2009. 11. 23.
Többször az életben? (hétfőkeddszerdacsütörtök)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, NOVEMBER 23.:
SZERELMES KAMIONOSOK

 Hírmagyarázat:
Segítség! Gyerek az ágyamban! - Hi, I'm Chris Hansen from Dateline NBC. WHY DON'T YOU HAVE A SEAT OVER THERE?
Csoportszexért végezhetnek ki 24 iránit: "A párcserés szex Iránban tiltott szexuális tevékenységnek számít, amiért halálra kövezés jár." - Nem baj, legalább Európa látja mi vár rá. "Az iszlám őrének számító Forradalmi Gárda még márciusban tett ígéretet arra, hogy felszámolja az iszlám-ellenes és pornográf internetes oldalakat." Micsodaaa? Hát akkor csakazértis postolok majd ledér néniket ide, amikor csak tudok! El is kezdtem, lásd fent!
Felbukkan-e Ferenc Ibolya édes álmaiban?: "Bokros megvolt, az SZDSZ-esek jöhetnének, de egy ember még nagyon hiányzik. Mindent bele." - NEM! Ezt még elképzelni se akarom, impotens leszek egy életre ha ebbe belegondolok. DO NOT FUCKING WANT!!!
Bikák szaladtak szét Tom Cruise forgatásán: "A színész még meg sem érkezett a forgatásra, a bikák, a város és az állatvédők is megőrültek már." - Mint fentebb. Az állatok és állatbarátok megérzik a Gonosz küldötteit! Szcientológia takarodj!
 
A múlt heti kaminosromantikák felismétlése nyolckor a Cinemax 2-n, ahol egy karambol MILF szerelemmé fajul a fiatal kamionsofőr és a negyvenes családanya között. Moszkva, Belgium. Kilenc óra, Viasat3, találkozunk a Közellenséggel, akit jelen esetünkben Will Smith alakít. A minap alkalmam volt újra belenézni a Legenda vagyok-ba, és ledöbbenni. Will Smith mint rendőr (Bad Boys 1-2), elhiszem. DE! Will Smith mint tudós, egyetlen túlélő a Legendában, vagy mint az egész USA által üldözött ügyész a Közellenségben, ez nekem kicsit meredek. A polkorrektséget ki kéne már tenni az ablakon, a 28 nappal később-ben is merő véletlenségből egy metroszexuális, egy fekete csaj meg egy kislány maradtak egyedül életben, szemben a züllött, brutális brit katonákkal meg a zombikkal, hát menjenek a fenébe. A közellenségben ott van még Gene Hackman és Mickey Rourke exe, Lisa Bonet is, de egyrészt ismétlés, másrészt faszság. Az M2-n misztikába oltott thriller ugyanakkor, eredeti címe (I Know What I Saw) a Tudom mit tettél tavaly nyáron-sorozatra utal, magyarítása (Halálos látomások) pedig kivételesen illik a tartalomhoz: egy zaklatott lelkű csaj mindenfelé halott embereket kezd látni, olyanokat, akiknek ügyeit nem derítette fel a rendőrség. Mi lenne velünk a napi erőszak nélkül! Szintén kilenckor Mark Dacascos körbepörgőrúgással harcol a Film+on univerzumunk legfényesebb csillaga ellen, mert Támad a Nap! Érdekes kamaradráma fél tízkor a Cinemax-on, ahol két megélhetési bűnöző szorul be egy 13 m2-es helyiségbe a rendőrség elől, ahol van alkalmuk számot vetni az életükkel, mielőtt egy másik pár négyzetméteres (és rácsos ablakú) helyiségbe kerülnének. 22:25, M1: a bűnözés a Családban marad, és apáról fiúra száll, az örökítésbe Carmen Electra is beszáll...nicsak, még rímel is, lehet ideje lenne újra verses ajánlókat írnom! RTL Klub, 23:40: Egyszer az életben - fenéket egyszer, legalább ezredszerre adják! Kicsit paranoid drogos-gyilkolós krimi Laurence Fishburne-nel a főszerepben és Branford Marsalis zenéjével.
 

KEDD, NOVEMBER 24.:
ISMÉT ISMÉTLÉSEK

Nem hiszem el, szinte egy teljes nap csak újrázásokból! Mi van itt?
 
Kerek nyolc órakor kezdődik egy modernizált Hamupipőke-történet a suliba tátogató tinisztárrá lett tanulóról és a vele összeakadó álarcos és tehetséges leányról. Serdülő gyerekeknek, esetleg, tetthely: az HBO. Viszont nyolc után tíz perccel életrajzi dráma Julian Schnabel rendezésében az ELLE egykori főszerkesztőjéről az HBO2-n, aki egy agyvérzés folytán kómába esett, majd lebénult, csak a bal szemével kommunikált a világgal, és persze hogy ez is ismétlés: Szkafander és pillangó. Fél kilenckor Kertész Ákos szerintem legjobb darabját, a Makrát ismétlik a Dunán. Minden íróra ugyanaz vár: fiatalkori lázadás után időskorra elhülyülés (mindkét Kertész, valamint a pedofilpártoló Allen Ginsberg) vagy konzervativizmus (Csurka, Temesi). Én annyival előttül járok, hogy már most konzervatív vagyok és még hozzá hülye is, ha lesz karrierem, az csak felfele vezethet!
Az igazság fogságában vergődik egy legfelsőbb bírónak jelölt hölgyemény kilenckor az M2-n: gyökér ellenfelei egy hímringyót bérelnek fel a hírbehozására. Bár se a rendező se a színészek nem igazán nagy nevek, talán érdemes lesz megpróbálkozni vele. A Mit ér a nő, ha 50?-t csak azért rakom be ide (dacára annak hogy Hallmarkos), mert egyrészt most adják először (vagy legalábbis asszem én most ajánlom első alkalommal), másodszor fontos témával foglalkozik, harmadszorra pedig még emberi időpontban is kezdik: kilenckor. Fura, hogy az összes halivúdban kevésbé menő arc a hólmarkon összpontosul, így Kirstie Alley is, aki a Nicsak ki beszél-franchise-ban került fel először komolyabban a celebtérképre.
 
Film+, 21:15: Alkonyattól pirkadatig - Tarantino és az a másik fasz öncélú faszkodása, a jelen és közelmúlt (Kill Bill, Halálbiztos, Brigantyk) ismeretében ez az első komolyabb figyelmeztető jel volt. Csak addig nézd, amíg Salma Hayek a kígyóval táncol (de a hangot vedd le nullára!), utána ki is kapcsolhatod. 23:10-kor ugyanott egy kis japán beszaratás a The Grudge képében.
 
M1, 22:20, Mulholland: A Gyilkos negyed - Nick Nolte David Lynch kedvenc helyszínén nyomozgat az ötvenes évek közepén. Csak azoknak, akiknek eddig kimaradt. Éjfél előtt öt perccel Menzel egyik legjobbját, a Hóvirágünnepet láthatják a későn a fekvők a Filmmúzeumon, értékéből mit se von le az, hogy sokadszorra. Hajnali egy órakor, de jogilag még Emma és Flóra napján a TV2 a két Iván (Kamarás és Darvas) nevével fémjelzett Szent Iván napját reprízeli, azért ekkor, nehogy a birkákra ragadjon valami kultúra-féleség, amit a kommersz és művészi között (a filmben és akkoriban a valóságban is) lavírozó színész történetéből magukhoz vehetnének.
 

SZERDA, NOVEMBER 25.:
A FELKELÉS DISZKRÉT BAJA

Testvéreim, ide lőjetek!!!
 
Vannak a látványos női popelőadók, Madonna, Kylie meg a többiek. Vannak a szintén popban, de sötétebb tónusokban utazók (Alanis Morrissette), vannak a lila alternatívok (Björk), aztán vannak azok, akik e között lavíroznak. Buffy Sainte-Marie közéjük tartozik, Alanis-hez hasonlóan ő is kanadai, legnagyobb dobása a Strawberry Statement (Eper és vér) zenéje, de az M1-en 20:10-kor leadott életrajzának alcíme ellenére az ő Élete nem a médiában zajlott. Amiről a tömeg ezáltal lemaradt, arról az igazi zenerajongók nem. Most viszont mindenki bepótolhatja!
 
Zenés-táncos film a szipojok Felkeléséről? Ugyan honnan máshonnan, mint Indiából! Mandal Pandey egy népi hős, aki szinte véletlenül került szembe angol barátaival (vallásban nem ismernek tréfát ezek hinduk, de legalább dalolva búcsúznak a múltjuktól). Mindent összevetve, nem tűnik rossznak, kár hogy csak a Film+2 adja (21:20-kor), mert engem érdekelne. Újabb búcsúzás, de dalmentesen, és bolgár hangulattal átitatva: háromnegyed tízkor a Dunán egy Kivágott fenyőfa szemszögéből láthatjuk a szeretet ünnepét. Kicsit hasonló a mi Szőke-opusunkhoz (Nyugatról keletre, avagy a média diszkrét bája), csak itt nem az óriástévé, hanem egy leendő karácsonyfa utazik keresztül hazáján, és közben rálátunk a lakosok életére is. Adjunk egy esélyt neki!
 
Fél tizenegykor (megintcsak az M1-en) egy krimi egy igaztalanul (?) vádolt nőről, akit férje megölésével gyanusítanak (az utolsó csepp a pohárban a nő 150 szeretője, és most őszintén, ki ne ítélné el akár irigységből is, még akkor is ha nem egy hónap, hanem egy élet alatt volt annyi hapsija?). Evelyn Dicket azonban egy ügyvéd a pártfogásába veszi, és elkezdi felderíteni az ügyét. Nem kell hozzá sok jóstehetség meg prófétaság, hogy megmondjam: ő lesz a 151., és most jön a Shop Stop-os poén: "Százötven! A barátnőm százötven faszt szopott le!!!" 23:25-kor már megszokásból is, de leülök A Harper-szigetet nézni a TV2-n. Hullanak a gazdagok, folyik a vér, ezt szeretem! Ráadásul közel a befejezés is, ezt pedig nem hagyhatom ki! Pontban éjfélkor a retekklubbon egy igen hülyén magyarított filmdráma. Eredeti címének (Sex & the Single Mom) épp úgy nincs köze a seksz és nyújork-féle gazdagfehérnős nyafogáshoz, mint a magyar változatnak (Szingli mami bevetésben) a G.I. Jane-hez vagy Teréz anyuhoz. A főhősnő igazi MILF, ráadásul ügyvéd is, akire évek után újra rátalál a szerelem, ezt azonban se kollégái (az ügyvédi munkaközösségben), se egyszem lánya (otthon) nem nézik jó szemmel.
 
 
HírmagyaLázás:
Gyurcsány beleköpött a kormány levesébe: "A Fidesszel együtt szavazott a volt kormányfő, egymilliárd forintot adva az M60-as sztrádára, meghiúsítva egy a kabinet által támogatott indítványt." - Én azt nem értem ilyenkor, hogy legutóbb bőszen agitált a Fidesz ellen, demokraták ébresztő, mittudomén, és akkor most mégis a jobboldallal szavaz. Tiszta Dzsekill meg Hájd, de még nincs vége...

Gyurcsány megkavarta a pártot Kovács László favorizálásával
: "Az utolsó pillanatban elpárolgott a Mesterházy miniszterelnök-jelöltsége körüli konszenzus." - ...és akkor most valaki homályosítson fel, hogy ki az aktuális mininszterelnök, mert én már nem tudom, szorri. Az Indexnek volt egy poén-címlapja, ahol mindenütt Gyurcsányról szóltak a hírek. Ott még szerencsére nem tartunk, de azért közel járunk hozzá.

Csak százezret kapott a móri nyomravezető
: "Hiába találta meg a gyilkosságokhoz használt fegyvereket, a pénz nagy részét már elvitték." - Hahaha, úgy is kell, buta magyar majd legközelebb ezerszer meggondolja, segítse-e a rendőrség munkáját.

Majtényi bezáratná a Classt és a Neo FM-et
: "Az ORTT elnöke a legfőbb ügyészhez fordult, hogy függessze fel az új rádiók működését." - Engem nem zavarna, csak annyit mondanék, hogy FAP! A retekklub és a TV2 mikor kerül már sorra?

Eladó a Twilight-ház 600 millió forintért
: "A vámpírház háromemeletes, 5 háló, 4 fürdő, halastó, medence és egy patak tartozik hozzá." - Valaki homályosítson fel, mi ez a mostani emo-vámpír akármi: True Blood, Twilight, meg a többi. Dracula, Nosferatu, ezek igen, ezek vámpírok, ma is ha megnézed a filmjeiket, a hideg kiráz. Mindenről Tom Cruise meg az Interjú a vámpírral tehet, a Holló meg a Kárhozottak királynője ehhez kevés lenne. Egyáltalán, minek ezeknek többemeletes ház, amikor meg vannak halva? Adják a rászorulóknak (igen, magamra gondolok).

Moszkvába viszik Hitler ritka Mercedeseit
: "Egy orosz milliárdos felkutattatta a Führer flottáját, és egy vagyont áldozott a vásárlásra." - Tudom hogy nem szép dolog karácsonyra nyíltan kérni (sőt: kunyerálni) valamit, de mivel sokan olvasnak, ezért a nagy számok törvénye alapján feltételezem hogy minimum egy milliomos van a tisztelőim között. Szóval ha ez az illető meg akarna ajándékozni, mentse meg nekem az egyik Mercit, ha nem jön össze, egy Tigris tankkal is beérem. Messerschmidt azért nem kell, mert egyrészt összeszaladna a fél ház ha leparkolnám a Kosztolányin, másrészt ugyanezt tennék a médiákok is. Ja, meg sokat is fogyaszt, és munkába meg az ELTE-re járni is sokkal feltűnőbb volna vele, mint egy vintage Mercivel, ki kéne űríteni a Múzeum körutat csak azért hogy leszállhassak...:DDD Szóval a Fűrer mercije, vagy egy Tigris, ezt kérem a fa alá, lassan úgyis csak tankkal lehet nyugodtan közlekedni Pesten...:DDDD

Hugh Hefner majdnem belehalt a szexbe: "A 83 éves híresség egyszer majdnem megfulladt szex közben – írja a FemaleFirst." - Kezdjük az elején: egy női honlap minek foglalkozik ezzel a vén gecivel meg a sablonszőke, sabloncsöcsű, sablonagyú, realdoll-kinézetű luvnyáival? Na jó, legyünk megengedőek és nézzük a folytatást a híresség saját szavaival: "Egyszer négy playmate-tel voltam egy ágyban, és majdnem lenyeltem egy gésagolyót.” - Patakvér, könnyzápor, nemzethalál, meg kell a szívnek szakadnia! Tombol a világválság, tarolnak a vírusok, jön a világvége, összeáll a Take That, piréz gyerekek potyognak az égből, és én akkor egy unatkozó milliomos majdnem-halálára pazaroljam az empátiámat? Ne küldjek neki mindjárt adományt is a minimálbéremből, szájműtétre, hogy Hugh bácsi eztán már az XXL-es műfaszt is csont nélkül be tudja nyelni? A négy playmate-t az megértem és őszintén irigylem (ugyan ki nem, talán még a Doboz hölgyolvasói is!), de a gésagolyót majdnem lenyelni, ez azért már több mint szimplán buzis, mi a fasz ez, ha nem egy összevont Darwin-díj / Faszkorbács-jelölés, David Carradine után ez lett volna a másik legszánalmasabb celebhalál, nem is szólva a higiéniáról, hát a jó ég tudja Hef melyik buta ribancának melyik lyukát tágították előtte azokkal a golyókkal! Ezek után ne is hívjanak engem többé vacsorára a Playboy-villába!


CSÜTÖRTÖK, NOVEMBER 26.:
ANYÁD LEHETNÉK, HA ÁTOPERÁLTATNÁM MAGAM
(DE INKÁBB MÉGSE)

Fotosopp by FreakingNews
Nyolckor titkosügynökös filmdráma a Cinemax 2-on, mely Pascali szigetén játszódik Ben Kingsley és Helen Mirren főszereplésével. Uncle Ben a titkosügynök, aki a folyton átrendeződő diplomáciai sakktáblán próbálja nem kiüttetni magát gyalog léte ellenére sem. A híresen robbanásveszélyes görög-török viszony és a rejtélyes angol idegenek vajon kifognak-e rajta? Megindító filmdráma 20:35-kor a szerelem és a zene erejéről, csak kár hogy az HBO2-n, de sebaj, Egyszer talán valami épeszű adón is leadják. Két, az életben csalódott ember, egy elvált cseh emigráns leányzó, meg egy nagy szerelmen épp túljutott ír utcazenész története, akik egy véletlen folytán együtt kezdenek zenélni. Nyilván nem csupa vidámság, de aki tud, nézzen bele. Anyád lehetnék, mondja a mindig MILF Michelle Pfeiffer fél tíz előtt öt perccel a TV2-n, és tényleg, ettől függetlenül még mindig úgy néz ki, mint 15-20 évvel ezelőtt, úgyhogy vállalom. Most jön ki valami új filmje, ahol asszem egy örömlányt alakít, az se lehet semmi 8)))) 22:25-kor az M1-en újabb rész a Hajónaplóból: Frusztra, Kemény István novellájából, témája a rég eltemetett kényelmetlen élmények. Ilyen van nekem is, ezért kihagyom, ahogy előtte 21:20-kor a retekklubbon kezdődő Gálvölgyi-show-t is. Megszállott Hócipő-rajongók azért csak nézzék, LOL!
 
Ismétlés rovat:
M2, 21:00: Tomboló vihar - klímaváltozásos, viharvadászos, szerintem. Kihagyható, megintcsak szerintem. Achtung baby, Colin Firth-veszély ugyanakkor a Filmmúzeumon! Mi mást alakíthatna, mint egy nyálas egyetemista szépfiút, aki vidéki lányok deflorálásával múlatja idejét! Ha nekem a Baráti körömben ilyenek lennének, akkor magamat rúgnám ki belőle!
 
HírmaGyalázás:
Sok jóra nem számíthatunk az Orbán-rendszerben: "Egy eltorzult személyiségről szól Debreczeni József újabb Orbán-könyve, az Arcmás." - folytatódik a rettegéspropaganda :DDD "Sok jóra nem számíthatunk",...mégis hol volt az író úr az elmúlt 6-8 évben?
Bokros Lajos szlovákul szólalt fel a szlovák nyelvtörvény vitájában: "Az Európai Bizottság kiemelten odafigyel a jogszabály végrehajtására." - jó tudni, nemigaz? No comment.
Benkő Dániel pohárral a kezében ujjazott: Még jó hogy nem mindjárt a poharat dugta fel :SSS Magyarország, én most leiszom magam!
 

Kulcsszavak: Carmen Electra, Hugh Hefner

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés