2010. 02. 08.
Téliuborka-szezon (hétfő / kedd / szerda / csütörtök)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, FEBRUÁR 8.:
ÉRZELEMKISZÖKÉS

Játék! Találd meg a legrövidebb utat a foglyok számára.
A tegnapi Sztálingrádra válaszol ma 21:35-kor az M1-en a Szökés Colditzból, annak is az első része. A történelmi hűséget kicsit hátrébb nyomja az érzelmek túlsúlya.
 
Mindennapi sorozatunk rovat:
RTL Klub, 21:20: Dr. Csont - David Boreanaz és társai immár túl a természetfelettin, de arrcal még mindig a Helyszínelők felé. A mostani eset egy Gyilkosság a Jefferson-intézetben, az áldozatból megint csak egy rakás csont marad, a felderítés nehéz, és nem csak emiatt, hanem mert a jónevű intézmény vezetője próbálja kerülnia botrányt. Ugyanott 22:20-kor egy is Érzelemkitörés a Dollhouse-ban, a gazdag gecik szórakozóhelyén.
 
A Tudás Anyja rovat:
Háromnegyed kilenckor a Dunán megismétlik A Fideszes zsidó, a nemzeti érzés nélküli anya és a mediáció című nemtommit, már egyszer kiveséztem, komolyan csináljatok bármi mást ahelyett hogy politikával foglalkoztok! A Film+-nak most mínuszbevésés a metroszexuális Keanu Reeves-ért (Constantine - A démonvadász), aki mégis az ilyen cicafiúkra meg az újrázásokra gerjed, az 21:10-kor ragadja magához a távkapcsolót. Kis javítás az összképen, hogy ugyanott negyed tizenkettőkor a Sátánfajzat harmadik részét adják, most épp Warlock 3. címmel, témája Az elveszett ártatlanság amely eredetileg egy művészpalánta birtokában volt, de mivel sosemlátott családjától elátkozott birtokot örökölt, ezért búcsút mondhat a címben szereplőnek. Régen az ilyesmihez még nő kellett, ma már az sem, hát itt tart a technika!


KEDD, FEBRUÁR 9.:
ME AND DEMSZKY DOWN BY THE SCHOOLYARD

This picture is unrelated
A belassult vígjátékokra fogékonyak kedvüket lelhetik a Hemingway és én alatt (Cinemax 2, este nyolc), ahol két nyugdíjasház-lakó öregúrnak a Kilimandzsáró havát is megjárt íróra épülő szópárbaja adja a fő muníciót. Magyar vonatkozás: az operatőr Koltai Lajos volt. A gyorsulni vágyókat Sharon Stone rázhatja életre 21:20-kor a TV2-n a Gyorsabb a halálnál ismétlésében, ami egy igen fárasztó nőikovbojos történet. Természetesen folytatódik a Szökés Colditzból is, a múltkori helyen és időben (M1, 21:30), tízkor pedig némi titkos társaságokkal dúsított szoftpornó az HBO-n (Szex, hazugság, bosszú: A titkos társaság).
 
Demszky Gábor rovat:
Ahogy legutóbb az évértékelő, úgy most a BKV-botrány a főszereplő az Index címlapon. A rendes, kiröhöghető hírekre megint várnunk kell. :((( A Bahiás kapcsolat csak tovább mélyíti elkeseredésemet.... Ja, a mai nap alcímét nem sokan értik, ezért segítség egyszer, ill. kétszer.
BKV-ügy: Demszky elismerte felelősségét - ...de persze még nem mondott le, szóval a pezsgőt még tartogassuk!
A nagy pártok állhatnak Mesterházy meggyanúsítása mögött: "Demszky előadta a nagy BKV-sztorit. Beszélt a hibáiról és meggyanúsított kollégáiról." – Az én állam akkor esett le, amikor kiderült Hagyó mint „szuperfőpolgármester-helyettes” vagy mi tevékenykedett. Ennek örömére hadd linkeljek egy fotót amit még anno júniusban tettem föl ide, csak hogy lássátok, továbbra is megy nekem a jövőbelátás biznisz!

 
Hírmagyarázás:
A játékipar is kinyírja a dvd-t: "Internetelérés nélkül nem lehet majd elindítani a Ubisoft játékait, a dvd-re nem lesz szükség." - Nem baj, úgyse tervezek pc-s játékokat venni, jó az ami már megvan és bevált.
Előbb hal meg, aki unatkozik: "Két és félszeresére emeli a szívbetegségek, és az agyi érkatasztrófa kockázatát a sok unalom." - Jövő héten meg majd levezetik az ellenkezőjét.
18+: Megalázó a kutya póz? - ...ahogy ezzel is, anno azt sulykolták hogy így lehet a legjobban stimulálni a G-pontot, most meg a kúltévé pszichonénije szerint pont ez a megalázó. Na mindegy, azért a biztonság kedvéért én nekikezdek lefoglalni magam...:DDD
 

SZERDA, FEBRUÁR 10.:
FONOGRAM, KULTÚRCSERNOBIL

Bajtársi szeretetben, még az érzéki mediterrán forróságban is
Aki a fölreszállt Gonosz egy arcára kíváncsi, az büntesse magát a Fonogram Magyar Zenei Díjátadóval (M1, este nyolc). Nem elég hogy a magyar könnyűzene úgy szar ahogy van, nem elég az artisjus terrorja (ballagási énekek után jogdíjat fizetni?), még ott vannak ezek a mindenféle estélyek, ahol a könnyűzene kRémjei körbenyaldossák egymást. És még ez se elég, mert Gundel Takács Gábor fogja vezetni. Ugyanakkor a Dunán egy hadosztálynyi olasz katona ismerkedik egy görög szigettel és lakosaival a Mediterraneo című pacifista vígjátékban. Én is szeretnék így hadat viselni, hogy egész nap a tengerparton verem magam, vedelem a piát és stírölöm a helyi szépségeket. Make love, ne csak war! Végezetül (mert ugye nem gondoljátok hogy a Született feleségeket vagy az Oscart ajánlani fogom, az egyik egy szar sorozat, a másik egy szar ismétlés), szóval a végére legyen egy krimi ami a zöld disznó helyett A zöld kesztyűről mesél, vetíti az rendezte Máté Rudolf, a címszereplő tárgy egy műtárgy, ami ide-oda vándorol, kollaboráns tolvajoktól egész a becsületes amerikai megtalálóig. Sajnos iszonyat későn adják (23:50), de aki tudja, nézze vagy vegye fel.
 
Hírmagyarázás:
Orbán reklámtalanítaná a köztévét?: "Nicolas Sarkozyt másolná a Fidesz elnöke." - Támogatom ezt az ötletet, bár egyre kevesebb ajánlani való van a köztévén.
Kiszúrtak a berliniek a Google-lel: "Letolt nadrággal és felemelt középső ujjakkal köszöntötték a Street View-autót a német fővárosban" - ÍGY IS KELL, kár hogy más országok nek követték a példát. Miért kéne jó arcot vágnunk ehhez a mindent rögzíteni akaró baromsághoz?! A Google lassan olyan lesz mint a 666-os fenevad, egy lépést nem tehetsz nélküle.
Székely Gábor nem sokra emlékszik - Kár. Na de majd amikor lehajol a szappanért a börtönben!
Az állam nyakába zuhanhat a Malév - Ne az egész, inkább csak egy gép, de az pont a Parlamentre, lehetőleg ülésezés közben :DDD
Élőben a varsói gettóból: "Bár a Facebook szabályai szerint holtaknak nem szabad profiloldalt készíteni, egyre több háborús hős és áldozat jelenik meg a közösségi szájton." - Na EZ az igazi kegyeletsértés. Szerintem.
Visszakapta arcát a tőzegmocsár asszonya: „A nőt pogány isteneknek áldozták fel, kétezer év múltán most rekonstruálták az arcát.” - Hát igen, jobb később, mint soha, bár rajta ez már nem segít :(
Trimmelt topmodellpuncikkal támad a Love - Én pedig big tit porn-nal ellentámadok. ÉBERSÉG!
Mesterházy Ernőt kórházba szállították: „A pénteken előzetes letartóztatásba helyezett fővárosi főtanácsadó vérnyomása napok óta magas.” – Jaj, szegény. Hát igen, az OPNI-ban már nem tud elbújni :DD
Kukorelly az LMP legismertebb jelöltje: "Az író Szentendrén jelölt, Lajkó Félix menedzsere Gárdonyban gyűjti az ajánlószelvényeket." - Ez most komoly? Gyerekek, ez komoly??? Mentem sörözni.
 
CSÜTÖRTÖK, FEBRUÁR 11.:
FÁCSE MILÁN

Ma kicsit jobban áll a szénánk: kilenckor a régi magyar vígjátékok szerelmesei licitálhatnak Szeleczky Zitára a Leányvásáron a Filmmúzeum műsorán. Tízkor ezzel szemben az HBO-n a háború borzalmai, sőt még rosszabb: a vele járó nemi erőszak, ami kezdettől a mai napig jelen van, a világháborúktól a délszláv válságon át egész az afrikai villongásokig. Az ember a legkártékonyabb vadállat, és A legmélyebb csend: Erőszak Kongóban is csak ezt támasztja alá. Csak erős idegzettel és gyomorral rendelkezőknek. 1:05-kor nem a madonnás, hanem a pedobear-vadász Hard Candy a TV2-n, ahol mindenki más mint aminek látszik: a 14 éves kiscsaj csak jailbait, a 32 éves fotós titokban pedofil.

Ugyanott, de 21:25-kor a nemrég elhunyt Brittany Murphy-t láthatjuk mint amerikai Maunikasaú producert, amint barátja régi kapcsolataiból próbálja kideríteni, hogy az most miért irtózik a házasságtól. Brittany-nak nem a legjobb filmje a Magánürügy, de ez az amit a barátnőddel is nyugodtan (?) megnézhetsz. Közben Jason Statham és Jet Li egy kis közös War-ban 21:10-kor a Film+-on. Itt egy bérgyilkosról derül ki hogy más mint aminek elsőre látszik, kérdés hogy a Statham alakította FBI-ügynököt ez eltántorítja-e attól, hogy megbosszulja rajta társa halálát. Máskor (23:20), máshol (Duna TV) viszont valaki más (egy ismeretlen jótevő) kívánja valaki más halálát, és ehhez egy ártatlan családot használ fel, pontosabban a gyerekük betegségét, aminek műtéti költségeit hajlandó állni, ha a családapa eltesz valakit láb alól. Csapda vagy nem csapda, a csóróknak sosincs választása.
 
Kultúrcsernobil rovat:
...hol másutt, mint a retekklubbon, ahol 21:20-kor az általában minőségi(nek elkönyvelt/reklámozott) humornagyágyú, Fábry Sándor fogadja Esti Showder-ében Magyarország egyik legszánalmasabb celebét, győzikét. Kerüljétek el kurva messzire.
 
Hírmagyarázás:
Kim Dzsong Il is elmondta őszödi beszédét: "Az észak-koreai diktátor a pénzreformot kúrta el." - Na most, ez egy nagyjából nyilvános beszéd volt, vagyis nem olyan mint az öszödi, ami egy szűk pártkörnek készült. A vén sztálinista szemét meg haldoklik, hát persze hogy az utolsó percben próbálja menteni a menthetőt, ahogy egy zuhanó repülőgépen sincs egy darab ateista se :DDD
Hogyan randizzunk egyszerre több csajjal? - Vigyünk magunkkal iszonyat sok pénzt. Meg óvszert is.
Majd Xenu meggyógyít: "Elektrosokkolt kiscicával büntet egy szcientológusok által alapított szervezet vándorkiállítása." - Remélhetőleg kisöprik őket a jó büdös francba, vihetik magukkal a már szci-hívő honfitársainkat is.
18+: Lecserélték az orális rekordra készülő lányt - Egy ronda ribanc helyett egy másik, mit számít ez? Atomot nekik.
Érett nők blog: 18+ Mit mondjunk nekik? - Mit, mit: SEXY MILF GYERE A PAPÁHOZ!!!!!!!!!
 
Kampányrovat:
Megfenyegettek egy Fidesz-aktivistát: "Kopogtatócéduláért ment, ehelyett késsel, székkel támadtak rá a Dohány utcában." - Na, a támadó se lesz már hülyébb. Oké hogy kés meg szék, de hogy pont a Dohány utcában?...
Egyre többen igénylik a szélsőséget: "A magyarok ötöde vonzódik a szélsőjobboldalhoz, hat év alatt megduplázódott a számuk." - ...de csak azért ennyi, mert a többieket még nem támadták meg kisebbségiek. :DDD Mint a viccben: "még nincs, de igény az van rá!"
 
Echte magyar agyfasz rovat:
Módosította tavaly év végén a szocialista kormány az óvodai nevelés országos alapprogramját. A kabinet ebben a dokumentumban határozza meg az óvodapedagógusoknak az általa kívánatosnak tartott gyermekképet.: "A jogszabály szerint a kisgyermekek nevelésénél tudatosan kerülni kell a nemi sztereotípiák erősítését. A hírt közlő Magyar Hírlap szerint ez azzal jár, hogy az óvodai nevelés során mellőzni kell a népmesekincset, vagy a papás-mamás játékokat." - Persze a kakaóbiztos számítógép, az mehet. EL A KEZEKKEL AZ ÓVODÁSOKTÓL!
 

Kulcsszavak: Pedobear, Demszky Gábor

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés