2010. 03. 29.
Ahány nap, annyi dal, első rész (hétfő / kedd / szerda)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, MÁRCIUS 29.:
I STILL DON'T LIKE MONDAYS

Nakéremszépen, most azt fogom játszani, hogy minden napra egy dal és a hozzá illő lemezborító (vagy annak egy részlete). Aki megfejti, annak jó lesz, aki nem, annak is, mert legalább bővülnek a zenei ismeretei. A mai nyitókép könnyű, térjünk is rá a tévéműsorra. Fél tíz: a sekszfüggők gyötrelmei az M1-en. Átlagos film egy többet ígérő történetből, vagyis hogyan áldozza be a biztosat Szerelmi mámorában egy amúgy stabil kapcsolatban élő feleség, akit nem egyértelmű hogy most utálnunk vagy sajnálnunk kéne (illetve nekem egyértelmű!!!). Ilyenkor mindig megkérdem, hogy ugyan miért kellene sajnálnunk a sekszfüggőket, folyton dugnak, és még a pszichológus is megérti őket (hogy aztán persze vele is lefeküdjenek)! Vissza a filmhez: MNK-zó szakítósblogosok előnyben! A retekklubbon ma is Dr. Csont a szokásos időpontban (21:20) egy vagy balesetben, vagy gyilkosságban elhunyt nő esetét próbálja kideríteni, akinek tragédiájából egyedül a gyereke maradt meg. Amit A kis túlélő nem tud szóban elmondani, azt majd kiderítik a csontmesterek! Utána persze Dollhouse ugyanott. Fél tizenegy után öt perccel kigyullad a Filmmúzeumon a(z ismétlésgyanús) Lidércfény, egy nagy reményekkel induló kőfaragó és egy szabad szellemű csaj egymásba habarodik, aminek a tanulás és a jövő látja kárát. Most csoda, ha inkább valami DVD-filmet fogok nézni ma is? Ugye hogy nem.

Hírmagyarázás:
Kigyulladt Gyurcsány Ferenc szaunája:
"Egyszerű háztartási baleset volt, mondta a volt kormányfő. Három embert mentettek ki a tűzoltók." - Nem, nem, nem, nem írok semmit erre, jó ember leszek és nem kommentálom. De TÉNYLEG NEM!!!! (Itt már úgyis elmondtak mindent :DDDD)
Tékozló Homár: Kurvaanyaázó leveleket küldtek a Critical Mass szervezőjének: "Kürti szerint az Emberibb Parkolásért Mozgalom alelnökének gépéről írtak. Összecsapnak a bringások a militáns autósokkal?" - Nagyon jó lenne, végre lenne min röhögnöm bringás létemre (a critical mass meg mehet a francba). De mennyire magyar már ez is! Ez az, öljétek egymást, idióták, és közvetítse a tévé élőben, hadd szórakozzunk!
Kirúgták a molesztáló tűzoltókat: "Jó poénnak gondolták a szexuális molesztálást, de kollégáik nem értékelték a tréfát." - Bizony felebarátaim, ilyen csúnya és humortalan világ ez, nem értékelik a viccet és a sekszuális kísérletezést!
Könyves blog: Innen lopták az Avatart: "1971-ben már a Delfin-könyvekben is megjelent Poul Anderson A nyikorgó idegenje a kék lényekkel." - Le vagytok maradva, gyerekek! Már rég nem az a kérdés hogy honnan lopott Cameron bácsi, hanem az hogy honnan nem!
Bencsik Tamara fellációt végzett az M7-esen: "Az énekesnő arról mesélt a MRésMRS című műsorban, hogy párjával extrém szituációkban szeretet (sic!)/szokott szexuális aktust létesíteni." - ÉNEKESNŐŐŐ???? Ez egy énekesnő? Mi van ezzel a rohadt könnyűzenével?! o_O „Ádámmal éppen hazafelé mentünk, és ahogy néztem őt vezetés közben, nagyon megkívántam. Gondoltam egyet, és hogy is fogalmazzak..., elbújtam a traffipax elől. Nagyon kellett vigyáznom, nehogy egy bukkanónál véletlenül megharapjam, de szerencsére nem történt semmi ilyesmi” - ...és ha rosszul sült volna el, akkor most nem a miszter és miszisz című faszságban mesélhetnéd a sztoridat, hanem a kukacoknak a földben, és esetleg magaddal vittél volna mást is a halálba. Idióta (...).

Éberség!!! / kampányrovat:
MDF: perverz összjáték kezdődött: "A cél a párt kiszorítására."(sic!) - Bruhaha. Saját magatokat szorítottátok ki, basszus!
A gulyásradikalizmus lenyomta a gulyásszocializmust: "A szocik sótlannak találták a Jobbikét. Párhuzamos kampánypiknik az óbudai gulyásdemokráciában." - VÉGRE valami emberi és humoros is van ebben a rohadt kampányban, nem csak a naponta kiboruló csontvázak a szekrényből.

KEDD, MÁRCIUS 30.:
UBI TUESDAY

A tegnapi nap helyes megfejtése: Boomtown Rats: (Tell Me Why) I Don't Like Mondays. A mai is ugyanilyen könnyű lesz, csak nézzétek meg a nyitóképet :))... Az M2-n egy lehetetlen feladat: Számláljátok meg a vadnyulakat! 1973-as bolgár-magyar film a szocializmus legszebb vonásáról, éspedig hogy meg lehet vele oldani azokat a problémákat, amik nem is léteznének nélküle. Egyetlen baja, hogy éjfél előtt öt perccel kezdik, ennek ellenére ajánlott.

Család ellen nincs orvosság:
Családos dráma nyolckor a Cinemaxon, negyvenéves, de még szüleivel élő fickó szabadulna a család karjaiból, "különösen a hirtelen haragú apjától", ám ekkor meghal az anya, és hősünk meggondolja magát apja elhagyását illetően. Ja, a címe: Sohasem énekeltem az apámnak - hát egy ideje már én se, de két sör után akármikor, még akkor is ha nem kéri! Fél tízkor ugyanennek a történetnek a fordítottját adják az M1-en: német csaj küzdelme a továbtanulásért a szigorú anya ellenében, apja segítségével. Requiem egy lányért - vagyis nem egy álomért, de persze ez se lesz az az álmodozós tinifilm.

Kerülendő:
A TV2-n délelőtt fél tizenkettőtől egy igazi semmilyenség: A véresen valódi valóság Adolf Hitlerről nem véres, nem történelmi, nem vígjáték, a valósághoz meg aztán végképp semmi köze, nem is szólva az igazságról. Ha történelmet akarsz, inkább a Bukást nézd meg, ha meg vidámat, akkor a Mel Brooks / Benigni vonal akármelyikét. A Spárta 3. viszont egyértelműen vígjáték akar lenni, viszont iszonyat szar (mit várunk, már az első része is az volt!), szóval kilenckor még véletlenül se kapcsolj az HBO Comedy-re!

Ismétlés rovat:
A Cinemax 2-n Pasolini speciál! Tíztől Canterbury mesék, majd 23:50-től Dekameron.

Hír, agyarázás:
Quart.hu: Több mint húszéves zenekar búcsúzik a Szigeten, talán a Kispál:
"Csütörtökön jelenti be a Sziget, hogy az idei mínusz egyedik napon melyik, több mint húsz éve aktív zenekar búcsúzik el egy hosszú megakoncerttel. Elég valószínűnek tűnik, hogy a Kispál és a Borz lesz az." - Elég valószínűnek tűnik hogy mégha tényleg ők is lesznek azok, akkor se fognak elbúcsúzni, itt van a Kiscsillag...De ha tényleg ez lenne az utolsó megmozdulásuk, Lovasi sötét árnya már akkor is pont eléggé rávetül a hazai szövegírók-zenészek munkásságára. Még egy ok, hogy a Szigetnek még a közelébe se menjek!
Az MSI üzenete a felhasználóinak: "Olvasd el a kibaszott leírást!" - Íme az én üzenetem nekik: menjetek az anyátokba!!!
Egyre csak nő a férfi-nő bérszakadék: "Egy női pénzügyi menedzser 45%-kal keres kevesebbet, mint egy férfi kollégája." - Cserébe akármikor elmehetnek dubajozni, amit pld. én nem tehetek meg.
Hova tűnnek a budapesti kockakövek?: "Az olcsónak sem mondható, de igen strapabíró kockák egy része belvárosi díszburkolatba kerül. De vajon megvan-e mindegyik?" - Számoljátok meg, és utána a macskaköveket is! Micsoda hülyeség, ennek még annyi értelme sincs, mint a vadnyulak népszámlálásának!
Császár Mihály többször kommunikált gyilkosságok gyanústottjaival (sic!): "A volt rendőrkapitány a csepeli gyilkossággal vádolt K. Tamáson kívül egy 1998-as robbantás feltételezett felbújtójának írt sms-t közvetlenül a gyilkosság után." - Mondanám hogy LOL, de erre már azt se lehet.
Páty vezetőit nem érdekli az ombudsman: "Rendkívüli ülésen elvetették Fülöp Sándor ajánlását, és elfogadták a Grupo Miltonnal kötendő szerződést." - Így szarnak a szájunkba a politikusok. MINDEGYIK.

Éberség!!! / kampányrovat:
Jegelné a minimálbért az LMP
- Én is ezt tenném. VELÜK. :DDDDDDDD


SZERDA, MÁRCIUS 31.:
AL(T)HANGOK

A tegnapi riddle mi is lehetne más, mint a Rolling Stones híres számának, a Ruby Tuesday-nek a kislemezborítója! A szerdai feladvány guglival iszonyat könnyen megoldható lenne, ezért minél kevesebb infót adok, a régivágású anglofilek és indie-mániások úgyis tudni fogják. A képen szereplő zenekar egyik számát Anglia egyik leghíresebb (és általam leginkább tisztelt) rádiós DJ-e a világ legjobb dalává kiáltotta ki, annyira hogy évi rendszerességgel összeállított mindenfajta listáin is mindig ott volt, általában az első helyen, de persze nem ez az a szám, amit ki kell találnotok :) Kellemes agymunkát!
Jó is hogy elveszem a zeneblogok kenyerét, mert megint überfos a műsor, annyira hogy egy percig elgondolkoztam azon hogy a retekklubbon ismételt Rendőrakadémia 6.-ot is bővebben fogom elemezni, aztán úgy döntöttem, dehogy, akit érdekel az úgyis leül elé 21:20-kor, én meg megint valami zenés vagy horrorfilmet fogok nézni, persze DVD-ről, mert a másolás megöli nemcsak a zenét hanem a filmnézést is!!!! A Dunán egy kis romantika nyolckor, amit megint kihagyok, de az erre gerjedők nem, mert nincs is szebb annál, mint mikor egy kamaszlány írói álmai valóra válnak. Az Angelben ez történik: az írásba menekülő csaj regényére ráharap egy nagy kiadó. Egy érv a film mellett: a főhőst alakító színésznő magyar származású, és Romola Garainak hívják. A Film+-nak ezúttal pontlevonás jár az ismétlésért, mind A jeti visszatér (21:10), mind a Szörnyek szigete (22:55) ebbe a kategóriába esik ugyanis! Az M2-n jó későn (23:50) sugárzott és jó régi (1952!) Egymillió dolláros zsákmány klasszikus bűnügyi történet minden elkövető Szent Gráljáról, a tökéletes bűntényről. Itt egy volt rendőrkapitány verbuvál össze pár börtönviselt tagot a cél érdekében. Ajánlott, a késői kezdés dacára is.

Hírmagyarázás:
Startlap: 7 ok, amiért kövér lehet valaki
- Na most, ennek általában EGY oka van: túl sokat eszik az illető. Nézzünk is át az indexre!
Zuschlag János nyolc és fél évet kapott: "Az ügyész a közpénzek elcsalásával vádolt volt MSZP-s képviselőre 12 év börtönt kért. 2007 szeptembere óta volt előzetesben, most hozták meg az első fokú ítéletet." - Ne aggódj Jani, a börtönben nem lesz hideg, és hamarosan jönnek majd a haverjaid is! :DDDDD
Erőszak a vámosok kiképzésén - Szégyen bazmeg, szégyen :(( "A Magyar Nemzet értesülései szerint három nőt erőszakoltak meg a kiképzésen, a VPOP ezt tagadja, de azt elismerik, hogy valami történt." - Ez milyen már. Tagadják az erőszakot, de valami történt. A NEM AZ NEMET JELENT, HÜLYÉK, van egy ilyen nevű zenekar is, tehát hiába nem történik aktus, az is erőszakoskodás, ha fogdosod meg benyúlsz neki.
Árt-e a kóla a spermának? - Nem tudom basszus, még sose ittam együtt a kettőt! Konzultáljatok a vad katival!
Judy Nero blogolta a maszturbálását - ...vagy akár vele, úgyse tud magával mit kezdeni fene nagy depressziójában, amint azt a mellékelt ábra is mutatja!
Összehajtogatja a pasikat a világ legmagasabb modellje: "Amazon Eve több mint két méter magas, és amikor nem fotózzák, abból él, hogy pasikat dobál. Akit ez inspirál, kösse fel a gatyát, mert az óriásnőnek nem véletlenül Babezilla a másik beceneve." - Dugnám, mint a lopott biciklit, bár val'szeg csak a derekáig érnék...hohohó, mi ez a fotosopgyanússág a bikini bugyirészénél? Csak nem töke van a menyasszonynak? :DDD

Éberség!!!! / kampányrovat:
Startlap: Tesztelje magát pártprogramokból!
- Tesztelje a halál! Jóhogy feleltetés nincs belőle az iskolákban!
Piroslap: Melyik a legjobb szocialista kampányfilm? Szavazás! - Természetesen még mindig azok, amiket egyes rosszindulatú jobbosok vágtak össze :DDDDDDD




Kulcsszavak: éberség, bencsik tamara

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés