2024. 04. 20.
15 éves terv: teljesítve (ápr. 20-21.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
15 éves terv: teljesítve (ápr. 20-21.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, ÁPRILIS 20.:
UTAM A NAGYON VADONBA...
0
...a hegyek érdekében.

Talán érdemes:
Valóban hihetetlen de már másfél évtizede viaskodom a heti felhozatallal a delírium TREMENS határán, mi mással is ünnepelhetnék mint MÉG EGY SÖRREL friss programokkal? A Mozi Klubon kilenckor egyszeri angol háziasszony (Gemma Arterton) teszi oda magát A nemzet érdekében, nélkülöző művész férjét (Jack Huston) támogatva. Háború idején sem hallgatnak a múzsák és mert ilyenkor nagyobb szükség van propagandára mint eszképista szépelgésekre, Catrin morált növelő filmek forgatókönyveseként helyezkedik el. Aktuális megbízása Dunkirkről szól, női hőseivel túl is lép az akkor elvárt kliséken mikor azok apjuk tiltása dacára az ő hajójával segítenek az evakuálásban. Ezalatt írójuk is kezd közelebb kerülni szkriptes kollégájához (Sam Claflin) de talán nem nagy SPOILER hogy az igazi leading male Bill Nighy lesz a legszebb éveit maga mögött tudó színészként. Bár vígjátéknak hirdetik de a Their Finest max. dramedy már a bombázások sújtotta London miatt is amit tényleg romantikával és angol humorral egyenlítenek ki. Ugyanabban az időben újabb nem szokványos Holokauszt-dráma, újfent az M5-ön. Antwerpeni rabbi fiát (Nahuel Pérez Biscayart) letartóztatják a németek de a betűk iránti rajongása rövid és hosszú távon is megmenti az életét. Gilles elfogadja halálra szánt társa ajándékát, egy iráni mitológiával foglalkozó könyvet majd mikor őt vinnék kivégezni, magát is oda valósinak vallja. Így figyel rá fel a náci tiszt (Lars Eidinger) aki aztán Perzsa nyelvleckéket vesz tőle hogy a háború után csatlakozhasson Teheránban éttermet működtető testvéréhez. Gilles immár Rezaként szerepjátszik a túlélésért úgy hogy lényegében egy szót nem tud fársziul, az általa tanított szavakat pedig a deportáltak nevei ihletik. Tevékenységét az egyik őr (Jonas Nay) fokozottan figyeli hátha hibát vét, ám ekkor valódi iráni fogoly érkezik a táborba... A Dunán félórával később 21:30-kor sznobriadó szűk kétórás doksival Luciano Pavarottiról akivel még az is tisztában van aki kerüli a klasszikus zenét. Ron Howard kamerája előtt a tenor szinte valamennyi híres rajongója megszólal Bonótól Stevie Wonderig, ha máshogy nem, archív felvételről (pld. Diana hercegnő). Ugyanitt maradva 23:25-kor jön egy spanyol thriller is (A hegyek királya) a Deliverance nyomdokain. Átlagos srác (Leonardo Sbaraglia) csaját indul visszahódítani de egy gyors numera hamar változtat tervein és anyagi állapotán, utóbbin barátunk kölcsönös beleegyezése nélkül. Mivel pénz nélkül nehéz volna folytatnia az útját, a lány keresésére indul ám ekkor embervadászok célpontja lesz a klotyóban megismert (LOL) tolvajjal (María Valverde) együtt. Ahogy oly sok európai alkotásból, ebből is lett (meglepően korrekt) tengerentúli koppintás (Preservation), Pavarotti után meg lássuk a mai „zenészeket”:

Zene” és „film” rovat:
The Lil’ Akárki Edition:
Embereivel cipeltette magát DJ Khaled, nehogy bekoszolódjon a cipőtalpa – Másokat bezzeg az őrszobára visznek:
Átvett három Grammy-díjat, majd bilincsben kísérte ki a gáláról a rendőrség: „Három kategóriában is nyert Killer Mike, boldogan táncolt a színpadon, aztán megjelentek a rendőrök.” – Egyedi eset...ja nem:
Letartóztatták Tekashi69-t párkapcsolati erőszak miatt: „Nem ez az első alkalom, hogy bilincsben végzi.” – ...és tőle menőség hogy nem első alkalommal varrják be^^
300 millió forintos titánfogsort csináltatott magának Kanye West: „Úgy néz ki, mint a James Bond-filmek gonosztevője, Jaws.” – Pedig a homlokába is rakathatta volna azokat fogakat. Vagy az agyába, sok kárt abban se tenne.
Enervált sulibuli volt a Trump-combtetkós Lil Pump budapesti fellépése: „Trumpos baseballsapkában adott megúszós show-t Lil Pump, akinek tetszhalott állapotban tengődő karrierjét biztosan nem ez a negyedháznak adott koncert mentette meg.” – Majd ha nem Lil' lesz akkor talán neki is jobban fog menni a „zenélés”...vagy nem:
Kiverte a biztosítékot a netezőknél Lil Nas X új videóklipje – Sátánkodás után keresztre feszítés, zene meg nincs nála se:
Megint egy rapper nyúlta le a Gyöngyhajú lányt: „Lil Yachty engedély nélkül használt fel egy részletet az Omega legismertebb dalából. Az ügyben jogi lépéseket terveznek.” – Most pedig lássuk hogy lehet ezt máshogy is csinálni:
Rap sample-t készített Zorán Apám hitte c. dalából egy külföldi rapper – Jár neki a TISZTELET, már csak az ízlését kéne kicsit fejlesztenie :D

 

VASÁRNAP, ÁPRILIS 21.:
A SHOTGUN ÁRNYÉKA
0
LIZZY BORDEN Jennifer Lopez FEJSZÉT puskát fogott...

Talán érdemes:
Fordított sorrendben haladva a Cinemax 2-őn ádeni rögvalóság 20:30-kor. Az itteni párnak épp elég Teher a már meglévő három gyerekük de mikor érje el őket az elbocsátási hullám ha nem a negyedik baba megfoganása után. Az anyacsatornán (Cinemax) first worldebb forró témák nyolckor, kissé Felemásan prezentálva. A latino Fena (Lio Mehiel) jó ideje maga választotta (férfi) nemi identitásában él, múltját végleg lezárta – vagy csak hiszi mert egyazon napon találja meg expasija, elidegenedett apja és féltestvére is. Szintén 20:00-kor nem az azonos című Woody Allen-opus jön Szerelem és halálként az HBO-ra hanem (mini)széria Elizabeth Olsennel. Candy Montgomery nemrég megért egy feldolgozást a Halál Texasbannal, abban Jessica Biel volt a szeretője párját fejszével megölő vérmes feleség. Ahhoz képest itt Olsen adja el a show-t aki ezzel végleg maga mögött hagyta gyerekSTÁRságát a készítők álszentsége ellenére is (ruhában kamatyolás, LOL). Még mindig 20:00-nál maradva a Filmbox Premiumon nem túl ifjú pár (Jennifer Lopez, Josh Duhamel) kelne egybe. A jeles eseményre valamennyi zűrös családtagjukat összetrombitálják de bazi nagy túszejtéses esküvő lesz a dologból a váratlanul feltűnő KARIB-TENGERI kalózok miatt. A Shotgun Wedding melletti legfőbb érv az eklektikus casting (Sonia Braga, Jennifer Coolidge, Lenny Kravitz és a szmóker-ikon Cheech Marin) valamint J-lo továbbra is vonzó domborulatai.

A seksz, a szipu rovat:
The Házasság Edition:
Egy menyasszony egy kisebb vagyont akar elkérni a vendégektől, akik kihagyják az esküvőjétKeep calm, a végén úgyis a vőlegény fizet mindenért:
Négymilliót hajtottak be egy diósjenői vőlegénytől, mert meggondolta magát az esküvő előtt – Még így is jobban járt mint nemrég az a mexikói sorstársa.
Közös gombatripen szeretett egymásba az Így jártam anyátokkal sztárja és friss felesége – Ez de durva, maradok is az alkoholnál :SSSS
Heidi Klum saját magát adta ajándékba karácsonyra – Vegye magát feleségül ő is különben hamarosan mást kap, és nem magától:
Egy nagy adag fahéjat kap a nyakába az a dán fiatal, aki a 25. születésnapján még nem házas: „A hagyomány szerint még vízzel is lelocsolják az ünnepeltet, hogy jobban tapadjon a fűszer.” – Ugye hogy nem a locsolkodás a legrosszabb népszokás.
Alpakákkal dobták fel a hangulatot egy idősek otthonában – Meg a fiataloknál is:
Ellopta a show-t a két malac, amelyek gazdái azt is megengedik, hogy velük aludjanak egy ágyban – Vegyék be őket is a házasságba:
Hihetetlen, de közel 50 görénnyel éli mindennapjait egy brit nő – Még ez is jobb mintha a férfiak közül fogott volna ki egy görényt. Nade wait, a challenger appears:
Egy kanadai nőt szerelmi szálak fűznek egy tölgyfához Szilszakáll likes this,

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés