2010. 06. 09.
The dobozolás must go on (szerda / csütörtök / péntek / szombat / vasárnap)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZERDA, JÚNIUS 9.:
SOKAT AKAR A BÁLNA, DE NEM BÍRJA A SZAJHA

Bálnák ki a partra! Ez meg nem tudom mi, de olyan mintha a [REC]-ből lenne.
Vagy egy Aphex Twin-klipből?
Lehetetlen feldobni a mai kínálatot, és még Elton bácsi sincs itt húzónévnek. Nem baj, addig is amíg a következő STÁR ellátogat hozzánk, váltsunk vissza normál üzemmódba. A retekklubbon először egy német vígjáték 21:20-tól, amibe szokás szerint mindent beleraktak, amit már más rendezők megcsináltak, csak komolyabban. Lesz benne párkapcsolati nehézségekkel küzdő taxisofőr, aki szerelmi bánatában szerződést köt az ördöggel (Travis Bickle helyett Frank Faust-nak hívják), barátnője helyett így Ördögi ágyasokat kaphat. A marha, ahelyett hogy elmenne kurvázni, hát az se egy keresztényi cselekedet, de mégse adja el a lelkét egy numeráért…Ugyanott a Mélyvíz ismétlése Tilda Swintonnal, kihagyhatod. Fél kilenckor dettó taxizás a Dunán, csak nagyobb tételben és ez is ismétlés, valószínüleg az Afrikába helyezett focidöntő alkalmából: TGV, avagy a szupergyors járat, kicsit lassú (merthogy nem mágnesvasút hanem autóbusz), kicsit benzinszagú (lásd az előbbi zárójel tartalmát), kicsit veszélyes (filmünk cselekményekor épp két rivális törzs áll hadban az útvonalán) de legalább szenegáli. Ugyanott negyed tizenegykor valami más: az imént azt tanácsoltam egy taxisnak hogy járjon lányokhoz, hát A szajha és a bálna címében legalább az egyik megvan, a stáblistán meg Natalia Oreiro, aki a címben foglalt egyik mesterséget űzi (nem, nem bálna, ahhoz még mindig alacsony a versenysúlya – csábít a kisördög hogy elsüssek egy csúnya szóviccet, de nem teszem, mert meglincselnek a Thalia-rajongók). Hátrébb a rossz nyelvekkel, ez egy nemisrossz filmdráma egy magánéleti válságban szenvedő asszonyról, aki a múltba menekülő munkát választ, magyarul ezeréves fotók meg levelek között kutatgat és jegyzeteli őket, így jut a kezei közé egy régi levél, abból meg egy régi szerelem nyomai, ő pedig elindul követni ezeket.
 
Hírmagyarázás:
Homofób rádiós dj esküvőjén lépett fel Elton John: „Sir Elton egymillió dollárért játszott Rush Limbaugh, konzervatív amerikai rádiós műsorvezető esküvőjén, aki hírhedt az AIDS-ről tett vitatott kijelentéseiről és homofób vicceiről.” – Miért, nekem meg interjút adott, ezek után egymiláért játszani semmiség!
Monique Covet menekül a férfiaktól - Az érzés kölcsönös!
Igen, Bochkor Gábor is szexel az autóban - DO NOT WANT!!!!
Brit tudósok: A hetero férfiak kövérebbek: "Nőknél viszont éppen fordított a helyzet: a leszbikusok között több a túlsúlyos." - Megnyugodtam, mert:
1. most már biztos hogy nem vagyok meleg,
2. a kövér leszbikusok megmaradhatnak egymás közt :)))
Lady Gagához nyúlt SP: "Pa-Pa-Partyarc - énekli a fiatal énekes új számában, de nem érzi azt, hogy a külföldi előadókat másolna." - Persze hogy nem. SP egy önálló, független STÁR, aki saját maga szerzi a Zenéjét, és full Eredeti. Gagát már lestoppoltam SP, nyúlj inkább magadhoz!
Freddy Kruegerből kilúgozták Freddyt: "Nem a pengekesztyűtől, a csíkos pulóvertől és a sorozatsztárok gyilkolásától lett kultikus a figura." - Bizony hogy nem. Hanem Englund bácsitól, akit egyre többre kezdek tartani, miután nemrég zsinórban megnéztem más filmjeit is.
Hét élő szarvas utazott egy lábodi Ladában: "A sofőr azt mondta a rendőröknek, hogy találta őket, az utas pedig észre se vette az állatokat." - Mint a régi rasszista viccben :DDD De komolyan, lehet hogy stoppoltak a szarvasok, végülis ha vadászok lettek volna, akkor biztos nem élve szállították volna őket…


CSÜTÖRTÖK, JÚNIUS 10.:
APA KEZDŐDIK...:SSSSSSSSS

...mármint a FIFA 2010 Labdarúgó világbajnokság, ma van a Nyitókoncert, az M1 pedig élőben közvetíti nyolctól. Igazi kultúrcsernobil lesz, még annyi izgalom se jut nekünk mint mikor Justin Timberlake letépte Janet Jackson melltartóját. Olyan szörnyűségek adják át egymásnak a mikrofont, mint például a Black Eyed Peas vagy Shakira, akinek ezzel a farmozgással inkább a sekszbizniszben kéne nyomnia. A foci rányomja bélyegét az elkövetkezendő hetekre, ez lesz a főprogram ma is. Ami talán még úgy-ahogy ajánlható, az 21:20-kor az Osztály, vigyázz! ismétlése a reteklubbon, ahol a védett környezetből a gettó közepébe megy dolgozni egy tanár. Szép mese arról hogy a gettó élhető, jöjjenek az ilyenek ide hozzánk a mi tanárverőinket oktatni :( Szintén ismétlés a TV2-n adott Szmokinger nagyjából ugyanabban az időben. A szót is kár rá pazarolni, tölteléknek tették be. Kilenckor egy francia akciófilm a Dunán a századelő NAGGYON titokzatos világából, geci politikusok meg a velük parolázó ugyanolyan gengszterek, akikre a Tigris brigád vadászik. Aztán nem sokkal később másfajta Tigrisek és brigádok jöttek... Az M2-n 23:10-kor egy brutális gyilkosság elkövetője A hetedik esküdtként megy el a tárgyalásra, ahelyett hogy a vádlottak padján ülne, végezetül pedig nyolc órakor a Cinemax 2-n egy aktuális című kasszafúró-vígjáték Peter Falk-kal a főszerepben, Sittmentes Új Évet! Küldeném Hagyó Miklósnak, és mindenkinek aki szereti! Mármint Hagyót! LOL!

Hírmagyarázás:
Mandiner blog: Biszku-film: letiltva:
"Biszku Béla családja letiltotta a Biszku Béláról és az 1956 utáni megtorlásokról szóló filmet (nem mi hátráltunk meg, a tervezett bemutató helyszínét, az Urániát kereste meg a család, és ők döntöttek úgy, hogy nem vállalják a bemutatót). A film nyilvános premierjét így bizonytalan időre elhalasztottuk." - Nem kommentálom, mert engem is betiltanak, már ha nem gerillamarketing ez az egész... Hihetetlen ez az ország, gyerekek! Charles Zentait minden erővel haza akarják rángatni, közben meg a fő 56-os megtorló nemcsak hogy békében él, de még le is tilthatja a róla szóló filmet?! Addig is amíg bemutatják, olvassátok el a Matula magazin interjúját vele!
Katasztrófa közeleg: pasik fecskében - ...de egy fecske nem csinál aranyat! Muhaha.
Szabó Patrícia megérti, ha hülyének nézik: Akkor jó! "Ha ő is csak a Szex és New York-os videót látta volna magáról, azt gondolná: ez a nő nem normális." - Sőt, akár még azután is.
Christina Aguilera feldolgozta Kovács Kati legendás dalát: "Az énekesnő Bionic című albumán a Woohoo című dalához - amit Nicki Minaj rapperrel énekel - a magyar énekesnő Add már, Uram az esőt! című számát használta fel." - NEM FELDOLGOZTA, hanem csak kiszedtek belőle a dal szerzői egy hangmintát. Christinának köze se volt hozzá. Már régóta akartam erről írni valamit, folyton jön a sok nagyokos, hogy a hiphopperek mennyi elvont zenét hangmintáznak és ezeket hallgatják is, hát Afrika Bambaata-ról meg Grandmaster Flash-ről ezt el is hiszem, de azért azt csak nem gondolja valaki, hogy M.I.A. Clash-t meg Suicide-ot hallgat! A producer szedi össze a dalok alapjait, és kész. Aguilera száma ráadásul ha jól tudom a vaginájáról szól, szóval ez egy elég kétes elismerés nekünk, magyaroknak, de mit bánom én, csak fizessenek Kovács Katinak, mint a katonatiszt!
Fellegi: Tömeges elbocsátás nem lesz - Mi is jut erről eszembe? "A királynét megölnötök nem kell félnetek jó lesz..."
11 év után eltűnik a Barátok Közt-ből Kinizsi Ottó: Ó, micsoda tragédia. Bánatomban mindjárt kibontok egy üveg pezsgőt :DDDD "A nyári leállás után Kinizsi Ottó – a sorozatban Imi – már nem tér vissza a Barátok Közt-be." - Túl szép lenne. Majd ő is visszatér szellemként, mint Magdi anyus vagy kicsoda.
18+: Anorexiás pornóval sokkolnak a japánok: "Azonnal emelje fel a kezét az, akit izgat, ha dugás közben kirajzolódik a makkja a nő hasfalán!" - Micsoda hülyeség, hát akit felizgat, az pont nem fogja felemelni a kezét, max. az egyiket. Asszem ilyenkor szoktam azt mondani, hogy kéne még oda egy-két atombomba, befejezni azt amit 45-ben elkezdtek. Tudom hogy bunkóság, de a nyitókép láttán ez volt az első ami bevillant.
Lánykéréskor csapott villám a menyasszonyba - Nem tudok vicceset kommentálni, erre nem is illik. :((
Öngyilkos merénylet egy afgán esküvőn: "A pusztító robbantásban legalább 40-en meghaltak." - ...erre megint nincs értelmes szó. Mekkora darab szar az, aki egy esküvőn robbantja fel magát?!
 

PÉNTEK, JÚNIUS 11.:
MINIMALISM

Maria Schneider régen (Utolsó tangó) és most (Melyik szerelem?)
Nyolckor folytatódik (vagy inkább kezdődik?) a vébé az M1-en, Uruguay és Franciaország mérkőzésével, és senki nem mer rivalizálni a futballal, minden csatorna kivárásra játszik. 22:00-kor Tolsztoj-feldolgozás a Dunán, mai környezetbe helyezve és átnevezve (Melyik szerelem?). Kreutzer-szonáta a luganói reptéren, avagy a bankár gyónása felesége megöléséről. Éjfélkor ugyanott Lajkó Félix 2007-es koncertje, ahol többek közt a Besh O Drom-os Pettik Ádám is közreműködött. Legyen művészkedés is: Derek Jarman a Cinemax-on, ezúttal a Caravaggio van (mű)soron, nyolctól. Gyanítom hogy voltmár, sőt asszem a héten még egyszer leadják, de -ellentétben a Viasat-on sokadjára ismételt Tökéletes gyilkossággal amit szombaton (!) is újráznak ez értéket is képvisel. A festőzseni életműve a rendezőzseni kezében. Lesz még tíztől gengszter-albán érdekházasság az M2-n (Lorna csendje), és innentől a többi néma csend és:

Hímagyarázás:
Gyurcsány megint kiszivárgott
- Szivárgás??? Szóljatok a gázműveknek. Vagy az olajfalóknak...bár rájuk most a Mexikói-öbölben lenne szükség...
Mikron: Houston, we have a problem: "Valami hidrogént és acetilént eszik a Titánon." - Meg kéne nézni mi mást eszik még. Ha például olajat, akkor már kaphatna zöldkártyát a Földre :DDD
Öt jótanács Szabó Zsófinak a celebséghez: "Ha minden pontot teljesít, garantáljuk, hogy ismert lesz. Villantás, házipornó, az út az ismertséghez." - Nálam már az első pontot se teljesíti, ugyanis életemben ezt a nevet még nem hallottam. Vagyis nem celeb. És nem is akarok tudni róla.
Porszívószexszel bukott le a 94 éves férfi - Lehet hogy nem is sekszelt, hanem csak próbálta magát megtisztítani :D Ha meg mégis, akkor dicsérendő, hogy ilyen idősen is ennyire bevállalósan kísérletezős!
Sokat várnak a vendéglátósok a meccsektől: "AKi nem szolgáltatja a vébét, csökken a forgalma." - Én pedig pont ellenkezőleg, gőzerővel keresek egy csendes kiskocsmát, ahol NEM mennek a meccsek...
 

SZOMBAT, JÚNIUS 12.:
CSODA EGY ÉV

GyerekFej vagy gyereksírás?
19:35-kor családi animációs marháskodás a retekklubbon, hogy apu nyugodtan nézhesse a másik szobában a vébét, nem kell mást tennie mint leültetni a gyerekeket a Csodacsibe elé. Asterixék attól féltek hogy a fejükre esik az ég, a mi csirkénkkel ez meg is történik, ám senki nem hisz neki – még rosszabb, hogy közben közeledik a világvége is, lehet hogy nem csak a csirkék számára, és ez a témája a tizenegy előtt tíz perccel kezdődő francia okkult thrillernek is az M1-en, ahol egy rendőrfelügyelő kap titokzatos üzeneteket, például olyasmiket hogy Messze fuss, soká maradj!, hát ha közelegne az apokalipszis, én is ezt tenném, más kérdés, hogy hova lehet futni előle. Ahogy a pestis elől sem, amit úgy tűnik a titokzatos üzenetek küldője szabadít a civilizált világra. A másik fő kerTéVé (2) egy családi toleranciamesével büntet fél nyolc után öt perccel: két rivális és mindenhonnan kitiltott (férfi) műkorcsolyázó kényszerül rá, hogy Jégi dicsőségünk, vagyis inkább az ő régi dicsőségük éji homályból való kijövéséhez át kell menniük homárba: egy párt kell alkotniuk, ha vissza akarnak térni. Will Ferrell miatt úgyis nézni fogjátok… Egy macskanevű fickó (Jon Katz) valós története az HBO-n nyolctól, hogyan lett túl az alkotói és személyiségi válságon egy szelidítésre váró szelindek segítségével, és hogyan lett a Kutya egy évből a Kutya Éve. Itt meg Jeff Bridges a főszereplő, vagyis nemcsak a története miatt ajánlott! A legfontosabb ismétlés ma a Dunán lesz 22:10-től, még mindig Clint Eastwood jegyében, akit most Piszkos Harry szerepében láthatunk, aki nem kíméli az utca mocskát (jelesül egy orvlövészt), ám ezt felettesei nem tolerálják, még akkor sem ha végül elkapja a gyilkost – akit kiengednek. Így Harrynek újabb oka lesz az önbíráskodásra, ezúttal még komolyabb okkal. Családi dráma a Cinemax 2-n fél tíz után öt perccel, ahol egy ifjú házaspár a hídon állva Fej vagy írással dönti el, hogy leendő gyereküket megtartsák-e. Innentől kezdve mindkét lehetőséget végigviszik, vagyis egyfajta párhuzamos jövőképet kapunk. Lynn Collins miatt érdemes lesz.
 
Hírmagyarázás:
Majka hardcore pornóssal kavar: „"Barátkozunk, barátkozunk" - vallotta be a Mandy Bright Majoros Péterhez fűződő kapcsolatáról.” – Barátkozunk, barátkozunk?! A TEMETŐK MEG ÜRESEK?!! Tudjátok, én mindig irigyeltem a reppereket meg a rockzenészeket, azt hittem nekik mindig csak a jó csajok jutnak, szilikoncsöcsök, nagyfenék, erre itt az élő ellenpélda. Ha valamit, hát „a” Mandy Bright-ot nem irigylem senkitől, és nem csak férfias arcberendezése, inkább a kommentek között linkelt videó miatt, ahol két análszex között többször is belenyomják a fejét a vécékagylóba és ráhuzzák az öblítést :SSSSSSSSSSS
Hitel után: A dubai barátnőm kisemmizett: „Felvettem a saját lakásomra jelzáloghitelt a "barátnőm" részére, hogy őszig lefizeti. Sajnos nem így történt.” – Bár egy ilyen esetnél részletkérdés, de a bennem élő nyelvtannáci nem bír nyugodni: tessék mondani, hol van "Duba"?
Török Gábor: Máris megbukott?: „Lengyel László szerint Orbán elmondta az őszödi beszédét.”Basszus, alig pár hónapja van új kormányunk, ne temessünk már előre! Plusz: öröm látni a balraferdítéseket, de megismétlem azoknak akik esetleg elfelejtették volna: az öszödi beszéd NEM a Parlamentben, ülés keretében hangzott el!
Fent és lent: Orbán széthullása képekben – …avagy ha van rajta sapka azabaj…csak sapka helyett most azon sírnak országféltő (MEGALOL) bloggereink, hogy ősz haj meg egyebek egyenlő „széthullás”. Megint én leszek a mocsok kormánypárti, de könyörgöm, egy 47 éves embernek mégis hogy kéne kinéznie? Mondjuk igaz, lendvai ildikó meg egyre fiatalabbnak tűnik :DDDDDDD
TASZ: Szereptévesztés: „Veszélyes önbecsapás azt gondolni, hogy a néptől kapott szavazatok miatt ne lenne szükség a hatalom korlátozására.” – MIVAAAAN ?! Ezt valaki fordítsa már le nekem újbeszélről újmagyarra, lécci.
Varánusz: Reszkess Feri!: „Hogyan érezheti magát mostanában Gyurcsány Ferenc?” - REMÉLEM ÚGY AHOGY ÉN ÉREZTEM MAGAM AZ ELMÚLT 8 ÉVBEN, és annyiból is kell (majd?) megélnie! Muhahaha!
 
 
 
VASÁRNAP, JÚNIUS 13.:
CARRIE ON, DINA

SHE'S THE FIRESTARTER!!!!!
Kezdik a vébévetítést a kocsmánkban, én pedig kénytelen vagyok hazamenekülni (inni úgyis csak tízig hagynának). Jó tudni, hogy ilyenkor csak a legkitartóbbak látogatják a Dobozt, és ebben a tudatban gyűjtöttem össze azt, amit.

Múlt héten a Hetedik, ma tíz előtt öt perccel pedig a Hatodik érzék ismélése van soron a retekklubbon. Shyamalan azóta is ebből az egyszerhasználatos poénból él. Úgy értem nem rossz, de a MásVilágban jobban megcsinálták a hasonló végkifejletet. Aki még nem látta, az mindenesetre most jót borzonghat. Az M1-en 22:40-kor a Kultúrházban többek közt Csányi Vilmos, plusz tisztelgés Szántó Piroska és Vas István előtt – ajánlott! Hajnali fél egy előtt öt perccel egy csemege a Duna TV-n, kicsit Bergman bácsi Fanny és Alexander-ének nyomdokain: Dina vagyok, és akit így hívnak a filmben, az egy különös kislány, olyan akit nem sok szülő kívánna saját gyereknek. Aki olvasta a Fehér Szalamandra című sci-fi-t az nagyjából be tudja lőni a tartalmat, itt hasonlót kapunk csak női kiadásban: bár Dina normál érzelmekre és emberi reakciókra csak néha képes, viszont felnőttként gyönyörű lesz, ugyanakkor fura szokásai is megmaradnak. A legnagyobb név itt Gérard Depardieu, de tőle függetlenül is ajánlott, elsősorban a hideg Észak szerelmeseinek… Depardieu-t amúgy ma este még egy ismétlésben is láthatjuk fél tíztől a Viasat3-on, ahol Zöld kártyáért mindenre hajlandó. Romantikus vígjáték, mely a nőknek kedvez ebben a focisújtotta hőségben. Ne feledkezzünk meg a sport politikához köthető árnyoldalairól se: 22:50-kor a 72-es olimpiai terrortámadásokra emlékeznek egy dokumentumfilmmel az M2-n, mely a Fekete Szeptember címet viseli. Nem fogok politizálni, tegnap pont eleget csináltam, a sportolók elleni terrorcselekedeteket meg elítélem. Köszöntem!
 

Hírek kommentár nélkül rovat:
MTV: Megtámadták a sajtóbuszt: „Johannesburgban a hangulat leírhatatlan, a rendet katonák és rendőrök vigyázzák mindenhol.”
Kibékült Steiner Kristóf és pasija, Matan: „A homoszexualitásukat nyíltan felvállaló pár a Pretty Woman zárójelenetét megszégyenítő módon jött megint össze.”
Stohl miatt újságírókat hallgatnak ki: „A kábítószerezéssel kapcsolatban a rendőrség zenészeket, sportolókat és újságírókat hallgat ki. Utóbbiak nem kötelesek válaszolni.”
 


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés