2009. 09. 21.
Arcátlanhétfő - Kritikálkedd - Szervetlenszerda - Minimálcsütörtök - Pechespéntek - Brékingnyúz
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, SZEPTEMBER 21.:
VAD ANGYALI ÜDVÖZLET
A múlt héten mindjárt két sokk is ért. A másodikkal kezdem, az elsőt meg majd megfogalmazom valahogy. Tehát a második sokk: tegnap este leadták a Galaxis Útikalauzt, én meg megnéztem. Bár ne tettem volna, de legalább nem a moziban adtam rá ki kemény pénzeket. Douglas Adams forog a sírjában, gyerekek. Kezdjük a lényeggel: Ford Prefect nem volt néger, nem azért mert Adams csúnya rasszista volt, hanem mert így írta meg a könyvet, ennyi. Az a változatosság, az a humor ami jelen volt a könyvben, az sehol sincs. CGI-varázslat, erőltetett szerelmi és lövöldözős szál, az van dögivel. Látvány 10/10, mint film: 0/10.

M1, 22:20: Rubens és a nemeuklideszi asszonyok - az a gyanúm hogy voltmár. Ettől függetlenül ezeket a lovecrafti freulein-okat megnézem, remélem valami erotische film lesz...
RTL Klub, 23:25: Az utolsó leheletig - az egyre fokozódó közel, s távol-keleti helyzet filmre vitele Laurence Fishburn-nel és a geil Ryan Phillippe-pel. A terroristavezér (Fishburn) elrabolja a mezei turistát (Phillippe), és vallatni kezdi az 1984 stílusában. Ám lehet hogy a turista álarca mögött valaki más lapul?... Kilenc előtt öt perccel a Dunán egy elég beteg film, ismétlés, de mivel ritkán adják, ajánlom újra (egyszer már megtettem). Ez az Angyali üdvözlet, ami a klasszikus bibliai történet reinterpretációja, gyerekekkel a főszerepben. Pedobear nem aproválja, ennyi elvontság még neki is sok. Tízkor a Cinemaxon Mena Suvari deszkaszerű felsőtestét és Stephen Rea megviselt arcát nézhetjük. Igazi kilencvenes évekbeli tanmese: "Brandi gondozónőként dolgozik az egyik nyugdíjas otthonban. A túlhajszolt lány partikon vezeti le a feszültségét, a féktelen bulizásba, tivornyázásba, drogozásba menekül. Az egyik ilyen összejövetel után, hazafelé menet elüti Thomast, a lecsúszott és kilakoltatott férfit. Mivel Brandi belőve vezetett, nem akar segítséget hívni. Inkább hazahajt, a szélvédőjébe akadt férfival. Miközben Brandi őrjöngve próbálja eldönteni, mitévő legyen, Thomas megpróbálja kiszabadítani magát. Tudja, hogy fogytán az ideje, mielőbb el kell tűnnie, ha túl akarja élni a Brandival való találkozást." Én ebbe asszem belenézek. Nem Suvari miatt, őt meghagyom a medvének, Rea viszont még nem okozott csalódást semmilyen filmben, még itt sem, amikor pedig Halálra van ítélve. Az HBO-n fél tíztől fekete humorú vígjáték a valóságsók világáról, Orosz rulett élőben.
Film+, 21:00: Vitathatatlan 2. - a hétfő esti feszültséglevezetős akciófilm, az első rész folytatása, nem sok köze van az eredetihez (asszem a szereplők).
Filmmúzeum, 21:00: Volt egyszer egy család - ...de hála a válságkezelésnek, mind éhenhaltak. LOL!

Index-alázós rovat:
Táncoljunk, keféljünk vagy mindkettő!
: "Liberális-drogos-zsidó riport egy pszichedelikus a Műszaki Egyetemen tartott Scooter-koncertről." - az oké hogy az Indexnek szabad így írni, ha a teszi, kuruc, akkor fuj-fuj, de legalább egy korrektort ráereszthetnének néha a főoldalra. 3 napja ugyanazzal a torz helyesírású szöveggel van kint ez a videó.
A hús olcsóbb, a tojás drágább lesz: "Az uniós állategészségügyi előírások változása drágábbá teszi a tyúkok életét, így a tojást is." - MÉG DRÁGÁBB AZ ÉLETED: Az unió visszavág. Jut eszembe, holnap zár az ARC kiállítás! Erről meg az jut eszembe, hogy idén már majdnem pályáztam. Tudjátok, volt nekik az a felhívásuk, hogy RESTART: TE MIVEL KEZDENÉD?, én meg gondoltam hogy beküldök egy fehár lapot ezzel a felirattal, hogy VELETEK :DDDDD


KEDD, SZEPTEMBER 22.:
A HOSSZÚ KÜLLŐK ÉJSZAKÁJA
Ma este hat órától a Demszkygrád dugósításának újabb eszközét vetik be a gyanútlan járókelők ellen: agresszív biciklisták fogják elözönleni a zebrákat, utakat, a közlekedés megbénul. A kerékpárosokról valaha kialakult képet (védelemre szoruló, szimpatikus sportemberek és takarékos környezettudatosok) felváltotta a bunkó, száguldozó futár és drámenbészt fejhallgatón bömböltető, szintén száguldozó egyetemista rémséges látomása. Ott vannak minden sávban, és persze mindig más a hibás. Ki kell mondani: sajnos nem sokban különböznek a merdzsóval dübörgő, rokkantigazolvánnyal parkoló, verekedős """vállalkozóktól""", és erőfitogtató felvonulásaik (ahol fenyegetően fejük fölé emelik súlyos vasparipáikat) joggal keltenek félelmet bennünk, gyalogosokban és régivonalas keréképár-tulajdonosokban. Követelem, hogy minden politikus határolódjon el a Clerical Mess-től, nehogy az autósok egy agresszív kisebbség fenyegetésére válaszolva ártatlan honpolgárokon álljanak bosszút!!!4444! négy Nem lehet véletlen, hogy sokan közülük a hírhedett kommunista népirtó, che guevara arcképével díszített pólóban masíroznak, nézzétek ezt a gyűlölettől eltorzult arcot, kezemet a félelem vasmarka rántja görcsbe:
...valamint aztat se felejtsük el, hogy a magyar hadseregnek annak idején volt kerékpáros osztaga is! Most viszont hogy hadse Regünk már nincsen, egyre több ilyen félkatonai egység menetel meg teker fel-alá Budapest utcáin, blokád alatt tartva egész kerületeket, szinte a taxissztrájk szellemét eregetve a palackból, egyszer még valami kendermagosok vagy milyen őstermelők is megszállták a Margitszigetet, egy szó mint száz, én rettegek, bőrönd összeepakolva meg minden. Félek, közel már a Hosszú Küllők Éjszakája :((((((((((((
Film+, 21:00: Beowulf - A sötétség harcosa - voltmár, ajánlottam már. B-kategóriás történelmi film némi csöcsmutogatással Rhona Mitra és Layla Roberts részéről.
RTL Klub, 21:20: Tűzhányó - voltmár. Katasztrókázás Los Angelesben Tommy Lee Jones-szal. Maradok Layla Roberts melleinél.
M1, 22:30: Viharos vakáció - voltmár, ajánlottam már. Toleranciamese az emberkerülő vegyesboltosról és a hozzá vetődő fekete kisfiúról.
TV2, 21:25: Vörös zsaru - voltmár. Svarci mint orosz rendőr. Hát aki ezt a filmet rendezte, az se járt még a Terror Házában...

Index-alázás:
Bíróság előtt az uborkáit árammal védő férfi: "A kesznyéteni kertből három tolvaj akart lopni, pedig tudták, hogy ráz a kerítés. Egyikőjük meghalt." - akkor erre egy másik hír, amit az index valamiért nem betű szerint hozott le: Szabadlábon védekezhet az a három roma személy, aki áramot vezetett a kerítésébe a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírmihálydiban: "A rendőrség állampolgári bejelentésre érkezett a faluba, és az egyik házban éles lőszereket is találtak."
Combino-betegség a Van Hool buszoknál: "Hétfőn mutatkoztak be forgalomban a belga buszok: négyből három lerobbant." - HAHAHAHAHAHAHAHA :DDD Mondom, vágom a centit :DDD
Az MTV két elnöki fizetést ad: "Ketten kapnának 63 milliós végkielégítést, a rádióban van olyan alelnök, aki több mint hárommilliót keres." - lásd fentebb :DDD
Gryllus Dorka filmjét Oscarra nevezték: "A korhatáros szexszel operáló közönségbarát művészkoprodukciót Bulgária nevezte versenybe." - nem is tudom miért nem vagyok meglepve. Korhatáros szex, Gryllus Dorka...mondjuk lehetne még lejjebb is, ha mondjuk Uganda vagy Tanzánia nevezné :DDDD Balkán a köbön.
Karsai Zita Dubajba készül, de nem azért - HÁT PERSZE. Nyilván! Ennyire hülyének néztek minket? Nem baj, mellette celebek szexvideóiról mesélnek, de csak azért se foglalkozom vele, hanem:
Kanye West biszex csaja levetkőzött: "Amber Rose intim testrészt nem mutat, de a Madonna által is tapizott fenekét közszemlére tette." - hiába próbálkozol Kanye, nem felejtjük el a múltkori magánszámodat :D Ehhez minimum egy szexvideó kell!!! Persze, azért én is odanyúlnék ahová Madonna, ki nem? LOL!


SZERDA, SZEPTEMBER 23.:
KERÉKPÁRHARC
Na, az lett amit mondtam: tegnap a Mess-ről hazafele egy rakás részeg biciklista üvöltözött-arcoskodott mindenfelé. Lámpa sehol, sötétben világító köpeny sehol, rendőr sehol, pedig piros volt nekik amikor a zebrára hajtottak, de nem lassítottak, csak anyázták a jogkövetően közlekedő járókelőket. Köszönjük szépen a Critical Mess (direkte így, ja) szervezőinek. A felvonulóknak meg meg csak annyit, már akit illet: hülye taplók, szarjatok sünt. Miattatok van rossz híre a bringásoknak.
 
M1, 22:15: Éli a szerelmet - ...avagy milyen az, amikor a nő követ el bigámiát, és börtönbe is kerül emiatt. Pedig annyi minden van a vállán, munka, régi szerelem, ilyenek...
RTL Klub, 21:20: Csajozók társasága - három lúzer nem jut nőhöz, ezért kitalálják, hogy filmet forgatnak (szerencsére nem szexfilmet, ezt a poént már úgyis ellőtték ezerszer). Megy minden, mint a szereplőválogatás, csakhogy BUMMM, beköszönt a szerelem...
Duna, 21:30: Kínai Odisszeia 2002 - a címe alapján az Űrodisszea Négy Tigris-piacos verziója, története alapján egy gazdag és egy szegény testvérpár találkozása a történelmi múltban, viszont a főszereplőket a nevük alapján a Fásy Mulatóból szalajtották: "Bunyós" Li Yilong, "Színarany Szerelem" Főnix...csak óvatosan!
Cinemax, 21:20: Bőr - az egykori auschwitzi fogoly és punk,- majd skinhead fiának kapcsolata. Filmdráma, mondhatni ez a holland Romper Stomper, de azért annyira nem.
Film+, 21:00: A cápák visszatérnek - átlagos Zsé-kategóriás film, a klasszikus Cápa mintájára. Viszont utána ugyanott 22:40-től Halloween 3.: Boszorkányos időszak - láma horrorfilm gyilkos helovín-maszkokkal. Ökörség, de horror. Tehét belenézek. És ha már horror, akkor a TV2-n fél tizenegykor a Harper-sziget első része, ami egy ilyen gyilkolós-egyre kevesebben levős sorozat.
 
Index-alázós rovat:
Hülyéknek nem jár szólásszabadság?: "Trollkodás, flémelés, elsőzés, offtopikolás, spamelés, névtelen anyázás. Ön mit kezdene az internet szabadságával járó kellemetlen mellékhatásokkal?" – azzal kezdeném, hogy beszüntetném az Indexet, mert ezt váltja ki az emberekből. És nem „hülyék” vagyunk, hanem reagálunk arra amit TI csináltatok a közéletből-szólásszabadságból-hírportálságból.
Kétmillió kelt el Dan Brown új regényéből: "Az első millió 24 óra alatt ment el Da Vinci-kód folytatásából." - na EZT a fajta hülyeséget viszont tényleg büntetném, mert ez tényleg az. Dan Brownt adóval kéne sújtani. Be lehetne építeni a könyv árába, akinek kell, úgyis megvenné.
Nem döntöttek Sz. Csaba előzeteséről: "Beismerte, hogy ő rúgdosta halálra az 53 éves férfit Pesterzsébeten, mert ideges volt." - én is ideges szoktam lenni néha, akkor most én is halálra rúghatok vaalakit? Tisztára mint a tegnapi hírben: az öreg nyugdíjast két kézzel rángatják a tárgyalásra, a nyírmihálydiak meg szabadlábon védekeznek. Ez lesz itt is, attól félek. Apropó, lehet fogadni, hogy EZ mikor kerül fel Indexre.
 

CSÜTÖRTÖK, SZEPTEMBER 24.:
MARILYN HAMSUN
 
Filmmúzeum, 20:00: Szerelem csütörtök - mikor adják, ha nem ma! Magyar film a szocializmusból, emberi kapcsolatokkal és állatokkal a főszerepben. Egy néni elveszett papagája összehozza a gazdit és egy ifjú párt, akik ezáltal állandó szerelmi fészekhez jutnak. Látjátok, akkoriban mindig volt kivel, de nem volt hol!
Duna, 20:30: Világkikötő: Knut Hamsun nyomában - a Nobel-díjas norvég író számtalan helyen megfordult. A magyar tévéseknek ugyan nincs Nobel-díjuk, de azért elindultak megnézni, milyen helyek adtak ihletet a nemzeti hősnek. Olyan furák ezek a műsorok, úgy értem a múltat lehetetlen reprodukálni, mert mittudomén, száz éve állt egy fa a tengerparton, amit meglátott az író és írt róla, azóta meg ötször kivágták...és hát az írónak is volt egy utóélete, ja.
TV2, 21:25: Bean - az igazi katasztrófafilm - voltmár. Mindenki kedvenc viccesembere köztudottan depressziós, mint a vicces emberek általában. Én is. Haza is megyek, azt' felteszem a kedvenc lemezemet, és együtt üvöltöm vele, hogy ENGEM MÁR NEM TUTUJGAT SENKIIIIIIIIIII.......
Cinemax, 21:40: Miami Vice - az újabb verzió. Voltmár, és persze nem is jó. Miért kell feldolgozni a jó dolgokat? És miért kell az eleve gázakkal is ugyanezt tenni? Mert a Miami Vice már akkor se volt egy nagy etvasz, ahogy a nyolcvanas évek sorozatai-filmjei sem, max. az emókat meg a vizuálkulcsosokat lehet riogatni velük, hadd lássanak a sajátjukénál szarabb ruhákat meg hajviseleteket is...
HBO, 21:50: Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói - voltmár. Családi szórakozás bármilyen alkalomra. Holnap jön a következő része is.
M1, 22:20: A Robert Wraight-sztori - itt is vérzik az olaj. Valós történeten alapuló árulásos-környezetvédős-dráma. A vérzés szó szerint értendő, a kapzsi geci kapitalisták és a környezetvédők harcában egy vétlen kiscsaj is meghalt :(

Hírmagyarázós rovat:
QUART.HU:
Marilyn Manson elkapta azt az influenzát
: "A sokkrocker mindezt a Facebookon írta meg, és hozzátette, hogy nem azért influenzás, mert annyi különböző nővel feküdt volna össze. Bár igen, de nem attól." - Hogy Bucót idézzem: MI VAN SZAROS, NEM MEGY A BUTIK? :DDD Ne reménykedj, kedves olvasó, sajnos nem nagy a valószínűsége annak hogy tényleg megfertőzte volna valami, de ha netalán mégis meg találna dögleni, akkor végre lesz komoly okom belinkelni a Halleluját meg az Örömódát :DDDD
INDEX.HU:
A H1N1 kiírja a szexet a Jóban-rosszbanból
: "Az egyik stábtag családja megfertőződött, ezért visszavesznek a szexjelenetekből. Tilos a puszi is." - tudjátok, vannak a blekkmetálos meg iparista szoci áldarwinisták, akik folyton azt mondogatják, hogy túl sok ember él a földön, meg bár jönne valami vírus meg háború ami aratna kicsit, blablabla. És persze tudom hogy csúnya dolog a betegséggel viccelődni, de előbb a menzonos hír, most meg ez, lehet hogy tényleg eltakarodik az emberiség szemete? Mint a régi viccben: "Hát, ha ő is elmegy, akkor voltaképpen mi akár itt is maradhatunk!" A helyesírás meg büntet. Még mindig nem futja korrektorra? :D
8,7 kilós csecsemő született Indonéziában: "A kisfiú valószínűleg azért lett ilyen óriási, mert az anyja cukorbeteg, és nem járt vizsgálatokra." - 8,7 kiló! AZ MUNKA, még télihagymában meg burgonyában is!!! Természetesen császármetszéssel jött világra a baba, az újdonsült anyuka meg szerintem két dolgot fogadott meg mindjárt a műtét után. Az egyik, hogy ezentúl járni kontrollra, a másik, hogy soha a büdös életben nem szexel többet...:D
Újból lehet tudni, hány Magyar Hírlap fogy: "A hivatalos adatok szerint több mint 18 ezren olvassák Bayer Zsolt publicisztikáit." - cö-cö, inkább azt árulja el valaki, az agyontámogatott Hócipőt hányan veszik!
Elloptak egy sütis hűtőkocsit Budapesten: "A hűtőkocsit akkor lopták el, amikor a sofőr az aluljáróba lévő üzletbe pakolta be a szállítmányt." - mit kell ezen csodálkozni, a múltkori pénzszállítósok lehettek, csak ezúttal biztosra mentek. Vagy elnéztek valamit, és azt hitték, ez is pénzszállító. Börtönbe velük, osztjónapot.
A már 17 évesen nagy mellű Beke Yvette-nek eszébe sem jutott a szilikon: "Aztán még is betetetett egy ötszázas implantátumot." - hogy a Matula legendás publicistáját, Fenék Tibit idézzem: kúrnám, még ha csak egyszer is. És ti is ugyanezt tennétek, korra-nemre való tekintet nélkül, úgyhogy ne is próbáljatok mást hazudni. Reménykedjünk, hogy lesz szexfilmje is, ott majd elválik a fotosop a narancsbőrtől! Höhö.
(Igen, nincs kép. Mondtam, hogy minimálcsütörtök! :D)

 
PÉNTEK, SZEPTEMBER 25.:
VAN-E 200000+1 JAPÁN, MÁNIÁS?
Amilyen jól kezdődött a tegnap (mindjárt a reggeli járaton egy 30-40-es kebelcsoda, kigombolt kabátban, mindent lehetett látni amit ilyenkor kell), úgy ma minden összejött volna: frankón a másik melóhelyen hagytam a hordozható merevlemezemet, rajta némi ipari zene (Laibach meg ilyenek), egy kevés ökörködés (viccek, szövegek, fórumos mentések), némi big tit porn...
Mi is volt még rajta, ja igen, a műsorajánló doc file-ja. Úgyhogy arra jutottam, ma azt fogom játszani, hogy frissítem MOST a blogot (tekintve hogy megint az egekbe szökött a látogatottság, másodszor is napi 799 ember, de ez hogy jön ki egyébként, miért nincs még egy, aki kattintana, és akkor kerek is lenne meg a rekord is megdőlne), szóval most frissítek, este meg összehasonlítom az eredeti szöveggel, mi volt az, amit abban is ajánlottam. Már ha addig a főnökség nem találja meg az USB-met, mert akkor tuti hogy egy felmondólevéllel fognak fogadni, akár a zenébe hallgatnak bele, akár a seksz-képeket nézegetik (a szövegekről nem is szólva)! Esküszöm csörgőt fogok szerelni arra a rohadt hordozhatóra, csak szerezzem vissza...

Szerk.: hehehe, megvan a lemez is meg a tartalom is, ennek örömére egy kis összehasonlító tanulmány következik.
 
Cinemax 2, 20:00: Robert Zimmermann és a szerelem - a történet másodlagos: újgazdag geci kénytelen a tisztítóba rakni a ruháját, ahol belezúg egy idősebb nőbe, szóval láttunk már ilyet, nem is egyet. A lényeg: a sekszy MILF szerepében Maruschka Detmers!!! Ő mindenféle művészfilmekben szerepelt, általában ruha nélkül. Testi adottságai miatt (lásd a képet kicsit fentebb) általában ilyen lolitás figurákat osztottak rá, mostanra viszont beérett, mint a jó bor. -Benne volt az eredeti ajánlóban, egy pont ide
Filmmúzeum, 20:00: Privát rocktörténet:  A Pál utcai fiúk -ezt viszont kihagytam, egy-egy :(
Viasat3, 21:00: Wasabi: Mar, mint a mustár - ezt hanyadszorra adják le? Komolyan van ennyi japánmániás kis hazánkban? Oké, egyszer poén, még másodszorra is, de könyörgöm, Reno bácsitól ott van az Élethalálharc, meg a jó ég tudja mi minden, ezeket tessenek nyomatni! -ez is benne volt, kettő egy ide :DDDDD
Filmmúzeum, 21:00: Szeptemberig -kihagytam, kettő-kettő. :( Amúgy nem egy nagy etvasz, szerelmes-megcsalós történet. Egy Párizsban ragadt nő összejön egy gazdag gecivel, és azt hiszi ez komoly kapcsolat, nem csak egy futó kaland...
RTL Klub, 21:20: Hazudj, ha tudsz!: A jobbik én - már 25%-on! ÉBERSÉG!!!...ja, hogy ez nem egy hír volt? Akkor biztos valami hülye sorozat lehet, drámával, mőbiusz-szalagnyi történettel... -kihagytam :(
Duna, 21:35: A sógorom - ez is vígjáték, de nem japán, hanem olasz. Családos-testvéres-viszálykodós, szerintem. -benne volt.
HBO, 21:45: Indiana Jones és a Végzet Temploma - látjátok, én mondtam hogy fogják adni, és tessék. Ja, és VOLTMÁÁÁÁÁR! -benne volt ez is :D
M2, 21:55: Jargo - drog,-és bandaügyekbe keveredő szerelmes hülyegyerek története.
A DROGOK ROSSZAK, ÉRTEEEEEEM??? -kihagytam :(
Elhunyt Bujtor István. Az M1 22:20-tól a Pogány Madonnával tiszteleg előtte.
M1, 22:20: Hét év házasság - ez is rossz, ha a rossz embert választjuk. A filmbeli pár bár jól döntött, de sekszuális életük kifullad, ezért szép lassan pervertálódnak. -benne volt.
Film+, 22:25: Egy ágyban az ellenséggel -kihagytam :(
TV2, 0:15: A vörös sárkány - megint egy voltmár-film. Mindenki ismeri, mindenki szereti, pedig Hannibal doktor olyan mint Pennywise, a bohóc, vagy Freddy Krüger: egyik rajongója se élné túl a vele való találkozást. Ahogy mondjuk charles mansonnal se, és neki is hány idióta nyalja a seggét! -benne volt, 5:5, döntetlen.

Hírmagyarázó:
Rommá vált a szegedi roma központ
: "A milliókért alapított Amaro Kher előtt halomban áll a szemét, ellopták a rácsokat és a vasajtókat." - nem baj, majd felépítik újra, tesznek bele kakaóbiztos számítógépeket is, mindezt a te adódból, meg az enyémből. Mert ez egy ilyen gazdag ország, ahol nem kifizettetik a károkozást (legyen az akár ez az eset, vagy a szétvert üveges megállók), hanem a hülye dolgozó pénzéből újra megcsinálják. A vandál meg röhög, és szétveri újra.
Juszt politikát szimatol kirúgása mögött - én is azt tenném, ha most kirúgnának. Csakhogy én OKKAL!
Chávez a maga oldalára csábítaná Obamát: "A venezuelai elnök a gonoszság tengelyéhez való csatlakozásra szólította fel Barack Obamát." - elképzelem a csáveszt, ahogy mondja tört angolsággal: "kám tú dö dark szájd, vi hev kukiz!"
Nem ebből a vízből iszunk a holdbázison: "A Holdon talált víz szenzációs tudományos felfedezés, de a gyakorlati haszna egyelőre csekély." - nem csodálom, az se biztos hogy egyáltalán víz az. Lehet hogy csak valamelyik arra járó idegen életforma pisált oda kétszáz éve, és csak most találták meg. Az milyen poén lenne, ha valamelyik tojásfejű meg is kóstolná, aztán úgy járna mint az Alienben az első áldozat vacsora közben :DDDDDDDDDDDDDDD
Bár nem olyan vicces, mert lehet hogy akkor invázió lenne, ebben az esetben inkább a Lény, aki ugyan Alien-klón, de legalább emberformájú, szőke és nagyok a mellei is. Vele sekszelni tényleg egy életre szóló élmény, már csak azért is mert megöli a partnerét :DDD
Las Vegasban újraértelmezték a MILF-et: "50 feletti mamiknak rendeztek szépségversenyt." - oké hogy régi hír, oké hogy pornóközeli, de. MINT A LOPOTT BICIKLIT!!!
Perceken múlt Európa csődje: "Hajszálnyira volt a bedőléstől több brit nagybank. Csődjük egész Európát magával rántotta volna." - küldjük oda a bokroslalit, az megoldaná az összes problémát egyszer és mindenkorra, szó nem lenne itt többé percekről... :DDDD
Magyar buszok válthatják a roncsokat: "A kényszer hatására újjáéledhet a magyar buszgyártás. De persze pénz nincs." - Ez mekkora már, basszátok meg. Importálnak drága pénzen minden külföldi szart (miközben az Ikarust tönkrevágták, és miközben az Ikarus buszok mennek a világ minden pontján mind a mai napig), aztán ahogy tönkremegy a többmilliós busz, kitalálják ezt. Ha vicc lenne, hangosan röhögnék, de hát nem az. A metrót meg a speciális sínnel ellátott villamosokat mivel fogjátok "váltani", hülyék? Abszurdisztán.

BRÉKINGNYÚZ
 Az első, nagyon szomorú hír Bujtor István halála, aki annak idején számtalan filmmel tette elviselhetővé az életünket. TÖBB volt ő, mint a magyar Bud Spencer, aki nem hiszi, nézze meg a komoly filmjeit. Az M1 (mint írtam) a Pogány Madonnával emlékezik, én meg vagy ma, vagy hétvégén megnézem a Pendragon legendát, ahol Bujtor egyik rokonával együtt látható. Az illetőt Latinovits Zoltánnak hívják, és szintén nincs már köztünk. :(((
Most pedig nézzük a JÓ híreket: végre valahára megdöglött a börtönben a Manson-banda egyik tagja, Susan Atkins. Aki nem emlékezne, annak a NIN-es postban már egyszer összefoglaltam amit kell, ahhoz nem tudok sokat hozzátenni. Bár Atkinsnak és a többi rohadt menzon-tetűnek megadatott az, ami az áldozataiknak NEM (pld.: család, hosszú élet, házasság sok idióta rajongó, ilyesmik), azért a számlát rendesen benyújtotta az Élet: Atkinsnál "2008-ban diagnosztizáltak agytumort, a betegség miatt megbénult és elvesztette egyik lábát. Susan Atkins 38 fegyházban töltött év után, 61 éves korában távozott az élők közül". Ugye, hogy mindjárt lekerülnek a piedesztálról, ahova a média meg egy-két drogos zenész tette őket? :DDDD Atkins az utóbbi időben mindent megpróbált, hogy kijusson a börtönből, még a kereszténységet is felvette, azért emlékezzünk arra is, mit mondott Sharon Tate-nek, mielőtt megölte volna: "Bitch, I have no mercy for you." És ugyanezt üzente neki is az igazságszolgáltatás: az összes kegyelmi kérvényét elutasították. Álljon itt egy vélemény a bálványozott c. mansonról, csak hogy a merilinmenzonitákra is ragadjon valami a fesztiválok mocskán kívül: "Elmondjam, mit gondolok róla? Azt, hogy szívesen kínoznám a cellájában, szívesen lennék az a valaki, akinek sikerül elégetnie. Tavaly megpróbálták, de nem jött össze. Igen, az emberek szeretik Mansont, de ha egyszer megélnék, hogy felhasítják az anyjukat vagy a terhes barátnőjüket, kíváncsi lennék, mit mondanának. Azt szívesen meghallgatnám." Imígyen szóla Diamanda Galás, mi pedig örvendezzünk, mert egy féreggel kevesebb, és hamarosan követik a többiek is :DDDD És a jó híreknek még mindig nincs vége! Emlékeztek, hogy korábban, a Budapest TV megszűnésekor azt mondtam, hogy one down, three to go, és tessék: MEGSZŰNIK A NAPKELTE IS, ahogy juszt lászló műsora, a TV ügyvédje is :D
NAGY SIKER!!!!

A Napkelte története a Manson-családéhoz hasonló: egy ideális elvekre alapozott ötlet, ami végül önmaga totális kifordulása lesz, esetünkben a szólásszabadság karikatúrája, a kádár-kór utolsó bástyája (aki nem látott 70-es / 80-as évekbeli híradót, az sürgősen pótolja). Szervilis alákérdezés, geil díszletek. A Budapest TV-ből csak a mocsokra emlékszünk (ezt már abbban a postban is kifejtettem), a Napkeltéből meg egy videó maradt meg bennem mindörökre, amikor Fábry felmossa velük a padlót :DDDDD És bár a reklám szerint "a lenyugvó napnak is van ereje", azért én remélem hogy ez a korszak végetér. Hétfőn elválik. Addig is, mint fent: egy szar műsorral kevesebb, hamarosan követi a többi is, addig is ti nézzétek a Fábry-interjút, én meg bontom a pezsgőt! Ja, és
MINDEN JÓTÉT LÉLEK DÍCSÉRJE AZ URAT!!!!
Pezsgőt mindenkinek, egésség!!!






 

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés