2010. 02. 26.
Nem esik messze a Dudás a csárdától (péntek / szombat / vasárnap)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
CSÜTÖRTÖK, FEBRUÁR 26.:
ŐS TERHESSÉG

Nem kis ördög, nagyon
HBO, este nyolc: Papírkutyák - viszonylag friss magyar film, és mindig incselkedik velem a kisördög, hogy belekössek ebbe is, mint a többibe, és persze hogy van rá okom. Ott vannak a szereplők hülye nevei (Zárzorró, Kuplung, Csumpi, Trolibusz). Aztán ott van a lassan mindig ugyanazt játszó komikuspár kötelező közhelye, amiből ide mindjárt kettő is jut (Mucsi Zoltán / Scherer Péter, Szőke András / Badár Sándor). Kicsit gayricsis, kicsit árpaattilás, rablásos-félreértéses-börtönbőlszabadulós, vagány de kisstílű tolvajok, aktuális kötelező körök itt is lefutva. Nem rossz film, csak vannak jobbak, persze nem a mostaniak között. Ugyanakkor, csak épp a Cinemax-on egy jellegzetesen amerikai film, mármint hol máshol lehetne egy titokzatos és rovott múltú baseball-Őstehetségről filmet forgatni, még akkor is ha Robert Redford játssza is a főszerepet? Kit érdekel hogy tényleg ölt-e, meg hogy eltalálja-e a labdát? Ha már szóba került, én sose értettem ezt a bézból-dolgot...viszont fél tizenkettő előtt öt perccel igazán nekem szól a Világokon át aktuális része az M1-en: Vágyaink világa: kísértések örvényében - Ne vígy engem kísértésbe, odatalálok magamtól is! Azt mondják az okosok, hogy legyünk óvatosak azzal amit kívánunk, mert valóra válhat. Hát engem ez még mindig nem fenyeget :(( Komolyra fordítva, az önprogramozó agykontrollerek és az "angyallal beszélő" (LOL) nyúédzsesek ugyanannak a marhaságnak a malmára hajtják a vizet. Komolyra fordítva, valóban valóra válnak néha az így elérni kívánt álmok, de nem a fenti angyaloknak köszönhetően, mer' az anyagi világ a gonosz birodalma. Épp ezért: ÉBERSÉG mindenkor!!! Annál is inkább, mert hátha egyszercsak jönnek A sátán nevében. Hát erre most nagyon rossz vicceket tudnék elsütni a kis hazánkban és egyéb helyeken tevékenykedő okkult kis(anti)egyházak rovására, de ugye mind tudjuk, hogy csak nekik szabad legyalázni a kereszténységet, a szólásszabadságba nem mindegyiküknek fér bele az hogy a saját hitének baromságain röhögjön, fasznak se hiányzik még egy kiátkozás, hagyjuk is, ez egy sima fél tizenkettőkor leadandó horrorfilm, nem ér ennyi kockázatot. Szokásos sztori: ördöghívő szekta, szűz lányok vére cserébe az örök élet elixíréért, hát mondom én hogy séma séma hátán, pedig máskor a Film+ jobbakat ad. Előtte ugyanott lesz még a Hannibál, de azért minden hülye rajong már, ergo nem trú, nem is kult, és még ismétlés is.

Ajánlott ismétlés rovat:
Duna, 23:55: Athen Blues
- Erről már múltkor regéltem. Most már legalább valami épeszű csatornán adják, de még mindig elmebeteg időpontban.

Hírmagyarázás:
18+: Sasha Grey 11 évesen kiröhögte a pornót:
Na und, mi meg MOST röhöghetünk rajta! "...azt is elárulta, élete legjobb szexuális élményéhez nem volt szüksége orgazmusra." - tegyük fel hogy igazat mond, de akkor mitől volt sekszuál-erotikus az az élmény??
C:c: Ma este szakít Gesztesi és Liptai: "Már a Jóban rosszbanban se lesznek egy pár." - Legyen már vége. A sorozatnak meg a kapcsolatuknak is, please :((
Subba: Fankadeli VS. Kovács Ákos: "Vajon mit mondott Ákos amin ennyire felhúzta magát a rapper?" - Avagy még akik egy oldalon (jobb) állnának, azok is nekiesnek a másiknak. Szomorú, mert Fankának a Suhancossal meg szólóban is voltak jó dolgai :((( Az esetleges hozzáfűznivalót meg elmondták helyettem az ellenkultúrán, csak azóta törölték. Keressetek rá, és találtok. Vagy nem. :(


SZOMBAT, FEBRUÁR 27.:
A NEMZETKÖZI GÁZHELYZET EGYRE FOKOZÓDIK

"Rendbe tesszük az egészségügyet"
20:40-kor az M1-en folytatódik a Téli Olimpia, hódeszkázással, gyorskorcsolyázással meg négyesbobbal…az alpesi sít meg se említem, annyira nyilvánvaló! Esőisten Mexikót siratta, Esőember az emberiséget, A Nap pedig a filmművészetért hullatja könnyeit 21:35-kor, megint egy rambós-katonamentéses film, csak most Stallone helyett Bruce Willis. Szerintem elég lett volna egyetlen ilyen filmet forgatni, és évente újravágni/újracímezni, senkinek se tűnne föl se a moziban, se otthon, amikor a retekklubon nézi. Minimális jópont hogy a csodatestű Monica Bellucci orvost alakít benne (OK, nem túl hitelesen). Mit kapunk, ha a Rendőrakadémiát keresztettük a Kórház a város szélén-nel? Egy közepes amerikai vígjátékot: Gézhelyzet, avagy kórház a káosz szélén. Mi itt a súlypontilag rendbetett egészségüggyel csak mérsékelten tudjuk az ilyen poénokat értékelni, még Dan Aykroyd-dal is. Amikor itthon ülsz órákat a rendelőben, akkor valahogy megkeserednek az ilyen, tapasztalatlan és léha orvosokról szóló vígjátékok. Aki mégis bepróbálkozna vele, az 22:40-kor a Film+-on megteheti. Fél tizenkettő előtt öt perccel egy régi jó (hetvenes évekbeli) Belmondo-filmet ad a Filmmúzeum. A káprázatos krimiíró egyre inkább belemerül művei világába. Ismétlésgyanús, de nem szégyellem ajánlani, ilyen gyenge felhozatalban meg főleg. Hajnal kettő előtt tíz perccel az M1-en újabb Koncert az A38-on: a Chris Potter's Underground nevéből adódóan az elvontabbat (jazz) keveri a populárissal (funk), ügyesen. Ajánlott, a mocskosan késői kezdés ellenére is!
 
Hírmagyarázás:
Nagyon durván drágulni fog a gáz: "A 10-15%-os áremelés és a támogatás megszűnése miatt a legszegényebbek számlája 40-45%-kal nőhet." - Megyó megígérte nekünk a szegénységpárti kormányt, és igaz hogy a ciklus utolsó napjaiban, de íme, megvalósult! "NEM LESZ GÁZÁEREMELÉS!!!"
Nem szűnt meg az omlásveszély a Várban: "A KÖH szerint a mélygarázs-építés miatt szakadt ki egy két köbméteres darab a Karakas pasa toronyból." - Ilyen is csak nálunk van, bazmeg. Egy műemlék épületet megbontanak egy mélygarázs miatt. Szánalom.
Riasztóan nő a pszichiátriai betegek száma: "A szakkollégium főtitkára szerint minden ötödik felnőtt állampolgár kezelésre szorulna." - Az OPNI-t meg bezárták. Nem baj, frankó kis színházi előadásokat tartottak ott, ez a lényeg!
100 nőt elégítene ki orálisan egy magyar férfi - Igazi nyelvtörő, LOL. Szerintem úgy a tizedik után kidőlne, ez nem olyan könnyű meló mint annak a buta ribinek volt leszopni nemtomhány pasit. Magyarország, én most leiszom magam!
 

VASÁRNAP, FEBRUÁR 28.:
AJÁNLHATATLAN TÖRTÉNELEM

Stepfordi anarchistafeleségek
Ajánlhatatlan, igen, mert gyakorlatilag ma tényleg semmi nincs a tévében. Szar Eddie Murphy-ismétlés (Én, a kém, TV2), romantische művészfilm-ismétlés (Hó hull a cédrusra, ugyanott, 23:45), „egyszer mindenért fizetni kell”-thriller ismétlés a retekklubbon (Pandora szelencéje, 23:30), és akkor az HBO-n nyolckor vetített homovámpíros Iszonyat...akarom mondani Alkonyatról nem is beszéltem. Ugyanabban az időpontban adnak egy elrettentő mesét a Cinemax-on arról, hogy miért is szar egy Anarchista feleségének lenni: a hülye férj minduntalan megy a frontvonalba, a még hülyébb nő meg csak várja és várja…megérdemlik egymást, a nők egy része amúgyis az olyan pasikra bukik, aki szarul bánik vele. És ha szarul bánás: bár a hülye magyarításban egy LGT-szám címét kapta a keresztségben, az Ő még csak tizennégy annyira komor, amennyire egy nemi erőszakkal foglalkozó film az lehet, ahol a főhősnőt leitatják egy bulin, és úgy történik az, ami, és utána még azon vacillál, feljelentést tegyen-e. Nem véletlenül adják 23:40-kor (Duna). A HírTV-n tíz után hat perccel kezdődő Radics-tribute doksi R.B. Kapitány is ismétlés, de talán még azzal jártok a legjobban. Vagy azzal, ha elolvastok egy könyvet….
 

Kulcsszavak: Sasha Grey, éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés