2009. 11. 13.
Hírmagyarázás kontra tévéműsor 1-2-3. (péntekszombatvasárnap)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
NOVEMBER 13., PÉNTEK:
SZERENCSÉS KOKTÉL EGY BALSZERENCSÉS NAPON

Michelle Monaghan. Még mindig imádom.
Na, ma aztán lesz minden! Vallás, démonok, squirting, minden ami jön, ömlesztve! Fél kilenckor a retekklubbon Dominó-nap 2009. Megint egy sport vagy szabadidő-valami, amit nem nekem találtak ki, biztos véletlenül ledöntenék egyet, az meg vinné a többi ezret magával, én meg teli torokból anyáznék. Csinálja, akinek idege van hozzá, nézni persze szoktam azzal a perverz reménnyel, hogy hátha a kamera előtt történik ilyesmi valaki mással :DDD Kicsit kapcsolódik hozzá a Pillangó-hatás, ami kilenckor ismétlődik a Viasat3-on: "A pillangó-effektus elmélet szerint, ha egy pillangó megrebbenti a szárnyát Pekingben, az akár tornádót is gerjeszthet Amerikában." - és reményeim szerint leborítja a dominókat :D A Pillangó-hatás a főszereplő, Ashton Kutcher karrierjére is érvényes, valahol egy lepke rebegtette a szárnyát, ennek eredményeként ez a nyálas pózerköcsög sikert sikerre halmoz. Remélem azt a rovart már kipreparálták, akinek ezt az Ashton nevű kultúrkatasztrófát köszönhetjük! Szintén kilenckor a Film+-on Constantine, a démonvadász - ismétlés a golyók meg dárdák elől folyton elhajoló Keanu Reeves-szel. Michelle Monaghan mellékszerepben, esetleg miatta érdemes lesz. Vagy a Sátánt alakító Peter Stormare miatt :D Maradjunk is a vallásnál. Jim Carrey egyfelől remek színész (lásd Ember a Holdon, szerintem a legjobb filmje), másfelől meg rendkívül idegesítő komikus (Dumb & Dumber + minden más ilyesmi). A TV2 most egy még a nagy átlagnál is sokkal irritálóbb filmjét, A Minden6ó-t ismétli, 21:20-kor, ahol nem elég hogy a polkorrektség nevében Morgan Freeman játssza Istent (másik ilyen baklövés volt a Dogmában Alanis Morrissette-re osztani ugyanezt a szerepet), ráadásul Carrey is egy örök elégedetlen tévés médiagecit alakít, aki folyton nyavalyog és az Urat hibáztatja, aki ezért rá hárítja a hatalmát. Már a címétől lefáradok, a történet meg...23:05-től a Cinemax 2-n mindenki kedvenc Freddy bácsija feltámad Az új rémálom erejéig.

A nézők megbocsátottak Dobó Katának - Egy régi Terence Hill-Bud Spencer-film címe ugrik be nekem: Isten megbocsát, én nem!

Hosszú hajrába kezdett az MSZP: "Felpörgött az ígéretszámláló, az utcára került első választási óriásplakátok olcsóbb távfűtést és sokkal több fizetést ígérnek az embereknek." - Nem jó húzás az utcára került embereket emlékeztetni arra, hogy mit NEM valósítottak meg, szerintem. A második hullámban majd gondolom jön a riogatás is. Addig is: M1, 22:25: Búcsúdal. LOL!

Igazi rendőrök rossz címen tartottak házkutatást Valkón: "A Petőfi utca 77. helyett a 7.-be rontottak be, de még bocsánatot sem kértek." - SSSSSSÜÜÜÜÜNN!!!!!!!!!!!

Hálózat TV, 23:00: Hölgyek játéka. Mi más lehetne a kapcsolódó index/velvet-hír, minthogy: 18+: Megjelöltem, leigáztam a női ejakulációmmal: "Az is eszembe jutott, amit Soma mondott, hogy a nedvesség, a víz mindig a lelki sík, az érzelmek szimbóluma, ha visszatartjuk, az azt jelenti, hogy nem hagyjuk áradni az érzelmeinket és hogy bármennyire ezoterikus mondás is ez, akkor is sok igazságot tartalmaz és hogy squirt témakörben inkább efelől kéne megközelíteni a dolgokat, nem pedig a technikai, elvárásszintű, mechanikus élveztetőgomb-elmélet szerint és akkor máris beszédesebb lesz az aktus őszintesége." - Tudsz pisilni, nagyszerű (vagy nem 100% vizelet ami kijön, és akkor beletartozol abba a kivételes pár százalékba, amibe Cytherea is, ez esetben add meg a telefonod). Szex közben nem tudod visszatartani, kevésbé nagyszerű. Nekem mindegy, csak a nagydolgozással vigyázz, meg ezeket az ezoterikus faszságokat sem kéne erőltetni, ahogy a blogolást sem. És hogy mi a baj a blogolással esetünkben, hát a Somára való hivatkozás. Komolyan megérdemeljük a sorsunkat mi, magyarok.

Bankot robbantott az OTP - Ha ez így megy tovább, én is aztat fogok! Csak más értelemben!

Negyed egykor az M1-en a Hitvallók és ügynökök
soron következő része (Emberhalászok).

Három életfogytiglan a liszkai lincselőknek
- Annak örülök, hogy végre van ítélet, de igazán foghatott volna vastagabban is a toll. Kapcsolódó filmalkotás: Hosszú lé, 1:25, MGM. Az ifjú Tupac Shakur prófétikusnak bizonyuló szerepben.

 
SZOMBAT, NOVEMBER 14.:
ÁRPA? VEZÉR?

Maja barlangrajz a mezozoikum idejéből
Árpa Attila, figyelj! Lengyelországból mutatják meg neked, hogyan lehet akcióvígjátékot csinálni. Egy betegség miatt szabadult bűnöző öccsével, egykori bandatagjával (aki jelenleg rendőrként dolgozik) el szeretne lopni egy, a nemzeti múzeumukban őrzött Da Vinci-képet. Egy a bökkenő: mindketten jó hazafiak, és akik szeretik a hazájukat, azok nem lopnak tőle (egyes magyar politikusok is tanulhatnának ettől a két lengyel bűnözőtől!). A nagy kérdés, sikerül-e nekik a középutat megtalálni. Mi is megtudhatjuk, ha 22:10-kor az M1-re kapcsolunk!
 
Hírmagyarázás rovat:
Pelikán miatt merült el egy Bugatti - Biztos az ürgebőrbe bújt békaembereket kereste :DDD
Lakói temetik Velencét: "Hatvenezer alá csökkent a város lakóinak száma, negyven éve még a duplája volt." - Senki se akar turistalátványosság lenni, na und? Legalább nem lesz akkora gond a lelakottsága!
Robbanások egy fegyverraktárban Lenin szülővárosában - Iljics szelleme visszatért?
Megfejtették a porcicák titkát: "Számítógépes szimulációval modellezték, hogyan gyűlik csomókba a kosz a szekrény alatt." - Ezért nincs gyógyír az AIDS-re, mert ilyen faszságokat vizsgálnak!
Egy hónap múlva tetőzik a járvány Magyarországon - A szocik bezzeg ezt is pont karácsonyra időzítették! Éberség!
 
Ismétléses biztosramenés rovat:
Fél nyolckor Krokodil Dundee kalandjainak második része a TV2-n. Családi szórakozás, ennyiből is látható, hogy nem nekem való.
HBO, 20:00: Amikor minden változik - romantikus klimaxfilm a nyálgép Colin Firth-tel és a jobb sorsra érdemes Helen Hunt-tal, akinek sajnos szívügye lehetett ez az opus, ugyanis ő a rendező is. Lehet hogy eredetileg jó lenne, de Colin Firth egy igen komoly ellenérv a megtekintésével szemben, ahogy Bette Midler is.
TV2, 21:40: Banditák - megint egy családkompatibilis akármi, amit sokadszorra adnak le. Willis és Thornton kemény legények, Cate Blanchett meg szép, de nekem mára valami misztikus horror kellene...
Viasat3, 23:10: A suttogó - ha eddig panaszkodtam, erre mit mondjak? Tudom, az érző lelkűek imádják, vannak benne szép lovak meg romantika, de az én sötét lelkemnek ez kevés!
 
Tízkor már végre az egyedülállókra is gondolnak (bár csak az RTL Klubnál) a Féreg akcióba lép, "címében-a-műfaja"-filmmel: a nők olvadni fognak Dennis Rodman karizmája és (bi)szexuális kisugárzása láttán, a hímek meg a puskaropogásra gerjednek majd be. A történet (valami emberrablás) másodlagos, a lényeget meg fentebb elmondtam. Fél tizenkettő után öt peccel Észak hűvös lehelletét hozza nekünk a Duna. A norvég/izlandi történet egy Kiállhatatlan helyről menekülni akaró fickóról szólnak, akivel csak úgy megtörténnek a dolgok: bekerül egy városba, látszólag minden a legnagyobb rendben, van kaja, pia, nő és még munka is, ám emberünk a látszat mögé akar lesni. Az igazi élvezetek 0:10-kor kezdődnek azok számára, akik a legutóbbi szánalmak ellenére is Bond-lázban égnek: a Goldfinger Sean Conneryje elfeledteti velünk a metroszexuális Pierce Brosnant, meg azt a másik taplót, akinek most nem jut eszembe a neve, de az biztos hogy az ő Bondját is a TV2 fogja majd leadni.
 
 
VASÁRNAP, NOVEMBER 15.:
RETROGRÁDISZTÁN / VISSZAFELE MŰSORAJÁNLÁS

"Milyen szag marad maga után, katona?"
Éjfélkor (mikor máskor) kezdődnek Az Ezeregy éjszaka meséi, a közismert történet újkori változata. Remélem azért teszi ilyen későre az M1, mert full frontal nudity van benne! Előtte ugyanott 22:10-től Kultúrház, benne Eszenyi Enikő. Én nem kedvelem, de tudom hogy vannak akik igen, ők majd nézik helyettem is. Még eggyel előtte kilenctől A szólás szabadsága, a szokásos, hisztériát kiváltó témákkal: Kertész Imre interjúja, várakozás az első fagyhalottra, és persze az influenzajárvány. Vacsora mellé annak, aki akarja, a többieknek legyen inkább egy egész estés utazás a reggeli napalm és a kín birodalmába kilenctől: Apokalipszis most - rendezői változat az M2-n. Aki még nem látta, annak kötelező. A mindenkori háború borzalmai festményszínekkel vászonra álmodva. Mese a zöld pokolról, ahol fokozatosan felszámolódik az ember, mint olyan, az őrület racionálissá válik, és ahol vagy te eszel, vagy téged esznek. Mestermű, ami kegyetlen igazságokat mond rólunk és nekünk, csodálatos színvilággal...Tízkor az AXN-en egy többcsavaros thriller: Azonosság. A hullák száma ígéretesen magas, az egy főre titkoké éppúgy, szóval ajánlom. Háromnegyed tízkor a Rambo második része a TV2-n. Nekem ez a kedvencem, bár tudom hogy ez kvázi propagandafilm, a valóságot Coppola közelítette meg az Apokalipszis-ben. A Coen-fivérek is tudnak mellényúlni: Az Égető bizonyíték nem áll össze, hiába a sok káromkodás, az őrült fazonok. Aki próbát tesz vele ennek ellenére is: 20:00, HBO. Két férfi, egy eset: gyűlölik a gyerekeket. Az RTL Klub színeiben nyolctól Vin Diesel mint Gorilla bácsi, a TV2-n ugyanakkor Ice Cube a Tor-túrában. Az se semmi, hogy egy folyton kurvaanyázó gengszterrepperből hogy lesz családi vígjátékok főszereplője meg forgatókönyvírója... Szintén nyolc óra, de Cinemax 2.: Madonna cigányromantikus iszonyata a Gogolbordély zenekar főszereplőjével. Közhely közhely hátán, akárcsak a címe (Mocsok és bölcsesség), az szinte mellékes, hogy a főszereplő csaj merő véletlenségből ugyanúgy néz ki mint Madonna fiatalon, akinek egy szerencséje hogy nem a nyolcker vagy Borsod valamelyik lepukkant kis falujába született, mert akkor első kézből kapta volna a filmcíme első felét, a második nélkül.
 

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés