2024. 06. 08.
Frisky Business (jún. 8-9.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Frisky Business (jún. 8-9.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚNIUS 8.:
BOR S EGYÉB ÖKÖRSÉGEK

0
The HOUSE net that Jack built.

Talán érdemes:
19:55-kor horvát rövidfilm a Cinemax 2-őn BRIT amerikai tudóssal a középpontban. Míg kollégái az épp zajló Holdra szálláshoz asszisztálnak, ő másfajta kis lépéssel járulna hozzá a fejlődéshez: a piszoárok Felfröccsenését orvosolná speciális hálóval. Kutatásaiban NASA-szóvivő sógora, a beszédes nevű Jack Wancker támogatja és majdnem reklámarcuk is lesz Neil Armstronggal amikor beüt a kötelező vécébaleset A LESZARÁS az ülőkére hugyozás mintájára. Ugyanitt Grúziában játszódó dráma fél kilenckor (vagy holnap 10:30-kor) vidéki boltos nővel. A Rigó, rigó, szederinda Eterója (Eka Chavleishvili) világéletében egyedül élt, főleg mert magát hibáztatta amiért anyja belehalt a szülésbe. Barátnői már megállapodtak de ő nem szándékozik a nyomukba lépni mígnem egy napon fel nem bukkan beszállítója (Temiko Chichinadze). Mivel Murman házas, innentől más okból beszélik ki hősnőnket, őt pedig halálközeli élmény erősíti meg önfelvállalásában. A 21:00-kor adott Bor, örökség, szerelem csak nevében hajaz a Marasciallo-trilógára, ez sima lájftájmosság lesz a Story4-en. Nagybátyjától rámaradt szőlőültetvényen kell osztoznia városi ügyvédnőnek elhunyt rokona segítőjével (egyben régi exével). Ofkorsz nem a könnyebbik utat választja: ahelyett hogy eladná a maga felét, részt vesz a betakarításban, rávéve a férfit hogy megtanítsa neki a gazdálkodás csínját-bínját. Közben nyolctól viszonylag friss minisorozatot nyomnak le az HBO3-n és A lelkedbe látok a forrongó Balkánra viszi el nézőit. Itt dolgozik ügyészként Nevena (Jasna Djuricic) aki emberkereskedők után nyomozva jut el a legfelsőbb körökig miközben tulajdon gyermekét is megvádolják (bullying).

A seksz, a szipu rovat:
The Házasság Edition:
Reese Witherspoon két válás után is hisz az igaz szerelembenJennifer Lawrence likes this.
VK – Napóleon utolsó barátnője, szeretője és börtönőre: „A francia császár utolsó évei Szent Ilonán, ahol utolsó szeretője, barátnője és börtönőre is volt.”MAGYARUL: ennyi erővel akár el is vehette volna valamelyiket...vagy mindet.
Ezek az egypetéjű ikrek mindenen osztoznak, még a pénzükön, a fogkeféjükön és a fehérneműiken is – A párjukon nem? Pedig most az a menő:
Egy nő a TikTokon mesélte el, hogy a férjének viszonya volt az édesanyjával: „Egy nő vírusvideóban mesélte el, hogyan jött rá, hogy a férje viszonyt folytat az ő édesanyjával.” – Vegyék be, most az a progresszív:
Fél év randizás után derült ki, hogy rokonok, mégis összeházasodtakWait, a challenger appears:
Videó Kuzinja gyermekét hordja a szíve alatt egy TikTokker – ...de még így is lekéste az új divatot:
Sokféle együttélési forma létezik: nem feltétlen családban vagy párkapcsolatban: „Vannak egyedülállók, vannak a szülőkkel élő felnőtt „gyerekek”, de nagynénik vagy nagybácsik is, akik úgy részei a családi rendszernek, hogy saját társuk vagy gyerekük nincsen. És jócskán vannak olyanok is, akiket szingliként definiálunk, holott társas kapcsolatban élnek, csakhogy társuknak nem embert, hanem például kutyát vagy macskát választanak.” – ...és ezzel nincs is baj amíg nem seksz-, vagy egyéb partnerként kezelik őket :SSS
Egy 74 éves leszbikus nő hozzáment a 3 hónapja halott párjához Utah államban: „50 évig éltek együtt, mióta 2015-ben legálissá vált a házasság azonos neműek között, egészségügyi problémáik miatt nem volt idejük ilyesmire.”Wait, a challenger appears:
ISten éltesse! – élet – A szellemekkel szexelő nő férjhez megy - egy szellemhez – ...és ezt is lehet fokozni:
Egy 62 éves nőnek engedélyezték, hogy spermát kapjon halott férjétől – Hogyan? Szellemseksz-szel? LOL!44!!négy

 

VASÁRNAP, JÚNIUS 9.:
TURBÉKOL A GERLEPÁR...

0
...fészket raknak a szerelmesek.

Ajánlottan kötelező:
Ide mi más jöhetne mint a múlt heti romantikázás folytatása az M5-ön és a Kenyér, szerelem, féltékenység már sejthetően élénk (avagy Frisky, Amerikában ezen a néven mutatták be) irányt vesz. Antonio Carotenutót (Vittorio de Sica) és Vadmacskát (Gina Lollobrigida) szájára veszi a falu pedig csak annyi történt hogy a máshova vezényelt Pietro kérésére felettese vigyáz párjára és alkalmazza szolgálóként. Antoniónak már amúgy is megvan a kiszemelt felesége, azaz csak lenne ha nem féltékenykedne ő is és ha nem tiltaná a Maresciallók számára a törvény a zabigyerekkel rendelkező nők elvételét. Tovább csavarja a felállást az apuka feltűnése valamint egy természeti csapás is de nyugi, a dolgok elrendeződnek. Én egyedül a 23:10-es kezdésbe tudok belekötni de hát mire való a felvevő ha nem erre?

Talán érdemes:
A Cinemax 2-őn többszörösen aktuális darab fél kilenckor húszéves chilei esemény ihletésére. Az intézetben nevelkedett Blanca (vagy ahogy mindenki ismeri, Blanquita) felnőtt, egyedülálló anyaként és munkát keresve tér vissza, magával hozva egy durva leleplezést a kiskorú társait kihasználókról. Az otthon vezetője – egyházi felettesei figyelmeztetései dacára – támogatja keresztes hadjáratában aztán az egyszerű ügyről kiderül hogy korántsem fekete-fehér. Eggyel arrébb a Cinemaxon Todd Browning és a Freaks szellemét idézik nyolckor az olasz Freaks Out-tal. Ebben négy mutáns kerül bajba miután a Szörnyek cirkusza igazgatójának nyoma vész a II. V.H.-ban. Szuperképességeikre a nácik is igényt tartanak, különösen az őket kereső jövőbelátó fickó. Gabriele Mainetti tűrhetően keveri Fellinit az X-Mennel, azért nem jól mert a háború borzalmait a szükségesnél explicitebben ábrázolja, ráadásul a 140 percbe bőven jutnak üresjáratok. Ugyanitt Sidney Lumet ‘89-es, STÁRparádés krimije éjfélkor bűnözőfamília három generációjával. Vito (Dustin Hoffman) húsokkal kereskedik és igyekszik a legjobb oktatást biztosítani fia számára apja (Sir Sean Connery) illegális segítsége nélkül. Ezzel nem csak őt hanem fiát is elidegeníti, sőt ami azt illeti Adam (Matthew Broderick) már javában tervezgeti nagyapjával a Nagy Balhét. Ez némi plazma lenyúlása volna egy laborból amiből akkor lesz Családi ügy mikor Vito rájön hogy gyereke megvédésének egyetlen módja ha ő is beszáll az akcióba. A tökéletes bűntény félre is csúszik és Lumet az itt kirobbanó nemzedéki ellentétek megvillantásakor van igazán elemében. Van is mit: Vito azért haragszik apjára mert csak a rablást tanulhatta ki mellette, Adam meg a számára kijelölt unalmas, nyugis életpálya miatt dühös Vitóra. Nem ez Connery legjobb dobása de a mai dzsémszbondokhoz képest klasszikus:

Zene” és „film” rovat:
The James Bond Edition:
vicces Valaki megszámolta hányszor lőtték már le James BondotHA HA VERY FUNNY Sean Bean lájkolta ezt, szegény Sir Connery meg akkor se tudná ha élne, mert:
James Bond megalkotója szerint egy tökéletes James Bond van, és az nem Sean ConneryNEM IS TUDTAM HOGY IAN FLEMING FELTÁMADT!!!44!! Közben Connery utódai is megkapták a HARMINC EZÜSTÖT direktívát:
Pierce Brosnan is megszólalt az új James Bond-színészről, George Lazenby lelkes: „Már a múlt héten megnevezték, ki lehet a következő színész, aki eljátszhatja James Bondot, a 007-es ügynököt, noha a hírt egyelőre hivatalosan még nem erősítették meg.” – ...de azért hetente „kiderül”:
Már a héten kiderülhet, ki az új James Bond: Egy londoni bulvárlap szerint hivatalos ajánlatot tettek egy brit színésznek.” – Hivatalosan is LESZAROM a mesterséges intelligencia fogja legyártani, sőt már meg is tette:
2,5 millióan nézték meg az új James Bond-trailert, úgy, hogy nincs is új James Bond-trailer: „A főszerepeket Henry Cavill és Margot Robbie játsszák, legalábbis a mesterséges intelligencia világában.”More James than Bond, és így is jobb a leendő hivatalosnál:
007 Saját filmet kapnak a Bond-lányokCharlie angyalai lájkolták ezt,

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés