2009. 11. 09.
Vessetek a botok elé (hétfőkeddszerdacsütörtök)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, NOVEMBER 9.:
AKIT SZERETNEK A SPAMBOTOK, ANNAK JÓ

Aki a kommenteket is nézi, annak feltűnhetett valami: van már saját kabala-spambotunk! Brit tudósok szerint ez a siker egyik mércéje, mivel minél látogatottabb egy oldal, annál több ilyen kis kommentfosó geciláda jön oda hogy telerókázza reklámmal meg véletlenszerűen generált nickekkel/hozzászólásokkal. A mi botocskánk se véletlenül a legolvasottabb postra szállt rá (azt viszont én nem értem, hogy miért pont a Félelem Háza a legolvasottabb; amúgy majd lehet csinálok ilyen stasztikai agyfaszt is, hátha érdekel valakit, ha nem, akkor meg magamnak, hogy a hiúságomat legyezgessem). Olyan kitartó, hogy már azon vagyok hogy nevet adjak neki, ettől csak az tart vissza, hogy úgy vagyok velük, mint a poloskákkal: megértem hogy a fényre jön, meg annyira hülye hogy össze-vissza égeti magát, de a szagát azt nem bírom, és buddhizmus ide vagy oda, irtom ahol lehet, és a spammerekkel is ezt fogom tenni. Vagyis lehet hogy amikor beülök sörözni, néha majd eldugul a blog a sok comment1 comment3 comment6 hozzászólástól, de amint jövök, takarítok, addig is tartsatok ki (mármint ne ti engem, hanem ti magatokat). A türelmet meg köszönöm.

Kilenc órakor egyszerre két thriller: a Viasat-on a sci John Travolta próbálja elhitetni magával, hogy A vér kötelez, és kóros hazug gyereke ezúttal igazat mond neki, az M2-n pedig egy asszony esik a Vak bizalom áldozatául, pedig a régi tragédiák helyett új életet akar. A bizalom is sötét verem!!!
Negyed tízkor még mindig A berlini fal leomlását ünnepeljük a Duna tévén. Van mit! :) Maradjunk a történelemnél: a HírTV Ősök tere című műsorában rákosimátyáselvtárspajtás Maginot-vonalával, a Déli Védelmi Rendszerrel foglalkozik tíz után öt perccel. Biztos volt már, ajánlottam is, de nem lehet elégszer, ugyanis a Tito ellen való készülődés jegyében anno "hét milliárd forintot öltek vasbetonba". Az munka! :DDD
Bud Spencer után Kertész Imre is most ünnepli a nyolcvanadik születésnapját, róla az M1 emlékezik meg az Emelettel, 22:25-kor. Abszolút kihagyható, és nem a mostani nyilatkozatai miatt, és nem is azért, mert a népszabi meg az MTI nem 100% pontosan fordította. Szimplán csak felejtő, kötelező tiszteletkör, ahogy sajnos a Sorstalanság-film is az, pedig lehetett volna más is, a téma adott volt (megfigyelés, tiktosrendőrség, paranoia). A végeredmény nekem felemásnak tűnik. Sorry.
A retekklub direkte későre (23:40) tett egy más időpontot érdemlő akcióvígjátékot. A klánfőnök apa a mennyország (vagy valami más) ajtaján kopogtat, de nem hagyhatja a csapatát szarban, ezért Bandafőnök kerestetik. A választás jobb híján fiára esik, aki meleg, viszont az élettársának kedvére van ez a szerep, és elkezdi játszani...engem érdekelne, de háromnegyed tizenkettőkor??? Akkor már inkább a Cinemax, ahol Hitchcock-estét tartanak: nyolctól Madarak, tíz után Pszicho.

Hírek rovat:
Bolond, aki sír a Sláger után
- Bolond, aki azt hiszi, hogy valami értelmes dolog kerül ki Index főoldalra (az hogy van kétezer hülye aki odamegy szimpátiatüntetni zuhogó esőben is, az is durva). Járvány? Bezárások? A nagykátai eset? Ugyan! Vannak ennél fontosabb dolgok is, amelyek megérdemelnek nem csak egy főldalas hírt, hanem még videóinterjút is, annak ellenére, hogy "a rendezvény azonban inkább egy választásokon vesztes politikai párt bulijának tűnt." Na kinek melyik vesztes politikai párt ugrik be elsőre? :DDDD
Még az ég is a Sláger Rádióért sírt: "A városligeti műjégpályán reménykedő tömegek vettek búcsút kedvenc rádiójuktól." - Ez de jó, ez a felvonulókkérték-fílinges nemzethalál-vízió! Bezony, a világ és az időjárás együtt sírt velünk, brühühühü, megszűnik a kerékpárosokat és kínaiakat kiirtani akaró, köztársasági elnökök nemi szervével viccelődő adó, mecsoda gyász, a rádiós kultúra kilenctizenegye, húzdrácigány, sírvavigadamagyar...BIRKA NÉP!!!!!!! Nézzünk valami értelmeset:
Rúdon pörög a nagy seggű Hewitt: "A pár éve nagy seggével cikizett Jennifer Lowe Hewitt be akarja bizonyítani, tud ő szexi lenni." - Még jóhogy tud, a nagy és formás női fenék szexi és még menő is!

Hánytató hírek rovat:
Benkő Dániel újra női fehérneműben matat:
Hányás 1.
Újabb gyereket akar a nyolcasikrek anyja:
Hányás 2.
Lakatos Márk felvállalta melegségét:
Hányás 3.


KEDD, NOVEMBER 10.:
CHATBOTOXMÚMIA

Érzelmes nép a magyar, százévente egyszer, ha idejönnek forgatni és beveszik a buliba a mi színészeinket is, akkor a mennyben érezzük magunkat. Pedig a Kémjátszma attól még nem lesz jobb, hogy Brad Pitt és Lóbelt Ledfold mellett még Stohl András is ott veri magát benne, sok más társával egyetemben. Sablon történet a jó CIA-ügynökről, aki szembekerül régi munkahelyével. Aki akarja, nézze - 21:25-től a TV2-n!

Pontosan egy órával később, 22:25-kor az M1-en Lóhalálában leadják az idő előtt nyugdíjba ment rendőr történetét, aki egy versenyló és a lovi segítségével szeretne némi mellékeshez jutni. Ám a zsokéja szerencsejáték-függő, és tartozása fejében a maffia a lovat akarja, előbb gondolom fejőstehénnek, aztán meg takaró alá tett fejnek. Az ex-zsaru persze ellenáll. Óverdóóz!!!!!!!!!!!

Viasat3, 21:00: Szeretem a testem - Én is! A másét!!! De nem a Somáét! Éberség!!!

Duna, 21:55: A vágy neve: Berlin - nem is, mert bolgár györgy!!! :DDD Híres magyar és nem magyar emigránsok mondanak jókat az ex-falas német fővársoról. A mi színeinket Nádas Péter meg Konrád György képviseli, és persze Kertész Imre, aki lassan már magától is elhatárolódik :DDD Történelemóra rovatunkban a retekklub XXI. századának velünk élő legendáiban most Szálasi német minta alapján tervezett budaörsi központja és a 10 évvel ezelőtti határnyitás van soron, áthallásoktól sem mentesen. 23:25-től!


SZERDA, NOVEMBER 11.:
SZERETEM BERLINT KLUB

Tiszta rokihorror, nem?
Mindenekelőtt egy műsort emelnék ki, amit minden, magát kultúrembernek tartó lénynek kötelező megnézni, ez pedig Lou Reed Berlin-estje fél tizenegytől az M1-en. A hetvenes években a punk kiégett előfutárai (Bowie, Reed és Iggy Pop) Berlinbe mentek megmártózni és feltöltődni a negatív energiákkal. Ebből a korszakból klasszikus albumok születtek (Bowie egy teljes trilógiát készített belőle), ez alól Reed 72-as albuma se kivétel. 2007-ben, 34 évvel a Berlin megjelenése után most ezt játsszák el ott, ahol készült, de már felszabadultabb (?) légkörben. Szülői figyelmeztetés: „12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott „ –gondolom ezt a besorolást Antony Hegarty feltűnése miatt kapta…vagy inkább polanski feleségének fellépése miatt? :DDD Térjünk inkább vissza az időrendhez, no meg az interruptusz hírmagyarázáshoz!
 
Nem érdekelték a szocialista képviselőket a romagyilkosságok: "A nemzetbiztonsági bizottsági vita idején a kampányukra készültek." - Hiába, mekkmondta Kertész Imre is, hogy a szélsőségesek hangoskodnak, csak senki nem szólt neki, hogy ezeket most kivételesen NE a jobboldalon keresse...
 
Nyolckor egy életbölcsességet adó kis vígjáték Billy Crystallal a főszerepben a Filmmúzeumon. Három öregedő panelproli még utoljára tökös akar lenni, ezért elszegődnek kovbojnak. Mindegy, hogy ismétlésgyanús, a lényeg: Irány Colorado!
 
Rachel Weisz baktériumnak tartja magát - Viszont sokan vannak akik megfertőződnének vele. Én is, de csak ha nincs másvalamilyen betegsége :D
 
Meleg vagy nem meleg, de Szobalány fiúbőrben. A reménytelen szerelem emészti (phöejj) a takarítót, kiszemelt áldozata a tulaj, ám a szállodát meg egy telekspekuláns szemelte ki. Tekintsünk el attól, hogy mennyi a valószínűsége annak hogy egy gazdag nő viszontszeressen egy takarítót, és üljünk le kilenckor az HBO Comedy elé.
 
Lemezt ad ki XVI. Benedek pápa: "November 30-án jelenik meg a lemez. A felvételek egy része az Abbey Roadon készült." - Egy vásárlója már biztos van! Remélem jó rapes-grúvos-funkos szókimondó lesz! Keep it up, soul brotha!!!
Beintettem egy rendőrnek: "Anális szexet helyezett kilátásba a rendőr, hasonló stílusban kapta a választ." - Vigyázz öcsém, nehogy úgy járj mint szegény Zsanett!!! :(
 
Tököm tele van a Kaptár-ismétlésekkel! Az RTL Klub mégis rákezdi, ezúttal a második részt! Kezdés 21:20-kor. Nem ismétlés, nincs is vele tele a tököm: ne feledjük az Oadátot (Viasat3) és a Harper-szigetet sem (TV2)!
 
Döglődik a férfilappiac, megszűnik az FHM - FAP FAP FAP
A 168 Óráról mondtak le a legtöbben - FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP
 
 
 

CSÜTÖRTÖK, NOVEMBER 12.:
VIGYÁZAT, A FORRADALMÁROK TŰZÁLLÓAK!

A TV2-n a Csajozós filmet ismétlik, természetesen Alyson Hannigannal a főszerepben, aki a Pite óta gyakorlatilag ugyanazt játssza, nem mintha nem állna jól neki, csak ezek a sablonszerepek a házasság / szerelem témaköréből már kezdenek lejárni, úgy értem meglátom ezt a csajt és egyből tudom milyen lesz a film, vagy vámpíros vagy romantikus (végső esetben a kettő keveréke). Mindegy, 21:20-kor tehetünk vele egy próbát. Nem tudom, a B13: A bűnös negyed készítői tudták-e, hogy a jövő tényleg olyan lesz, mint amilyennek itt megálmodták: "Párizs, 2013. Fal különíti el az elgettósodott külvárosokat. Nincs többé jog, nincsenek szabályok, nincs törvény, csak a bandák korlátlan uralma." Dehát már most is ez van, és nem csak Párizsban! Ugye milyen szerencse, hogy 2013-at már nem fogjuk megérni! Anyway, a rendőrség szupermenje kénytelen beépülni a bandába egy tömegpusztító fegyver megszerzése érdekében. Tesco gazdaságos akciófilm a Film+-on, pontosan kilenctől!

Csicskákat mentettek Újkígyóson - na most kérem, nem lehetne erre valami szebb szót kitalálni? Vagy ha a rájuk ragadt degradáló jelző okés, akkor nem lehetne a rabszolgatartókra is kitalálni valamit? Lehetne az, hogy ne az áldozat legyen megalázva még a hírekben is? Köszönjük index!
2010-től jön a nyilas filmhíradó - ...addig is kitartás...bocs, nem bírtam kihagyni :DD Ennek is lehetne jobb címe, mert így a rettegő, jobbista haláltáborokat vizionáló szerencsétlenek végül tényleg kerítenek egy kötelet, éssssss...:DDDDDD

Tízkor az HBO 2-n egy akkora fos lesz, hogy mindenkit figyelmeztetni kell rá. A Motelnek az eredetije is az volt, ami ("torture porn"), a második rész meg még inkább az. Nemrég láttam egy interjút Eli Roth-tal, és egyre kevésbé értem, hogy miért nem a szadomazo pornóiparban alkot ez az emberkezdemény. Ami még szarabb, hogy immár Tarantino is ebbe az irányba ment el, elfelejthetjük a Ponyvaregényt örökre. Ellentétben a forradalmárainkkal: 21:10-kor ugyanis nem kisebb emberre, mint magára Dózsa Györgyre mondják ki az Ítéletet a Duna tévében. Szellemét a tűz nem égeté meg.

Gyurcsány vallomást tett Kecskeméten - ajjajj, cusival is így kezdődött :DDD
FAP FAP FAP!!!!!!
Bajnai decemberben akár már mehetne is - sőt, akár már most is, minek egy hónapig várni? :D
A sértett Csiszár Jenő visszatalálhat apukája világába - hát igen, ennek is ideje lenne, és most nem a rádiózásra gondoltam!

Háromnegyed tizenegykor John Wayne és Sophia Loren egy proto-Indiana Jones romantikus kalandfilmben, Az elveszettek legendájában. Elsősorban a főszereplők miatt ajánlom, a szinkron nem tudom milyen lesz, mivel MGM-es :( Hasonló indianadzsinszos izé még a Jack Hunter: A menny csillaga a Film+2-n, amennyivel korábban adják (negyed tízkor), annyival kisebb nevek szerepelnek benne. Végezetül egy Kis Magyar Önsorsrontás: a nemrég indult Hajónapló aktuális részében Grecsó Krisztián Barbárok című írását rendezi Miklauzic Bence. Kierőszakolt családi összejövetel az M1-en, 22:25-től.

Pucérra vetkőzött a rossz seggű Bond-lány: "Eva Green nincs jóban a testével, mégis vállalta, hogy újrafotózzanak vele egy Helmut Newton-aktot." - Jól olvasom, Eva Green? Az az Eva Green, akit laposra-nyúlósra keféltek az Álmodozókban, asszem mindenféle testnedveket is folyattak rá, tulajdonképpen csak az nem látta mindenét aki nem akarta? (Lásd még Maria Schneidert az Utolsó tangóban, minő véletlen hogy azt is Bertolucci szabadította ránk.) És most "vetkőzik", meg "nincs jóban a testével"? Hát elmehet a búsba.

Kulcsszavak: Kertész Imre

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés