2009. 10. 19.
Pekingben erre járt az ősz (hétfőkeddszerdacsütörtök)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, OKTÓBER 19.:
APA, KEZDŐDIK?

Nem szép dolog az önfényezés, de én megtehetem. Mindjárt az első komolyabb blogbejegyzésemben is mekkora prófétaság volt! Az 1000 Halott Háza 2.-ről írtam, és megjegyeztem azt, hogy "ha stílszerűek lettek volna, akkor a 2000 halott házaként reklámozták volna, igaz, azt a címet már lefoglalták a 2009 őszi fűtésidényben támogatásért versenyző lakótelepek." És tessék, Székesfehérváron pár panelházban nincs fűtés! "Apa, kezdőődiiiiiiiiik!!!!"
RTL Klub, 23:25: Szívem csücske: Chouchou - Susu bolondság. Akárhogy is majmolja Schütz Ilát a Valami Amerikából, ez még mindig csak egy Crying Game Párizsban!

Transzvesztita arab bevándorló sétál Párizs utcáin, szemlátomást keres valakit. Végül odamegy a sarkon álló Skrewdriver-pólós bőrfejűhöz, megszólítja:
-Bocsi szivi, most jöttem Algéráiból, nemrég telepedtem itt le a környéken, és a szerelmemet keresem, aki rendőrnyomozóként dolgozik.
Na, erre az utolsó szóra már elborul a skinhead feje:
-Ne tetézd, arab! NE TETÉZD!!!


Duna, 20:30: Levelek Rákosihoz - ...akár gratuláltál, akár panaszkodtál, a fekete taxi mindig érted jött!

Vörösmarty szobrát kordon veszi körül, körülötte munkások, rendőrök. Egy öreg bácsi megszólítja az egyiket:
-MIÉPül itt, fiam?
-Régi már ez a szobor, lebontjuk, jön a helyére egy Rákosi.
-Minek lebontani, hiszen csak egy betűt kellene változtatni rajta. Vörösmarty-ból Vörös Matyi.
-De hátul ki van írva: "Hazádnak rendületlenül"!
-Itt is csak egy betűt kellene változtatni: "Hazudnak rendületlenül"!


Filmmúzeum, 22:35: Vad orchideák II. - Erotikus vígjáték nem igazán erotikus folytatása. Kihagyható.

Filmmúzeum, 21:00: A csodacsatár - betiltásgyanús magyar vígjáték 1956-ból, még a forradalom előtről. Puskás Öcsi magát alakítja.

Kis hírek:
Miben hasonlít Halle Berry és Dávid Ibolya?: "Egyikük sem gumilabdaseggű húszéves, a pasik mégse dobnák ki őket az ágyukból - ez nagyjából meg is felel a MILF definíciójának." - Halle Berry-t Dávid Ibolyával összehasonlítani? Mennyit kapott vagy mit szedett be a cikkíró? Vagy esetleg Ők is a fejükre estek, mint Leon Schuster és afrikai haverjai kilenckor a Filmmúzeuomon?

KEDD, OKTÓBER 20.:
KATOLIKUS CSAPATCSERE

Gyárfás Tamás saját tévét akar indítani: "A csatorna a mellőzött nagyágyúk gyűjtőhelye lehet. Már szerepel a listán Bárdos, Friderikusz és Juszt is." ...a neve pedig lehetne mondjuk Kanális, és akkor a tévé,- meg a szennyvízcsatorna is benne lenne. De komolyra fordítva a szót: NE! Mindenre, ami szent: NE!!! Basszus, és még csak kedd van. Mi jöhet még? Újabb tatárjárás? Visszahívjuk a török szultánt?

Délelőtt fél tizenkettő után öt perccel a Medve kedvencei, az Olsen-ikrek Csapatcsere közben a TV2-n. Egyikük fociőrült, a másik divatbolond, csak mindegyikük rossz helyen van, mégha egy családban is: "Sam irigyli testvére sikerét a fiúknál, Emma pedig a másik góljait". Kitaláltátok mi jön: helyet cserélnek, ja. Családi / gyerekfilm.

Lendvainak mindenről az jut eszébe: "A kormány féléves fennállásának tiszteletére arról beszélt, mit nem csinált a Fidesz." - Ez milyen érdekes, hát ezzel én is pont hogy így vagyok, Lendvai Ildikóról nekem is mindig egy bizonyos dolog jut eszembe, mégpedig az, hogy
DO NOT FUCKING WANT!!!!!!!!!!!!!!!

Nyolckor a Cinemax 2-n Eric Rohmer alkotását adják, és meg vagyok keveredve, mert vagy ezt vagy az Ősz vagy a Tél meséjét már mintha betettem volna a Dobozba. Mindegy, aki jódolgában tehetetlen szívtipró ingyenélők kalandjaira kíváncsi, az vegye készpénznek A Nyár meséjét: "Három lány egy kicsit túl sok a jóból, pláne egy olyan fiúnak, akit eddig elkerültek az ilyen helyzetek. Nem tudja, hogy kit is válasszon, de a véletlen ekkor a segítségére siet." ...Kovács "Kovi" István személyében :DDDDDDD

Marge Simpson vetkőzött a Playboynak: "Már kapható Amerikában az új Playboy, amiben elég jó melleket rajzoltak a címlaplánynak." - Hülyék. Bart Simpson villantása a filmben még vicces volt, ez viszont simán szánalmas. Bár biztos van egy-két perverz, akinek ez jön be...nagyjából ugyanazok, akik egy szinten tudnak beszélni Dávid Ibolyáról meg Halle Berryről.

Fél kilenckor a Duna műsorán echte magyar depresszió: Köszönöm, megvagyunk. Köszönöm, nem, még Lugossy László rendezése ellenére sem, látok épp elég lelombozó dolgot magam körül! Kádár-kor iránt nosztalgiázók viszont kötelező, ahogy ez a vicc is:

A vasfüggöny idején az osztrák-magyar határon áll két gyerek. Az osztrák egy hatalmas sonkás zsemlét majszol. Elkezdi a magyar gyerek:
-Te, adj egy harapást!
-Nem adok! - válaszolja az osztrák.
-Tudd meg, hogy nekünk van egy kétszobás lakásunk! - kezdi a magyar.
-Az semmi! Nekünk négyszobás házunk van.
-De nekünk van egy Trabant autónk.
-Az semmi! Nekünk Fordunk van.
-Tudd meg, te osztrák, hogy nekünk van KGST-nk, és Varsói Szerződésünk.
-Lesz nekünk is! - válaszolja az osztrák.
-Jó, de akkor nem lesz sonkás zsemlétek!


Krimi, krimi! Tom Berenger mint klerikális Detektív, a katolikus igazság, valamint egy tanácsos és felesége gyilkosának nyomában. Kilenc órai kezdettel az M2-n. Szintén kilenckor, csak a Film +-on Stephen King Sometimes They Come Back...Again-ja (magyarul több címen is futott: Néha visszajönnek...újra, itt most épp Kárhozottaknak nevezték el). Én ezt approválom, Hillary Swank-et is dugják benne, nézzétek meg ezt a sekszy ördögpofát, aki mintha csak egy GWAR-koncertről szabadult volna:

Fényes sáv ragyog a Naprendszer szélén: "Váratlanul találtak az űrben egy rejtélyes sávot, amit a Voyager űrszondák pont elkerültek." - FHTAGN!!!!!!!!!!!

Az előbb Lovecraft szellemét élesztgettem, a Suttogások a sötétben az ő egyik novellájának címére hajaz, pedig ilyen pszichi-háteres thriller, durva szerelem, kékbársonyos sekszuális forradalom...22:20-tól az M1-en! Aki lefáradásra vágyik, az is megkapja a magáét: tizenegykor az igen szar Scanner Cop 2. részét ismétlik a Hálózat TV-n. Még én is ajánlottam egyszer, annyira régi, de azóta se lett jobb. Viszont agycsökkentéshez kiváló, inkább mint a sport,-vagy hírműsorok előtt való alvás! Azt kérded, most vajon miért nem emlegetek azonosítókat meg tüskés erdei állatokat, hát lesz arra elég mód péntektől egész hétvégéig.

Harmincötezerért adtak egy italt: "Az Andrássy úti Eden Night Clubban vágtak át holland turistákat: 560 ezerért ittak." - Országimázs rilóded! Ánglisul még nem beszélük, de a félmilás számlát azért már ki tudjuk vinni a külföldinek, mert a pénzére szükségünk van, és kit érdekel hogy a büdös életbe többet nem jön ide...Magyarország, én most leiszom magam!


SZERDA, OKTÓBER 21.:
KÍGYÓHAL-EGYENRUHA

...avagy hírek és filmcímek párhuzamban és anélkül!
Fokozatosan kapcsolják ki a fűtést a nagyatádi kórházban: "172 milliós tartozása van a kórháznak. Egyelőre csak a melléképületekben nem fűtenek." - RTL Klub, 21:20: Kísérleti gyilkosság. Sandra Bullock és a tökéletes bűntény elkövetői. Voltmár.
 
A luxusipart alig érinti a válság: "A vártnál kevésbé csökkennek a luxuscégek bevételei. Kínában 12%-kal több luxustermék fogy." - Na vajon miért, hülyék. Hát mert a gazdag az még szegényen is gazdagabb, mint aki szegényen szegény!
 
M2, 21:00: A gazdagok is ölnek néha - Schobert Norbi könnyű halált kíván dadájának - Én is, neki :DDDDDDD A film maga egy erősen voltmárgyanús thriller: gazdag geci új felesége elődje halála után kezd nyomozni...ismétléses detektívkedések? Mára csak ilyenek vannak? Nem, mert fél kilenckor az MGM-en Melville fehér bálnája és a rá vadászó Ahab kapitány egy korabeli léptékkel megaprodukcióban, amit valószínüleg a szokásos MGM-es szinkronnal tesznek taccsra: Moby Dick. Ne feledjük a horrorokat se a TV2-n és a Viasaton (Harper-sziget, Odaát).
 
Az egyenruha teszi a szabálysértőt?: "Október 23-án újra nyomaszt a megoldatlan dilemma: mi legyen a gárdista ruhában gyülekezőkkel?" - Komolyan ez most a legnagyobb probléma? Mi számít "gárdista" egyenruhának? Van egy csuklyás melegítőm, meg egy fekete mellényem, akkor nekem tilos kilépnem a házból? Lesz törvény erre is, mint a papírgalacsinra?
A gondolatbűn fogalmát mikor fogjátok bevezetni?
 
Film+, 21:00: Kígyóhal-akció - B-kategóriás horror, amiben méreg hatására pár hal viszonylag hamar átlép egy (általában pár millió évig tartó) evolúciós folyamatot: kijönnek a szárazra. Én megértem őket, fasza a felszíni élet, de a hal helye még mindig a tortán (jobb esetben a sütőben) van!
Duna, 21:30: Kispálya - erősen ajánlott felnőtté válás-történet a (látszólag) közönyös apja, bunkó nővére és a semmiből visszatért anyja között őrlődő gyerek szemszögéből, aki aki a megpróbáltatásokat saját kis rejtekhelyén próbálja átvészelni. Persze előbb vagy utóbb coming out-ra kényszerül (nem ÚGY), és arra hogy átértékelje a családjához való viszonyát is...
 
Felháborodott a Twitter-közösség John McCain lányának mellén - Én is, kifejezetten felháborító, hogy nem az én fejem van köztük! Ráadásul lehet hogy még gárdista is a csaj!:

ÉBERSÉG!!!!!
 

M1, 22:20: Fekete és kék - ...és megint egy nyomozós izé, és megint ismétlés. A brutális férj elől menekülő anya és gyereke közül a változatosság kedvéért ezúttal a kölyök követ el hülyeséget: elkezd érdeklődni a papa iránt, aki jó pedobear-hez méltó módon azonnal megindul utánuk...
Film+2, 23:05: Majdnem bombanők - csúnyácska hastáncos csajok a jobb mozgáskoordináció érdekében leckéket vesznek az életből. Minek, ugyanezt elérhetnénk kevesebb ráfordítással és 5-6 sörrel is!
RTL Klub, 0:00: A Herceg haladéka - mindent megpróbálnak hogy megkedveljük, de ez nem fog menni, főleg nem nulla órakor. Az ötlet jó, a megvalósítást viszont gúzsba köti a magyar filmek nagy problémái, a költségvetés és a technika hiánya.
 
Lúgosítsd hüvelyed, ha fiút szeretnél! - Mármint felszedni, vagy gyereket? Mindegy, ma se fogok vacsorázni ahogy elnézem...
 


CSÜTÖRTÖK, OKTÓBER 22.:
SHIA LÖ B.Ö.F.

A közelmúlt egyik Nagy Tragédiája: a Sztárral szembent a Született Feleségek helyére rakták múlt héten, hátha így több hülye fogja nézni, de szólok hogy nem, ez visszafele fog elsülni :D Hú, de szeretném látni egy átlagos Desperate Housewives-néző fejét, amint beül a kedvenc show-ja elé és az aktuális buktát látja :DDD A mai nap mottója részben a fiatal """tehetség""", Shia Le Beouf, részben a BÖF, azaz a Budapesti Őszi Fesztivál nevéből lett összerakva. A BÖF-ből pedig egy jellemző program, és ezzel meg is kezdeném a hírmagyarázást:

Náci és náci között nincs különbség: "Kétszáz magyar zsidó lemészárlásából írt drámát a Nobel-díjas Elfride Jelinek, az irónia zavarba hoz." - avagy minek kattintok rá, amikor tudom hogy mit fogok olvasni. Mégis, szeretnék idézni a cikkből, mert megéri, aszongya: "Nácikkal telt a hétvégém" - jaj, te szegény. És mondd csak, kényszerítettek is? Fegyverrel? :D "...a Himmlert csodáló lánnyal, az Eichmannhoz hasonlóan bűnös farmerrel, a magyar zsidókat lemészárló nácikkal. Együtt néztünk szembe azokkal a tettekkel, amiket együtt csináltunk, mert a nagy szembenézések lényege, hogy átéljük a gonosz nézőpontját is a megértés miatt. Már amennyiben létezik ilyen." Ez esetben nem, nem létezik, ugyanis NEM "együtt csináltuk" ezeket, én legalábbis nem vettem részt népirtásban, persze lehet hogy az index kritikusa igen, ez esetben olcsón megúszta egy flekkel, bár ki tudja :DDD "Ezzel ellentéteset állít a Münchner Kammerspiele Elfride Jelinek Rechnitz című drámájában, amelyben 200 magyar zsidót gyilkolnak le Rohoncon, 1945. március 24-én, a Batthyány Margit grófnőnél (Thyssen-Bornemisza) rendezett Dekameron-szerű mulatságon." - Oké, akkor valaki mondja meg a drága külföldi és magyar író uraknak-hölgyeknek, hogy a kommunizmus áldozatairól is kezdjenek el ugyanilyen vehemenciával írogatni meg színdarabokat csinálni. A rohonci mészárlásról pedig ellentmondó feljegyzések vannak, tehát igenis megérne egy KOMOLY feltárást, de nem egy eleve elfogult drámát, a szokásos végkövetkeztesékkel ("a nácik rosszak, érteeeem?"). Tanulság? Részemről eddig is olyan messze kerültem a modern színházat és (képző)művészetet amennyire csak tudtam, ezután még inkább így teszek majd (különös tekintettel a Nobel-díjazottakra).

RTL Klub, 14:35: Telt idomok - Betty, a csúnya lány (America Ferrera, ez milyen egy pornófilmes név már) felnőtt, és a kapitalista kizsákmányolás áldozatául esik saját családja varródájában. A varrónők korán halnak, a dél-amerikai bevándorlók még korábban, a leányzó pedig tiltakozik sorsa ellen. A cím és a főszereplő neve alapján reméltem hogy valami sekszes-bikinis izé lesz, de sajna nem :( Ez a csúnyalányos sorozat ez totál kimaradt nekem, ahogy a topmodelles szópárbaj is:
Meztelen nős magazinnal vágott vissza Kósa a topmodellező MDF-esnek: "Debrecen polgármesterének egy konkrét félmeztelen címlaplány járt az eszében." - Nekem is, bazmeg! NEKEM IS!!!
M2, 21:00: Klónbébi - gyerekét elvesztő házaspár megpróbálja klónozással újrateremteni elhunyt kislányát. Minek ide őssejtkutatás, elvinnék a Kedvencek Temetőjébe vagy Haitira, és probléma letudva.
 
Emberi influenza sertésekben: "Mégis képes megfertőzni az állatokat." - Én mindig mondtam, hogy nem lesz jó vége ennek a sok animálseksznek, de nem hallgattak rám! Maradjatok tik is a barátnőtökkel-barátotokkal, vagy ha az nincs, akkor a big tit porn-nál! Éberség!

TV2, 21:25: Feketék fehéren - A Wayans testvérek kifogytak a kukis-kakis poénokból, ezért rendkívül bátran új mezőkre léptek. Mi legyen, mi legyen, ezúttal legyünk fehér csajok, mert az milyen vicces! Egyrészt hogy feketék fehérnek adják ki magukat, meg hú, nőnek is, ez már két csavar egy filmben, Hiccskok is megirigyelhetné! A nők amúgyis olyan viccesek, ülve pisilnek, új dimenziók nyílnak a vígjátékgyártásban!!! Nos, nem. Átlagos is, fárasztó is, ismétlés is, a többségnek persze tetszeni fog. De én nem vagyok a többség és ti sem, nekünk valami értelmes kéne ma estére...

Már 33 halott a riói drogháborúban: "Két rivális banda egy terület megszerzéséért indított csatát, a rendőrség is bekapcsolódott a tűzharcba." - Liberális Értékrend Fail 1.

Cinemax, 21:45: Parkolópályán - a jó zsaru és a rossz zsaru szerelme. Az egyik (a nő) alapvetően emberi és törvénytisztelő, párja (a férfi) viszont feszültséglevezetésként fogja fel. Így is, úgyis igazuk van, de szerintem kettejük közül igazából a pasi alhat nyugodtabban, mert neki tényleg a munkája a hobbitja :DDDD

15 ezer eurós fejpénz Betty gyilkosáért: "A 19 éves nyíregyházi Szabó Bernadettet Amszterdamban ölték meg egy bordélyházban." - Liberális Értékrend Fail 2. Poénkodhatnék az ex-miniszterelnök kijelentéseivel ("el lehet menni innen, kéremszépen", "a magyar fiatalok nem akarnak külföldre menni [dolgozni]"), de álljon meg a menet. A francia lány esetében is meddig ment a töketlenkedés, ezt a 19 éves (!!!) magyar csajt még februárban ölték meg, és azóta semmi? Ezt miért nem nyomatják a médiában? :(

Dobó Kata a hitelességét félti egy meztelen Playboy-fotózástól: "A színésznő térdszalagja műtétre szorulna filmes balesete után, mégsem szeretne kés alá feküdni. Ahogy vetkőzni sem." - Már elnézést kérek, kicsit rossz a hallásom, meg öregszem is, és hát nem beszélem azt az újmagyar nyelvjárást amit az ún. celebek, de megkérdeném: egészen pontosan a MIJÉT is félti? Plusz: valaki mondja már meg neki, hogy egy térdszalagműtét nem ugyanaz mint amit a Kés / Alatt orvosai csinálnak. Ja, és ideje lenne a bajszát is leborotválnia!

(A kép a Velvetről, ennyire tolvajernő nem vagyok, csak nem bírtam nem betenni)

M1, 22:25: Titkok háza
- családlátogatós-mérgezős thriller az öregek otthonában. Belenézek, aztán eldől hogy érdemes-e.

Bíznak benne, hogy idén nem lopnak tankot - Nektek nem a kísérleti atomrobbantások jutnak erről az eszetekbe? Amikor tesztelik, hogy "oké, egyszer már robbant a dolog, nézzük meg, megtörténik-e újra?" Hja, végül is mennyi az esélye annak, hogy ami már egyszer megtörtént, az megint meg fog...mindegy, én ha minden jól megy kirándulni indulok, este meg sörrel-virsilvel megnézem tévén hol tart melyik ünnepség. "Összesen 141 millió forintba kerül október 23. megünneplése tankostul, reklámostul." Mert úgyis annyira felvet minket most a pénz :(((

És mi is jöhetne most az ajánlóban, mint háromnegyed tizenegykor az HBO-n P2 - A rettegés új szintje - figyelmeztető film munkamániásoknak. Angela még szenteste is dolgozik, így egyedül marad az épület elmebeteg biztonsági őrével, aki szeretetre vágyik, de igen furám mutatja ki. Macska-egér játék a pokoli toronyban!

Ilyennel lőni olyan, mint a tantrikus szex: "Az Eb-bronzérmes magyar elöltöltő fegyveresek szerint hobbijukban az elő és utójáték a lényeg." - szabad asszociációk így elsőre: fegyverbuzi, SEX PISTOLS, Anarchy in Hungary!!!!!!!!
Kulcsszavak: Diora Baird

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés