2010. 01. 18.
Ahány nap, annyi győzelem (hétfő / kedd / szerda / csütörtök)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, JANUÁR 18.:
A GYŐZELEM DIADALA

És íme, megint győztünk, véreim! Nincs is ennél tisztább, szárazabb és boldogabb érzés. Kicsit féltem persze, mi lesz ha beégek, már készültem a vereség beismerésére és persze előkészítettem az új adagot a sokkoló fotókból - mit ne mondjak, mindenki örülhet, hogy ezek bevetésére immár nem kerül sor, csak a választás alkalmával, de akkor aztán nagyon! De ne révedezzünk a távoli jövőbe, még annyi minden közbejöhet, inkább találjuk meg a pillanat örömét ebben a mocsokszar hétfői napban. Először arra gondoltam, hogy egy rendhagyó tévéajánlót írok nektek a kis hazánkban nem fogható / kapható, de rám nagy hatást gyakorolt horror és pornófilmekről, aztán rájöttem hogy nem szabad előre inni a még el se esett medve bőrére, úgyhogy azt majd valamikor máskor, amikor valami nagyobb dolgot fogunk ünnepelni. :) Ezzel persze nem a mostani sikert akarom kicsinyíteni, hanem csak helyén kezelni az arányokat. Míg én kipihenem a pszichikus mélymeditációval és a negatív energiák kisugárzásával járó fáradalmakat itt a sarki krimóban, addig ti, kedves olvasók, élvezzétek ki a győzelem pillanatát helyettem is, üljetek fel a nektek járó BKV-járatokra, és használjátok januári bérleteteket még februárban is, hiszen a behódolással az ultimátum elfogadottnak tekinthető. Remélem a VIP-szerelvények meg a többi kívánságom is hamarosan teljesül, addig is nézzük miből élünk. Kilenckor a Dunán a francia filozófusról, Simone Weilről láthatunk egy doksit (A szabálytalan Simone Weil). Kifejezetten ajánlott, épp úgy, ahogy a Duna 2. Autonómiát fogó olvasóimnak kötelező néznivaló a Daruvonulás a Hortobágyon, amit emberi időpontban, nyolckor adnak le. Szintén nyolc, de Cinemax, és nem is annyira kötelező Hal Hartley agymenése, a Henry Fool, ami "kesernyés körkép a mai amerikai lecsúszottak, letörtek, megalázottak és megszomorítottak mindennapjairól." Hiába, ez kell a magyarnak egy hét első napjának estéjén! Vagy nem, és akkor horror a Film+-on: A démon-medál átka kilenctől, szerzetesi átokkal és vérfürdővel. Echo TV, 23:05: Heti mérleg - Megintcsak a nevetni vágyóknak ajánlom, mint a tegnapi hírműsort is. Az egyik téma borús, mert a Don-kanyar tragédiájára emlékezik Szakály Sándor, de előtte nem kisebb arc esik be a stúdióba, mint Kocsis István BKV-obergruppen...ja az nem az, mindegy, szóval ő valami fejes ott a közlekedésieknél, és PR-előadásának témája: Hol a kiút a BKV-káoszból? Mondom én hogy kabaré lesz!

Ismétlés, de nézhető:
Viasat3, 21:20: Letaszítva - a Gonosz, mint Müller Páter Sziámi, testből testüregbe vándorol, és nem azért hogy megmotozzon, hanem hogy kárt okozzon, meg hogy elénekelje azt a nagyon túlértékelt Rolling Stones-számot.

Győzelmi rovat:




KEDD, JANUÁR 19.:
A DIADAL GYŐZELME

M1, 21:30: Mámor - a mai első drogdráma a szívsebész dokiról, aki nem csak kiadja a gyógyszereket, hanem él is velük, meg félrekúr. Ilyen felelős állásban ez nem túl nyerő kombinéció. Sajnáljam? Lónak a faxgépét, lehetne mást is, például Maggie Gyllenhaal-t, aki mint ex-drogos ex-rabló anya próbálja tisztára törölni múltját és helyrehozni a kapcsolatát gyermekével a SherryBaby-ben (Cinemax 2, 22:20). A mai második drogdráma. Fejlődés, fejlövés, vagy aranylövés, ez itt a kérdés. Film+, 21:10: Renaissance - Európa válasza Sin Cityre, csupa rajzolt szereplővel. Szép, de a sztori semmi extra a látvány novelty értékén kívül. Eye candy for it's own sake.

Hírmagyarázás:
Boros Lajost halálosan megfenyegették
- Sajnos szinte 1000%-ig biztos hogy csak kamu ez is, mint az volt hogy nem lesz többé bumeráng :( Én vagyok az egyetlen, aki elsőre egyébként frankón Bokrosnak olvastam? :DDD Freudi tévesztés, vagy mi :DDD
Robotszobalányt fejlesztettek: "A dél-koreai Mahru-Z takarít, kimos, kenyeret pirít, és akár a vacsorát is megmelegíti a mikróban." - Oké, akkor most kéne keresztezni vele a múltkor emlegetett szexrobotot, és problem solved.
Vissza kell fizetni a Jacko-jegyek árát - Egy nagy büdös francot fizessék, utalják jótékony célra, a sok buta birka meg tanuljon a maga kárán, húszezer forint tanulópénz semmi egy ilyen élettapasztalatért cserébe. Nekem már megérte ez a koncert, olvasni a kritikákat róla, meg látni a sok buta embert amint háborognak meg imádják Tvrtko királyt, megérdemlik egymást :DDD Hangosan röhögtem, de tényleg, persze rám is fér egy kis vidámság a sok bánat és pszichikai kimerültség közepette!

Éberség!!! (kampányrovat):
Tény: beindultak a netkommandók minden oldalról. Orbán Viktor Facebook-ja és a Jobbik eligazítása még elmegy, de itt a legfrissebb és (eddig) a legdurvább hír: a Societas überszánalmas pontversenye (lásd még az Amőba-buktát). Az ember szinte meginogna, ha nem látná, hogy a lelki üdvünket igen alacsonyra árazták be az ifjúszocik: lehet nyerni piros bögrét, piros pendrive-ot, piros pólót és piros sapkát is (lesz aki ezeket hordani-használni is fogja, most őszintén? :DDD) a nagyon sztahanovistáknak Balaton Sound,-és Sziget-jegyek járnak, a fődíj pedig "egy Wellness hétvége a Hunguest Hotel Pelionban" - aki meg nem vesz részt, annak MSZP-győzelem esetén gondolom ugyanez ingyen, csak épp Kolimán, vagy a Gulag-szigetcsoporton :DDDD Nade komolyan, olvasom és nem hiszem el! Mi az hogy valakik kormányközeli támogatással nyereményre váltható pontokat kapnak topiknyitásért, blognyitásért, hozzászólásért, mások blogjainak teleszemeteléséért, és bevallottan több emailcímet is használhatnak?! Ébresztő, ezek a MI eszközeink, VELÜK szemben, és mi ingyen csináljuk!! Trolltársak! Tartsunk össze, ne hagyjuk hogy a politika a LULZ örömét elvegye tőlünk. A cél továbbra is az alapvetően oldaltól független poéngenerálás, a célpontok a szokásosak, lépés indulj, eins-zwei! ÉBERSÉG!!!


Győzelmi rovat:


 
SZERDA, JANUÁR 20.:
LADAGI LYEDEMGŐZ
 
RTL Klub, 21:20: Hegylakó 4: A játszma vége - Nézhetetlen, nemkicsit, nagyon. Erre nem lehet mit mondani. Az első rész se volt épp alapfilm, de négy ugyanabból... Látjátok, mégiscsak a gonosznak kell drukkolni mindig, mert ha MacLeodot az első részben megölik, az rövidtávon depresszió, ám hosszútávon nyereség lett volna a nézőnek!

Ismétlés rovat:
Duna, 23:10: Angyali üdvözlet - Madách Imre és a Kölykök találkozása Jeles András kamerája előtt. Hangulattól függően jó vagy nem az.
HBO, 21:35: Hogy veszítsük el barátainkat és idegenítsük el az embereket? - Simon Pegg a hamarosan magyarul is olvasható kultregény főszerepében mint geci magazinszerkesztő, aki "egyszerre imádja és megveti a hírességek, a hírnév és a ragyogás világát". Mintha csak magamat látnám, remélem úgy járok mint ő a céltábláival, és egyszer majd nekem is kínálnak egy jó zsíros semmittevős állást az Indexen :)))
 
Hírmagyarázás:
A férfiagy a tökéletes pornóvevő készülék: "Pszichológiai és neurológiai kutatások igazolják: a férfiagy érzékenyebb a pornóra, mint bármi másra." - Sőt, legyünk őszinték, másra nem is igazán jó :)) De minek ehhez kutatásokat végezni, ahelyett hogy a tudósok is néznék? Lehet hogy ők nem is a hetero pornóra indulnak be?...
Pénz helyett csak húst találtak a gyilkosok: "Életfogytig tartó börtönbüntetést kaphatnak az oroszlányi gyilkosság tizenéves gyanúsítottai." - Na csak vigyázzunk, mert perelni fognak a "gyilkos" szóért, mint a liszkai lincselők is tették! A legszebb az egészben, hogy ezek az utolsó _____________ (sorry, ezt nem tudom másképp mondani) azért hitték hogy van pénze az agyonvert bácsinak, mert az rendszeresen segített a rászorulókon. Természetesen a köztársasági elnök és a miniszterelnök is ott lesz majd a bácsi temetésén, ahogy a halálra rugdosott emberén vagy Marian Cozmáén is ott voltak...NEM :(((
18+: Orálszex-rekordkísérletre készül egy magyar csajOSTOBENKÓ BÜDÖS RINGYÓ TAKARODJ DOLGOZNI! Nélküled is tudja már az egész műveletlen világ, hogy a legolcsóbb ótvar kurvák Magyarországon teremnek! Nota bene, két dolgot kell majd az új kormánynak nagyon gyorsan betiltania: a magyar sekszipart és a magyar könnyűzenét. Vagy jól csináljátok vagy sehogy, nyomorultak!
A görcs elmúlt, leráztam a félelmeimet: "Szeretnék kopasz lenni, szeretnék meghízni, mondja a feladatokról Dobó Kata, a Halálkeringő főszereplője." - Magyarul: szeretne Britney Spears nyomaiba lépni. Vagy Ionesco darabjában szerepelni. Vagy csak simán bőrfejű akar lenni. Én támogatom :))) Jól van na, elismerem hogy egy kicsivel szimpatikusabb ebben a mostani interjúban, most megnyugodtál? Akkor jó.
Betiltották a kétdimenziós Avatart Kínában: "A film bevételi rekordokat dönthetett volna, de a kínai illetékesek megijedtek a népszerűségétől." - Avagy Kína, a fejlődés és a népi demokrácia halá...hazája :D Nem baj, majd letöltik, az állam meg szop a bevételkieséssel!
Az Avatar megölt egy nézőt Tajvanon: "A 42 éves férfi izgalmában szélütést kapott, bár kórházba szállították, nem tudták megmenteni." - ...avagy a kínaiak mégiscsak tudnak valamit? Akárhogy is, Cameronnal vigyázni kell. Én például anno a Titanic megtekintése közben jártam kis híján hasonló módon, de pont hogy nem az izgalomtól, hanem épp ellenkezőleg, az unalomtól. :DDD
 
Győzelmi rovat:




CSÜTÖRTÖK, JANUÁR 21.:
GYŐZ ELEM, DÍ A DAL!
 
Ismétlés és nézhetetlen:
TV2, 21:20: Szerelem a Fehér Házban - Az USA elnöke nyilván egy környezetvédelmi aktivistába lesz szerelmes, na persze. Egyébként is köztudott, hogy jópár nőnek, a legtöbb japánnak és az összes politikusnak egyszerűen nincs lelke, akkor meg minek róla filmet forgatni, és ha forgatnak, miért nem horrornak kategorizálják be?
 
Ugyanaz és épphogy nézhető:
RTL Klub, 21:20: Kutyába se veszlek - Lila (Sophie Marceau) kutyáját elrabolja a szomszédjában lakó lúzer vendéglőtulajdonos, hátha így sikerül felhívnia magára a lány figyelmét. Azonban a kutyát se ejtették a fejére, meg feltűnik a csaj volt vőlegénye, lesznek hát állatok, reménytelen(nek tűnő) szerelem, félreértések - hát persze hogy romantikus vígjáték. Nem romantikus, de vígjáték viszont Az ügyefogyott, ami fél tizenegykor kezdődik a Filmmúzeumon Louis De Funes és Bourvil főszereplésével. Antoine Marechal (Bourvil) megörül, amikor Leopold Saroyan (Funes) felkínál neki egy repülőutat, hogy jóvátegye az általa okozott balesetet, csak azt nem sejti, hogy a gazdag Saroyan mindenféle csúnya dolgokat akar vele tudtán kívül csempésztetni. Ajándék utazásnak nézd meg a célját!
 
Ajánlott rovat:
Megint a Film+ adja nekünk a mai egyetlen jóságot egy fekete-fehár kanadai horrorvígjáték képében. Játszódik egy súlyponti kórházban, ahol Zombinővér Az élőhalottak éjszakása. Egy harapással kezdődik minden 0:25-kor, hogy aztán az egész épület zombikolóniává változzon.
 
Hírmagyarázás:
Három nappal kompenzál a BKV - Cserébe a HATNAPOS sztrájkért. KÖSZÖNJÜK, BAZMEG!!!
9 évet kapott a Tienanmen téri diákvezér: "Szüleit látogatta meg, amikor őrizetbe vették 2008-ban. Csalás vádjával ítélték el." - Avagy Kína, a szabadság és a felvilágosult abszolutizmus hazája.
Nyolc rádiós állásába került a Bumeráng: "A Neo FM kollektívája bánta Bochkorék érkezését." - Nem baj, a birka hallgató ebből semmit sem észlel majd.
 
Éberség!!! / Kampányrovat:
Para-Kovács Imre, Klubrádió: „Egy gyerek fejlődését két dolog tudja tönkretenni, a kereszténység és a pornográfia.” - Hát szerintem meg a túlzott liberalizmus meg egyes dolgoknak a fogyasztása az ami igazán káros, és erre PKI az élő bizonyíték, meg tótawé, aki indexen írt róla. Megfigyeltétek? Egyszer egy normális cikk emberi hangon, majd egy vallásgyalázó fröcsögés. Hajrá árpi, a piros pendrive már megvan, de a wellness-hétvégére gyúrj még egy kicsit! :DD ÉBERSÉG!!!
 
Győzelmi rovat:


 





bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés