2009. 09. 26.
Marxombat - Baljós VasÁrnyak
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
 Ej-ej, de nagyon ünnepeltem tegnap, de hát volt is mit :D A hét elején két sokkról beszéltem, ami ért engem, a másodikat már meséltem, most jöjjön az első. Nemrég szembesültem azzal a ténnyel, hogy még ma is vannak Magyarországon keményvonalas kommunisták, sőt nem csak hogy vannak, de tanítanak és még könyveket is írnak. Érted, 90 évvel a Tanácsköztársaság és 20 évvel a rendszerváltás után. Úgyhogy mivel hasogat a másnaposság, bevittem a laptopot meg az Állam és Forradalmat a WC-re, és a mai napon Lenin-idézetekkel fogom kommentálni a műsorokat, csak hogy mindenki lássa, micsoda fal dumákra alapoztak nem egy, de több diktatúrát is.
 
SZEPTEMBER 26, SZOMBAT
NINI, A LENINI ÚTON

 RTL Klub, 19:30: Csillagok háborúja 1.: Baljós árnyak – Lenin mondja: A kis tévedés mindig szörnyű nagy tévedéssé válhat, ha az ember ragaszkodik hozzá, ha elmélyíti azzal, hogy nagy feneket kerít neki, ha "végigviszi". Ez akár Lukács Györgyre is vonatkozhatna, aki élete legnagyobb tévedését követte el, amikor megcsinálta ezeket a prequel-eket.
TV2, 19:35: Hajrá csajok 4. – Lenin mondja: A forradalom az emberiség legnagyobb extázisa. Én mondom: NEM. :DDDDDDDDDDDDDDDD Lásd a tegnapi képeket.
Cinemax, 20:00: Nem fogadott hívás - Lenin azt súgja: Voltmár.
M1, 21:05: Poirot történetei: A harmadik lány – Lenin azt mondja: Az ember hibái mintegy folytatásai erényeinek. Ha az erények tovább tartanak, mint kellene, ha nem akkor mutatkoznak meg, amikor kellene, és nem ott, ahol kellene, akkor hibák. Én ezt valahányszor elolvasom, szédülök. Nem tesz nekem jót a sűrített ideológia :SSSS
TV2, 21:20: Sivatagi cápák 2.: Az afgán küldetés - Lenin mondja: Egy hazugság, ha elég sokszor mondogatják, igazzá válik. – …és onnantól igazságbeszédnek hívják úgy Amerikában mint Magyarországon. Én szólottam.
M2, 22:00: Édes2kettes – Lenin azt mondja: A bizalom jó dolog. Az ellenőrzés még jobb. – Ezt a Death In June-os fickó is mondta, bele is karcolta az egyik lemezének lefutó barázdái közé. Érdekesség, hogy ő is baloldaliként kezdte, lásd Crisis zenekar (ja, ezt meg én mondom.)
Film+2, 22:55: Kéjek háza – Lenin mondja: Bizonyos önálló munka nélkül egyetlen komoly kérdésben sem lehet megtalálni az igazságot, és aki fél a munkától, az maga fosztja meg magát attól a lehetőségtől, hogy az igazságot megtalálja. Iljics bácsi megtalálta. Krupszkajában :DDDD
Viasat3, 23:05: John Carpenter: Vámpírok – Lenin mondja: Éppen azért, mert mindenféle vallásos eszme, mindenféle isteneszme vagy akárcsak az istennel való kacérkodás is kimondhatatlan hitványság, amelyet a demokratikus polgárság különös türelemmel (sőt gyakorta még jóindulattal is) fogad, - éppen ezért ez a legveszélyesebb hitványság, a legundorítóbb "métely". Millió bűnt, szennyet, erőszakot és fizikai ragályt sokkal könnyebben ismer fel a tömeg, és ezért ezek sokkal kevésbé veszélyesek, mint a legdivatosabb "eszmei" köntösbe bújtatott, kifinomult, szellemi isteneszme. Én mondom: ekkora ökörséget is régen olvastam, gyerekek. Még bemásolni is fájt. Nem baj, hűl a söröm, kutyaharapást szőrével alapon viszlát holnap! :DDD
 
VASÁRNAP, SZEPTEMBER 27.:
PANRÁSAV

Az M1-en nyolckor egy erősen voltmárgyanús dokumentumfilm (Aki megteremtette Harry Pottert: Egy év J. K. Rowlinggal), kíváncsi vagyok, mindenki megnézi-e, aki megveszi az illető hölgy könyveit. "2004-ben J. K. Rowling, a Harry Potter-könyvek szerzője is belépett a milliárdosok klubjába. Ő az első író, aki könyvírással keresett ennyi pénzt." -úgy néz ki csak volt, mert Dan brown beelőzte. Ugyanabban az időpontban egy kis tudományos fantasztikum a TV2 műsorán: ez A mag, egy ökotudatos Verne-utánérzés, utazás a föld középpontjába és a bányászbékák feneke alá. Ezzel egy időben kezdődik a Cinemax-on félig filmdráma, félig vígjáték: Amal, a taxis (Travis Bickle indiai kiadása, kicsit pacifistább és nem gépkocsin, hanem riksán szállítja az utasokat). Amal jó munkásember, pénze semmi, de a szíve nagy, amikoris egyszercsak egy különc milliomos szédül be a hátsó ülésre, aki meg akar szabadulni hatalmas vagyonától... Még mindig nyolckor az RTL Klubon a Szaharába kirándulunk egy kis Indy Jones-utánérzés erejéig, a tét egy régi hadihajó és a hozzá kapcsolódó sötét titkok...utána ugyanott Heti Hetes, avagy ne röhögjetek, nagyágyúk, hamarosan mehettek a Napkelte mellé az ATV-re :DDDD 22:40-kor a TV2-n a Pénzvonatot ismétlik, benne Woody Harrelson és Jennifer Lopez csodás hátsó fertálya. Az M2-n a csodahangú, de szomorú életútra kényszerített Cserháti Zsuzsára emlékeznek a Retrock-ban, kezdés kilenc előtt öt perccel. Ugyanott 23:25-kor újabb tisztelgés, ezúttal a világhírű Amerigo Tot művészete előtt. Ajánlom ezt is és a Cserhátis műsort is.
 
Hír és magyarázat:
Új baloldali mozgalom alakult: "A Magyar Egyesült Baloldalt az MSZP-ből kilépett Krausz Tamás alapította." - na, itt az egyik múmia, akire utaltam a tegnapi nappal. Ne feledjük, hogy az SZDSZ is nevet akart változtatni meg oszlásnak indult. ÉBERSÉG!!!
Maszturbált a kamionos, karambolozott: "A német sofőrt a kiérkező rendőrség sem zavarta." - Persze hogy nem. Masturbation is serious business. Az emberi hülyeség tényleg nem ismer határokat.
Szexbotránya óta először találkozott Berlusconi a pápával: "Néhány tréfás megjegyzést váltottak egymással." - Hát igen, biztos sok közös témájuk volt ezúttal :DDDDD
Az ingyenpornó kinyírta a pornóipart: "Alig forgatnak Magyarországon, egyedül az élő, vetkőzős műsorokat lehet eladni." - Hogy oda ne rohanjak. Tessenek minőségi filmeket csinálni, a piac telített, ma már minden hülye DOKK-os picsa pornószínésznőnek képzeli magát. Csúcsra volt járatva az ipar az elmúlt pár évben, csak magatoknak köszönhetitek.
Megölte lányát, pedig csak meg akarta ijeszteni: "Százhetvenre gyorsított, betonoszlopnak hajtott, mert túl későig maradt ki a lány." - Túl jól sikerült az ijesztgetés. IRL Psycho Dad...remélem bebasszák valami börtönbe a túlbuzgó apukát.
Kulcsszavak: Lenin, Death In June

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés