2024. 06. 15.
Beckettelen Bricklayerek (jún. 15-16.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Beckettelen Bricklayerek (jún. 15-16.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚNIUS 15.:
FRIENDS OF MR. MS. CAIRO
0
Crossing Miller’s girl.

Talán érdemes:
A mai programok zöme nyolckor lesz, kezdjünk a Filmbox Premiumon Renny Harlin idei akciózásával. Görög újságíró megölésével terelné a gyanút a CIA-ra annak halottnak hitt bérgyilkosa (Clifton Collins Jr.), az utána nyomozó ügynöknő (Nina Dobrev) elő is rángatja riválisát, a Kőművesként kulizó olcsósított dzsémszbondot. Aaron Eckhart igyekszik hozni a Neesonhoz kötött, mindenkit lecsapdosó karaktert és vannak jelek hogy a Takenekhez meg a Bondokhoz hasonlóan a Bricklayert is franchise-nak szánták. Ugyanabban az időben 2015-ös, valóságalapú thriller Alejandro Amenábartól a Film4-en abból a korból amikor a sátánizmus vádját kb. bármire ráhúzhatták. Angela Gray (Emma Watson) is azt állítja hogy ördöghívő rokonai, elsősorban apja (David Dencik) bántalmazta. Amaz együtt is működik a hatóságokkal de magára a bűntettre nem emlékszik így az üggyel megbízott detektív (Ethan Hawke) profi agyturkász (David Thewlis) segítségével, Regressziós hipnózissal vizsgálja a Gray családot. Az egyre durvább vallomások végül az ő idegeit is felőrlik SPOILER holott az igazság egyszerűbb mint bárki hinné SPOILER VÉGE. Még mindig nyolckor újabb '24-es alkotás ezerszer lerágott veszedelmes viszonyokról az HBO-n melyben a kisvárosi irodalomtanárként dolgozó író, Jonathan Miller (Martin Freeman) fedezi fel a géniuszt egyik tanítványában. Szárnyai alá is veszi ám hamarosan Cairo Sweet (Jenna Ortega) ad neki Csábító leckéket, sejthető következményekkel. A Miller’s Girl megidézné a nyolcvanas-kilencvenes évek erotikus thrillereit miközben jóllakatná a moziőrülteket (a Kubrickos-Lolitás témával) meg a könyvmolyokat is (nem csak Jonathan keresztneve utal Henry Millerre hanem Cairo túlfűtött írása is). Dörzsölt rókák kezében az ilyesmi arannyá válhatna de a debütáló Jade Halley Bartlettnek kissé túl nagy falat ahogy Ortega sem képes levetkőzni a Wednesday-imázst. Egy órával később (21:00) nőnemű Rossz tanár képez minket tovább a Zélet Iskolájában a Cool-on. Elizabeth (Cameron Diaz) beleszarós hozzáállásán új kollégája (Justin Timberlake) kedvéért változtat de csak mert az úrra tetemes örökség vár. Mikor férjjelöltjét behálózza legnagyobb ellensége (Lucy Punch), ő szilikonmelleivel nyerné vissza a figyelmét. A műtétet persze nem saját zsebből fedezné hanem a legjobb oktatónak járó jutalomból melynek megnyeréséhez bármit hajlandó bevetni. 21:40-kor modern sci-fi a Prime-on, itt Salma Hayek világosítja fel Owen Wilsont arról hogy szimulációban él. A PIROS sárga pirula beszedése elhozza a Mámoros belépést egy másik, tökéletesebb univerzumba csakhogy barátaink eleve függők és különféle mentális problémákkal küzdenek. Greg ezért van rossz viszonyban a lányával és Isabel is ezért hajléktalan, a néző pedig önnön kamerája által, homályosan torzítva kapja a jeleket melyekre oda kell figyelnie a dekódoláshoz (és ezzel remélem nem SPOILEReztem el nagyon a megfejtést).

A seksz, a szipu rovat:
The Korkülönbség Edition:
Normandiában vette el 96 éves kedvesét a 100 éves amerikai veterán: „A párnak Emmanuel Macron francia elnök és Joe Biden amerikai elnök is gratulált.” – Jó, de ők őszintén szerették egymást:
46 év van közöttük, mégis nagyon szerelmesek egymásba: „A nő állítja, nem a férfi pénzéért vannak együtt.”Seems totally legit.
Hiába támadják ezt a párt a köztük lévő a nagy korkülönbség miatt, ők boldogabbak, mint valaha – ...az irigyeik meg le vannak szarva. Ja csak hétfőn, lapozzunk:
Egy 71 éves férfi és 25 éves párja a példa arra, hogy létezik a korkülönbséget átívelő szerelemWait, a challenger appears:
Egy 73 éves nő és 39 éves párja szerint a szerelemben nem számít semmi, ami számokkal mérhető – Azokra meg ott van a hitelkártya ^^
Ez gondolja valójában az apaságról Robert De Niro, aki 80 évesen babázik újra – Nagypapa IRL is elszabadult :SSS
Kortalan szerelem: a nagyapja özvegyével jött össze egy férfi – Én ezt nem értem, nem vagyok hozzá elég képzett ideológiailag.

 

VASÁRNAP, JÚNIUS 16.:
DOWNTOWN ALLEY...

0
...the best in SHOW the jungle!

Talán érdemes:
Nyolckor gyerekeknek szánt fantasy a Filmbox Premiumon amit a nagyobbaknak Sam Neill és Christoph Waltz (Becstelen brigantyk) ad el. A Mágikus Ajtó láttán lehetetlen nem gondolni a Harry Potterre vagy a Narniára, főleg hogy ez is könyvként indult. Tom Holtot feltehetőleg P. K. Dick ihlette meg csak az ő Sorsügynökségét J.W. Wells & Co.-nak hívják és hétköznapi emberek romantikus kapcsolataiért felel enyhe mögöttes szándékokkal. Itt tölti próbaidejét JOHN Paul Carpenter (Patrick Gibson) akit rögtön bedobnak a mély vízbe, útja egyik furcsa állomástól a másikig vezet, akár ha a Fantasztikus Labirintusban bolyongana – és tényleg, az itteni bábukért is Jim Hensonék felelnek. 20:30-kor ismét tánc a Cinemax 2-őn de már art movie-ként. Egyszeri srác (Tom Mercier) meg van győződve róla hogy történni fog vele valami Naggyon Fontos, várja is minden szombat este a diszkóban évtizedeken (!) át, mint Vadállat a dzsungelben. Stílusok futnak be és mennek ki a divatból, állandó partnere (Anais Demoustier) is korosodik míg végre (?) 2024-ben eljön aminek kell de abban sincs köszönet. Azt hihetnénk Beckett-adaptáció de nem, Henry James a szerző akinek novelláját (The Beast in the Jungle) Frankhonban egyazon évben kétszer is leforgatták. Negyed éjfélkor lila romantikázás a Prime-on, küszködő festőnő (Jenny Slate) utazik oda Ahol éjszaka is süt a nap. Esetünkben ez Norvégiát és a Lofoten szigeteket jelenti, itt fog asszisztálni egy pajta sárgára festéséhez az ottani művésznek és a furcsa projekt, a még furább lakók na meg a természet szépségei végül neki is meghozzák az ihletet. Aki Gillian Anderson vagy Zach Galifianakis miatt ülne le elé az annak tudatában tegye hogy ez nem az ő filmjük, csak feltűnnek benne. 23:25-kor Guillermo del Toro 2021-es remake-je a TV2-őn. Megint cirkuszban vagyunk mint a múlt hét végén csak most múltja elől futó fickó (Bradley Cooper) áll be a társulatba. Itt előbb az ügyeletes szörnyszülöttet felügyeli de mikor megtanul mások fejében olvasni, onnantól már a magáé után megy. Szerelmével (Rooney Mara) fosztogatják a misztikumra éhes palimadarakat de Stan emelné a tétet egy profi pszichológussal (Cate Blanchett). A Rémálmok sikátora előnye a szereplőgárda (Toni Collette, Mary Steenburgen, Willem Dafoe, Ron Perlman), hátránya a hossza (150 perc), remélhetőleg az 1947-es verzió ((Nightmare Alley, avagy A sarlatán)) is sorra kerül. Tíz perccel később (23:35) ismétlés az M5-ön azoknak akik legutóbb lemaradtak a Marasciallo-trilógia befejezéséről. A Kenyér, szerelem és... majdnem napra pontosan egy éve voltmár, ajánlottammár, igaz akkor az előzményei nélkül adták le. Azokhoz képest annyi a variálás hogy ez már színes és Sophia Loren váltotta benne Ginát.

J. K. Rowling / Harry Potter rovat:
premier – Kiderült, pontosan mikor debütál az új Harry Potter-sorozat – Soha nem fog, mert:
Bimba professzor a felnőtt Harry Potter-rajongóknak: Ideje túllépni rajta: „Miriam Margolyes színésznő szerint ezek a történetek gyerekeknek szólnak.” – ...és már a színészek is kinőttek belőlük:
Így néznek ki napjainkban a Harry Potter egykori gyereksztárjai – ...akiket az írónő utál, mármint a média szerint:
J. K. Rowling nem akar megbocsátani a Harry Potter sztárjainak, amiért kiálltak a transzneműek mellett: „A Potter-regények szerzője haragtartónak tűnik: saját bevallása szerint nem tudna napirendre térni az Emma Watsonnal és Daniel Radcliffe-fel kialakult nézeteltéréseik felett.”GYŰLÖLD, megaszondták neked!44!4!négy:
J. K. Rowlingnál kiverte a biztosítékot a skótok új törvénye: „Nyugodtan tartóztassanak le, amikor visszatérek Skóciába”: „A skót rendőrség szerint az írónő megnyilvánulásai nem minősülnek bűncselekménynek.” – Azért csak várják meg a sariatanács és az SJW-k véleményét!
A szektás fanatizmusról írt írói álnevén a Harry Potter-könyvek szerzője – A Potter-fanok biztos lájkolni fogják :DDD
Tizenöt éve tartó sorozatot tört meg Amerikában tavaly a Hogwarts Legacy: „Utoljára a 2008-as Rockband tudta maga mögé utasítani a Rockstart és a Call of Dutyt az eladási listákon, tavaly egy Harry Potter-játéknak sikerült.” – Így már érthető Rowling meggazdagodása:
J. K. Rowling milliárdokat kaszált tavaly a Harry Potterrel – El kell venni tőle!!44!négy!!

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés