2010. 02. 12.
Valentint, de ne véreset! (péntek / szombat / vasárnap)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
PÉNTEK, FEBRUÁR 12.:
TOTALLY BECSÜLETES KÉMNŐK


Ismétlés rovat:
TV2, 21:20: Mint a kámfor - Ezt mindig keverem a Hajtűkanyarral (U-Turn), nagyjából ugyanolyan is, még Jennifer Lopez is benne. Csak hogy nehezebb legyen a dolgunk, Samuel L. Jackson is kétszer szerepel, egyszer itt, egyszer meg ugyanabban az időben a Viasat3-on a Viszlát, Bajnok! című sportolós drámában, ahol egy valaha híres bokszolót játszik, akit viszont majdnem kiütnek az utcakölykök, és csak egy újságíró menti meg, aki amint rájön hogy kivel hozta össze a sors, azonnal sztorit akar gyártani. Nézzük azt ami nem ismétlés: tizenegykor megláthatjuk, milyen lett volna, ha a Halálbiztost (kemény csajok) keresztezik a Becstelen Brigantykkal (nácivadászat), csak brigantik helyett Kémnők, és persze nem a saját sikereibe belehülyült Tinó ül a rendezői székben. Kár hogy csak az HBO 2-n adják, én Sophie Marceau-ra vevő vagyok, Julie Depardieu meg ha csak tizedakkora színész mint az apja, akkor rá is. Tudom, tudom, a lényegre: öt elit katonacsaj ér földet Franciaországban, hogy a partraszállást előkészítsék... Fél tizenkettő után öt perccel a Duna Kikötőjében Cseh Tamásra emlékeznek, elvileg ez megint ismétlés, mert leadják aznap délután ötkor is, de akkor ugye dolgozik mindenki, aki meg nem az nem ezt fogja választani, hanem a maunikasaút. Utána ugyanott éjfél után öt perccel kezdődik Az amerikai birodalom hanyatlása, ez is ismétlésgyanús, a cím hatásvadász, pedig csak ilyen szexésnemtommis vígjáték, nők a fitneszteremben, férfiak a konyhában (nagyon valósághű!), és az épp jelen nem levőkről beszélnek, a nők a férfiakról, a férfiak a nőkről. Aztán gondolom ölre mennek :DDD

Hírmagyarázás:
Startlap:

A legcikibb Valentin-napi ajándékok - Megint egy értelmezhetetlen hír. A Valentin-nap maga az, ami ciki.
Index:
Biszexuális modellekkel kíván boldog Valentin-napot az Armani - Mondom én! Méghogy "share the love", nem inkább "share the AIDS"?! A jó életbe, és még csak péntek, mi lesz itt a tényleges Valentin-napig?!
A nácik kitűnő olimpiát szerveztek: "A 36-os garmischi téli olimpia majdnem tökéletes volt, csak a történelem alakult volna másképp." - Hát ezzel is elkéstetek, ezt 36-ban kellett volna kimondani...vagy ha nem is akkor, de mindenképp 45 előtt.
Benkő Dániel éjjel-nappal dug kamuarájával - Elsőre frankón azt olvastam, hogy a kamerájával dug, csak ilyen érdekes tájszólásban van leírva...:D
Oláh Ibolya félmeztelenül pózol lemezborítóján - Ne! Ne! Ne! Ne! Ne! Ne! Ne! Ne! Ne! Ne! NEEEEEEEEE!!!! Még akkor se, ha nem látszik semmije a képen!

Éberség!!! / Kampányrovat:
Kopogtatócédulákat árulnak az interneten: "Egyesével, csomagban, személyes átvétellel, levélben. Minden megoldás érdekli az eladókat." - Jelige: csak gyűjtőknek! :DDDDDDDDDD
Orbán Viktor előbújt - Oké, de ez most az Index szerint mit jelent, hosszú vagy rövid telünk lesz?


SZOMBAT, FEBRUÁR 13.:
MÁR CSAK EGYET KELL ALUDNI, ÉS…

...jön Piszkos Fred egy tiszta pohárral
Lassan lehetne A háború borzalmai, sőt még rosszabb rovat is, és ha lenne, akkor a pont éjfélkor az M1-en kezdődő doksi jó eséllyel pályázhatna rá, a témája ugyanis Gyermekkereskedelem Indiában és Nepálban. Mint a kongós filmnél: csak erős gyomorral és ideggel rendelkezőknek. Pont az ellenkezője Szögevő (Filmmúzeum, kilenc), ami egy kifejezetten emberbarát, kincskereső vígjáték Charles Aznavour-ral. Öt korántsem makulátlan előéletű testvér (a legkisebb is) elindul a nagy kincsért, ami van. Van mégsincs. Tizenegykor meg az AXN Sci-Fi-n egy kis Idegenvadászat az Alien Hunterrel. Kicsit a Dologra hasonlít (Antartktisz, idegen lény, ami ezer éve a jég fogságában lapul, és persze emberre éhes, elszabadul, jön a karantén), több akció, mint agyalás.

Zene rovat:
Cinemax, 20:00: Cadillac Records: Csillogó fekete lemezek – A rock’n’roll egyik alapkiadójának, a Chess Recordsnak ismétlésgyanús története, és…Beyoncé Knowles mint Etta James?! ÉDES FASZOM, HÁT MI LESZ MÉG ITT?! Ugyanakkor a Cinemax 2-n a szintén legenda, de folkvonalon azWoody Guthrie élete: Dicsőségre ítélve.
Duna, 23:55: Latin IV.: Tátrai Tibor és Szűcs Antal Gábor koncertje – A rock örök és elpusztíthatatlan, még ha latin hatások érvényesülnek is benne!
M1, 0:45: Koncertek az A38 hajón: Ez3kiel – Mi van, ma minden érdekességet éjfélre meg azutánra tesznek? Felvenni, másnap megnézni!

Mindennapi horrorunk rovat:
Kilenc óra, és a Zone Reality után immár a Viasat3-on is akcióba lépnek a Szellemvadászok, felszerelve sötétben látó kamerákkal és a saját félelmeikkel. A túlvilág meg jót játszik velük…holnap is!
M2, 21:50: Rosemary gyermeke – …az ördögtől való. Vagy nem. Így vagy úgy, Polanski kevés értékelhető filmjei közül ez az egyik. Garantált lelki presszió a nézőnek, még ma is. Utána ugyanott éjféltől Jelképtár, benne stílszerűen A holló. Ja igen, Téli Olimpia 2010, hát 20:40-kor aki akarja, kiveheti belőle a részét az M1-en.
 

VASÁRNAP, FEBRUÁR 14.:
A VALENTIN-NAP BORZALMAI, SŐT MÉG ROSSZABB

Yes, yes, eljött a kényszerrel megvett virágok és egyéb kötelező szerelmi tiszteletkörök világra erőltetett ünnepe, hatalmas FASZKORBÁCS! mindenkinek, aki beszopta a virágárusok összeesküvését és bármit is vásárolt ma csak emiatt. A faszkorbács a tévéseknek is kijár, a Csonthülye 2. és a Jó, a Rossz és a Csúf ismétléséért, és ezen mit se változtat, hogy az egyik jó film, a másik nézhetetlen, megesküdtem hogy ismétléseket nem ajánlok, pedig lenne még mit! A Film+2-n aki akarja, nézheti a 67. Golden Globe díjátadó gálát, nyolctól, ami majdnem olyan mint a mi filmszemlés agybajaink, csak nagyobb meg amerikai, és mondjuk itt nem jancsó miklóst tüntetik ki, hanem Martin Scorsese-t, aki meg is érdemli! Kommentátor Balázsy Panna és István Dániel. Ugyanakkor viszont a Cinemax-on egy tényleg ajánlható, életre nevelő vígjáték, a Felnőttek. Európai utazásból így lesz önmagunkkal való számvetés. Kilenc után öt perccel folytatódik a Szellemvadászok földi pokoljárása a Viasat3-on, pontban kilenckor viszont az igazi földi pokol: bűnüldözés Los Angeles-ben és környékén, a pofonok és a szilikonmellek völgyében, avagy ha beviszel egy jobbhorgot az alvilágnak, Visszakézből kapod a balegyenest. Ice-T mellékszerepel és filmzenét szolgáltat.
 
Denevéres Valentin rovat:
Nyolc után öt perccel egész szolidan kezdődik a V-dömping a TV2-n, ahol egy frissen beköltözött embernek kell elviselnie egy hívatlan női látogató jelenlétét, aki a leghülyébb pillanatokban bukkan fel, és meg van róla győződve, hogy ez még mindig az ő lakása -hej, Ha igaz volna... A pasi viszont arról van meggyőződve, hogy a nő már szellem, csak ittmaradt az árnyékvilágban. Hej, ha Japánban lennénk, a hülye fasz nem úszná meg ennyivel, úgy járna mint a Ju-On házának lakói... Fél tizenegykor a retekklub áldoz a Valentin-nap oltárán a Kótyagos szerelemmel, nomen est ó nem, ez valóban romantikus vígjáték vagy valami olyasmi, nem lehet más, ha Adam Sandler is szerepel benne. (Megemlíteném, hogy ismét egy visszatérés, ugyanis a Mint a kámfor egyik szereplője -Luis Guzmán- itt is feltűnik.) Sandler újra mint gátlásos hülyegyerek aki hánykolódik hét nővére, ismeretlen idióták és titokzatos kiscsajok között... A Duna tévé se maradhat ki a nyálöntésből, kerestek egy zenekart, akinek már a nevében is benne van a szerelem, ez lett a Péterfy Bori & Love Band, felvették a Trafós koncertjüket, háromnegyed tizenkettőkor meg leadják, hogy ennek az elátkozott napnak az utolsó másodpercei se teljenek V-napi áthallások nélkül. Ha zene kell, adok én nektek, tessék egy meg még egy, ennyit mára a V-napról, ne feledjétek, ez nem európai és nem szerelemünnep, hanem a világméretű virágosmaffia összeesküvése! ÉBERSÉG!!!!!!!!!





bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés