2009. 08. 21.
Madonna M.I.A.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
MADONNA M.I.A.

 A méltán nagy sikert aratott Nine Inch Nails-interjún fellelkesülve azon gondolkoztam, hogyan is überelhetném a reznorizálást. Szerencsére a sors nekem dolgozik, és eljött végre a hányattatott sorsú Madonna-koncert ideje, én pedig sajtóigazolványomat lobogtatva bekéredzkedtem Cicciol–-azaz Ciccone kisasszony (vagy megint asszony? fene tudja) öltözőjébe. Az interjú előtt dumáltunk pár percet, csak hogy oldódjon a légkör, és már ennyiből is nagyon jó benyomásaim támadtak. Akármilyen hihetetlen, Madonna egyáltalán nem anyagias (sőt már nem is lány, hanem többgyerekes anya), különösebb fenntartások nélkül fogadott az öltözőben (lenge öltözékben, gyerekek! valakit ott fenn kedvelhet engem), aholis mindenféle gyanús segédeszközök (bilincs, korbács, András-kereszt, méretes színarany vibrátorok és más ilyenek) társaságában beszélgettünk.
 Madonna: Szívem mélyéről jövő jövő shalom a PRAE.hu olvasóinak! Remélem van fejfedő rajtatok és javában növesztitek a szakállatokat is (igen, ez a lányokra is vonatkozik, viszont a medvére, aki beslisszolt a riporterrel, rá nem, légyszíves ne nyúlkálj a kis Lourdes felé még rabbiruhában se, köszönöm). Mint azt nyilván tudjátok, az idei Nemzeti Vágta fényét az én koncertemmel kívánja emelni Geszti Péter, én pedig szívesen segítek minden jóindulatú embernek, aki a megbékélésért harcol, különös tekintettel az underground művészekre. Nem véletlenül nem pereltem be a Sonic Youth-ot se annak idején, amikor Ciccone Youth néven csináltak egy albumot, amin két számomat is feldolgozták! Én az egyik fülemet mindig a földalatti zenék verőerén tartom (nem, ez nem egy drogos utalás, még akkor se ha a fenti fotón igen érdekesen néz ki a karom - az csak egy irigy hónajlmirigy).
 
SZOMBAT, AUGUSZTUS 22.
 
Úgy kezdődött, hogy ez a derék, jó útra tért gangstarapper felhívott engem a Bahamákon, és elmondta, mennyire furdalja a lelkiismeret hogy a múlt évi Nemzeti Vágtát a Hősök terén rendezte, miközben Magyarországon sorra mennek tönkre a lóversenypályák. Későn jött rá ez a szegény ember, hogyha a lovassportot akarja népszerűsíteni, arra vannak (voltak) helyen még Budapesten is… Megígérte hogy a legközelebbi vágta már valami tényleg lovaknak való helyen lesz, de a 2009-essel mi legyen, hát a legutóbb is rosszul csinálták a versenypálya alapjait, két versenyző is kisodródott, és a gumifalba csapódott...vagy az a Forma1-en volt? Mindegy, mondom erre neki, ej te kelekótya Péter (mert mi popsztárok már csak ilyen lazán nyomjuk a Parnasszus kokainnal borított lankáin), hát én pont a Kincsem Parkban koncerteznék! Ejtsük ki az Ókenfold Palit a DJ-szettjével együtt (úgyis már tizenöt-húsz éve ugyanazt az euro-foscht nyomatja), legyen helyette másfél-két órányi benhúros-huszáros ródsó, és én meg majd nyomok egy 25 perces félplayb–-akarom mondani egy rövidebb, speciálisan az alkalomhoz illő fellépést. Mint említettem, én szeretem a különleges zenéket, dacára annak hogy minden kislemezemből elmegy naponta ötmillió darab. Ma este a koncert után például családilag leülünk, és az M1-en a Vukán-koncertet fogjuk nézni 23:25-től. Hatvan éves lett a mester! Bizony, ez nem kis dolog ebben a szakmában. Ha már itt tartunk: szomorú ami Jackóval történt. Tudjátok, a nyolcvanas években három nagy sztár volt, Prince, Jacko és én. Prince ma már nem pálya, Jacko meg meghalt...szóval nincs versenytásram, még Jennifer Lopez se, aki csak akkor érhetne utol, ha csinálna egy-két filmet meg fotósorozatot, mint nekem volt a SEX, meg A tanú teste. De nem fog. Ha már tévéműsor meg közös program: senki ne kapcsoljon az RTL Klub-ra negyed tízkor, ahol a Boksz klub című szégyentelenül heteroszexuális macsó műsor megy majd. Nem mintha nem szeretnék a Bedák Zsolt és tesója, Pál közé kerülni minimum egy menet erejéig, de azért ez mégse az, amit a kis Lourdes-nek vagy bármilyen gyereknek szívesen ajánlanék. Ööö, aki tudja a Bedák fivérek telefonszámát, az szóljon nekik, lesz nekik egy András-kereszt fenntartva a backstage-ben!
 
Este kilenc, Filmmúzeum...A rózsa neve - ezzel bizonyára a gyerekkönyveimre, az Angol Rózsákra akar utalni a riporter. Külön története van ennek a könyvsorozatnak, elmondom ezt a történetet. Bizony, azelőtt bűnös életet folytattam én is, mint oly sokan mások, és mint sokan a PRAE olvasói, sőt talán a szerzői közül is. A gyerekek azonban mindent megváltoztattak, egy más ember lettem. Többé már nem a botrány éltet, hanem a művészet és a szeretet, meg egy istenség, akinek nem mondhatom ki a nevét, különben kövezés lesz a vége, mint a Brian életében. Kérem a következő kommentálandó műsort, és ne babráld azt a DVD-lejátszót. Kösz.
M2, 22:00: A senki gyermekei - olvastam a Reznoros interjút, és számítottam valami hasonló aljas húzásra. Igen, örökbefogadtam harminc gyereket, mert jó a lelkem, és mert a vallás előírja a jótékonykodást nekünk! Az olvasók talán nem értik miért mondom ezt: ez a film pár amerikai nőről szól, akik gyerekeket akarnak örökbe fogadni. Ráadásul az egyik szereplő "középkorú nő, dúsgazdag és kleptomániás"...milyen szerencse, hogy az én szívemben megbocsátás van és nem gyűlölet, mert különben igen csúnyákat mondanék rád.
 Hű, de sokat változtam ehhez a képhez képest! Milyen fura, hogy az első könyvemben mindenféle pózokban sekszeltem sok-sok kultfigurával (a hírhedett fehér rapperrel Ice-T-vel a Milli Vanilli-ból, meg a fenti képen a nagyfarkú néger rapperrel, Big Daddy Kane-nel, és még egy Naomi Campbell nevű she-male-lel is  - igen, kukija van nekije, mégis hogyan tudtuk volna ezt a zöldes képet összehozni, mi?), ám mostanra elmerültem a kabbala csodálatos világában, és gyerekkönyveket írok, akarom mondani íratok egy strómannal, nekem csak a nevem van rajta. Mindent a gyerekekért, tudjátok, és szigorúan a hit keretein belül. Ezért ajánlom nektek a Három férfi és egy kis hölgy című sokadik ismétlést az M1-en 21:20-tól. Ennek mi köze az én hitemhez? Hát nem három férfivel meg egy mózeskosárral kezdődött minden, emlékeztek? Háromezer évnyi gyönyörű hagyomány, Mózestól Woody Allenig! És maradjunk a hagyománynál: a Cinemaxon, annak is a 2. csatornáján 23:40-től a szerencsejáték veszélyeiről fog szólni egy film a címe Véres póker. Nézzétek és bánjátok meg bűneiteket!!!
 
Cinemax, 20:00, Szakíts, ha bírsz - nos, Guy Ritchie, nehéz kérdés. Sokan azt mondják, hogy tönkretettem a karrierjét, meg hogy sekszuálisan kizsákmányoltam, pedig nem erről van szó. Én mindig egy lépéssel a trendek előtt járok, sőt még a lakásomat is úgy alakítottam ki, hogy újító legyen, ám egyben kényelmes is. Például tükör van az ágyam fölött, de mivel ma már minden bokorban teremnek dominák meg rabszolgák meg szvingerek (sokan ebben is az én kezemet látják, mármint a degeneráltak elszaporodásában), ezért én megint csavartam egyet a dolgon: nálam olyan tükör van az ágy felett, mint a Vidámparkban, ilyen torzító izé, szóval kefélés közben ha az aktuális Partner felnéz az tükörre olyan negyed tizenegykor, olyannak lát engem és magát is, mint a Kör álDozatait, ilyen elmosódott, zombifikált arc meg deformált test, tUdjátok, ettől általábaN megijed és ki Akar ugrani alólam, de ezzel is csak az aktus intenzitását növeli :)))) Így járt Ritchie guy is, aztán a szex után meg se állt a szomszéd városig, nagyon beszarhatott, be is adta a válópert :DDDDDDD Ti is próbáljátok ki ezt a tükrös dolgot, érdemes!
 
VASÁRNAP, AUGUSZTUS 23.
 
A TV2-n este nyolckor a Shrek második részét adják. Nekem tetszik ez a kis mese a takonyszínű óriásról, és mennyi híresség adja benne a hangját! Vannak olyan eretnekek, akiknek még ez a mese se elég szabadelvű, például olyanokról is hallottam, akik azt panaszolják, hogy miért nem normális csaja van a Shreknek, miért csak egy olyan aki nappal ember, éjjel meg a Skinny Puppy énekese. Ezt úgy hívják hogy predesztináltság, vagyis mindenki egyenlő, de mégse mindenki, mert hogyan is nézne már ki, ha egy ilyen zöld izének ember jutna. Következő műsort leszel szíves…
 Ugyanott 21:50-től: A mexikói határ – most megint azt hiszed hogy baromi vicces vagy. Ez nem is az örökbefogadó szülőkről szól, hanem egy bankrablóról, akinek elrabolják a feleségét. Az örökbefogadás meg jó dolog, és nekünk celebeknek példát kell mutatnunk. Például az alábbi kép láttán utólag szóltam Lourdes-nak, hogy ha még egyszer ilyen unott pofát vág és mutogat miközben én a világ jobbításán dolgozok és kiválogatom a megveendő testvéreit, akkor otthagyom Afrikában és megnézheti magát. Vagy nem hagyom ott, de felrakom az Ebay-re, mert nekem ezt is szabad!
 
A nyolcvanas években, amikor még borotválatlan hónaljjal pózoltam mindenfelé, nem hittem volna hogy ilyen sokra viszem valaha is, pusztán a terp–-akarom mondani, a tehetségemnek köszönhetően. Akkoriban nem sok aberrált dolog létezett, ha neccharisnyás pasikat akartál látni, akkor egész a moziig kellett menni, már persze csak akkor ha a Rocky Horror Picture Show-t adták, ahogy azt nálatok is teszik majd az M2-n kilenctől. Legutóbb 2008 szilveszterén sugározta a magyar tévé, de most asszem valami felvonulás lesz, vagyis újra aktuális. Nem szeretem viszont az M1-en nyolctól sugárzott a Hyppolit, a lakáj című hipokrita truvájt, bár ez a digitálisan felújított változat. Egyrészt mert ismétlés, másrészt mert milyen lúzer ország a tiétek, itt lett volna a lehetőség a régi szinkronhangok lecserélésére és a szöveg modernizálására, hát ha Shakespeare-t át lehet értelmezni, ezt miért nem? Képzeljétek hogy a Csortos hangja helyett a Rószaszín Pitbull énekese hörgi, hogy NE EGYÉ' HAGYMÁT, MER' OLYAN LESZEL MINT ÉN, erre a Kabos kinyitja a száját és a Gangsta Zoli basszusa szólal meg belőle: MÁRPEDIG ÉN HAGYMÁT HAGYMÁVAL FOGOK ENNI, BASZOD, YO! Utána ugyanott lesz egy műsor a Hyppolit felújításáról, de mivel a film se tetszik, ezt se ajánlom.
 
Vannak Rólam mindenféle rosszindulaTú pLetykák, például hogyha a Like a Prayer elejét visszafele játsszuk le, akkor tisztán hallatszik amint a Sátánhoz imádkozok, vagy hogy a gyerekkönyveim elolvasása után a csajok parishiltonnak maszkírozzák magukat, a fiúk meg Snoop Dogg-nak öltöznek, és lemennek a Dokk klubba este tízre, a pedofilok meg válogatnak köztük, de ezek nem igazak. Senki se lesz a zene hatására Casanova...viszont nőben én vagyok az olasz szívtipró megfelelője, nincs férfi vagy nő aki ellen tudna állni nekem, még a melegek fejét is elcsavarom! És ugyanakkor, mégiscsak csak egy ártalmatlan olasz családanya vagyok, aki egy kicsit tehetségesebb és szerencsésebb az átlagnál. És EZEK az előítéletek azok, amik ellen mindenkinek harcolnia kell, és amit a Tenacious D. című ismétlésben Jack Black meg a kopasz haverja olyan jól megmutat az HBO-n fél tíztől, hogy mindenki azt hiszi a metálosok mind sátánisták, közbe meg nem is. A filmben Dave Grohl játssza a Sátánt, akihez senki se fohászkodik, így én se a Like a Prayer elején, mivel hívő vagyok. Van persze, aki azt hiszi hogy ez csak egy szerep, látjátok a pesti koncert is szombaton lesz, pedig a szombat a zsidók pihenőnapja, ilyenkor nem dolgoznak, nem ülnek autóba, nem is utazhatnak autóban, nem foglalkoznak pénzzel, még a sütőt se kapcsolják be, és nem is gurítanak! Én igenis tartom a sabbathot, szigorúan betartom: a fellépésem is szigorúan napnyugta után kezdődik majd, pont emiatt.
 
Örültem hogy itt lehettem veletek, szép ez az ország, szeretlek titeket (persze csak kabalista értelemben), és nem haragszok ám rátok még az MLSZ töketlenkedése miatt sem, hiszen fejlett Nyugat-európai országokban is előfordul, hogy egy igazi világsztár jön koncertezni, és a sok csinovnyik elkezd a koncon marakodni. De én megértem, mert valami labdarúgóelnök felhívott és elnézést kért, azt mondta hogy a magyar foci élete és halála múlik azon hogy most hagynak-e engem ott koncertezni vagy sem, szóval nem arról van szó hogy az ultrák nem akarják hogy kabalista szertartást rendezzek a fellépés előtt, hanem a Magyar Futball érdeke ezt kívánja. Annyira kalandos története van a ma estének, hogy történjen bármi, én ezt az országot életem végéig meg fogom őrizni emlékezetemben, még akkor is amikor este nyolckor felszáll majd a magángépem, és újra felpörögnek majd a Légcsavarok.
 
ErRől juT eszembe (bár nem szabadna eLárulnom), hogy a negyedórás–- szóval a KülönLeges koncert különleges meglepetésfellépő természetesen Oláh Ibolya lesz, akivel el is fogjUk énekelni az Algéria (...vagy Magyarország? mindegy...) című Békedalt is, és a Story címlap kedvéért hagyni fogom, hogy szájon csókoljon. Végezetül pedig, ahogy az én drága Sacha Baron Cohen barátom mondaná, csinguje, gyertek el a Nemzeti Vágtás koncertemre, a PRAE.hu bedolgozói dedikált ingyenpéldányokat és némi IRL bemutatót kapnak a SEX című könyvemből az ingyensör mellé! Basszus, valaki távolítsa már el azt a medvét a gyerekeim mellől!
 


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés