2009. 12. 04.
Vérengzés a Grand Hitelben (péntekszombatvasárnap)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
PÉNTEK, DECEMBER 4.:
CYBILL, SYBIL, METÓD, U.S.A.

Az echte magyar nemzeti hiphoptechno kasszafúró.

Kezdjük talán azzal, hogy 21:20-kor minden hímnemű egyed kezibe kap egy sört és leül a Boksz klubot nézni a retekklubbon. A tét a WBO interkontinentális erényöve, meg egy ugyaolyan címmérkőzés. Az övért Balzsay Károly, a címmérközésért Bedák Zsolt küzd.
RIA-RIA-HUNGÁRIA, HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!

HároMnegyed tizen1: Megbízás gyilkosságra - emberi kapcsolatokkal túlbonyolított krimi a mindig szende Cybill Shepherd főszereplésével, annak ellenére se tudom nyugodtan ajánlani hogy igaz történet alapján készült, egyszerűen nem tudok rájönni ki kinek a kicsodája és honnan jön és hova megy és ki kinek a szeretője / felesége / gyilkosa...
23:25-kor
van aki már alszik (például én), más viszont épp akkor kel fel. Így van ezzel A kígyókirály is, akinek ébredése nem azért van ekkorra időzítve, hogy még kiérjen valamelyik budapesti klubba, hanem mert egy erősen közepes alá film főszereplője, a helye a Cinemaxon van, küldetése a népek kővé dermesztése hülye nézéssel (de csak a nézőknél válik be a trükk). Feltűnik pár bögyös leányzó is, de az igazat megvallva elég férfias az arckifejezésük, aztat pedig én nem szeretem, ergo kihagyom. Aki viszont bulizni akar, az is megkapja a magáét, sajnos csak a Film+2-n, ahol Kasszafúrás lesz techno zenére 23:20-kor. Hey, hiszen az már majdnem industrial-techno-gót fúziós zene lehetne!...ha nem egy adósság kiegyenlítésére használnák háttérzajnak. Kicsi agyhalott vígjáték.
Hála a vörös ördögök aknamunkájának, csak hajnali negyed kettőkor kerülhet képernyőre az M1-en a Holodomor-Ukrajnai éhínség című magyar doksi. Mint az köztudott, Sztálin bácsi szeretett kísérletezni, főleg embereken, és közülük is leginkább a saját népén. Holodomorban magát is felülmúlta ez a bajszos szörnyeteg: nagyjából nyolcmillió (!!!) embert éheztettek ki valamivel több mint egy (!!!) év alatt, a csodálatos beszolgáltatási rendszernek köszönhetően, és akkor ezzel asszem lezártnak is tekinthetjük a vitát, hogy a nácizmus vagy a kommunizmus követelt-e több áldozatot (félreértés ne essék, ezzel egyiket se akarom bagatellizálni vagy jobb-rosszabb színben feltüntetni).

Ismétlés rovat:
Úgy elkeseredtem amiért a Holodomort ilyen későn adják, hogy meg se említem hogy az Üvegtigris 2-t ismétlik valahol, akit érdekel, tudja nélkülem is.Viszont! Kilenckor a Viasat3-on egy szó szerint szívbemarkoló önrendezés Clint Eastwood-tól (vagyis ő a direktor, meg a főszerepet is ő játssza). Véres munka vár a szívműtéten átesett FBI-ügynökre, aki csak azért vállalja el a nyomozást egy gyilkosságban, mert az áldozat szívét ültették be neki. Ajánlott, Eastwood-ban ritkán csalódik az ember! Az MGM-ben viszont már annál gyakrabban, de kivételesen egyik nagy kedvencemet adják 0:10-kor, és itt még a gagyi szinkron is csak hozzátesz a feelinghez (önismétlés, ahogy a most következő sorok nagy része is az). Az Üvöltés 2. - A nővéred egy vérfarkas annyira rossz, hogy egyenesen zseniális, úgyhogy ismét elmondom, amit tudni kell róla. Nyálas nyolcvanas évekbeli műgótzene? Jelen. Törpék? Jelen. Nagy mellek minden ok nélküli mutogatása? Jelen. (Ráadásul Sybil Danning-éi!!!) Abszurd történet? Jelen. Láma nyolcvanas évekbeli speciális effektek, kosztümök, (mű)hajak és szörnyek? Jelen. Vérfarkasorgiák? Jelen. Interracial werewolf threesome? Jelen. (Ráadásul szex közben kinő a szereplők szőre, mert ugye a seksz kihozza az emberből az állatot, stb.) Nem folytatom, egyszerűen tökéletes, minden szempontból. Különben is, már vagy ezerszer ajánlottam, még a DRF honlapon is írtam róla (a link is voltmár, igen). Az ultimate thrash listám örök vezetője, talán csak a Hard Rock Zombies közelíti meg (igaz, abban vannak náci törpék, náci zombik, zombi rockzenészek, nyálas hajmetál és maga Dolfi bácsi is szónokol benne egy öblöset). Ha leültök elé, játsszátok azt amit én szoktam amikor videón vagy DVD-n nézem: bekészíteni 1-2 jó hideg sört, és valahányszor a főcímzene felcsendül, húzni egyet az üvegből. A hangulat garantált, és a végefőcím csak rá fog tenni 8)))

Sybil Danning shows us her true colours


 
SZOMBAT, DECEMBER 5.:
BOCSÁSSATOK MEG, HATÁRON TÚLIAK!
…azoknak, akik öt éve nemet mondtak rátok :( Ennek jegyében a mai ajánló is kicsit szomorkás lesz. Ez van, ha nem tetszik, olvassátok az indexet, ott még véletlenül se kerül szóba ez a szégyenletes évforduló. Egy anti-Ghost-filmmel kezdünk az HBO-n nyolckor. Kísértet járja be Aurópát, és a született feleség Eva Longoria Parker is éjszakánként jár vissza riogatni volt férjét, aki a szellemmé vált asszony emlékét egy sekszy pszichológuscsajjal kúrálná, ha a halott menyasszony nem mondaná, hogy Csak a testeden át! 21:05-kor az M1-en egy kifejezetten szomorú magyar filmdráma egy határközeli szeszcsempészről, akinek fogyatékos testvérét megerőszakolják, a rendőrség persze hogy nem segít. Iván nevű hősünk maga kezd neki a felgöngyölítésnek, annál is inkább, mert nyakára hágnak az Utolsó idők. Egy újabb elrontott rajzfilmadaptáció (21:20-kor) a TV2-n, ezúttal az Aeon Flux. Az eredeti alap, ez a változat meg bőven kihagyható. Fél tíz, Film+2: Veszélyes kanyarok - …helyett veszélyes domborulatok (még akkor is ha egy Porsche a főszereplője), és elég ránézni a képre hogy miért is:
 
A HírTV-n a Cérnaszálon című doksival emlékeznek december ötödikére tizenegy után hat perccel., csak hogy árnyalják a 23 millió román/ukrajnai/stb. „fenyegetését”.
 
Ismétlés rovat:
A TV2-n fél nyolc után öt perccel Doktor Szöszi, milliomodik alkalommal.
RTL Klub, 22:05: 2012 - Ha eljő a világvége – Hány bőrt húznak még le erről, és minek ismétlik folyton?
Viasat3, 22:05: Visszavágó – Mel Gibson az „egyszerű, törvénytisztelő tolvaj” szerepében, aki visszavág az őt átverőknek. Baromság.
 
Hírmagyarázás:
Gyógyszálló lehet a Lipót helyén - …jajaja, még nincs elég szállodánk, meg amúgyis túl sok kórházunk van…
Őrizetben a BKV és a Budapest Airport jogi igazgatója: "A BKV-s vezetőt tetten érték egy parkolóban, mikor 10 millió forint vesztegetési pénzt vett át." – FAP FAP FAP FAP FAP!!!


VASÁRNAP, DECEMBER 6.:
A MIKULÁS SZERET TÉGED

Jók voltatok, gyerekek? Akkor a Mikulás is jó lesz hozzátok, és sok-sok tévés gyalázással rakja tele a blogot!!! Nyolckor mi más, mint Az Ezeregy éjszaka meséinek következő része, hol másutt, mint az M1-en. A Dunán egy Philippe Petit nevű francia artista nem is olyan petit (kis) teljesítménye kilenckor: ez az őrült ember 1974-ben kifeszített egy kötelet a WTC két tornya között, és megindult rajta, miközben lent a rendőrök üvöltöttek, hogy Ember a magasban! Ez vagy annyira zseniális hogy térdreesek előtte, vagy egy (ön)veszélyes faszság. Mert ha mondjuk egy cirkuszban látom, akkor aszondom oké, de ilyen magasságban a művészet már vérre megy, az meg nem csak azért veszélyes, mert leeshet a főhős, hanem mert előbb-utóbb jön egy másik fasz, aki rájön hogy "hoppá, hát ezt én is meg tudom csinálni!". Alvilágból jött, jószívű törpe a Felvilágban - nem, kedves Olvasó, ez még nem a választási (lejárató)kampány, csak egy szokatlan kaland/gyerekfilm a Film+2-n, ami 21:20-kor kezdődik. Az alacsony növésű (és erősen bodzagyűjtő kinézetű) főhős imponálni szeretne egy törpeországi csajnak, ezért ellopja hazájuk varázskövét, és felviszi a felszínre, ahol -merő véletlenségből- gyilkossági ügybe keveredik. Bizony nem véletlenül mondják, hogy óvakodj a törpétől, főleg ha bodzaszedéssel foglalkozik! 21:40-kor a Peter Greenaway iránt sznobuló nebulók kapcsoljanak a Cinemax 2-re (már ha fogják), aholis a népszerű magyar sláger szövege után szabadon nem sír a telefon, hanem éppenséggel becézik, úgy szólítják, Kedves telefon. Mindig is tudtam hogy Elzöldülő Péter egy perverz. Szerencsére ez csak egy rövidfilm, és Greenaway nem is dugja meg a telefont, ki se veri benne, hanem csak ül és mesél róla...
 
Ismétlés rovat:
Családi rettenet a retekklubbon! A fokozottan GHEY Harry Potter és hasonló kisbarátai a Tűz Serlege után nyúlkálnak este hétkor. Kellene valami külön kategória arra, amikor már nem tudnak mit leadni, ezért betesznek olyan filmeket, amik kis adagban akár még élvezhetőek is lennének, de annyit nyomják hogy már tényleg a fülönkön jönnek ki zsír alakban.
Nyolc után öt perccel a bosszúálló középvezető kalandjai a TV2-n, Jim Carrey és Téa Leoni főszereplésével, vagyis Dick és Jane trükkjei. Csak azért van itt, mert tudom hogy vannak akkora nagy dzsimkerri-rajongók, akik sokadszorra is megnézik. Háromnegyed tízkor a TV2-n a két Ice, T. és Cube kedvelői nyúlhatnak maguk felé a Trespass című akciófilm okán.
M2, 21:00: Parfüm: Egy gyilkos története - a baromság ezredszer ismételve (és tökéletes technikával lefilmezve) is baromság. Előtte ugyanott a Retrock-ban Nagy Feró, nézzétek inkább azt.
 
Hírmagyarázás:
Most inkább csak egy hírt emelnék ki, Index főlapról: Hogyan ettem borzzal töltött nutriát?: "Az internet sok csodálatos, kicsit perverz ember, akiket összehoz a hálózat, ami őket boldoggá teszi. Extrém gasztronómia némi cigányozással." - Na most, ha rákattintunk, akkor ugyanez a teljes cikkben így szól: Hogyan ettem borzzal töltött nutriát?: "Extrém gasztronómia rengeteg cigányozással. Egy csapat szügyig sáros internetező a lajosmizsei határban rágcsálóba tölt menyétféle ragadozót." - A kiemelések tőlem származnak, a cikkírónak gratulációk. Esetleg a "némi" és a "rengeteg" közötti különbségen való tűnődés jegyében lehetne mondjuk frissiben írni bizonyos dolgokról, hogy ne egy fél év múlva tudjuk meg, melyik rendőrörsöt ostromolták meg némileg rengetegen :DDDD
 


Kulcsszavak: sybil danning

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés