banks (Chris Rock), rutinosabbak már sejtik hogy valami bűzlik. Érzésük csak fokozódni fog az áldozatokkal (korrupt zsaruk) és akkor lesz teljes mikor Rock karaktere az apját alakító Samuel L. Jacksonnal együtt kerül a koppintós gyilkos karmaiba. A buddy cop movie-k elég távol álltak a Saw-tól és leágazásaitól de most ezt is kipipálhatjuk, a másolókról meg Rock elmondta amit kell, igaz Kevin Smith-nél. Az passzolt is hozzá (ahogy általában a vígjátékok), itt egyszerűen hiteltelen. Nem vártam volna pont Darren Lynn Bousmantól ekkora FAILt.

Margot Robbie rovat:
The Best of 2023:
Megmutatta ritkán látott férjét Margot Robbie – Sőt, nem csak őt:
Margot Robbie csinos édesanyjával premierezett, már tudjuk, kitől örökölte szépségét a színésznő – Ugyanaz mint Scarlett Johansson: amióta az egész világ látta, a kutyát se érdekli:
film és sorozat – Margot Robbie elárulta, hogy miért dobta le a textilt a Wall Street farkasában – Nyilván PÉNZÉRT a Művészetért:
Margot Robbie a Wall Street farkasában bevállalós volt, de a Playboyt mégis visszautasította – Önélzetes kis latol:
Erkölcstelenség, züllés és kicsapongás, de nem bírunk betelni vele: „Hatalmas túlzás a Babylon című film, de lenyűgöz és elvarázsol. Brad Pitt és Margot Robbie olyan világba visz, amit élvezet nézni, és amiben minden benne van. Csak nagyon kell szeretni hozzá a filmeket. Kritika.” – Vagy utálni, mert:
A kokainista erkölcsi pöcegödör, amit úgy hívunk: Hollywood: „A Babylon nyaktörő tempóban előadott, mániákus példabeszéd arról, milyen cudarul bánik az emberekkel az álomgyár, ahol megcsócsálják és jobb esetben kiköpik az emberi életeket, sorsokat. Rosszabb esetben más testnyíláson távoznak.” – Ha hétfő lenne, leszarnám.

 

CSÜTÖRTÖK, MÁRCIUS 14.:
ELGURULT GÖRÖNGYÖK...

0
...elveszett FEKETE gyémántok.

Ajánlott:
Az M5-őn kilenctől megint ritkaság a Sztankay mozija keretein belül mintegy megelőlegezve a nemzeti ünnepet. A Gyémántok Mocsár Gábor könyvéből készült és a Zichy família által birtokolt ékkövek szabadságharc közbeni eltűnésével foglalkozik. Bár „csak” tévébe szánták de olyanok szerepelnek benne mint Mensáros László, Tordy Géza, Juhász Jácint vagy Molnár Piroska tehát kötelező.

Talán érdemes:
Ugyanabban az időben (21:00) romantikázás a Story4-en. Az Állítsuk meg az esküvőt! csak a magyarításban hajaz az Álljon meg a GYÁSZMENET nászmenetre, ebben megállapodni szándékozó STÁR vonulna el a Nagy Ő-vel de ehhez tulajdon fiának illetve a leendő menyasszony unokahúgának is lesz pár szava. Egy órával előtte nyolckor az HBO-n midlife crisistől sújtott művészt (Bouli Lanners) próbál kirobbantani az apátiából ügynöke-galériása (Vincent Macaigne). Bizony manapság egyre nehezebb megtalálni a közönségcsalogató Mesterfogásokat, ugyanitt 21:40-től megint Árulkodó mozdulatok, ezúttal is bűnüggyel. Ez feltehetőleg (az ismertetőből nem egyértelmű) Grace Millane meggyilkolása lesz amit Jesse Shane Kempson követett el. Állítása szerint kölcsönös beleegyezéssel létrejött BDSM-együttlét ment félre, a bírókat ez szerencsére nem hatotta meg. Végezetül a Cinemax 2-őn aktuális téma (testképzavar) fél kilenckor, némi szelfibűnözéssel kombinálva merthogy Paula (FIDEL Lucía Castro) a lehető legrosszabb helyre fordul tanácsért: online követőihez. Florencia Wehbe filmje messze nem tökéletes de értékelendő hogy megfogalmazza-felteszi azokat a bizonyos kérdéseket, és akkor jöjjön is a

Szelfibűnözés rovat:
The Best of 2023 Youtube Edition:
YOUTUBERKÉNT EGY 12 ÉVES IS LEHET MULTIMILLIOMOS DOLLÁRBAN – Már csak ész kéne mellé:
Ez a magyar youtuber elköltött egy rakás pénzt kíváncsiságból – ...ahogy a magyar lakosság 99%-a is csak ők nem kíváncsiságból és nem is nyaralni mennek belőle:
Utazó youtubernek álltak a szerelmesek, akik két év spórolás után hátrahagyták az esős Londont – Indulhat a Worldwide PRIVACY Stupidity Tour:
Hiába mondták nekik, hogy elég a szelfizésből, és üljenek le már végre a fenekükre: „Egy velencei gondolában sem minden gondolat helyes, különben csúnya borulás és jajveszékelés lehet belőle.” – Olcsón megúszták:
videó Élő adásban törték el a youtuber karját: „A közvetítést azonnal leállították.” – ...és ő is járhatott volna rosszabbul:
Éppen átverős videót készített a youtuber, amikor szó nélkül hasba lőtték: „A 21 éves Tanner Cook kórházban van, megműtötték. A videózással nem hagy fel.” ...de gondolom az átveréseken variál majd kicsit:
Sírva kért bocsánatot az olasz influenszer, miután átvert mindenkit a jótékonysági kampányával: „A hatalmas követőtáborral bíró Chiara Ferragnit egymillió euróra bírságolták, miután kiderült, hogy megtévesztette a fogyasztókat: úgy volt, hogy a saját nevével reklámozott karácsonyi sütemény árából egy gyerekkórháznak lesz adomány, ehhez képest valami nagyon félrement.”ELIZABETH HOLMES LIKES THIS Kispályás:
Hat hónap börtönt kapott a YouTuber, aki megrendezett egy repülőbalesetet: „Nem sült el jól a mutatvány.” ...de ép bőrrel megúszta:
Nem találta bűnösnek az amerikai bíróság azt a férfit, aki lelőtte az őt zaklató youtubert: „Az esküdtszék másodjára már jogos önvédelmet állapított meg.”...and nothing of value was lost that day.
Egy farmer többet keres már youtuberként, mint a tanyáján történő termelésből: „(....) A videók készítését 2018-ban kezdte el, de a csatorna igazán a járvány idején lendült fel, amikor elkezdett minden nap tartalmakat feltölteni, hogy az idősek otthonában élő édesanyja naprakészen értesülhessen a farmról (...). Most, felesége, Jean és négy lánya segítségével több mint 37 ezer feliratkozója van a világ minden tájáról, és még a kutyájáról, Biskitről készült plüssállatkákat is árulja.” – ...de legalább nem a kutya koszos fürdővizét...ja hogy ne adjak neki ötleteket? :DD

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM, rest of, 2023

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés