2009. 12. 28.
Az év utolsó napjai (hétfőkeddszerda)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, DECEMBER 28.:
A BŐSÉG ZAVARA:

Melyiket nyúzzam meg először?
Megkezdtük az utolsó hetet! Hamarosan vége szakad ennek a 2009-nek nevezett vesszőfutásnak, és ideje van az összegzésnek, meg valami poénnak a végére. Ahogy az életet ismerem, megint csak a pofára esés marad nekem, akkor meg legalább képzeletben-szövegben hadd osszam a Zigasságot:
 
RTL Klub, 19:30: 102 kiskutya - Egy rosszabb van csak az agyonismételt karácsonyi animációs csöpögéseknek: a belőlük készült agyonismételt (kvázi-)hagyományosságok, és igen, a kiskutyás ide tartozik. A rajzolt verzió okés volt (gyerekként, elismerem, ahogy azt is hogy a Hugó a víziló mellett ez is meg a Hófehérke is tele volt rémálomindukáló jelenetekkel és figurákkal). Egy pozitívuma azért van a 2000-es verziónak is: Glenn Close tökéletes Szörnyella de Frász :D Basszus, és jövőre ez is tízéves lesz. Így épülnek be a közepes filmek a mindennapokba és lesznek hivatkozási pontok: az idő mindent megszépít. Családos apukák-anyukák esetleg letehetik elé a gyereket. Rosszabb esetben együtt nézhetik velük :) Egyet a családnak, egyet az azt szétzúzó propagandának: fél tizenegykor a TV2-n mese a cheerleaderről, aki ráébred másságára, és "már szinte meg sem lepődik azon, ami a nyári táborban folyik: ott csak melegek és leszbikusok vannak, meg persze esténként oltári vad bulik." Nem marad más hátra, Mentsd meg a pom-pomlányt!, csak elfelejtik hozzátenni, hogy a leszbikusoktól és a szabadelvűektől!! Nagy jóindulattal közepesnek értékelhető vígjáték. Médiumi képességű gyerek majd felnőtt Kapcsolata a mennyországgal az M2-n kilenckor - kihagyom, mert többrészes (ez az első epizód), mert szerepel benne Queen Latifah (rapper maradj a kaptafánál), és mert el vagyok látva minőségi horrorral, nem kell ilyen szellemeskedő filmdráma is hozzá...
 
Ismétlés rovat:
Viasat3: 21:00: Angyali szemek - megint egy elérzékenyülés, sajna J-Lo-val at the helm.
A rendőrnő, aki szerelmes lesz egy csavargóba - ilyen is csak Hollywood-ból szabadulhat a világra.
Duna II. Autonómia, 22:20: Férfihűség - ...avagy mégse csak Amerikában készülhetnek filmek nemlétező dolgokról (ufók, vámpírok, emberfarkasok - nekünk nincs akkora költségvetésünk, úgyhogy maradnak a hűséges férjek). Mint a viccben a részeg, aki a villamoson osztja az embereket. Odamegy az egyik oldalon levő széksor elé:
-IDIÓTÁK!!!
Áttámolyog a másikhoz:
-HÁZASSÁGSZÉDELGŐK!!!!!!
Egy középkorú. kopaszodó fickó felugrik:
-Kikérem magamnak, soha rá se néztem más nőre a feleségemen kívül!
A részeg arca elkomorul:
-Üljön át a másik sorba, jóember...
 
Hírmagyarázás:
Benkő szexnagyijáért már 300-an jelentkeztek be - Magyarul:
A tévéműsor szar marad, de lesz mit hírmagyarázni.
Ez is több a semminél, a lehetőség: alázni!
Rihannát nem érdeklik a kedves, unalmas fiúk, de csajokkal kipróbálná: „Az énekesnő kijelentette, mindig is a rosszfiúk vonzották, és szerinte egy kapcsolat a kedves és aranyos fiúkkal kifejezetten unalmas.” - …avagy jövőre is lesz egy-két karika a szeme alatt. Szelaví, monamí.
Bódi Sylvi, Voksán Virág vagy Kiszel Tünde sejtelmes naptárát választaná 2010-re? - Egyiket se bazmeg, mert a falra vonzó nőket szoktak kirakni!!! ÉBERSÉG!!!!!!!!!!!!
18+: Pornóklipekkel támadnak a zenekarok - Örömmel látom hogy a Velvet is ismétli magát, a cikkben szereplő "zenekarok" már korábban is voltak ezekkel a videóikkal, csak külön-külön. Ti még emlékeztek arra, amikor az olcsó botránkoztatás másodlagos volt a tartalom mögött? Emlékeztek, amikor nem a köcsög kliprendezőké volt az utolsó szó? Amikor egy klip célja a zene alátámasztása / eladása volt, nem az hogy a sekszshopok / galériák falára kerüljön? Én se, annyira rég volt. Be is rakom a Sárga tengeralattjárót...
Kinek hozott műpéniszt a Jézuska? - ANYÁDNAK :DDDDDDDDDD


KEDD, DECEMBER 29.:
TI LÁTJÁTOK A KÜLÖNBSÉGET?

...én sem :DDD
RTL Klub, 19:30: Álom.net - Erre is lehetne mondani millió rossz és még annál is rosszabb poént, javát már elsütötték a Velveten / Indexen (ribanclilla, szájfeltöltés, oroszlánszonja minikiadásban, stb.), én csak annyit tudok hozzátenni, amit mindig a magyar filmek (és különösen a """vígjátékok""") kapcsán: KERÜLD, MINT ÖRDÖG A SZENTELTVIZET!!! (És: a pompomlánykodás amerikai szokás, fasznak átvenni, és Labancz Lilla TÉNYLEG úgy néz ki mint Oroszlán Szonja, pedig belőle is bőven elég egy darab, köszöntem.)
TV2, 23:00: Bébiwatch: A betiltott paródia - Ha tényleg be lenne tiltva, nem lenne benne a címében, basszus. Softcore erotika, a gyengébb fajtából, a hasselhoff-összesre húzva. Gyenge. Viszont kifejezetten élvezhető a 23:10-kor a retekklubon, sugárzott Félhomály (nem összekeverendő a mostani metroszexuális-vámpíros Twilight-mörcsendájsszal!), az itt kivételesen nézhető Demi Moore-ral. Okos thriller/kísértetfilm, csak kicsit későn van, nem baj, előtte berakok valamit a DVD-lejátszóba, mert nincs az a pénz hogy az előtte 21:20-kor ugyanott kezdődő Örök lányokat megnézzem. Most tényleg, kit érdekel két exhippi luvnya, akik végigdrogozták / végigizélték a 60-as éveket, és csak egyikük volt képes fölnőni meg a hippi magatartást maga mögött hagyni? Ugye hogy nem sokakat, még akkor se a konszolidált családanyát Susan Sarandon alakítja, mert ott van Goldie Hawn, akit maximum egy krokodil szájában tudnék vonzónak találni.
 
Bekategorizálhatatlan rovat:
M1, 21:05: Ricchi e Poveri Koncert - Uramatyám, ezek még élnek? És ha igen, minek adják le a koncertjüket? A nyolcvanas években nem tudtad úgy kinyitni a rádiót hogy ne essen ki belőle valamelyik olasz STÁR, húsz évvel később még mindig ugyanott vagyunk? Naponta gyenge koncertek a köztévén, hát ezért volt a rendszerváltás? Tetszettünk volna forradalmat csinálni :/
Hallgassatok inkább egy kis industrialt, vagy rapet, bármit, csak ne ezeket a gyerekcsináló olasz slágerokat, ezeknél már csak egy rosszabb van, a Je T'aime, a fél bolygó mostani lakosságát arra csinálták meg. Szerencsére a gyerekekbe mintegy tudat alatt beleivódik az ilyesmi - lehet hogy én is ezért utálom annyira? :DDDD

 
SZERDA, DECEMBER 30.:
NA MÉG EGY NAP. FAP!!!

Hay 'Tinó, melyik út vezet itt a weszternkocsmába?
(Hátrafelélórólnyilazás FAIL, avagy milyen fegyvert NE használjunk a nyeregben)
 Önfaszát szopja a keleti kígyó! A hét mesterlövész sztoriját ugye Kurosawától vették át, erre jön Takashi "Elmebeteg" Miike, és visszalopja a témát a Sukiyaki Western Django erejéig. Vágvölgi B. András nézni fogja a Dunán tízkor, én asszem nem, főleg mert Quentin "Becstelen Kongóköcsög" Tarantino is szerepel benne. Gyermeteg kérdés: ezeket a beteg keleti rendezőket mind Takeshinek vagy Takashinek hívják? Háromnegyed tizenegykor a köcsög banki dolgozó alatt összeomlik a kártyavár a TV2-n: nem ő lesz az Akire büszkék vagyunk, se A hónap dolgozója., mert gondosan építgetett szemétdombjába bezavar a saját jó lelke (előbb ad hitelt, minthogy megnézné, ki kéri). Szomorú vígjáték, amin szinte mindenki jól szórakozhat, kivéve az euró,-és svájcifrank-hitelesek.
 
M1, 0:10: Nyakék kedvesemnek - Ezt kb. 20 évig nem adták újra, most meg 2 éven belül másodszorra is. Nem is baj, mert ez az egyik legnagyobb kedvencem. Grúz vígjáték/filmdráma, egy régi-régi történet (A tubica nyakéke) 1972-be helyezve Tengiz Abuladze által. Bahadur itt nem herceg, hanem kvázi legkisebb fiú, aki ugyanúgy végigjárja a zarándokutat, mint híres névrokona sokszáz évvel ezelőtt, csak nem mindig lóháton, hanem ZIL-lel stoppolva, a tündérek ilyen naturista fürdőző lányok, a több alakban visszatérő rosszember erősen pártaparatcsik küllemű, és pont úgy épít házat ahogy a mi kormányunk autópályát. Amikor először láttam, nagyon sokat röhögtem rajta (ez az az eset amikor nem mindig tudod hogy mitől vicces valami, egyszerűen csak működik), amikor 20 év után másodszorra, akkor megint. Videóra már felvettem, aki nem bírja a kései időpontokat, az tegyen ugyanúgy. Vagy megbánja, vagy nem. Lehet hogy elmondtam mindezt, lehet hogy nem, a Nyakék ettől függetlenül ajánlott, de csak az ízléseseknek.
 
Ismétlés rovat:
TV2, 19:05: Pofa be! - Francia biztonsági vígjáték. Igen, mindenki kíváncsi Jean Reno-ra mint néma levente gengszterre és Gérard Depardieu-re mint szófosó cellatársára.
M1, 22:15: Még mindig kamuzunk - A királyi tévé meg mindig ismétlésekkel butít minket. Ráadásul ilyen toleranciára nevelő tartalma is van. Minsig kerülöm az ilyeneket.
Film+, 22:35: Halloween 3.: Boszorkányos időszak - voltmár, a Dobozban is, de annyira gagyi, hogy jobb híján belenézek, ha semmi más nem marad.
Film, 21:00: Végzetes kitérő - avagy Brazília, a drogok, a sötét titkok, a beteg lelkű gyilkosok, a mélyszegénység és a nagyfarkú she-male-ek hazája. A Kitérőből remélem a she-male-ek kimaradnak, a többi meg nem érdekel amíg elég távol van tőlem!
 
Hírmagyarázás:
Denevérek hullottak a járókelőkre - TRVE gothic attack! Yess!
Összetörték a somogysárdi nyúlfuttatást népszerűsítő faszobrot: "Részeg fiatalok el akarták lopni a kaposvári sétálóutcában felállított, az újévi somogysárdi nyúlfuttatásra invitáló tölgyfanyulat; a meglehetősen súlyos, kétszáz kilós szobrot azonban hárman nem bírták el, a nyúl összetört." - És még azt se lehet mondani hogy a rézgyűjtők voltak. Idióták, összeverni mindent és kifizettetni velük az okozott kárt, utána még egyszer összeverni őket, hogy elérjen a hülye agyukig az eset tanulsága.
Kim Kardashiant lepisilte egy majom - És milyen jól tette! Ashton Kutchert meg leszarta ugyanaz a maki, szó szerint. Kár hogy nincs erről kép/videó, és kár hogy én csak képletesen tudom ezt tenni ezzel a két "celebbel" :(
Alexa Diamond szakítás után megvált a nevetőráncaitól - Na most, mint arra a velvetes kommentelők is rávilágítottak, ezek nem nevető, hanem ún. szopóráncok, a pornózás velejárói. Vagy azt akarja sugallni a cikkíró hogy a pornó csupa humor, móka és kacagás, amitől ilyen kis gödröcskék meg ráncocskák keletkeznek az ember arcán? Hát a lónak a faxát az!
Krumplit dobtak az MSZP-iroda ablakaiba: "A békéscsabai támadók ötvenezres kárt okoztak."Ötvenezer forintnyi kár? Mennyi lett volna ha tojással vagy papírgalacsinnal dobják meg? :DDD És basszus, akkor mit főztek a levesbe a támadók, ha a krumplit az MSZP-irodára dobták? Asszem valahol bombameglepetés lesz a szilveszteri vacsora! :DDDD
Nem sztrájkolnak, mégsem lesz műsor: "Az m1 szinte csak stúdióbeszélgetéseket sugároz majd jövőre, az m2 pedig ismétlőadó lesz." - Sic transit gloria mundi, akkor én meg átállok a totális hírmagyarázásra!
 
 


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés