2009. 11. 30.
November végén, december elején (hétfőkeddszerdacsütörtök)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
NOVEMBER 30., HÉTFŐ:
Még állnak az utcán a rosszhírű lányok,
Még posztol a rendőr a Corvin előtt,
De látod, amottan a macska nyivákol,
Unja a hűlő bádogtetőt.

16 Vespa-szűz lement a partra

Így télen a már megszott skizofréniám mellé még a depresszió is rámtör néha!
Sokat, nagyon sokat gondolkodom a ránk váró Jövőn, nem csak az országén, hanem úgy általában, például hogy hol leszek én, és ami még fontosabb, hol lesz a Doboz mondjuk 10 év múlva. A kilátások nem rózsásak, a végzet ott leselkedik mindannyiunkra, és én tisztán látom.
Lehet, hogy elfogy az ihletem, lehet hogy megszűnik minden gyalázható műsor, kipusztul az összes negatív íkújú celeb, megszűnik az összes kereskedelmi rádió, mindenki minőségi popzenét és még minőségibb harsh noise industrialt fog hallgatni és PRAE-t olvasni, és akkor természetes, hogy a Doboz is bevégzi dicsőséges küldetését, eltemetjük, mint Első Fejnélküli Kádár Jánost, és a prosperitás és a big tit porn hét bő esztendeje vár reánk. Ám az sokkal valószínűbb, hogy a médiákok és az általuk kitermelt birkák fognak győzni, lám, meg is kezdték a kivéreztetésünket és kiéheztetésünket. Mert mit is lehet ma nyugodt szívvel ajánlani? A Légcsavar ezredik ismétlését a Viasat3-on kilenckor? Hát egy fenét, ha repülőgépet akartok, akkor irány ugyanabban az időpontban a Film+, ahol kemény Harc zajlik a lopakodóért a mindig dicsőséges amerikai kormány és a mindig más országból jövő, de mindig ugyanolyan gonosz tenoristák között. Apropó Amerika, tegnap bele-belenéztem a 2008-as Rambóba is, hát szánalom, sorry. Rambo megmenti a fehér csajt, de hagyja hogy a gonosz ázsiaiak csoportosan megerőszakolják a többi, nem fehér nőt. Szép kis kirekesztősdi! Komolyra fordítva, ami történet meg (minimális) mondanivaló volt az első részekben, az mostanra totál kiveszett belőle (ismétlem magam, ja). Nyolckor egy kis sztárparádé a Cinemaxon: Steve McQueen, Richard Attenborough, Charles Bronson és James Coburn A nagy szökésben, természetesen a németek elől, akik új, szuperbiztos táborba rakják a korábban már többször sikeresen meglógott foglyokat. Szövetséges katonáknak minden sikerül! Fél kilenc, Duna: mindannyiunk kedvenc (kis)motorjának története! Mindörökké Vespa, avagy Egy olasz mítosz története. Ha se tigristank, se Fűrermerci, akkor egy ilyen robogó csak jut a fa alá! Ugyanott 22:10-től egy film az orosz ellenzékről, mely témája miatt csak észt-finn koprodukcióban készülhetett el: A sosemvolt forradalom, ismétlésgyanús, de témája miatt ajánlott.
 
HírmaGyalázás/Index:
Elindul a világ legnagyobb óceánjárója: "Az Oasis of the Seas tizenhat emeletes, 5400 utast szállít, és ötször akkora, mint a Titanic volt." - ...és még mindig van egy ötösöm rá, hogy ugyanolyan véget fog érni, 200 év múlva majd ebből is vándorkiállítás meg film lesz.
Több milliót vitt el a tompai gyilkos: "A férfi továbbra is állítja, dühből ölt, nem pénzért." - ...persze, mert enyhébb ítéletben reménykedik a nyomorultja. Képzeld el a szitut, leölsz valakit hirtelen felindulásból, aztán észreveszed hogy "nocsak, itt van pár miller, markoljuk fel." Nyilván a pénzt szúrta ki először, és azért ölt.
A Sláger tulajdonosa a visszatérést tervezi: "Az amerikai tulajonos mégsem vonul ki, vissza akarja adni népes hallgatóságának a Slágert." - Elég legyen már, döntsék el végre hogy szar vagy kalaposinas, a pezsgőt nem lehet a végtelenségig hűteni! Illetve dehogynem, de minek?
 
HírmaGyalázás/Startlap:
Jön a Fidesz-mibe fektessünk? - Basszus, még itt sincsenek A Fiúk, de a ezek már előre temetik ezt az országot. Csókolom, jóreggelt, majd' 8 év szoci kormányzáson vagyunk túl, és tök mindegy mibe fektettünk volna 2002-ben, akkor is ugyanitt tartanánk! Komolyan, mintha a tatárdúlásra akarnának felkészülni. Fárasztó már ez a hiszti-propaganda, legalább szórakoztatóan csinálnák!
Így költekezünk idén karácsonykor! - ehhez egyből egy másik hír, kommentár nélkül: Plasztika, de mennyiből?


DECEMBER 1., KEDD:
Még disznófejemben a szépemlékű Gyár,
A Digital Sushi-k-ra emlékezek,
De kék hajamról a festék lenőtt már,
A sün keze már megüté fejemet.

A képért köszönet Kommandanténak.

Az uborkaszezon folytatódik, sehol semmi értelmes. A Dunán hétkor egy toleranciára nevelni akaró sorozat, ami attól függetlenül lehet hogy jó, hogy amit propagál, az már gyakorlatban megbukott: Török kezdőknek, igen, az idegen szép és jó, még akkor is ha folyton minareteket akar építeni, meg leszedeti a kereszteket a falakról. Én lehet hogy belenézek, mert Ebben a részben a nők elgyengülnek, és arra kíváncsi vagyok 8) Kilenc órakor a binge drinking veszélyeire figyelmeztető Tesco-gazdaságos filmecske a Hallmarkon. Anyaszemefénye kislány főiskolás lesz, és ugye az egyetemeken minden folyik, csak tanulás nem: jöhet ZH, vizsgaidőszak, de A buli nem áll meg!

Ismétlés rovat:
TV2, 21:25: Peacemaker
- Nicole Kidman és George Clooney egy világot fenyegető terroristacsoport ellen harcol. :ásít:
HBO, 23:00: Fűrész IV. - FASZSÁG.
M2, 21:00: Az igazság ideje - ártatlanul elítélt lány a börtön és az azt követő távollét után visszatér hogy megfizessen.

HírmaGyalázás:
Repülőre tették a magyar guantánamóit
: "Elindultak az Egyesült Államokból az európai országok által befogadott fogvatartottak." - ..ahogy a tenoristák is a saját országaikból, Európába, a fogvatartottak nyomába. De szép is lesz.
Bajnai: Áruló, aki nem követ - vesd össze: "Aki nincs velünk, az ellenünk van" (Méray Tibor, akitől aztán Kádár "Fejnélküli" János vette át).
Retkes Attiláék deklarálták, hogy megszűnt az SZDSZ-frakció: "A frakció azonban zavartalanul működik tovább, a változás annyi, hogy hétfőn egy ember kilépett." - Ez olyan szép, gyerekek, főleg hogy:
Gulyás József kilép az SZDSZ-ből: "A politikus szerint az SZDSZ politikája „leginkább értelmezhetetlennek nevezhető”." - ...és ezen már az ő kilépése se segít :DDD Két üveg pezsgő rendel! FAP! :DDD
LMP blog: Demokraták-e még a svájciak? - Na, ott röpül az öt százalék LMP-támogatottság is :D Vadász, vadász, te házhoz jössz a lófaszért :DDD


SZERDA, DECEMBER 2.:
Változik a világ, emigrálnak a népek…
Ó hitvesem, ölem már beh' hideg!
Ki most nevedet hevederemre véseted,
Holnap nem vakolsz-e falnak mögibe?
Ó, mondd: ha elhalnak, szerveimre
Nevetve csomózol-e kötelet?
S rábírhat-e majdan egy Benkő szerelme,
Hogy bemocskold véle az én nevemet?

Oi! Almát vagy életet, öcsém!!!

M2, 21:00: Bosszúszomj - ne már, ne ennyire egyszerű címadásokat! :sóhaj: Emberrablás, váltságdíj, szökés, egy emberrabló meghal. Az egykori túszt gyötri a bűntudat, na meg a félelem, hogy elrablói újra hallatnak magukról, és nem ok nélkül. Sablonos filmdráma Kanadából, hogy egy klasszikust idézzek, ha késsel kergetnének a pirézek, akkor se tudnék többet írni róla. Viszont ugyanakkor a Dunán Kosáry Domokos olvasónaplója: Amit tönkretett a bolsevizmus - igazi életerő és lendület 1945 után - ÉS IGEN!!! Végre eljutott a Napló ehhez a részhez is :) Háromnegyed tízkor ugyanott (Duna) a neonáci (és kerti közmunkára ítélt) Ádám, és a helyi pap roston sütendő almái, amik minduntalan elkerülik sorsukat, hála a kukacoknak és egyéb deus ex machináknak köszönhetően. A már nem is olyan fiatal lázadónak meg kell tanulnia, hogy ahhoz hogy megegyen valamit, előbb meg kell termelnie. Talán Paprika Steen a legismertebb név a dán szereplőgárdából, de ez mit se von le az élvezeti értékből. 22:35-kor az HBO Comedy-n egy érdekesnek hAtó párosítás, foci és Shakespeare, meg az ő Rómeó és Júliája. Rivális családok helyett szurkolótáborok, a helyszín áthelyezve a foci hazájára, a messzi Brazíliába. A kisördög (és nem az ügyvédje) hangjának engedve megjegyezném, hogy leforgatni egy ilyet magyar viszonyok között, mondjuk a Fradi-UTE táborban, hát az nem lenne egy életbiztosítás! De lehet hogy a brazil változat se az, most komolyan, a szappanoperák hazájából egy romantikus vígjáték, szóval óvatosan vele, felelősséget nem vállalok. Majd elfelejtettem, a TV2-n Harper-sziget késő éjjel.

Ismétlés rovat:
RTL Klub, 21:20: Tűzparancs - Steven Seagal egymilliomodszorra, Dee / 3347 kedvéért.
M1, 22:20: Kilenctől ötig - vagy itt, vagy még a régi Dobozban ajánlottam. Jane Fonda és Dolly Parton az utóbbi saját slágeréről elnevezett filmben, mint a zsarnok főnök ellen lázadó melósok, akik élhetővé teszik munkahelyüket.

Hier ma Gyalázás:
Magukra hagyott drogosok a fővárosban
: "A Kálvária tér környékén az intravénás droghasználók háromnegyede hepatitis C-s. A drogkonzultációs központ hiába kérte a döntéshozók segítségét." - Aztamocskos kurvaélet. Köszönjük meg nagyon szépen azoknak, akiknek jár, de főleg a drogliberalizációs lobbinak, a hírességeknek és a közkatonáknak. Ja, és NAPALM PLZ!!!!!!!!!!!!!!!

Lemondott Draskovics - HALLELÚJA, TESTVÉREIM, HALLELÚJA! "Az igazságügyi és rendészeti miniszter a döntését azzal indokolta, hogy a következő időszak a szakmai munka helyett a pártpolitikáról fog szólni." - Miért, eddig miről szólt? :DDD Na mindegy, a munkája már biztosítva van, ti meg asszem sejtitek is hogy most mi jön, gyerek szemét eltakarni, kiskorúakat elzárni, éssssss:


Sőt, erre a hírre még maga Uma Thurman is levetkőzik:
FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
CSÜTÖRTÖK, DECEMBER 3.:
Ha elhagyod egykor az anyai jászolt,
Támlámra sötét torzódat apaszd,
Én feljövök érte a Boráros térről
A tél közepén, s oda leviszem azt,
Letörleni véle könnyű így a véred,
Ki oly hamar másnak adtad szívedet,
S e szív sebeit bekötözni, ki téged
Még akkor is, ott is, örökre szeret!

Mit ne mondjak, nem sietik el a Harper-szigettel! Már azt hittem, ezen a héten lesz a befejezés, de nem. Mindegy, még egy hét, azt féllábon is kibírjuk. Cserébe én se sietem el a mai ajánlót.
 
Fél kilenc előtt öt perccel a Duna II.-n egy reményeim szerint normális megemlékezés a Holokauszt áldozataira a Csendesfilmmel, "főhőse" egy 82 éves nénike. Én a hétköznapi hősökben hiszek, ezért remélem hogy méltó lesz a film a témájához. B-kategória, mérsékelt mellbedobással, egy B-kategiás csatornán, a Főnix TV-n a szépséges Jennifer Espositóval, aki egy videotékás pali fejét csavarja el. A sok filmnézés után most ők lesznek a főszereplők, a tét természetesen nagy, és persze a gonosz bűnözőktől kell elvenni. Vágd meg a kartellt!, kilenckor. Fél tizenegykor újabb epizód a Hajónaplóból az M1-en, a címe Május-Június, és két nőről szól, az egyik tanításból él, a másik nem tudom miből, de heroinfüggő. Aktuális a józsefvárosi droghelyzet miatt :[
 
Tudom hogy lesz akinek a Csendesfilm mellé még a melegtéma sok lesz mára, de én csakazértis azt mondom, tegyenek egy próbát 21:40-kor, és hátha nem bánják meg (vagyis nem a pávatollas-közhelyes melegek világába, hanem a normálisakéba látnak bele). Az Amikor rájöttem... műfaja beszélgetés, mintavétele elég széles (sok emberrel, több amerika nagyvárosban), szóval remélhetőleg senki sem égeti (meg) magát vele az HBO-n. Éjjel fél tizenkettőkor egy spanyol thriller, kicsit médiumos, kicsit nácirejtélyes, helyszíne Az elfeledett város, melynek teljes lakossága eltűnt, miután 45-ben lezuhant arrafele egy német repülőgép. Ígéretes, ha nem a Cinemax 2-n adnák, meg is nézném. A nagyon későig fennmaradóknak egy csemege 0:50-kor: a klasszikus komikuspáros, Abbott és Costello ezúttal Elveszettek a háremben. Ismétlésgyanús, meg Cartoon Network / TCM-es, de ajánlott.
 
Ismétlés rovat:
Nyolckor a Cinemaxon Eminem útja a sikerig, eltaláltad, 8 mérföld.
TV2, 21:25: Katasztrófafilm (Disaster Movie) - vagy akár The Worst Movie Ever. Itt a bizonyíték, hogy nem elég egy filmbe berakni 30 máshonnan összeszedett szuperhőst, Carmen Electra csöcseit meg az egyik Pussycat Doll-t a sikerhez. Ha nincs 1 önálló poén, akkor cseszhetik az egészet! Nézzétek inkább a Dunát, ahol a 70 éves Sándor Pált köszöntik. Kilenctől egy rövid kis Előszó az utána következő Régi idők focijához, majd 22:25-től egy dokumentumfilm ugyanerről ("Kell egy csapat!"). És még egy "magyar, voltmár, de jó"-film mára a Filmmúzeumon, a Rejtő Jenő-féle Vesztegzár a Grand Hotelben adaptációja kilenctől: Meztelen diplomata.
 
Hier is Mein Gyalázás:
Bedőlt Gergényi és Pintér utazási irodája: "A volt belügyminiszter és a volt rendőrkapitány cége fizetésképtelen, a bíróság felszámolást indított." – Ide nem is kell semmit írnom…:D Én már csak egy kólát kérek! :D Szerk.: aztán rájöttem hogy egy kép hiányzik ide, úgyhogy Kommandanténak hála (megint), tessék:
Kulcsszavak: Uma Thurman

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés