2010. 01. 11.
Budapest, elkúrturhális főváros (hétfő / kedd / szerda / csütörtök / STRÁJK!44)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, JANUÁR 11.:
EGY, CSAK EGY CSATORNA VAN TALPON A VIDÉKEN

Nyitva van a Szaranykapu
A mai ajánló is rövid lesz, a férjfeleséges - szerelmespáros - évekutánújratalálkozós gyilkolászás (Gyilkos társak, M1, 21:30) kilőve, marad a maradék, ami nem sok. Kilenckor a Dunán riportfilm Szabó Tamással, akinek alapelve: Az a dolgom, hogy csináljam. Szimpatikus hozzáállás, ahogy a beszélgetőtársak is azok: Wehner Tibor és Gaál József. Ugyanakkor a Film+-on egy hülye kiskölyök (Stephen Dorff) kinyitja A lovecrafti kaput a túlvilágra, ráadásul magyar segítséggel: a rendező Takács Tibor, az operatőr Vámos Tamás, a producer John Kemeny, executive producer: Robert Lantos. Csak a jelmeztervező Trysha Bakker lóg ki...vagy nem is annyira? :D Ismétlésgyanús, Takács urat mintha már korábban emlegettem volna, de attól még simán ajánlott! Hajrá Film+, több horrort az embereknek! Ez az egy csatorna a szórakozásra vágyók megmentője!
 
Nemajánlott ismétlés rovat:
Viasat 3, 21:20: Ál/Arc - Egy filmben Hollywood két legnagyobb tévedése, a sehajú Nick Cage és a sci-reklámarc John Travolta.
 
Hírmagyarázás rovat:
Tiger Woods és szexfüggő társai nők ezreit vadászták le: "Kevés híresség vallja be, hogy szexmániás, aki pedig igen, az is csak akkor, ha már úrrá lett a helyzeten." - Micsodaaa?! Ezek a gazdag gecik halomra kúrják a nőket miközben a hozzám hasonló visszahúzódó, szerény és csóró kétkezi melósoknak még a napi betevés se jut? ÉS MÉG SAJNÁLJAM IS ŐKET?! Lófaxot! Szopjanak lovat és szarjanak sünt, lehetőleg egyszerre, és ezt mindig el fogom mondani, amikor egy ilyen hír megjelenik!
Szávay kiverte az egykori világelsőt - Már elnézést, de ezt nem valami sekszblogba kellene?! Ezek a mai fiatalok, mindig csak a seksz meg a szipu, még a sportolóknál is! ÉBERSÉG!
Sasha Grey a sok szex ellen vetkőzött - ...miközben neki magának az összes testnyílásában megfordult már mindenféle tárgy meg testrész, néha egyszerre hat-nyolc is. Álszent, nagyonokosnak tűnni akaró ostobenkó kurva. "A szexszel kapcsolatos témákban jártasnak mondható színésznő most arra próbálja rávenni rajongóit, hogy két dugás közt szaladjanak el házikedvencükkel az állatorvoshoz és ivartalaníttassák őket." ...és ha már ott vannak, magukat is. SASHA GREY TAKARODJ, VIDD AZ ÖSSZES HAVEROD!!
Bajor Imrét kimerültség miatt szállították kórházba - Őt is leteperte a vírus. Az Egri Bikavírus :DDDD
Lehangoló csend Pécs kultúrfővárosban - arccal a független újságírás felé vol. 1. Viszont pozitívum, hogy valuska lászló kisbetűvel írja a nevét a cikk elején! :DDDDD
Szájbarágó: Minek a fővárosa Pécs? - arccal a független újságírás felé vol. 2.
 
Amihez nem kell magyarázat rovat:
http://mszp.hu/igykormanyoztokti/ -EPIC FUCKING FAIL, avagy én már csak egy kólát kérek. :D Akinek még ezután is magyarázni kell mi is a fail, az nézzen körül a lángoktól öleleltben. Így kormányoz….ki is? :DDDDDDDD SERIOUS FAPPING ENSUES!!!

KEDD, JANUÁR 12.:
VESZEDELMES VISZONYLATOK

A tűzoltók sose sztrájkolnak :)
Igen, a nagy hír, megint sztrájk van, de egyes viszonylatok járnak. Bennem megvolt a jóindulat, elindultam dolgozni, de csak a törzskocsmámig jutottam, az meg itt van a Kosztolányitól nem messze, hát igen, sose voltam az a kifejezett sportember. Casanova viszont annál inkább, bár csak a lepedőakrobatikában (meg a nagyotmondásban) jeleskedett. Hogy mi igaz a hódításaiból, mi nem, azt már sose tudjuk meg, viszont élettörténete csinált belőle egy hőst, az angolok meg abból egy minisorozatot, fél tízkor adják az első részt az M1-en. Én kihagyom, de tudom hogy van aki nézni fogja, hát legyen neki. Till Attila se ilyen se olyan rendezése (Pánik) a Duna műsorán kilenckor. A szarka sokat akarásának esete: legyen benne pánikbetegség, midlife crisis, szinglihordák, beteg lelkű terapeuták, meg persze korrajz és társadalomkritika is. Most nem jött össze, sebaj, majd legközelebb. Szerintem én is sztrájkolni fogok hamarosan, mondjuk nem tudom mi bajom lehetne a PRAE-vel, de majd kitalálok valamit, meg azt is, hogyan szabadíthatom rátok a mein sztrájk ideje alatt a kín birodalmát. Mára véget érnek az ajánlható műsorok, lesz még negyed tízkor a dagadék Beverly Hills-i nindzsa a retekklubbon, mérsékelten nézhető, ahogy az HBO Comedy-n a Máltai randevú is, ahol egy újabb kihűlt házasságot ment meg akaratlanul is az asszony régi barátja azzal, hogy az egyébként unatkozó férjben feltámasztja a féltékenységet. Kilenckor. És igen, mára ennyi, tartom a fogadalmamat, szigorúan betartom!
 

SZERDA, JANUÁR 13.:
MIÉRT CSAK A BKV-SOKÉ LEGYEN AZ ÉLVEZET?
SZTRÁJKOLJON MINDENKI!
 
Elégséges szolgáltatás rovat:
RTL Klub, 21:20: Én és én, meg a tehén - Az én meg én meg Irén-re hajazó című romantikus rettenet egy elkényeztetett újgazdag geciről, aki nem tud dönteni helyes barátnője, az általa beadott ultimátum meg egy fémfatál között. Amennyiben a címbeli tehén egy nagymellű csajt jelöl, akkor ajánlott, ha nem, akkor kerülendő.
Duna II. Autonómia, 20:00: Hallgatott ma már Haydnt? - Jogos a kérdés, és pont ideje volt már egy dokumentumfilmnek az Esterházyak házi zeneszerzőjéről, aki mellesleg az egész klasszikus zenét megreformálta, és kortársaival ellentétben nem égett ki vagy távozott idő előtt. Legfontosabb műveit élete delén túl írta, ezzel is bizonyítva, hogy 50 felett is van élet meg kreativitás. A munkaadóknak ajánlom, hadd lássák hogy nem csak a fiatal nyikhajokat érdemes alkalmazni!
 
Sztrájkrovat:


Élvezitek, mi?! Mindjárt nem fogjátok!!!
Nesztek:
 
 

CSÜTÖRTÖK, JANUÁR 14.:
CSENDÉLET COMBINÓKKAL

Jó reggelt! Olyan gyönyörű ez az álló ország, mintha húsz évet utaztunk volna vissza az időben a taxisblokád idejébe, már csak egy Sisters Of Mercy-koncert hiányzik. Annyira tetszik nekem ez a sztrájkfíling, meg hogy ennek jegyében mindenféle hülye képekkel szórhatom tele a blogot, hogy elhatároztam, még ha megállapodnak, én akkor is tovább folytatom, mint a japán katonák a második világháborút a dzsungelben és a szigeteken!
Elégséges szolgáltatás rovat:
Kilenckor egy színházi közvetítés azoknak, akik fogják a Duna II. Autonómiát: Euripidész Iphigeneia Auliszban című darabja van műsoron, és azért érdekes, mert ez az adaptáció a Dohány utcai Halász Péter-féle lakásszínház minimáleszközeit vonultatja fel. Fél tízkor megint művészkedünk egyet a Hajónaplóval, terítéken a balatoni utószezon és a Vadhuss, a túlérett nyár minden rothadásával, mindez természetesen az M1-en, ahogy megszokhattuk.
Ismétlés, de nézhető:
Negyed tizenegykor Takeshi Kitano Szonatinája a Dunán. A faarcú jakuza halálos küldetése.
Ismétlés, de nem nézhető:
HBO, 20:00: Spárta 3.: Spárta a köbön
- avagy amikor a vígjátékot horrornak kéne bekategorizálni.

Hírmagyarázás:
Fekete Pákó utódja állítja, sok magyar celebnőt lefektetett már: "A szűzhártya szó ismeretlen Mike Big B számára." - Most akkor még életében egyet se látott, vagy már a saját lányán sincs olyan? Esetleg annyira segg hülye, hogy nem tud magyarul? (Segítek: a harmadik a biztos befutó.) Oldszkúlrap-rajongóként kérdeznék még valamit: nekünk miért csak a full primitív feketék jutnak tömegével a médiába, és miért csak 1-2 olyan mint Sena vagy Pepita? Ja, és még valami: "állítani" azt mindenki tud, bazmeg!
Stohl András öreg és fáradt a Reggelihez - Nem. Stohl egyszerűen csak öreg és fáradt, pedig annyi idős mint én! Legyen ez egy elrettentő példa, ezért sportoljatok és tartózkodjatok az élet mértéktelen élvezetétől!
Gyász: Belladonna felhagy a pornózással - Gyász bizony, bár az utóbbi időben nem erőltette meg magát :( Mindjárt le is veszem az egyik klasszikusabb filmjét a polcról, és megemlékezek róla :D
Személyiséggel is rendelkezik a legújabb guminő - Ezzel is marhára ki vagyunk segítve, mondhatom. Fejfájást is szimulál, basszus? Majd ha a seksz meg az egó mellett főz, mos, és még takarít is, akkor szóljanak. Vagy inkább akkor se, maradok az igazinál, főleg mivel amennyibe egy ilyen sekszrobot kerül, abból egy éven át befizetem magam egy felsőkategóriás örömlányhoz.
Bakács még mindig a Megasztárra panaszkodik - Na, ez is jól meg fog élni még 40 év múlva is abból ahogy ott őt """kihasználták""", LOL!
Az űrhajósok vizelete eltömíti az űrállomás vízújrahasznosító-rendszerét: "Üzemzavarok léptek fel a Nemzetközi Űrállomás (ISS) vízújrahasznosító-rendszerében, amely a vizeletből ivóvizet állít elő." - Lehet hogy nem csak vizelet volt az amitől eltömődött :DDD Komolyra fordítva a szót, ott volt az a hegymászó, aki rá volt kényszerítve hogy a hugyát igya nemtomhány napig, de ott voltak a hírességek is (köztük pld. Jim Morrisson), akik mindenféle "újrahasznosítás" nélkül hasznosították újra a salakanyagukat. Ez csak azért jutott így eszembe, mert egyik rosszindulatú ismerősöm a minap küldött egy videót, ahol Sasha Grey frankón belepisált egy pohárba, aztán meg megitta, és ebből az a tanulság (azon kívül hogy SASHA GREY TAKARODJ, és azon túl hogy én aznap se vacsoráztam), hogy ha egy utolsó filléres pornóribanc képes erre az áldozatra, akkor az űrhajósok is legyenek azok, főleg ennyi pénzért! Finnyás banda, ott repkedtek fent, mi meg itt gebedünk bele a munkába! Üdítőt ne küldjünk nektek fénypostával?!

Sztrájkrovat:

SÜL!!! SÜÜÜL!!!!!!!!!!

Eredetileg akaram neki valami címet adni (a pedofilok védőszentje, St. Paedophilia), de ide kevés a szó, meg hát ez a kép egyszerűen magáért beszél.





bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés