2010. 01. 22.
Hétvégi harcterek (péntek / szombat / vasárnap)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
PÉNTEK, JANUÁR 22.:
SEJTEM, HOGY SZAR LESZ


Csúnya vége lesz ennek a szappanozásnak, gyerekek!
A sorozatmániások kasztjaiban előkelő helyet foglalnak el a Dallas-rajongók. Fél háromkor az RTL Klubon visszarepülhetnek az időben másfél órára, ugyanis a Gonosz földi reinkarnációja, Jockey visszatér, mint az alien, pedig csak Európában volt. A kóterélet viszont csupa móka és kacagás, hát Gyerünk a börtönbe!. Illetve, ha egykori bírónk gyereke bekerül, kerüljünk a közelébe ahogy John Lyshitski (Dax Shepard) is teszi, hogy az agyára mehessünk. Dutyidili reloaded tíztől a Cinemax-on! Ugyanott egy folytatás, aminek kb. annyi értelme volt, mint a Hegylakó negyedik részének: A Sejt 2. részét adják fél tizenkettőkor, és semmi köze az elsőhöz, se a látványvilág, se a szereplők, a rendező meg aztán totál más. Kocka-szindróma: ügyes első rész, katasztrofális folytatás(ok).

Hírmagyarázás:
18+: Sasha Grey a legjobb 100 nő között - SASHA GREY TAKARODJ!!!

120-szal gázolt szarvast Fekete Pákó - Megint megkérdezem, nekünk miért csak ezek az őstulkok jutnak? Őt miért nem tudja elütni egy 120-szal száguldó feldühödött szarvasbika?
Kylie Minogue is kijátszotta a leszbikártyát: "Mivel szerelme 1968-ban meghalt, az énekesnő csak elméleti leszbi, de azt állítja, ami késik, nem múlik." - Ez de szánalmas már. 8-10 éve volt nagy divat coming outolni, persze akkor ment a szekér :)
 
Győzelmi rovat:

 


SZOMBAT, JANUÁR 23.:
...ÉS IGAZAM VAN, MINT MINDIG
 
….és nem hiszem el. Ismétlések, szemetek, ezerszer látott dolgok. Kultúrkatasztrófa, és ami még rosszabb, hogy a hírek se túl kommentálhatóak (na azért nem kell félni, van egy-kettő). Nézzétek meg inkább egy általam összebuherált rajongói videót!
 
Ismétlés, nézhetetlen:
TV2, 19:35: Szegény embert az Amish húzza – Te is amish vagy, te sem vagy más. Ezerszer leadott, erőltetett vígjáték.
TV2, 21:45: Amerikai pite 2. – Szar. Nagyon. Az első is.
 
Ismétlés, nézhető:
M1, 20:40: Hiúság vására – Thackeray regénye, Mira Nair rendezése, Reese Witherspoon főszerepe. Korhű feldolgozás szép ruhákkal meg báli esernyőkkel, ahogy az egykori gyarmatlakóktól leszármazott rendezőnő elképzeli a gyarmatosítókat.
RTL Klub, 23:30: Kegyetlen játékokKórhű feldolgozás S. M. Gellar leszbicsókjával. Régi történet mai közegbe helyezve, az örök tinik örök kedvence.
 
Hírmagyarázás:
Fatvával büntetik a női körülmetélést - Az EGYETLEN eset, amikor támogatom. Plusz metéljék körül azt is aki körülmetél! Így igazságos!
Magyar asztal: Együnk mi is parazitát! - Eszek is basszus, ha már a gyomromban van szarok bele, onnan nem rágja ki magát, nem alienek ezek! Így is elég anorexiás van, még ezt a kevés örömöt is elveszik tőlem? Evéssel a rasszizmus ellen! Éberség!
Börtönbe kerülhet az üvöltve szexelő nő – A szomszédai nyugodtan alhatnak, viszont jól kibasztak az őrökkel, ott kell majd hallgatniuk amikor a cellatársak scissorsisteregnek!
Agyonnyomta 54 kilós pasiját a 137 kilós nő: "Az amerikai nő veszekedés közben ráült fiújára, hogy maradjon már nyugton, de az megfulladt. Felfüggesztettel és némi közmunkával megúszta." - Ahogy József Attia mondaná: gondoljátok meg, proletárok! 54 kilós a pasi, 137 a nő. Elviseli, és ezt kapja vissza. Al Bundy miniszterelnök az ilyet villamosszékkel jutalmazná, és igaza lenne! Ráadásul a szándékosság is megvolt!
Kipucolták a budai metróalagutat: "A síneket néhány hónap múlva kezdik fektetni, az állomások szerkezetileg szinte teljesen készek. Öt megállót utaztunk gyalog." - Szerintem most kéne megnyitni a közönség előtt amíg még áll, metró úgyse fog benne járni egy darabig, addig meg hadd gyalogoljon már ez a szegény nép is a neki épült alagutakban, ha megy az indexeseknek, nekünk is fog! Így legalább ki lenne használva ez a csőrendszer, plusz még a gyalogosokból is lehetne bevétele a BKV-nak!
Az internetre terelik a papokat: "XVI. Benedek pápa szerint a papok egy új korszak küszöbén állnak, használniuk kell az új médiát." - Na MOST lesz az igazi egyházszakadás, ha ezek az önmegtartóztató népek parancsa vagy anélkül rászabadulnak a fórumokra meg a pornósite-okra...
Újbuda blog: Befellegzett Molnár mentelmi jogának: "Az újbudai polgármester száműzése a parlament falai közül." - ...és mekkorát röhögtem a plakátjaik láttán, aszongya: "A tettek magukért beszélnek" :DDDDDDD És tényleg! Mennyit fogunk röhögni, pedig a választásig még van három hónap! Cirkusz és kenyér kell nekünk, ha az egyik nincs, akkor kompenzálják a másikkal!
 
Győzelmi rovat:

 
VASÁRNAP, JANUÁR 24.:
...ÉS A KIVÉTEL IS CSAK A SZABÁLYT ERŐSÍTI (VAGY MÉGSE)
 
Nézhető rovat:
Film, 21:00: Terror a zártosztályon - őrült sorozatgyilkos és pszichiáterének fogócskája a lezárt elmegyógyintézetben.
AXN, 23:00: A rózsa vére (Rose Red) - Bár Stephen King újabb könyvei (és a belőlük készült filmek) egyre szarabbak, azért a Rose Red kivétel. Már volt itt ajánlva, de kénytelen vagyok megint.
 
Nézhető ismétlés:
Filmmúzeum, 21:00: Backbeat - A világ leghíresebb zenekarának (Beatles, még mindig) története a legkevésbé híres tag szemével (Stuart Sutcliffe, még mindig, Pete Best csak a második).
M1, 21:00: Férfibecsület - fekete katona tetteivel kampfol a rasszizmus ellen még lába elvesztése után is. Az előítéleteivel lassan leszámoló szadista kiképzőtiszt szerepében Robert DeNiro.
Viasat3, 21:20: Thelma és Louise - feminista ródmúvi nem csak feministákak.
Viasat3, 0:30: Egy ártatlan ember - Ilyen nincs! Bűnös, ártatlan... Mutasson nekem egy embert ebben az országban, Pelikán, akire öt perc alatt nem bebizonyítom rá hogy bűnös! Magamra is, magára is, BÁRKIRE! Akárcsak az USA rendőrsége, akik itt kivételesen tényleg egy ártatlant vágnak a hűvösre.
 
Nézhetetlen ismétlés:
TV2, 21:00: Anakonda 2.: A véres orchidea - Micsoda baromság ez is, el kéne dönteni hogy most akkor az emberevő kígyókról vagy a húsevő növényekről forgatnak horrort, mert a harmadik verzió, az orchideát ÉS embereket is evő anakondáról már paródiának is rossz lenne. Először is, kígyó nem lesz vegetáriánus, másodszor ha az lenne, tisztelné az életet meg ami vele jár, és nem enne embert!
 
Hírmagyarázás:
Megszűnik a Scorpions: "De csak a két-három éves búcsúturné után. Utolsó lemezük márciusban jelenik meg." - A fenét szűnik meg, vannak ilyen örökké kísértő dolgok...borosbocskor, zámbójimmy, scorpions, ezek ilyen-olyan formában mindig tovább élnek :( Két-három év és egy lemez, utána roló, de szép is lenne :( Jönnek majd a válogatás CD-k, DVD-k, aztán az ahhoz kapcsolódó turnék. Régen elmúlt az az idő amikor a Scorpions jó volt, a kilencvenes évek eleje-közepe óta ugyanazt az egy számot játsszák. Ami jól áll a Motörheadnak meg az AC/DC-nek, az a német srácoknak sajna nem annyira.
Védik a nettől a kínai gyerekeket: "Felvilágosító kampányokkal próbálják megvédelmezni őket az internet káros hatásaitól." - Nálunk meg ugyanazok akik anno a cucializmust építették, kakaóbiztos gépeket tesznek az óvodákba. Hát így bízzon az ember!
Rossz győztest hirdettek egy díjátadón: "Tragédia: a Tokio Hotel helyett a Black Eyed Peas nevét olvasták fel egy francia díjkiosztón." - Tragédia?! Ember, ugyanolyan szar mindkettő, a BEP 1%-al kevésbé, de még így is bőven fos! Méghogy tragédia bazmeg, ami Haitin történt, az a tragédia, nem az hogy két takony közül a kevésbé zöld kapta a díjat!
Fideszfigyelő blog: A bíróság szerint Orbán Viktornak mindig igaza van: "A Fidesztől tudjuk, hogy a szocik lopnak, de ha egy szoci mondja ugyanezt, akkor az törvényellenes." - Már miért lenne törvényellenes, ha a szoci mondaná hogy a párttársai lopnak? :DDDDC A blogíró kedvéért még egyszer: milyen kormány van Magyarországon?...na és mióta?...köszönöm. Egyes, leülhetsz.
Piroslap blog: E-demokráciát!: "Az internetező társadalom forgatókönyvekkel, és stratégiákkal szembesült, melyeket pártok készítettek a kampányra." - Már aki, én továbbra is a pornóoldalakat böngésztem, azokat nem fertőzte meg a politika ^^
 
Győzelmi rovat:

 
Kulcsszavak: Sasha Grey, Shakira

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés