2010. 05. 10.
Az öregecskedő blogger panaszai (hétfő / kedd / szerda / csütörtök / péntek / szombat / vasárnap)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, MÁJUS 10.:
NÉZD MEG A MÚMIÁT, VEDD EL A TESTVÉRÉT


...de Montalbano nem vevő a hülye szóviccekre.
Ahogy ígértem, az egyik múltkori alcím lesz a mostani főcím, lásd még az utolsókból az elsőket meg a többit. Nyolckor a Dunán pszichológiai mélybeszállás Sohaországba Ian McKellen, Nick Nolte és William Hurt segítségével. Pszichológus zarándoklata regényíró apja egykori lakhelyéhez, egy elmegyógyintézetbe, ahol a skizofrén betegek értelmesebbek mint az őket ápolók. Az egyik (McKellen) például kielemzi a papa könyvét. Majdnem ugyanakkor (19:55) életrajzi film a Duna 2. Autonómián Grencsó Istvánról, Szabad vagyok címmel. Jazzkedvelők nézzék, bár lehet hogy voltmár :)

Mindennapi sorozatunk rovat:
Tízkor
a The Pacific folytatódik az HBO2-n, de akkor már inkább Montalbano felügyelő 21:30-kor az M1-en, az olasz nyomozó egy múmia meg egy korrupt vállalkozó között még szerelmes is lesz, fentiek közül egyikbe sem, hanem a múmia (még élő) testvérébe.

Hírmagyarázás:
Duplán utalt fizetést a BKV májusban: "A vezetőség lóhalálában kiadott e-mailben kuncsorog a dolgozóknál, adják vissza a hibásan utalt pénzt." -Ez de szánalmas már! Hát ha nekem dupla fizut utalnának, akkor lenne annyi amennyit ők egy hónapban alapból hazavisznek! És utólag imádkozzák vissza tőlük? Menjenek a fenébe!
A füvezés polgárjogot nyert Magyarországon: "A füvezés olyan általános, hogy Semjén Zsolt is csak két túlbuzgó strébert tudott mozgósítani ellene." - Nem általános, mert összesen párszáz (a Petőfi rádió szerint alig száz!) marha ment ki tüntetni mellette, csak ez ugye nem mutatna olyan jól a címben, meg nem lehetne minden mögé Semjént látni. Tipikus füves logika, ha ebből indulunk ki, akkor a kerékpározás meg nem polgárjog, mert a kritikálmesszen mindig tízezrek vannak :DDDD Sokkal inkább arról van szó, hogy még a szerhasználók se mozdultak meg a kendermagosok kérésére, és egyébként is mindenkinek volt jobb dolga egy csendes vasárnapi délután mint felvonulni pro vagy kontra. És ez így van jól. Remélem a kendermag is megy az szdsz mellé a levesbe (igen, tudom hogy nem párt, de attól még ugyanolyan káros).

Stohl András rovat:
Stohlt kirúgták a Tűzvonalban című sorozatból is

Stohl András milliókat bukik részeg balesete miatt: "A műsorvezető több millió forintot bukik, mivel ittasan okozott baleset során a biztosító nem fizet, így neki kell kifizetnie az okozott kárt, valamint a bíróság milliókat ítélhet meg a színészt külön beperlő sérülteknek. Ráadásul Stohl András elesett az X-Faktor műsorvezetésétől, ami újabb milliós kiesést jelent. Stohl azt nyilatkozta, egyértelműen ő volt a hülye, és megérdemli, hogy széttépjék." - Megtesszük, Buci, megtesszük, egyet se félj! :DDD


KEDD, MÁJUS 11.:
TRENDERROR

This picture is NOT unrelated

Biztonsági rovat:
Fél tíz előtt öt perccel
Ridley Scott Gladiátorát ismétli a TV2, sikerfilm, magyarul kihagyható, az ország 90%-a úgyis nézni fogja. Azok akik populárisan sznobulnak, és szeretnek felvágni arra, hogy nekik még az HBO2 is bejön, azok tíztől elmerülhetnek az amerikai Csapatszellemben, ahol a börtönlakó ex-rögbisztár saját régi csapata ellen kénytelen vezetni a kóter team-jét, és emiatt rágja a lelkiismeret. Egyértelmű végkifejlet (a börtönlakókat választja, a régi sporttársak meg elnézik neki mindezt, fair play mindenekfelett).

Ajánlott rovat:
Kilenckor
Bunuel Tirstanája a Filmmúzeumon, a sekszuálisan kihasznált árva kései bosszúja az idős és szabadelvű nagybátyón, aki hiába beszélt szabad akaratról meg más ilyenekről, Tristana öntudatra ébredését vajmi kevéssé tudja elfogadni.

Hírmagyarázás:
Kenderzsupp blog: A terror szele járta be a Margitszigetet: "A rendőrök idén először vittek el füvezésért embereket a Kendertüntiről." - Na mi van, akkor most mégse "alanyi jog" a füvezés? :DD Amúgy pont ugyanaz mint a razzia esetében: ott állítólag bántalmazták a rendőrök a fiatalokat, itt meg állítólag elhurcoltak valakit egy cigiért. És milyen érdekes, a vasárnapi eseményről sok mindenről van fotó, csak erről nincs. Még.
Gulyásdemokrácia: Szívás: "Ha összeszámolnánk, hogy a fű vagy az egyház ölt-e meg eddig több embert, csont nélkül az egyház győzne." - Imádom ezeket a botcsinálta statisztikusokat. Mellesleg akkor is a klérus nyerne, ha azt számolnánk össze, minek köszönhetünk többet: a drognak vagy az egyháznak.
emTV: Stohl Buci meghurcolása: "Attól, hogy emberként elkövet egy baromságot, még ugyanaz marad: egy nagyon jó színész." - ..egészen addig, amíg a te gyerekedet is el nem csapja egyszer, enyhén beállt állapotban, és nem próbál elmenekülni a helyszínről. Ezután talán már nem csak a színészt látnád benne, marha állatja. Legyünk őszinték: Stohl színésznek max. erős közepes, még Kulka Jánoshoz képest is, nemhogy Darvas Ivánhoz vagy Latinovits Zoltánhoz. Szinronszínésznek jó, de abban is elmúlt a fénykora.
Proszektúra: Középszerű műdal?: "Dessewffy Tibor a Székely-himnuszt egy tévéműsorban fikázta." - Ex-narancsos, miért is nem lep meg (főleg para-kovács után). Ilyen névvel főleg szégyen.
Choli Daróczi József megkéselné fia gyilkosát - OK, cinizmus kikapcsol. Megértem hogy nagy fájdalmat él át, de most mondjam azt, hogy mások még egy ilyen "indíttatás" nélkül is késelnek? Visszavonulnia és gyászolnia kellene, vagy max. csöndben nyomoznia ahelyett hogy naponta feltűnik valami bulvárhírben, ráadásul úgy hogy a romák iránti legrosszabb előítéleteket erősíti ezzel a késeléses szöveggel (plusz a velveten még kommentálni sem lehet).
Megszurkálta férjét a kielégítetlen texasi feleség - Ha dugod, azabaj, ha nem dugod akkor meg azabaj. De legalább nem a f***át vágta le az asszony :SS
Erdélyi Mónika nagyon sokat nevet az első munkanapján - Mi is nevetünk. RAJTA! De még inkább sírunk. :((( "A térdét is csapkodja, annyira vidám." - Majd mindjárt nem lesz az, ha elolvassa a kommenteket a Velveten, amiken viszont mi fogunk nagyokat kacagni, méghozzá tiszta szívvel! :D


SZERDA, MÁJUS 12.:
A MERCI SZABÁLYAI

Az óriáscápák is vasazásból élnek?...
Új sorozat a TV2-n fél tizenegy előtt öt perccel, ma adják a bevezető részt, Sisters Of Mercy helyett Mercy angyalai, talán csak Michelle Trachtenberg az egyetlen ismerős név belőle, de nem ő a főszereplő, hanem Taylor Schilling, aki mint Irakból hazatért nővér próbál visszaszokni a békés békétlenségbe: távollétében férje megcsalta, a munkahelyére beosztották azt a dokit akivel együtt foltozták össze a sérülteket, és még a felettesei is utolsó taplók. Vészhelyzet háborúban és békében. Szintén sorozat, szintén első rész, csak a Viasat3-on, nyolc előtt öt perccel lefektetik Egy kapcsolat szabályait, vagyis pont azt amire aztán rámegy az említett kapcsolat. Heather Locklear miatt érdemes, bár úgyse tudjuk lefektetni :( A retekklub a kortárs filmművészet egy megismételhetetlen mesterművét ismétli 21:20-kor (mert minden valószínűség szerint ismétlés), ez a Gyilkos cápa vs. óriáspolip, amely egyértelműen természetfilm, olyan mint a Nick Cave zenéjével kísért vándormadaras izé, csak jobb, mert a tenger lényeit leggyakrabban tányéron szoktuk látni vagy odakerülésük előtt mélyhűtött állapotban az Auchanban, itt meg a kutatók kifagyasztanak két régi jóbarátot, akiknek elintéznivalójuk van egymással kábé egymillió éve, és a tudománynak hála most eldönthetik, ki a fasza gyerek, ha már egyszer kicsi ez a bolygó kettejüknek! Nem ilyen vidám azonban Az ifjabb Gőzös, ami valószínüleg horror lehet, hiszen mi másért tenné még az M2 is 23:40-re? Mondhatja akárki hogy ez Buster Keaton legnagyobb filmje meg nagyon vicces, de hát biztos nem semmiért kezdik ilyen rohadt későn! 21:10-kor vámpíros horror a Film+-on, egy kis Penge-utánérzés: Vonzó vér, ami korántsem egy penge film, még jelzőként se alkalmathatjuk rá. Viszont a vérnek folyása vonzó, és az lesz benne bőven. A vészívók az őket kajtató rendőrből is vámpírt csinálnak, ám a mundér becsület erősebb a sötét család szövedékeinél. A Duna 2. Autonómián ismeretterjesztés Norvégország egy kis falujából, Vardo-ból, magyar vonatkozásokkal. Megnézném, remélem majd a rendes Dunán is leadják, aki megteheti, az viszont ma abszolválja 20:20-tól.
 
Stohl András rovat:
Stohl András vastapsot kapott fellépése utánHa és amennyiben a taps NEM az előadás egészének szólt hanem neki, akkor: BIRKA NÉP!!!!!!!! És én még azt hittem, hogy színházba, főleg a Nemzetibe, intelligens, érző emberek járnak! Bár végülis mit lehet várni attól az országtól ahol egy szanyi tibor mandátumhoz juthat.

CSÜTÖRTÖK, MÁJUS 13.:
CSÜTÖRTÖK 13!

Nehéz a tűzoltók munkája
21:25-kor a heveny sekszésnyújork-elvonással küzdők kedvéért a TV2-n egy Sarah Jessica Parkeres romantiáda: Anyám nyakán. Biztos ismétlés, és szinte biztos, hogy még nem raktam be, de nem írok róla többet, mert így is lesz akit kénytelen-kelletlen leláncol elé a barátnője...
Nyolckor lopás Velencében a Dunán a Tolvajok hercege parancsára, aki árva gyerekekből verbuvált minihadseregével ellopja a Ray Bradbury-féle fiatalító körhinta egyik szárnyát. Egy rész Cigányok ideje, egy rész Elveszett gyerekek városa.
 
Ismétl, és horror rovat:
Kedvez nekünk a Film+, ahol egymás után két jóságot is kapunk: 21:10-kor a Hannibalt, a szerethető kannibállatot, akit most egyik egykori áldozata próbál hidegtálra tenni, majd 23:40-kor a Warlock 2.: Sátánfajzat-ot. Ez utóbbi nem olyan agymunka mint Lekter, inkább agy(sejt)pusztító. De végülis Lecter bácsi is az, mert ő fizikálisan is megeszi a szürkeállományt...
 
Motorovat:
Az MGM-en két Peter Fonda-filmet is adnak, ebből a fél kilenckor kezdődő Szabad az út az ami ajánlott, itt egyértelműen pozitív hős (kaszkadőr a sofőröket terrorizáló banda ellen), hogy aztán negyed tizenegykor a sötét oldalra álljon egy korai film erejéig. A Vad angyalok lehet hogy "voltmár", meg "motoros kultfilm", de ideje helyretenni a dolgokat: ez egy sima exploitation movie, amiben a motorosok folyton drogoznak, dugnak és horogkeresztekkel rohangálak (még egy haverjuk temetésén is, plusz a koporsó melegében megerőszakolják a barátnőjét). Nem egy Szelíd motorosok (pedig az se volt akkora durranás). Még azt szoktam róla megjegyezni, hogy a Psychic TV hangmintázta, aztán ugyanazt a sample-t kiszedte pár évvel később a Primal Scream (pontosabban az őket remixelő, PTV-közeli Andrew Weatherall) is a legnagyobb slágerükbe, de a Vad angyalok ettől még egy b-kategória marad még Nancy Sinatra ellenére is.
 
Hírmagyarázás:
Szlovákia hazarendelte nagykövetét: "Konzultálnak a magyar állampolgársági törvény miatt." Akkor most ezt: "A szlovák külügyminiszter kijelentette: Pozsony nem minősítheti barátságos lépésnek azt, hogy Budapest a kettős állampolgárságról rendelkező jogszabályt az érintett partnerekkel való előzetes konzultációk nélkül kívánja elfogadni." vesd össze ezzel: "Az állampolgársági törvény módosításáról szerdán tárgyalást folytatott Pozsonyban Martonyi János leendő külügyminiszter szlovák kollégájával, Miroslav Lajcákkal." És tegyük hozzá, hogy ők valóban nem egyeztettek velünk a nyelvtörvény elfogadása előtt.
Rejtélyes üzeneteket küld haza a Voyager-2: "Az ufóhívők harmadik típusú találkozást vizionálnak, a NASA szerint szoftverhiba történt az űrszondán." - E.T. 133+-kedik.
Az orosz katonák vízbe ölhették a kalózokat: "A haditengerészek a parttól 300 mérföldre csónakba ültették és sorsukra hagyták a szomáliaiakat." - HAHAHA. Nagyon helyes, így kell a bűnözőkkel.
 
Hírek kommentár nélkül, idézetekkel rovat:
Urbanista blog: Mecset épül Budapesten.
"A Koos.hu blogon háromrészes sorozat jelent meg az Újbudára tervezett muszlim templomról. A legismertebb magyar blogoló építész, Koós Miklós szerényen, szinte kívülállóként ír az épületről - olyannyira, hogy az első posztnál le sem esik az olvasónak: ő maga a tervező! (...) Az épület részleteiért érdemes végigböngészni a terveket, amelyekben igen sok érdekesség van. Nem hiszem például, hogy van még Magyarországon épület, amelyikben külön férfi és női lift működik."
 

AndráStohl rovat:
Drogozott Stohl András?
Stohl vizeletében drogot találtak - APA KEZDŐŐŐDIIIK!!!!!!!!
Stohl megjósolta, hogy újra balesetet fog okozni - Ehhez aztán marha nagy jóstehetség kellett.
Lelki beteg lett Stohl András. Mindenhonnét kirúgták! - ...ehhez kapcsolódik a Velveten az egyik képaláírás: "Sikeresen kihúzták a lábam alól a talajt". Mert mindig mások húzzák ki a részegen balesetet okozó alól a talajt, mi? Sajnáljuk együtt. LOL.


PÉNTEK, MÁJUS 14.:
MÁR MEGINT EZ AZ ISMÉTLÉS


Kedvencek temetője farkasoknak is
Minden szinten szinte voltmár, de ez illik ehhez a búvalbevert időjáráshoz. Ami ajánlott, az például az M1-en fél tízkor a Laetitia Castával teljes A lány és a farkasok: árva toportyánkölyök és faluszépe barátsága, aki négylábú haverja miatt életét a farkasoknak szenteli. Amit viszont kifejezetten nem ajánlok, az egy másik állatos film: 11:20-kor a Howard, a kacsa, perszehogy a TV2-n. Beteg ötlet beteg megvalósítása. EZ az ami igazán káros a fiatalokra, ezt kéne éjszakára tenni, nem Kurt Vonnegutot, akit fél tíz után öt perccel a Majomház képvisel a Duna TV-n. Kifejezetten ajánlott, bár se nem sorozat, se nem minisorozat, ugyanis csak kétrészes, de mindegyikben 3 novella van megfilmesítve. A mai epizód tartalma: Epicac, A világ legszebb otthona, Tisztáldozat. Nyolckor két magányos ember (lapátra tett orvosfeleség és helyi liftgépész) kapcsolata a Cinemaxon. Egy csók és más minden, de ez nem az a film, hanem szimplán csak A csók, Holly Hunterrel és Danny DeVitóval. 22:05-kor kicsit másfajta szerelem az M2-n az Almodóvar-utánérzés Mianyánk kivanban. Négy vagy még több meleg esküvő és egy temetés se!

Hírmagyarázás:
Istentisztelet is lesz idén a Szigeten - MINEK????
Nem véletlenül írtam a lovecraftos horrornovellákat!! Akár minden vallás tarthatna minden nap istentiszteletet, a Gonosz árnyékát akkor se lehet ama időpontkor elhárítani Magyarország fölül! Éberség!!!
Drágul az ópium, betegség tizedeli a mákot: "Ismeretlen kór miatt csökken az afgán termelés." - Hahaha. Szívjatok drogosok :DD Most miért, őket is kezdjem el sajnálni? Úgyis előteremtik valahonnan a drogra valót, akármennyibe is fog kerülni!
Rihanna nagyot taknyolt a színpadon - Oh yeah. Már érdemes volt ma felkelnem :)))
Munkahelyi Terror: Az álláskeresők nem emberek: "Az önéletrajzomban már nem szerepelnek a gyermekeim és lassan az életkorom sem." - És valóban így van. Az ideális álláskereső sokdiplomás, mindenhez ért de mindig keveset kér, ha nő, akkor nincsenek gyerekei és nem is tervez egyet sem, ja és persze örökké 25 éves, 40 felett már nem számít senki sem embernek, nemtől függetlenül. :(
Több tízezer torrentezőt perelnek be a Bombák földjén készítői: "Az Oscar-díjas film elhasalt a mozipénztáraknál, amiért a fájlcserélőket hibáztatják." - Milyen szerencse, hogy engem még letöltve se érdekel, ahogy az Avatár se. Kár volt egyiket a másikkal versenyeztetni meg díjakkal megdobálni, most persze lehet hibáztatni mindenkit :D
Negyven fős is lehet az MTV kuratóriuma: "Szocialista, SZDSZ-es delegáltak nem mondanak le." - Ez is mekkora, "nem mondanak le". Az egész elkuratóriumot fel lehetne oszlatni, az ORTT-vel meg a két fő kertévével együtt, sorozatokat-valóságsókat megszüntetni, aztán egész nap Bergmant és Kurosawa-t adni minden csatornán 20 évig, és így is csak alig tudnánk emelni a tévés nívót!

Stohl András rovat:
Tíz rendőr és három kutya kutatta át Stohl házát
Nyomozók Stohl András otthonában:
"A színészt nem hallgatták ki gyanúsítottként." - Persze, sőt nem is fogják gyanúsítani, ha majd' egy héttel az eset után hallgatják ki.


SZOMBAT, MÁJUS 15.:
RÁ, RÁ, (SZ)PUTYIN!

Ladies Love Cool James, és téged is szeretnének ha ilyen hasad lenne
Fél nyolckor az ország bizonyítottan agyilag sötétebbik fele leül a Megasztár 5. elé (TV2), látszólag azért hogy jó zenét hallgasson, a valós ok persze az hogy legyen kifogása az ellenkező nem tehetséges tagjainak külsején olvadozni, a tehetségteleneken meg hangosan bikicsunájozni. Me(r)gaszánalom, annál is inkább mert bombatesteket kaphat a retekklubbon is ugyanakkor, a S.W.A.T.: Különleges kommandóban, persze főleg a hölgyeknek kedveznek, akik elájulhatnak LL Cool J izmos felsőtestén. Mivel pont elegen vádolnak sekszizmussal, ezért a mai alapkép is ő, hogy ne csak folyton csöcsös nők emeljék a Doboz fényét (mi férfiak meg érjük be Michelle Ridriguezzel). Ezen kívül mi kell még? Lesznek ravasz drogbárók, pikszisből kiesett tökös rendőrök, sok-sok akció, és mindezek mögé háttérnek Amerika, ahogy a Film+-on is kilenckor, itt is robban és kilátszik minden aminek kell, szintén kiábrándultság, de kommandós helyett bérgyilkos, meg a nyakába szakadó direktmarketinges (értsd: utazóügynök), akik a Matadorban akcióznak, csajoznak és szerencsétlenkednek. Itt több nevetés lesz mint a SWAT-os filmben, az hétszentség. A másfajta Amerikára és még másabb szórakozásra vágyók se maradnak program nélkül, negyed tízkor folytatódik Kurt Vonnegut Majomháza a Dunán. Ajánlott, ahogy nyolckor a Duna 2. Autonómián a Mangák világa is, azoknak is, akik -mint én- előszeretettel viccelődnek a beteg japánokon meg a polipos animén vagy hentain vagy mi a szöszön, a lényeg az hogy ma este az előítéletek helyét ez ügyben felválthatja a tudás, ha mi is akarjuk. Utána ugyanott kilenckor a Buharov-fivérek nevű művészkollektíva elvontságát, A másik ember iránti féltés diadalát ismétlik. 22:05-kor klasszik horror az MGM-en: A hívők., akik mellékesen gyereket áldoznak, és a pszichológus, aki aggódik a gyerekéért, amikor köze lesz a szektához. Hajnali fél egy után öt perccel Oroszország történelmének egy sötét alakjának, a félőrült Grigorij Raszputyinnak az élete gerül górcső alá az M1-en. A nagy szakállú Boney M-ihletőnek hatalma volt a cári család és állítólag a szellemi világ felett, azonban a sekszuális életét és az ellenfeleit még ő se tudta kontrollálni. Szó szerint agyonüthetetlen figura volt, de azért rá is rálapátolták végül a földet, most pedig az eset hátterét is megismerhetjük!

 
VASÁRNAP, MÁJUS 16.
NAGY UGRÁS, KIS LÉPÉSEKBEN

B***átok meg a meetinget, leugrok egy sörért
 
Ajánlott rovat:
Negyed tizenkettőkor Tim Robbins-os vígjáték a Filmmúzeuomon, aminek a forgatókönyvében a két Coen fivér és a horrormester Sam Raimi keze is benne van (az egyik Coen pedig rendezte). A címbeli nagy ugrást egy jól menő cég vezetője követi el, ennek örömére a helyettese egy ügyefogyott palit tesz a főnök helyére, hogy garantáltan a csődbe vezesse a céget, ám -ahogy a politikában is- a nép egyszerű gyermeke (Robbins) jobban ért a dolgához, mint azok akiket vezetésre képeztek. Éjfél után öt perccel kis művészkedés: Jane Campion 3 rövidfilmje a Dunán.
 
Ismétlés:
PC-játék feldolgozás nyolckor az HBO-n, ez Max Payne Egyszemélyes háborúja a drog és az azt terjesztők ellen, a cél szentesíti az eszközt, akció minden mennyiségben, és persze a bronsoni bosszúvágy: megbosszulni felesége és a gyereke halálát. Szerepel benne Mark Wahlberg (főszerep), valamint Ludacris és Nelly Furtado is (mellékszerep), és mindannyian jobban járnánk (ők is), ha maradtak volna a zene mellett - illetve Marky Markkal mi tuti nem járnánk jól, ő inkább ne csináljon semmit. Még mindig nyolckor, de a retekklubbon megtudjuk, mi vár ránk az egész közeli jövőben, hát azt már az ex-ex miniszterelnök is megmondta, hogy vasárnap után hétfő lesz, Holnapután pedig kedd, akárhogy is riogatnak minket a halálra fagyással az esti szórakoztatás jegyében - vagy mégsem? Lehet hogy a mostani lehűlés az előjáték a közelgő óriásviharok és havazás előtt? Emmerich már ijesztgetett egyszer az idegenekkel, azt is csak a látvány adta el, másodszor már ne higyjünk neki! Nyolc után öt perccel a Titkok könyvtára 2. része a TV2-n., és persze megint Salamon kincsét keresik. Asszem már az első résznél elmondtam mit gondolok ezekről a Da Vinci-kódot koppintó szoba-Indiana Jones-okról, hadd ne ismételjem már magamat, megteszik helyettem a kereskedelmi csatornák. 23:45-kor Gus Van Sant színes-szagos, de színtelen-szagtalan Psycho-ja a TV2-n. Megítélésén nem segít William H. Macy sem (sőt inkább ront rajta). Pont ugyanakkor a Viasat 3-on egy ugyanolyan kerülendő romantikus film (Halhatatlan szerelem) a csaja után hibernálódó Mel Gibsonról, aki 1992-ben fagy ki a mirelitből.
 
Hírmagyarázás:
Két éve nem emelték a képviselők fizetését -SAJNÁLJUK ŐKET EGYÜTT!!! Még akkor is, ha nekem se, és az ország dolgozó felének se emelték, és nem két éve!!! "232 ezer forint az alapdíj, de ez pótlékokkal és költségtérítéssel a sokszorosára nőhet." - Nekem elég lenne az alapdíj. Meg úgy az ország 90%-ának is :(
A nők csak flegmán ülnek a lyuknál: "A partifecskelányok a jobb genetikai állományú utódokért megcsalják férjüket, sajnos számuk ennek ellenére drasztikusan csökken." - Én megteszek mindent, védem a költőhelyüket, de ugye a megtermékenyítésbe nem kell besegítenem?
A kapzsiság nem jó, a Tőzsdecápák sem: "Oliver Stone 23 év után duplázott. Terjengős a Tőzsdecápák 2., de hát a gazdasági válság is az." - És mindkettőből jó lenne már kilábalni. A kapzsiság maradhat ^^


Kulcsszavak: stohl andrás

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés