2009. 08. 17.
Mell a Gibsonon (ismét) (Hétfőtől péntekig)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, AUGUSZTUS 17.

Húha, ez a Szigetelősdi jó tömörre sikerült, ideje kicsit visszaállni normálisba. Nos ez könnyű lesz, mert megint nincs mit ajánlani... A TV2-n negyed tizenegykor a Gyilkos számok-ban szenátorokat és pszichiátereket ölnek. Te is fiam, Brutus, mondhatnák az áldozatok, de nem teszik, úgyhogy én sem. Kilenckor a Viasat3-on Összeesküvés-elmélet ezredszerre, Mel Gibson főszereplésével. Róla akkor ismét csak annyit, hogy amíg csak filmen játszotta az összeesküvés-elméletek megszállottját, addig egész elviselhető volt. Az M2-n szintén ismétlésgyanús film tíztől, Hócsapda, esküszöm nem tudom hanyadszor látom ugyanazt a sztorit: gazdag vagy felső középosztálybeli szerelmespárok romantikázni indulnak, de az Anyatermészet közbeavatkozik...könyörgöm, hát az a dolga! A Dunán tíz előtt tíz perccel ismét a Prágai tavaszról (a legendás 68-asról) emlékeznek. Igen, voltmár, de cseh barátaink, akik hozzánk hasonlóan voltak olyan tökösek hogy bemutatták a középső ujjukat a diktatúrának, megérdemelnek akárhány megemlékezést. Azt is megismétlem, hogy a rendszer aljasságára jellemző volt hogy az 56-on alig nyolc éve átesett Magyarország csapatait is rákényszerítették a békeimportra. A Cinemaxon nyolctól Falat emel a Pink Floyd, sokadszorra, kerüljétek messzire, vagy ha nézitek, zárjátok el a gázt és tegyetek el a kezetek ügyéből mindent aminek vágóéle van. A Cinemax 2-n ugyanakkor a fényképezésbe beleszerelmesedő egyszeri családanya Örök pillanatokat rögzít gépével, inkább azt nézzétek.

KEDD, AUGUSZTUS 18.:
PARIS HILTON FACIAL, sekszmentesen, csak nektek
:
...és a kivégzendő tévéműsorok felsorakoztak az Ítélőtábla elé. A verdikt pediglen a következő:
RTL Klub, 21:15, Halálos fegyver - Mell a Gibsonon, 2. rész - NAPALM
HBO2, 22:55, A rettenthetetlen - Mell a Gibsonon, 3. rész, LOL - NAPALM, akárhogy is lol-ozok rajta, sőt annál inkább, vagyis másodszor is NAPALM
M1, 22:00, Paris Hilton, a papírhercegnő - erről filmet forgatnak, nem elég hogy "színészkedik"? Az M2 meg leadja? És a cím fordítása? Paparazzi Princess, ez magyarul Papírhercegnő? Elhúzhat mindenki a sunyiba, ma is seksz-DVD-t fogok nézni tévézés helyett! És nem a One Night In Paris-t, arra mérget vehettek! - NAPALM, NAPALM, HÁROMSZOR IS NAPALM! Sőt, legyen inkább FASZKORBÁCS! FASZKORBÁCS!! FASZKORBÁCS!!!
M1, 23:45, Koncertek az A38 hajón: Maceo Parker - az originál funk soul brother, megjárta James Brown és George Clinton zenekarait, együtt dolgozott a Red Hot Chilivel, sőt, egyéb zenekarokkal-előadókkal is: Jane's Addiction, Public Enemy, De La Soul, Prince, Deee-Lite... - mi más is lehetne: AJÁNLOTT!
Cinemax 2., 21:30, Az utolsó valcer - nem párizsival, hanem Scorsesével, aki a The Band búcsúkoncertjét vitte filmre. - AJÁNLOTT!
AXN, 21:00, Visszatérés a kék lagúnába -...avagy Sex On The Beach, de nem a koktél! -NAPALM, mint a Paris-filmnél: inkább valami ízléses horror,- vagy erotikus filmet nézzetek helyette.

SZERDA, AUGUSZTUS 19.
TAURUSSZAL, KÉTSZÁZZAL

 A mai nap se múlt el botrány nélkül, a Grace klinika egyik szereplőjének kikerült valami videója, amiből csak Rebecca Gayheart-ra emlékszem, meg arra, hogy azért beszállnék én abba a fürdőkádba, bár nem dohányzom, remélem a videó második része is kikerül. Ja, meg kaptam egy fotósorozatot is, ahol a RAR nevében magyar zenészek vetkőznek a rasszizmus ellen, igen, ez kell most nekünk, az egyik padödő, amint egy szál Marilyn Monroe-képpel, akarom mondani egy egész tapétával takargatja magát, meg Soma, amint szoborarccal néz a kamerába, és mögötte száradnak a ruhák... És még ez az Air Race is a nyakunkon… Maradok a fürdőkádas változatnál. És ha már fürdőkád meg édeshármas, akkor:
RTL Klub, 21:15, Szexi party – megint egy voltmárgyanús dilis német film a baszdüh-vel küzdő kamaszokról, akik –mivel bezár a helyi pornótéka- saját maguk kezdenek el sekszfilmet forgatni. A film a mai fiataloknak szól, az ő nyelvükön, az ő problémáikról, sok pisikuki-humor van benne, szóval mindenkinek tetszik, és aki kicsit is ismer, az tudja hogy most mi következik…igen, NAPALM!
RTL Klub, 23:10, Minotauró, minő Taurusz. A főszereplő fekete csaj miatt érdemes esetleg nézni, meg mert horror. Azért annyira nem jó, hogy ajánljam, viszont a napalmtól megmenekül.
M2, 22:00, A sötét igazság – voltmárgyanús Ms. Bates-wannabe anyuka stalk-olja a fiát. Az idegen szavak ne tévesszenek meg senkit, a napalm árnyéka erre is rávetül.
HBO 21:35, Rock, fű és motorszelíd motorosok háromórás (LOL) túrája a vad kender nyomában. Napalmgyanús, bár az alábbi képet mintha a rossz poénokra teremtették volna:

Krisztus előtt kétszázzal
Cinemax, 20:00, Ilyen még nem volt – mese a visszafele elsülő megkülönböztetésről. Fekete ügyvédnő vakrandija fehér pasival, akibe bőrszíne ellenére beleszeret. Nehéz az élet, de ma irgalmas hangulatban vagyok
Cartoon Network / TCM, 20:55, Én vagyok Menyus - én meg nem. NAPALM! Elég már a hülye és gusztustalan rajzfilmekből!
Film+, 21:00, Pluto Nash - Hold volt, hol nem volt... - ...hol meg volt már. NAPALM, mert rossz film!
CSÜTÖRTÖK, AUGUSZTUS 20.

Ó, ó, ó.  Augusztus 20. Annyi kérdés, és mind másra vár!
Vajon lesz-e """ünnepi""" tóta-cikk index főoldalon? Lesz-e villámcsapás a tűzijáték alatt, belecsapódnak-e a mű,-és valódi repülőgépek a tömegbe? Én aztat nem tudhatom, mert remélhetőleg pezsgőzni fogok valahol, ahol a politika meg a média nem szarik bele az ünnepekbe, és nektek is ezt ajánlom a tévéműsor helyett, ami olyan lesz, mint mindig: amilyen.
M1, 20:10, Önök kérték! - "Rendhagyó adásunkba olyan műsorszámokat válogattunk Önöknek, melyek méltóak nemzeti ünnepünk hagyományaihoz." Ajánlom is, mert ha nem, akkor NAPALM!!!
M1, 21:35, Az a szép fényes nap - 81-es filmdráma Szent Istvánról. Ajánlott.
A TV2-n végig szemét lesz este héttől: Asterix az Olimpián, Magyar vándor, A.I. NAPALMot mindre. Magyar vándort leadni pont 20-án? Kicsit fura, nem?
Filmmúzeum, 20:00, Kard és kocka - 1959-es film a Rákóczi-szabadságharc idejéről. Nem tudom...nem lehetett volna inkább a Tizedes meg a többiek?
Az RTL Klub-on héttől A medál, utána háromnegyed tíztől Bakkerman, ez utóbbi ritka rossz film, sorry vagyok, de NAPALMot mindkettőre.
Duna, 21:35, Veri az ördög a feleségét - voltmár, de ajánlott.
..és folytatnám a sort az HBO, az HBO2 vagy a Cinemax ünnepi műsoraival, de nem fogom, ilyen ugyanis nincs nekik. Azért én erre is tudok mit mondani: NAPALM!!!

PÉNTEK, AUGUSZTUS 21.:
MONDTAM MÁR HOGY VOLTMÁR?

 M1, 23:05, Az építész hasa – Peter Greenaway sznobulása. VOLTMÁR. Az én hasamról mikor forgatnak filmet?
TV2, 19:00, A Niebelungok kincse – ez is volt már. Indiana Jones-beütésű német kalandfilm, amiben Bettina Zimmermann a legfőbb néznivaló.
RTL Klub, 21:10, Apácashow 2.: Újra virul a fityula – fokozottan voltmár. A fél ország ezt fogja nézni ettől függetlenül…
Duna, 22:45, Az íj – voltmár. 60 éves öreg és 16 éves csaj szerelme, amelynek házasságba borulását a frissen érkező emógyerek megakadályozza. Pedobear approválja, sznoboknak és keletmániásoknak kötelező. Nekem nem, én egy kultfilmet fogok nézni, hála egy jóembernek.
M2, 22:50, Kívül tágasabb – én is ezt mondom, basszus! Meg azt, hogy VOLTMÁR!!!
HBO, 20:00, Delta – VOLTMÁR. MONDD, URAM, MIT VÉTETTEM, HOGY MUNDRUCZÓ A BÜNTETÉSEM? NAPALM!!!
Filmmúzeum, 21:00, Francia Romeo – szerelmek és egyetemi tanulmányok Párizsban, jó sok lelkizéssel. Kozmólányok előnyben.
 Film+2, 21:15, Adunk a kultúrának – ír falu tendert ír ki, a nyertes befutó egy amerikai rapper. Kultúrák összeütközése, teismásvagy-tesemvagymás alidzsís, szerintem.
Valami lemaradt, de mi is...ja igen, hát miért az a címe ennek a postnak, ami, tessék, itt a mell a Gibson gitáron, LOL:
 



bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés