2024. 04. 01.
Szabad egy órára? (ápr. 1-4.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Szabad egy órára? (ápr. 1-4.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, ÁPRILIS 1.:
A MEXIKÓI SVÉD MODELL
0
Here come the New Radicals!

Talán érdemes:
Az M5-ön háromnegyed órás angol természetfilm nyolckor. A Koronás fők ősi erdeje az egykor valóban royal hunting groundként funkcionáló New Forest Nemzeti Parkra vonatkozik ami emiatt (is) érintetlen szépségében maradt meg. Ugyanabban az időben valami Radikálisan más a Cinemaxon (vagy holnap ugyanitt 11:10-kor) merthogy a tanárok dolga a kartellek uralta Mexikóban duplán kemény. Az osztálylétszám változó és aki bejut az órákra, azt is nehéz motiválni hiszen az erőszakot látja az érvényesülés legfőbb lehetőségének. Sergio (Eugenio Derbez) ehhez illő eszközökkel mozdítaná ki nebulóit a Holt költők társasága felé mielőtt végleg Veszélyes kölykökké válnának. Christopher Zallát egy újságcikk (A Radical Way of Unleashing a Generation of Geniuses) és azt gyakorlatba átültetők ihlették meg, csak remélni tudom hogy alkotása nem marad pusztába kiáltott szó. Egy órával később 21:00-kor pikáns komédia a Magyar Mozi TV-n csak hogy lássuk, az orwelli 1984-ben a sekszualitás már nem csak a hanyatló Nyugat ópiuma volt. Szülei (Moór Marianna, Balázsovits Lajos) veszekedését hallgatva úszónő lányuk (Götz Anna) Svédországot hozza fel nekik ahol a Házasság szabadnappal jár, egyből kettővel. Az északi példa ragadós, feje tetejére is állítja a három párocska viszonyait. Romhányi József ötletét Mészáros Gyula dirigálta, az imént említettek mellett ott van benne Bánsági Ildikó, Schütz Ila, Dörner György, Hollósi Frigyes valamint Székhelyi József is tehát mellényúlni nem lehet vele.

Hétfő? #LESZAROM.
The Ferrari Edition:
Csodás luxusautó-gyűjteményt fedeztek fel egy brüsszeli raktárban: „A legritkább gyöngyszem egy sárga Ferrari 365 GT4 BB, amelyből néhány készülhetett ilyen színben.”LESZAROM Wait, a challenger appears:
Ilyen egy V12-es családi Ferrari egyenesen 1985-ből: „Relatíve tágas utas- és csomagtérrel vár új gazdára ez az alig használt közel 40 éves Ferrari 412.” – Inkább hagyják ezt is tovább porosodni:
Összetört egy Ferrari Enzo Németországban: „Nagyon szomorú az autógyártás történetének egy-egy legendás modelljét darabokban látni.”LESZAROM. Mármint a sofőrt.
A Ferrari gyárt olyan, egymilliárd forintba kerülő autót, amit a tulajdonosa nem akkor használ, amikor akar: „Hanem amikor a Ferrari is ráér. A Ferrari FXX-et és FXX-K-t ugyanis nem engedik ki a közutakra.”Voltmár, vagy az egy másik volt? Mindegy, LESZAROM, ahogy az olcsósított kiadását is:
A japánok egy új mini-Ferrari F40-et szabadítanak rá a közutakra: „Ha az eredeti F40-et esetleg túl drágának vagy túl erősnek találjuk, akkor érdemes egy pillantást vetni erre az új japán járgányra.” – ...ha nem nekünk, akkor a rend őreinek:
Egy nap alatt kétszer mérték be gyorshajtásért ugyanazt a Ferrarit: „A sofőr, akit először kapcsoltak le a sportautóban, 110 helyett 226-tal hajtott.” – Biztos a japán nagydíjra gyúrt vele:
Előkerült Gerhard Berger 28 évvel ezelőtt ellopott Ferrari Testarossája: „A tűzpiros sportautót az 1995-ös San Marinó-i Nagydíj során lopták el, majd Japánba vitték.” Mindjárt ez is barna lesz:
Mattfekete és 800 millió forintba kerül Charles Leclerc legújabb Ferrarija: „Természetesen a monacói pilóta rajtszáma sem hiányozhat róla.” – Ennél már csak az természetesebb hogy LESZAROM.

 

KEDD, ÁPRILIS 2.:
DAKOTÁTÓL WASHINGTONIG

0
You'd better McCall!

Talán érdemes:
Kilenckor Bacsó Péter egy kevéssé ismert művét adják a Magyar Mozi TV-n. A II. V. H. közepén vagyunk, a közszeretetnek örvendő, pontos időt mindig tudó órást (Jordán Tamás) visszautasíthatlan ajánlattal találja meg a szülővárosába érkező német sereg egyik fejese. A Hány az óra, Vekker úr? főszerepét elvileg Őze Lajos játszotta de forgatás közbeni halála miatt újra kellett gondolni az egészet és ez sajnos nyomot hagyott rajta. Ugyanabban az időben megint állatságok a Story4-en, itt oltári menyasszony (HELENA Erika Christensen) esik be záráskor a kajálda ajtaján és meséli el, hogy kerültek hozzá az Expasik kutyái. A fő poént látszólag az elején lelövik tehát az odáig vezető út lesz a lényeg, és igen: úgy lett MACSKÁS kutyás hölgy hogy mindig az aktuális partner elvárásainak akart megfelelni. Érdekesség hogy a tanár Bailey egy alkalommal az Üvöltő szelekről magyaráz a suliban, nos Christensen kisasszony annak egyik feldolgozásában is játszott. A mai-holnapi legkorábbi program éjjel háromnegyed egykor fut be az HBO2-re a Védelmező 3. fejezetével melyben Robert McCall (Denzel Washington) már többet telefonál mint akciózik. Érthető hiszen Olaszországban lazítana a korábbi izgalmak után, kár hogy ehhez a maffiának is lesz pár szava. Ami miatt mindenképp megéri felvenni az a helyszín, Amalfi amit az Equalizer 3. után még jobban el fognak özönleni a turisták.

Tetoválós rovat:
Ilyen tetoválások borítják Chris Evans testét – ezeket a jelentéseket hordozzák – Jó hogy külön szótárt nem írnak hozzájuk...
Jelentős egészségügyi kockázatnak lehetnek kitéve a tokától bokáig kivarrt emberek: „A hírességek ennek ellenére sem állnak le a tetoválásokkal.” – A nemhírességek meg főleg nem:
Az egész testét, még a szemgolyóját is tetováltatta – megmutatta, hogy nézett ki korábban: „Elképesztő a különbség.” – Aztán meg sír ha nem kap munkát:
grafit úr – Ön járna családterápiára ehhez a teljesen szürkére tetovált férfihoz?NEM, ÉN LESZARNÁM Wait, a challenger appears:
Az egész testét befeketíttette ez a srác, csak egy felirat maradt szabad a hátán: „Ez a svájci ápoló szinte már teljesen teletetováltatta magát (a nyelvét, ajkát is!), hegei szintén vannak. Egy negatív felirat olvasható a hátán.” – Csak nem az hogy ő is leszarja? :DD És hogy mi marad a teljesen kidekoráltaknak? Eltaláltad, az öncsonkítás:
A legtetováltabb brit azt szeretné, ha amputálnák a lábát: „Azt mondja, senki sem tudja lebeszélni róla.” – Nem, nem ezt szeretné hanem azt hogy ha beszélnek róla. A sima amputációt bármikor bevállalhatná a sínekre fekve :DDD
Csak egy aranyos tetoválást akart csináltatni magának, sírva fakadt, amikor meglátta a végeredményt – Mások bezzeg nem csak utána sírnak hanem közben is:
Nagyon fájdalmas, de lehet növényből is tetoválást készíteni – Köszike, megvárom a négyízű tücsök-tetkókat...

 

SZERDA, ÁPRILIS 3.:
CAN'T STOP THE GAME!
0
The MOUSE Kitty that roared.

Talán érdemes:
Ma két életrajzot is kapunk, az elsőt nyolckor az HBO-n Keith Gillről (Paul Dano). Ő 2019-ben Roaring Kitty nicknéven rengette meg a Wall Street alapjait mikor követőit rávette a felszámolás előtt álló GameStop bolthálózat részvényeinek felvásárlására. A rázúduló Pénzeső eléggé feladta a leckét a tőzsdéseknek de jobban belegondolva nincs szó robinhúdkodásról meg Dávid és Góliát harcáról mivel mindkét oldalt ugyanaz vezérli (anyagi nyereség). Egy órával utána (21:00) szokás szerint hazai dráma a Magyar Mozi TV-n melyben félárva lány (Nyakó Júlia) törne ki a gondját viselő (és egyben neki gondokat okozó) intézetből. Rövid távon ezt (ugyanúgy végződő) szökései képviselik, tartósabbnak ígérkezik az általa látogatott brigád, az igazi megoldás persze az volna ha nem csak Vasárnapi szülők jutnának neki. Rózsa János kvázi-dokumentarista darabjához Ragályi Elemér kamerája mellett a Fonográf zenéje teszi hozzá a magáét. Közben a Cinemax 2-őn újabb sport movie fél kilenckor ahol nem a győzelem a fontos hanem a részvétel, meg az hogy egyáltalán eljussanak odáig. Marinette, a focistanő (Garance Marillier) halmozottan hátrányos helyzetből jutott magasra: részeges apa, felvállalt másság, pedig ezek nélkül sem mindennapi hogy valakit Franciaországból Amerikába szerződtessenek. Neki összejött, ami, így a Rocky-t idéző lépcsőmászása többszörösen is szimbolikus. Kontrasztnak jöjjön is a

Sportrovat:
The Ketrecharc Edition:
Észkombájn A középkori Velencében hidakon rendeztek tömegverekedéseket – ...a lelátókon pedig eljött a középkor reneszánsza:
Botrány a török Szuperligában, az Ankaragücü elnöke behúzott egyet egy játékvezetőnek videó: „Határozatlan időre felfüggesztették a mérkőzéseket.” – Ötvözzék az UFC-vel:
Megharapta ellenfele a ketrecharcost, azonnal magára tetováltatta a nyomát: „A poén annyira tetszett a UFC-vezér Dana White-nak, hogy megduplázza Andre Lima bónuszát.” – Tehettem volna a tetoválósba is de most már itt marad.
Testi érintkezés nélküli játék? Tömegverekedés egy női kosármeccsen! – Remélem legalább vizes pólóban és iszapos birkózópályán.
videó Holland futballdrukkerek síléccel és hódeszkával ütötték-verték egymást Ausztriában: „Ketten mentek neki az ötszörös túlerőnek.” – Ó igen, a téli sportok:
Videón, ahogy a cserepadról beugorva kezd pofonosztásba a dunaújvárosi hokis: „A keddi kupameccsen történt verekedés után három játékos is eltiltást kapott.” – Ahelyett hogy ebből is olimpiai sportágat csinálnának.
Tizenegyen megsérültek egy Bundesliga-meccsen petárdázás után – Ha gólöröm van azabaj, ha nincsen gól akkor meg azabaj:
Óriási balhé volt a Legia Varsó hollandiai meccsén, két focistát is őrizetbe vettek: „Már a mérkőzés előtt botrányos események történtek.” – Az volna botrány ha eltalálnák a labdát:
VIDEÓ – „Kivégzés” a futballpályán: repülve rúgta fejbe ellenfelét Chuck Norris likes this, és tényleg:
Elszabadult a pokol a török rangadó után: Chuck Norris-féle pörgőrúgás, jobbegyenes és tömegverekedés – videó: „A meccset egyébként a Fenerbahce nyerte, de érdekel ez bárkit egy ilyen eset után?” – Miért, van még aki foci miatt jár meccsekre? :DD

 

CSÜTÖRTÖK, ÁPRILIS 4.:
HALLGASD CSAK A HANGOD!…

0
...a tiéd mélyebb.

Talán érdemes:
Ezúttal az HBO-n várnak ránk sportélmények, mégpedig nyolckor. A kissé mortálkombatosan elkeresztelt Végső játék hősei a '92-es barcelonai olimpiára készülő spanyol vízipólósok, naná hogy az első helyre terveznek, meg is nyerik maguknak a világ legdurvább edzőjét... Ugyanitt 21:50-kor hozzám közelebb álló first world problémák a Hallasd a hangoddal ahol a felcsendülő Dalok egy philadelphiai suliból az őket előadó, legkülönfélébb hátterű fiatalokat gyúrják közösséggé. Az AMC-n egy órával később 22:50-kor a Múmia-spinoff Skorpiókirály 5., 2018-as eresztése, MEGIZÉLVE megidézve az originált merthogy A lelkek könyve az amit Mathayus (Zach McGowan) oly nagyon keres. Az akkád itt már túl van a csúcson és kovácsként keresi meg a napi betevőt de a faluját leromboló Nebserek (Peter Mensah) kihoza a béketűrésből. Segítőnek kap maga mellé erős fekete szépséget (Pearl Thusi), aligruhás varázslónőt (Katy Louise Saunders) a hozzá tartozó GOLLAMMAL gólemmel (Nathan Jones). Nincs új a nap alatt, Nebserekben sem nehéz észrevenni Tulsa Doomot vagy Tony Todd kb. bármelyik főgonoszát de ne kötekedjünk: a Book of Souls rácáfol az előítéletekre. Szerintem felesleges volt száz percesre nyújtani de egyszeri kikapcsolódásnak megteszi, énekesekre visszatérve:

Shakira rovat:
bánat – Shakira még mindig mélyponton – ...vagy már nem, mert:
szakítás – Shakirát nem hatotta meg a szakítás Lewis Hamiltonnal: jól érzi magát gyermekei társaságában – Látom ő is hajt a lájkokra, mondjuk szüksége is lesz a szimpátiára:
Hétfőn áll a barcelonai bíróság elé Shakira a 14,5 millió eurós adócsalás ügyében: „Nyolc év börtön és 24 millió eurós pénzbírság is várhat rá.”A TÁVOLBAN VALAHOL FELSÍR EGY WESLEY SNIPES Keep calm, megússza, akárhányszor idézik is be:
Shakirát másodszor is adócsalással vádolják Spanyolországban: „Az énekesnő még az egykori férje miatt költözött Barcelonába, ahol többször meggyűlt a baja az adóhatósággal.” – ...tehát erről is az egykori férje tehet!!!4!4!!!négy
After Shakira Sergio Ramosszal vette át a legjobb dalnak járó díjat, amit a Piquének beszólós számával nyert: (...) Nem vagyok ENSZ-diplomata. Művész vagyok, és jogom van ahhoz, hogy az érzelmeimet a zenémen keresztül dolgozzam fel” – mondta korábban.” – Nem a „művészete” a baj hanem hogy van elég hülye aki megveszi-díjazza ezt a szappanoperát:
Zacc Shakira Piquéről: Voldemort, akit nem nevezünk nevén: „Az énekes maga is reméli, hogy hamarosan érkező új albumán szentel utoljára dalt az exének.”MAGYARUL: megvan a téma a karrierje hátralevő részére...és valóban:
vallomás Shakira eddig ismeretlen titkot árult el a Piquével való kapcsolatáról – U-NA-LOOOOM!!4!4!44 négy
Szülővárosa szobrot avatott Shakira tiszteletére, ami mintha csak Piqué bosszúja lenne: „A hatalmas szobor beleillene abba a prank-sorozatba, amit az énekesnő a volt férjével művelt.” Most akkor Shakira prankelte meg Piquét vagy fordítva, mert a két mondat üti egymást. Mondjuk mindegy, valaki majd ezt is ledönti,

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés