2009. 09. 06.
A fauna szenvedélye
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZEPTEMBER 6., VASÁRNAP:
A FAUNA SZENVEDÉLYE

M1, 19:55: a Maupassant proto-gót történeteiből készült sorozat mostani része (Erénydíj) az író vidámabb oldalát mutatja be. A helyi szentfazekak összegyűlnek, hogy májuskirályt-királynőt válasszanak a község legerényesebb asszonyai és férfiai közül, ám mint kiderül, ma senki se kulátlan, vagy ahogy a régi kollegista mondás tartja:
Hooray hooray it's the first of May,
outdoor fucking starts today!
Utána ugyanott 23:20-tól Álmodóvári Péter második filmje, a Szenvedélyek labirintusa.
Faun az nincs, van helyette homokos iszlám terrorista és ugyanolyan álruhás királyfi, alsóbb munkásosztálybeli heterók és előre kitalálható tanulságokkal (de amíg eljutunk oda, kedves olvasó! AMÍG ELJUTUNK!!!). Az eseményeket a beszédes nevű Sexilia kavarja (vagy nem kavarja, de mindenki vele akar kavarni, pedig esetében szinte biztos hogy karvalytöke van a menyasszonynak).
 
Kénytelen vagyok foglalkozni a két fő kertévével is, persze nem azért mert kiváló műsorokkal kényeztetik a kultúra éhes PRAE-olvasókat, sőt! Ismételnek!!! Kezdjük talán a TV2-vel. Mellettük szól, hogy a nyolc óra ötkor kezdődő Amerika kedvencei a sztárvilág árnyoldalát mutatja be nekünk, poénra véve. A címszereplő házaspár látszólag boldog, hisz' filmjeik sikeresek, ők elvileg szeretik egymást, a dílerek is olcsón megszámítják nekik a cuccot. Ám a valóságban utálják egymást mint a szart, a pénzéhes producer azonban mindent megtesz hogy egyben tartsa az unholy union-t, és igen, igen, igen, ekkor kapják ki a kalapból a mindig tettrekész Julia Roberts-et. Utána tíztől 48 óra, nem megint, hanem az első rész és újra és ismétlés, és én nem tudom innen hova van tovább...
...hova, hova, hova, mint a másik epidémonikus kócponthoz, a retekklubhoz. Megint jönnek, ismételnek, Én a kémre tippelgetek, este nyolckor kapcsolgatok, csendesebben vigadjatok, ebben is Eddie Murphy lesz a főszereplő, meg Budapest, ami azóta már tényleg olyan, mint amilyennek ebben a mozgóképnek csúfolt kliséfesztiválban bemutatják. Aki már ennyitől is menekíti a gyereket a képernyőből áradó borzalmak elől, az egészen pontosan 21:55-kor kapcsolja ki, el, olvasson, nézzen hermafrodita pornót vagy szamaras show-t, mint a Shop Stop hősei. Tíz előtt öt perccel kezdetét veszi az 1984-ben megjövendölt Gyűlölet Órája, amikor az összes létező negatív energia egy pontban koncentrálódik, és minddel a nézőt programozzák mindenféle csúnyaságra. Ne kerteljüönk, mondjuk ki: itt a Heti Hetes 10. születésnapi adása, a humor kismenői, a mindig ugyanazt köpködő lecserélhető tekebábuk. Még a programot se néztem mi lesz, vagy a régi adásokat ismétlik, vagy rendes HH lesz, és meghívják az összes valaha itt megfordult paraj-jelenséget. Így vagy úgy, kedves olvasó: ne nézd, mert szőrös lesz a kezed, béka nő a hasadban, és belédpetézik az Alien sorozat összes főszereplője. Mindezek mellett még el is fogol kárhozolni, és sírodon gótok fognak sekszelni meg maszturbálni, a gyerekeid meg mind pornószínészek lesznek. Sose feledd el: ÉN SZÓLTAM!!!!!!!!!!!!
Nyolctól a Cinemaxon a bűnelkövetéses érzelmi kötődést tanulmányozhatja aki akarja. Próbababák: egy kiskölyök aki "árvaházban nőtt fel", és "az anyja egyetlen dologra tanította meg, hogyan kell lopni", meg egy kleptomániás elitcsaládos kiscsaj. Nem tudom hogy ismétlés-e, de elfogult toleranciamesének tűnik így elsőre.
Láttunk már szerelmes szellemet, bosszúálló szellemet, sőt a kettőt is egyben. Amikor azonban Tuti tipp érkezik a túlvilágról, azt csak egy döglött sztárriporter szállíthatja, és aki megtapasztalja, az egy villámcsapott nőszemély, aki szintén újságíró, aki a flash hatására látni kezdi a szellemeket. Hogy tényleg csak a villám flesselte le, vagy voltak adalékanyagok, azt rátok bízom kitalálni. A halott riporter egyre több tippet ad, a csajszi meg egyre szerelmesebb lesz bele, én pedig lemegyek sörért, mert ez már nekem is sok. Negyed tízkor a Film+2-n!
 
Ismétlés rovat:
Az HBO2-n Vadidegent Bruce Willis-szel és Halle Berryvel, az internetek csúnya csetszobáiról, ahol mindenki más és mindenki mással. Tíztől.
Héttől a Viasat3-on Zöld kártya, Gérard Depardieu mindenre hajlandó a letelepedésért Amerikában. Én is az lennék, ha olyan csajt kéne tologatnom mint neki ebben a filmben!
Az M2-n aki akar, beállhat A halál keresztútjának közepére, és választhat hogy az íreknek vagy az olaszoknak szurkol (ha már a tegnapi meccsen megint elkalapálták Magyarországot). A döntés a te kezedben van, de csak kilenctől!
 
 


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés