2010. 01. 15.
Háromnapos ultimátum a BKV-nak! (péntekszombatvasárnap)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Na jó, most forrt fel az agyvizem. Alapjában véve kedves és jólelkű ember vagyok, ám az én türelmem is véges. Negyedik napja szopunk itt Bp.-n és néha vidéken is, tököm tele van már a sztrájkkal. Nem tudok se dolgozni, se sörözni rendesen, ez egyszerűen tarthatatlan. Ezért nemcsak hogy sztrájkolok, de ultimátumot nyújtok be a BKV-nak. Amúgyis annyiszor voltam már próféta, hogyha ez egyszer besülök, még azt is kibírom, ha meg nem, lesz megint ürügy fényezni magam! Sokkoló fotókat fogok kitenni, de nem ám súlyossági fokban, hanem ahogy nekem jólesik. Nyilván nem csak BKV-dolgozók olvassák a Dobozt, elkerülhetetlen hogy mások lelkébe is beletiporjak, de hát a sztrájk se csak azokat érinti, akik ellen irányul! Az ultimátum lényege:
-A januári bérlet érvényességét meghosszabítani. Ahány napig tart ez a kibaszott sztrájk, annyi nappal. Amennyiben az ellenőr mégis kéri és nem fogadja el, a bűvös szavak: szalainé, százmila, védéeszesz, gaskó, SÜN!!!!!!!!!!!
-A most épp Metropol néven futó propagandaújságot leredukálni az utolsó oldalon látható képregényre. Semmi más értelmes nincs benne.
-Aki igényli, annak külön metró komplett hangrendszerrel, igény szerint zenehallgatáshoz vagy filmnézéséhez, a hozzá tartozó luxuskurvákkal. Természetesen ide ellenőr nem teheti be a lábát.
+ami még eszembe jut menetközben.
De a legfontosabb: a sztrájk értelmi szerzői és a végkielégítést kapottak nyilvánosan végkielégítik egymást. Vagy lehet seggből szájba is.
Türelmi idő: három nap. Orbán Viktor asszem 48 órát adott valamikor valakinek, én türelmesebb vagyok, mert hát Zen-mester lennék, vagy mi.
 
PÉNTEK, JANUÁR 15.:
AZ ELSŐ NAP
 
Elégséges szolgáltatás rovat:
Fél tízkor az M1-en megtanuljuk megbecsülni amink van. A Home: Otthonunk, a Föld a már bevált paneleket (Baraka, Kizökkent világ, Dogora) rakja a 2009-es sorrendbe, Luc Besson segítségével. A szinglihordák nehéz élete az M2-n tíztől. Öt nő örökös örömök között várja a fehér lovat a hercegen, vagy fordítva, és tényleg, mert ők a Sorsfordítók. Dráma, lelkizés, szomorúság. Gyerekkereskedelem,- és prostitúció a téma a Cinemax 2-n 22:40-től kezdődő Holly-ban. A címszereplő kislányt egy kisstílű svindler próbálja megmenteni attól, hogy tizenkét évesen még a mostaninál is jobban az utca áldozata. Garantáltan szomorú, garantáltan életszagú.
 
Ismétlés, de nézhető rovat:
Cinemax, 20:00: A rettegés foka - nem a Scorsese-féle, hanem a 62-es változat, egy kisebb szerepben Telly Savalas-szal. A történet ugyanaz: bűnöző kiszabadul és bosszút akar állni az ügyvéden, aki rács mögé dugta. Ínyenceknek.
 
Hírmagyarázás
Gáspár Győző hazudott és lebukott: "A rendőrség közleményben nyugtatja a polgárokat: Győzikét állításával ellentétben nem rabolták ki." - Megmondtam én hogy hazudik, akárhogy is sajnáltatja magát a cikkben!
50 ezer dollárért árulja a farkát az amerikai filmes - ...aki Vincent Gallo, akinek csak egy jó dobása volt. Én megveszem (pedig ingyen se kéne, elhiheted), de csak akkor ha le is vágja! Elküldeni nem kell, elég ha fényképes bizonyítékot küld a levágás tényéről, aztán elássa, a lényeg hogy az ilyen ne szaporodjon. Inkább ez, minthogy toepler 2. legyen belőle.
 
Sztrájkrovat/Ultimátum, 1. rész:


Van, akinél tényleg fehér volt a karácsony:

Holnap folytatódik, mint az egyeztető tárgyalások!

 
SZOMBAT, JANUÁR 16.:
A MÁSODIK NAP
 
Nincs megállapodás, nem baj, újabb adag borzalom jön a sztrájkrovatba. Én ráérek, és rengeteg beteg fotóm van, ami alig várja hogy felhasználjam. Meglátjuk, ki fárad el előbb, én vagy a sztrájkergyerekek!
 
Elégséges szolgáltatás rovat:
Félig-meddig gyerekfilm a Nim szigete, amit nyolckor adnak az HBO-n. Kicsit a Végtelen történet szelleme lebegi körül: egy kislány és apja egy szigeten éldegélnek mindenféle randa állatoktól körülvéve, amikoris a papa egyszercsak eltűnik a tengeren, a kiscsaj pedig kedvenc regényhősének ír levelet hogy segítsen megtalálni. Az egyedüli bibi az, hogy a regényt író nő agorafóbiás, egy ilyennek a tengeri utazás az olyan mint nekem egy Tokio Hotel-koncert az első sorból. Érdekesség, hogy a főhős keresztneve Rusoe (=Crusoe mínusz C). Azért ennyire olcsó megoldást választani... Duna 2. Autonómia, 21:00: Dunya és Desie - az egyik csajt szigorú muszlim hagyományok szerint nevelték, a másik tősgyökeres holland és szabad, mint a demokraták madarai, de egyformán tele a tökük a világgal. Dunyának azért mert kényszerházasság, Desie-nek meg azért mert teherbe esett (na ITT üt vissza a szabadelvűség, LOL!). Dunyáék hazaköltöznek, Desie pedig utánamegy hogy megkeresse barátnőjét meg esetleg soselátott apját is. Persze lehet hogy ez is csak ürügy arra, hogy összekapcsolja a kellemest a hasznossal, mert miből is van sok Hollandiában? Igen, coffee shopokból, na és mit termelnek Marokkóban?...na ugye hogy összeáll a kép. Dokumentumfilm Németországból a józan ész nevében: Videojátékok az értelmünk ellen. Ha megoldást nem is kínál, de legalább a kérdéseket felveti, még akkor is ha csak 0:20-kor és csak az M1-en. És kész, ami még ezen kívül (ki)marad, az vagy ratyi (Duna, 20:35: Üvöltő szelek - sose bírtam megszeretni, majd nyugdíjaskoromban átrágom magam rajta a kandalló előtt), vagy ismétlés (M2, 20:25: Presszó - Sas Tamás és a csajok kalandjai a vendéglátóiparban), vagy ratyi és még ismétlés is (TV2, 21:35: Nagy Sándor, a hódító - Oliver Stone saját változata sok-sok biszexualitással és Angelina Jolie-val).

Sztrájkrovat/Ultimátum, 2. rész:

(Igen, ez tényleg a yahoo mail főlapján volt!)





VASÁRNAP, JANUÁR 17.:
A HARMADIK NAP
 
Bizony, telik az idő, a türelmünk meg fogytán. Eme utolsó napra az összes pszichikai energiámat össze kell szednem, és a negatív hullámokat a BKV-sok és társaik felé irányítanom. Hatalmas összpontosítást igénylő feladat ez, és ha netán holnapra visszaállna a rend, ne feledjétek, kinek köszönhetitek! Ha meg mégse, akkor ne feledjétek azt, hogy én legalább megpróbáltam!...

Ismétlés rovat:
...ahogy a műsorajánlást is, de a mai nap csupa-csupa ismétlés, de tényleg kivétel nélkül, mintha a tévések meg nekem nyújtottak volna be ultimátumot a sok vállalhatatlanság képében. Mert nézzük:
TV2.:
20:05: Világok harca
- Na ne, megint? Menjetek a francba.
22:10: A lény - Natasha Henstridge mint földön kívüli lány öl és szaporodik, szaporodik és öl.
0:05: Monty Python: Az élet értelme - messze nem a legjobb és legfelhőtlenebb MP-alkotás.
RTL Klub:
20:00: Anyád napja - a Jane Fondához köthető vizuális élmények ma is lejátsszák Jennifer Lopez seggét a vászonról. Pedig nem mai csirke! Családos-anyósos vígjáték az erre éhezőknek.
23:30: Már megint péntek - Nem, már megint vasárnap, és holnap már megint hétfő lesz, nekem pedig megint gyalogolnom kell, ha nem tudom idejében megvuduzni a békávésokat! A Péntek... elvileg vígjáték, Ice Cube írta, zenéjét szerezte és még a főszerepet is játssza, lehetne mondani hogy ő a rapperek Vincent Gallo-ja, azzal a különbséggel, hogy ő meg is dolgozik a pénzéért!
HBO, 20:00: Utazás a Föld középpontja felé - családi kalandfilm Verne Gyula nyomán a nyálelválasztó Brendan Fraserrel.

Elégséges szolgáltatás rovat:
Natasha Henstridge-et még egyszer láthatjuk, ezúttal 21:10-től, és szerencsére nem ismétlésben, viszont rendőrruhában (és persze remélhetőleg anélkül), Christopher Lambert oldalán a Film+-on, amint Kelet-európai rendőrként igyekeznek elégséges szolgáltatást nyújtani vírusok és bűnözők között, hajtóerejük pedig az Adrenalin. A Dunán nyolckor sok-sok vígjátéki elemmel kezdődik a Heti Hírmondó, a főbb poénforrások:
-Erkölcs és nyilvánosság. Szexbotrányok a politika világában. - FAP FAP FAP!!!
-Halló, itt Bokros Lajos! Az MDF miniszterelnök-jelöltjét programjáról, a mögötte körvonalazódó választási szövetségről és a listáról is kérdezzük. - szegény Bokros, mire ez adásba kerül, lehet már nem is lesz MDF-tag, vagy simán csak az MDF nem lesz többé :DDDDDD Hát igen, aki csomagokat ad nekünk, azt előbb-utóbb összecsomagolják öt százalék alá – bár persze lehet hogy ez a cél :DDD

Hírmagyarázás:
Farkasházy Tivadar egyre gyakrabban pálinkázik - Én megértem, a heti hetest meg a hócipőt nem is lehet józanon elviselni. Sőt, nekem még enyhén részegen se sikerült!
18+: Gianna Michaels nem szerepelteti többé óriási melleit - ...és ismét gyász, akárcsak Belladonnánál :( Őrizzük meg emlékét úgy, hogy érdemes legyen rá visszaemlékezni:

Vagyakár:
Mindjárt más a hangulat, nemigaz?
 
Sztrájkrovat/Ultimátum, 3. rész:
Akárhogy is nézem, az eddigi képek nem hatottak a BKV vezetőségére, a sztrájkolókra meg még annyira se. Ideje hét a nehéztüzérséget bevetni!
 


Van még, és folytatom, ha ti is a sztrájkot!!






bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés