2010. 06. 21.
Vuvu gazdaságpolitika (hétfő / kedd / szerda / csütörtök / péntek / szombat / vasárnap)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, JÚNIUS 21.:
MEMENTO MORY KANTE

BALJÓS ÁRNYÉK!!!!!!!
Addig-addig írogattam hogy "nem eshet örökké" míg tegnap este újabb jégverés nem jött, úgyhogy most valami pozitívabbat választottam a poszt főcímének. A műsor még mindig gyenge, a királyi M1-en szokás szerint meccs nyolctól, Spanyolország-Honduras. Ugyanabban az időpontban máshol valami más, amit mi itt Magyarországon nem fogunk annyira értékelni, a Kennedyk és Onassisok női leszármazottainak élete vagyon és hírnév nélkül. Két nő, egy ház - kihagyom, és ilyenkor nem bánom, hogy nem fogom az HBO-t.

Ismétlés rovat:
Megint annyi van, hogy csak a legjobbakat (LOL) kapjátok: 21:20-tól érdekházasság két nap alatt a Viasat3-on (Oltári vőlegény), az örökség érdekében nősülő hülyegyereket hamarosan szó szerint üldözik az arajelöltek, köztük Mariah Carey és Sarah Silverman. Előlük én is menekülnék.
A Cool-on háborús akciózás fél tíz előtt öt perccel, a délszláv válság idején egy amerikai katona Ellenséges területen reked, a szerbek vadásznak rá, szülőhazája diplomatái töketlenkednek...Rambo Jugoszláviában. Vagy nem.

Ajánlott rovat:
Szokatlan helyen, a Főnix TV-n futhatunk bele Szkárosi Endrébe, az És arcok keretében nyolctól. Kortárs költészet kistévén, lajkálom. Magasművészet után egy kis alibi-horror a Film+-on hajnali egytől, ahol egy Átkozott démon (természetesen női alakban) próbál egy papot a bűnre csábítani. Mérsékelten félelmetes, mérsékelten hatásos, mérsékelten ajánlott.

Kiemelten kerülendő:
AXN, 21:00: A Harper-sziget, első rész - Amilyen ígéretesen indult, akkora rétestészta lett a végére. Én elcsesztem rá jópár órát az életemből, ti csináljátok okosabban!

Hírmagyarázás:
Cukkolják Hagyót a börtönben - Ahogy mindig mondom: Most mi van? Kezdjem el sajnálni? "Előfordult, hogy külön sétáltatták, így védték a volt főpolgármestert a börtönben az esetleges atrocitásoktól." - tessék mondani, Hagyó mikor volt polgármester? Vagy ez egy freudi elszólás? Tudtommal csak helyettes volt! Ennyire megbízható a Hír24? (Merthogy a startlapról oda vezet a link.)
Ráfázás az áfázás? - Viszont ha rákattintasz, ez jön be: Nem lesz ráfázás az áfázás? Így kezdődik az újbeszél... Reménykedtem hogy ma már nem kell többet polititálnom, de az Indexre érve azt tapasztaltam, hogy 3-4 blog is ama bizonyos aláírásgyűjtéssel foglalkozik:
Mérce: Gyurcsány a demokrácia mártírja?: "Ez a liberális értelmiségi kör ugyanazt csinálja már sokadszorra, kisajátítja a „harcot”, és pont ezzel hitelteleníti."
Konzi: Posztkoitális nosztalgia: "A liberális, belpesti, szamizdatos, rendszerváltó elit ma ugyanolyan kicsi és földalatti, mint amikor elindult."
Varánusz: A számadásnak ideje van: "Ha már tiltakozunk valami ellen, az ne az elszámolás legyen."
Tudjátok hogy mi jön, igen, kezdődik a Gyűlölet Órája mint az 1984-ben, és mivel kb. egy éve halt meg Steven Wells (egész pontosan június 24-én), megpróbálom kicsit az ő stílusához igazítani a mondandómat, és még az se kizárt hogy utólag törölni fogom. Szóval. Elolvastam a petíciót, röhögtem és sírtam, elolvastam az aláírókat, megismételtem az előbbieket. A petíció nem ér annyit hogy itt szemétkedjek vele, egy vicc az egész, csak annak kicsit durva. A nevek nagy része nem ér annyi karaktert hogy itt szemétkedjek velük, elintézik ők saját magukat a közszerepléseikkel. Ami viszont őszintén elkeserített, az egy gyerekkori példaképem, aki szintén aláírta. Göbölyös N. László rock-könyveit rongyosra olvastam (ahogy sokan mások is a generációmból), aztán egyre furább dolgokat csinált (vagy én nőttem föl közben, ami egyesek szerint kizárt dolog), úgyhogy egy időre elköszöntem a műveitől (a fontosabbakat persze megtartottam és olvasom ma is). Most pedig azt kell látnom hogy aláírt, és pont ezt. Gyengébbek kedvéért: az az ember írta alá, akinek a 68-as (és nagyon korrekt) könyvet köszönhetjük, többek között. Visszatérve Steven Wells stílusához, két dolog miatt mégis jó volt ez a petíció vagy mi. Egyrészt eszembe juttatta, hogy a gyerekkori bálványok arra valók hogy ledöntsük őket, másrészt meg az újbóli átolvasása után közeli ismerőseimet felhatalmaztam arra hogy injekcióval elaltassanak, ha netán én is csatlakoznék valami hasonló marhasághoz. Elég is ennyi a politika bűzéből, nézzünk inkább valami hozzám közelebb állót:
MedIQ: Pucér csajos röntgen naptár - Erről a Depeche Mode dalszövege ugrik be ("let me see you stripped to the bone"). Meg az, hogy naptárként úgy öt percig tényleg poén, utána max. amolyan memento mori-ként jó, a sok fekete alapon fehér csontváz nem túl izgató (morbidnak persze morbid). Meg az is beugrik, hogy ilyenkor látjuk, a csontnál sokkal szebb az ami rajta van :DD
18+: A web 37 százaléka pornó - MICSODAAA?! Csak ennyi??!! Nem hiszem el. NEM HISZEM EL! Újraszámolást követelek!!!

Vuvuzela rovat:
Már Amerikában is vuvuzeláznak: "A miami baseballcsapatnál olyan hangulatot akarnak, ami Dél-Afrikában van, lesznek dobok, kolompok is." - Most erre mit mondjak? Idő kérdése és nálunk is meghonosodik ez a "hangulat". Lehet hogy Dél-Afrika így áll vosszút a Valentin-napért...:DDD


KEDD, JÚNIUS 22.:
CERN-MOBIL

A katonagyerek tényleg elég csúnya. A csaj szerencsére nem 8)))
Nyolckor mi más, mint FIFA: Görögország - Argentína meccs az M1-en. Ugyanakkor Nick Nolte mint profitorientált fotóriporter egy riporternő hatására "rádöbben a sandinista forradalom lényegére, jogosságára" a Cinemaxon, és mindent megtesz azért, hogy a mozgalom vezetőjével találkozzon, pedig bőven Tűzvonalban van. Benne lesz még Gene Hackman és Jean-Louis Trintignant is, talán miattuk érdemes lesz ezzel a politikai drámával próbát tenni, egyébként nem sok érv szól mellette. Ugyanott, de 23:40-kor leendő tengerészgyalogosok búcsúbulit szerveznek és azon versenyeznek, a csajaik közül Kié a csúnyább. A főhős be is szervez egy eladónőt, akivel aztán egymásba habarodnak, a nő meg megsértődik a versenyesdin. Ennyiből is látható hogy komolykodó romantikusság, vagyis kihagyható. Viszont jók a hozzzászólások:

Hester | Válasz jan. 30. 23:28 | 1/4
imádom ezt a filmet!! annyira édesek voltak benne, és nagyon jók voltak a színészek is. meg amúgyis az annyira cuki, amikor a párok csókolózás előtt ott dugdossák az orrukat...:))

Christian29 | Válasz feb. 02. 13:21 | 2/4
"ott dugdossák az orrukat...:)) "
Egymás seggébe?:D:D:D:D:D::D


De ne csak nevessünk, legyen ma is B-horror minékünk. 21:10-kor egy majdnem BME-s, vagyis végzett villamosmérnök nyakába szakad egy rokona tanyája, ahol mindenféle Vészjelek mutatkoznak. Az eredeti terv (lakásfelújítás majd jó pénzért eladás) dugába dől, így fordul sötétre minden a Film+-on. Töltelékfilm, és annak okés.

Brékingnyúz:
Szőcs megadóztatná a pornót és a giccset: MI-CSO-DAAAAAA?! "A bevételeket az értékes kultúra támogatására tudjuk fordítani, nyilatkozta a kulturális államtitkár." - Ti fiatalok talán nem emlékeztek, de volt egy időszak a Kádár-korban, amikor volt giccsadó, például a könnyűzenét is asszem azzal sújtották, ha nagyon kell, utánanézek. Csak azért mondom, hogy lássátok, mindíg szubjektív a giccs fogalma, szerintem például a mai pop meg alter zene nagy része már beleesik. Első felindulásból meg anyáztam egyet, mi az hogy giccsadót a pornóra, hát Gianna Michaels-t a világörökség részévé kéne nyilvánítani, a magyar pornót meg egy az egyben betiltani, mert nem jó. NAGYON nem jó.

Hírmagyarázás:
Leonard Cohen új lemezen dolgozik: "Utoljára 2004-ben adott ki stúdiólemez Leonard Cohen, aki most elárulta: dolgozik a következőn. Főleg régebben írt dalok lesznek rajta, és "ha Isten is úgy akarja", jövő tavaszra lesz kész." - Adjon az Isten Cohen Mesternek még sok-sok évet és lemezt.
Tiffany: Álompasik-szereted vagy utálod? - Én utálom őket, főleg mert a nők 90%-a rájuk bukik, közben néha még nagyobb primitív bunkók, mint a füttyögő segédmunkások. Vagy mint én. Savanyú a szőlő, ja.
Olaj szivárog egy platformból Hurghadánál: "Az egyiptomi kormány napokon át titkolta a balesetet, hogy ne riassza el a turistákat." - Aki eddig azt hitte (mint pl. én is), hogy a környezeti katasztrófák eltitkolása orosz specialitás (Csernobil, Kurszk), az most beismerheti, hogy tévedett: az ember általában ennyire hülye, nemzettől függetlenül, és akkor ezt támasztja alá a következő hír is:
Szokatlan xenondúsulás Dél-Korea határán: "A gáz atomrobbantással vagy radioaktív szivárgással kerülhet a levegőbe." - Nem baj, majd mikor Norvégiát is eléri, talán majd megtudjuk, mi történt valójában, ahogy Csernobilnál is. Nem kell ide napvihar meg 2012, kicsináljuk mi magunkat önerőből...
Világszervezetté alakul a CERN: "Európán kívüli országokat is fogad." - Ez is mindig előkerül, valahányszor riogatni kell minket valamivel. Lépjünk.
Gyerekpornográfiával vádolnak egy brit gyerekgyilkost: "Venables tízéves korában társával együtt kegyetlenül megkínzott és megölt egy kétéves kisfiút." - Már azért halálra kellett volna ítélni. Neki is jobb lett volna, most nem vádolnák emellé még pedofíliával is. De tényleg, minek a bíróság, ha ezek a büntetések csak halmozódnak, az elkövető meg szarik bele mert mindenképp ott marad az összkomfortos börtönben?
Neten az első kép Csizmás Pandúr nőjéről: "Salma Hayek lett Kitty macskahangja, a kardozó és tojásrabló kandúr marad Antonio Banderas." - Nem kéne már Shreket erőltetni. Az első rész jó volt, a második so-so, de a harmadik... Még valami: én megértem, hogy mindenhova ezeket a latin szeretőket nyomják be, de lassan ugyanolyan fárasztó lesz mint az hogy itthon minden 5-6 szinkronszínészhez meg fordítóemberhez köthető.
Monica Bellucci 2 gyerek után is pucérkodik: "A 45 éves színésznő egy hónappal második szülése után is simán bevállalja bikinifelső nélkül a strandot." - Lásd mint fentebb. Szépek vagytok, jók, legyen elég, és jöjjenek az új arcok, ti meg foglalkozzatok a gyerekneveléssel. A szavazás is mekkora már:

Bejelölném. MINDET!
Mihalik Enikő focistafeleségnek vetkőzött: "A V magazin paródiát csinált: a feleségnek öltözött modellek sanyarú sorsukról nyilatkoznak, meztelenül pózolnak és a terhesség utáni alakjukról áradoznak." - Na jól van, tényleg elég lesz, mert megutáltatják velem a sekszet. Szerencsére ebben a témában ma már nem jöhet ennél rosszabb.
Tóth Gabi is félmeztelenül pózol lemezborítóján - Francnak kellett elkiabálnom. Nem, még így se fogom megvenni. Sőt. A fotó egyszerűen riasztó, asszem most egy hétre impotens lettem :SSSSSS
Megan Fox leszbikus szuperhős akar lenni - Lesz az két hét is, hacsak...
Gáspár Győző meztelenkedett - Tévedés. MOST lettem impotens. És nem egy vagy két hétre. Sziasztok!

 
SZERDA, JÚNIUS 23.:
A MINDEN, A NAGY SEMMI

Senki nem tud semmit. Kubában sem.
Gyenge, gyenge, gyenge, gyenge ez mai nap. Ismétlés a retekklubbon 21:20-tól Pamela Des Barres szupergroupie életéről, az angol cím (The Banger Sisters) többértelműbb és beszédesebb a hülye magyarításnál (Örök lányok). A hívónevek Susan Sarandon és Goldie Hawn. Szintén újrázás az Édes2kettes az M2-n, ahol úgy tűnik Wong Kar-Wai-hetet tartanak, minden napra jut egy-egy karvalykodás, és azért nem mondtam eddig, mert mind ismétlés, aki meg kíváncsi, az 23:10-kor nélkülem is odakapcsol. Vagy a Dunára, kilenckor, pedig ott aztán semmi nem lesz csak egy godot-i film Kubáról és az Élet örök Várólistásairól, könnyen dekódolható utalásokkal. A helyszín egy buszpályaudvar, ahol „az egyetlen jármű, ami a garázsban van, rossz és a szerelő képtelen megjavítani. Hatalmas a káosz. Úgy tűnik, innen nem indul busz sehová és talán nem is érkezik. (...) az emberek egymást figyelik, a jobbító szándék mögött is az ellenséget keresik”, és a pályaudvaron „egy láthatatlan felsőbb hatalom az úr.” 45 évig benne éltünk, nekünk nem kell magyarázni…ellentétben a hírekkel, amik talán mentik a felhozatalt. Mi? Hogy legyen foci is? Minek, nyolckor úgyis elverik Ghánát a németek, úriember biztosra nem fogad.
 
Hírmagyarázás:
A 64 éves Helen Mirren egy kádból tette közszemlére szilikonmentes melleit: „A brit színésznő a június végén megjelenő Love Ranch című filmet reklámozza topless fotóival.” – Tegnap a 45 éves Monica Belluccin sírtam és azon nyavalyogtam, hogy mi jöhet. Hát íme, ez jön. Bele se merek gondolni, mi lesz ha Bellucci is hatvanéves lesz :SSSSSSSSS
A csúnyák is kaphatnak a szépek spermájából: - Nó tenx! Nem kérek cumshotot az arcomba!!!! „A BeautifulPeople.com oldal egy virtuális sperma- és petesejtbankkal örvendeztette meg a regisztrált tagokat, valamint az eddig kirekesztett csúnyákat.” Ha meg mesterséges megtermékenyítés, akkor se kérek belőle. Az én gyerekem igenis rám hasonlítson és ne a tomkrúzra! Ha én csúnya voltam, legyen csúnya ő is, miért csak én szívjak? És mi az hogy egy merilinmenzon-számról neveznek el egy spermabankot?! Mondjuk menzon tényleg nagy geci, meg kell hagyni :DDDD
18+: Magyar pornósztár is szerepel a melegeknek szánt törülközőkön: „A BUTT magazinnal való kizárólagos együttműködésben különleges strandtörülközőket dobott piacra az Amerikan Apparel” – 1. AmeriCan Apparel. C-vel, nem K-val. 2. Gondolom férfiak szerepelnek rajta, tehát nem kattintok rá. 3. Thighpaulsandra ebben is megelőzte őket, akármit is törülnek ezekbe a rongyokba :SSSS 4. Úgy mondják, mintha ez valami kurva nagy eredmény lenne, világsiker („kizárólagos együttműködés”, különleges strandtörülközők”), nem pedig az, ami: szégyen…


CSÜTÖRTÖK, JÚNIUS 24.:
STEVEN WELLS EMLÉKNAP

Meghallgasd a mixtape-t!
Igen, nem ússzátok meg, még akkor se ha hét elején már megemlékeztem róla. Nem fogom még egyszer leírni azt amit egy éve, olvassátok újra, és mellé hallgassátok Akira The Don múlt évi tribute-mixét. Benne van minden, amit a mester szeretett, hardcore-tól (metál, rap) a geil pop-on át a saját spoken word-estjeiig (a Godzillás rész különösen odabasz). Csutkáig a hangerőt, ahogy kell! Ami a tévét illeti, mennyire igazam volt, a 1-0 a németek javára tegnap, éberség. A TV2-n egy gyenge Eddie Murphy-film ismétlésével (Bumeráng) altatnak minket 21:25-től, nagyjából magát adja (nőcsábász sikerember), én a korai stand-up comedy-s estjeit jobban kedvelem...ezt már mondtam. De nem csak Wells bácsira emlékezünk ma, hanem a Nyugatos Kuncz Aladárra is, természetesen csak a Dunán: 20:25-től a Fekete kolostorral (=Noirmoutier, vagyis első világháborús internálótábor ahol Kuncz rab volt), majd utána ugyanott 22:10-től a Kard helyett bilincset kapott, szintén Kuncz-ról. Mások meg a bilincs elkerülésén fáradoznak, ha nem is maguknak hanem a férjüknek, a retekklubon 14:40-től MILF in action, alias Nyomoz az anyuci, miből lesz a Mrs. Fletcher. Forgatókönyvírő feleség a halivúdi celebek között gyilkosra vadászik. Angie Everhart miatt ajánlott. Nyolctól erősen ismétlésgyanús vígjáték az HBO-n a munkatisztelő bérgyilkosról és a nyakába szakadt öngyilkosról (Lúzert fogtam, nem ereszt). Nagyon régi téma (lásd: Haver, haver) új feldolgozásban. Úgy-ahogy ajánlott.

Hírmagyarázás:
Hajtóvadászat indult Stohl ellen! - Rákattintottam, semmi extra, a kuruc kirakta a telefonját, ennyi. Hol itt a hajtóvadászat?
Büdös az RTL Klub sztárja? - NEM. Az egész RTL Klub úgy büdös ahogy van.
Friderikusz megírta végrendeletét - Magánügy, kit érdekel? És ha nyilvánosságra hozzák, mit várnak? Együttérzést? Ne már. Irány az Index, ahol...
Katy Perryt 17 öltéssel stoppolták össze - ...de sajnos fejet (és agyat) még mindig nem lehet cserélni...
Seggbe lőtték egymást részegen, kipróbálták, fáj-e - Akkor amikor részegek voltak, nyilván nem fájt, de utána...az alkohol öl, butít és nyomorba is dönt! Darwin-díj candidate.
18+: Befejezték az Avatar-pornó forgatását - Mint ahogy korábban írtam (és most az egyik ottani kommentelő is), az eredeti is szar volt. Az összekapcsolódó kék farkak meg álmomban ne jöjjenek elő. De itt született meg a nap kommentje:

#2010.06.23 15:02:22Agressor69
Na, akik erre a kek fosra gerjednek, azoknak elobb levetitenem, azaz elobb megcsinaltatnam, a Szomszedok pornovaltozatat, Lenke nenivel es Taki bacsival...


Delhusa Gjon ezoterikus nőt akar magának - Én meg csak erotikusat :DDD
Liptai Claudiát megátkozták - Kit érdekel?...jöjjön össze deluszával, problem solved!
Elpusztult Schobert Lara teknőse - KIT ÉRDEKEL?! Árvíz volt bazmeg, emberek maradtak lakás nélkül, van akinek az élete munkája lett oda, dúl a gazdasági válság, vezetjük az öngyilkossági statisztikát, nyakunkon a vébé meg a vuvuzela, és akkor Lara Croft Schobert Lara teknőse a címlapon? Aki tartott már kisállatot az tudja hogy ezzel jár, nincs semmi baj azzal ha meggyászoljuk, de ne tegyük már ezt is címlapra! ÉBERSÉG!

 
PÉNTEK, JÚNIUS 25.:
THE VAMPIRE DIARRHEAS

A földönkívüliek is ezzel ismerkednek meg először :)
21:20-kor kvázimásságvígjáték a Viasaton, a sikertelen cipőgyáros férfiaknak szánt nőicsizma-kollekcióval próbálja kiemelni a családi cipőgyárat a csődből, egy revügörl segítségével, a vége borítékolható hepiend lesz, Mr. Tűsarok a hagyományos cipőkkel együtt konzervatív barátnőjét is lecseréli majd. Tízkor a vérszipolyok újhulláma támad a retekklubbon a Vámpírnaplók képében, ami egy sorozat, ez az első része. Gyengébbek kedvéért: az első hullámot a Drakulának köszönhetjük, ezt a mostanit meg leginkább a Twilight-nak (a Pengét azért nem sorolom ide, mert ott tökösek voltak a vámpírok, nem ilyen bizonytalanneműek vagy egyértelműen emósok). Tiniszappanopera a szülőhazájába visszatérő, embervért (BECSSZÓRA!!!) nem ivó tűfogúról – csak azért nem mondom hogy ennél lejjebb nincs, mert már a hírmagyarázásban is megcáfolt ezügyben a Zélet. Horror a Cinemax2-n, ahol egy meggyilkolt hasbeszélő vagy a babái állnak bosszút az őt meglincselők leszármazottain. Le se tagadhatná a Fűrész-hatást, főleg a Jigsaw stábja dolgozott rajta. A címe Halálos hallgatás, nem nagy dobás, de hajnali fél kettőkor ez is jó lesz, végül a Duna TV-n hajnali fél három előtt öt perccel Sugár Bertalan (a.k.a. Sugár Berci) bizonyítja nekünk, hogy tényleg felnőtt: Baudelaire Ópiumevőjét adja elő a későn fekvőknek és korán kelőknek.
 
Kifejezetten ajánlott rovat:
Háromnegyed tizenegykor a földi élet szó szerint idegen szemmel, a nyolcvanas évek Csehszlovákiájából Jirí Menzel főszereplésével a Filmmúzeumon,. A mára már roskadásig feldolgozott történet (földönkívüliek látogatása álruhában, ismerkedése a szokásokkal, stb.) akkoriban új volt, a megközelítés meg ma is az: lehetne szomorújáték is, tekintve a kort és a helyszínt, de az ellenálhatatlan cseh (és akkor még szlovák is) humor eredménye végülis egy Szívélyes üdvözlet a Földről.
 
Hírmagyarázás:
18+: Készül a Szex és New York pornóváltozata - Szép lassan tönkretesznek mindent, ami jó. És aki ismer az tudja hogy most nem az eredeti sorozatra gondolok!
Portugal: Szopassunk vagy nyeljünk?: "Ki mit szeretne?" - ...ez meg a fociról szól, hát megáll az ember esze. És CSAK az. Ezzel a hozzáállással amúgy nyelni fognak, nemkicsit.
Peaches Geldolf kikéri magának, hogy dagadtnak nevezték - Perelje be a tükrét és a mérlegét is. Hülye liba.
c:c: A kertévézés legmegrázóbb videója: "Az RTL Klub Delhusa Gjoni párkereső show-jához készítette ezt." - Na neeem, kész, nincs tovább, mára ennyi. Kérek veszélyességi pótlékot meg védőitalt, utána folytatom.

 
SZOMBAT, JÚNIUS 26.:
A FERROT-JELENET NINCS BENNE

...és a férfiak ölik egymást érte. Illetve őt ölik meg, és utána egymásra kenik.
Vagy legalábbis megpróbálják.
Iskolai vígjátékok! Először a Charlie Bartlett (HBO, 20:00), Robert Downey Jr. mint iskolaigazgató, akinek meggyűlik a baja a frissen hozzáérkezett vagánnyal, aki egy személyben nőcsábász és sulipszichológus. Szerintem marhaság, de családi programnak jó lesz. Majd eggyel feljebb lépünk: főiskolások szerelmi ügyei a Filmmúzeum műsorán 1982-ből, és én ugye elvből kerülöm az ilyesmiket, viszont a 80-as, 90-es évek későbbi „nagy” színészei (Sean Penn, Jennifer Jason Leigh, Phoebe Cates, Forest Whitaker, sőt sajnos Nicolas Cage is) szerepelnek benne. Az egyik felszedni akarja a lányokat, a másik lekoptatni, és még az iskola is a nyakukon - vajon helyt állnak-e hőseink a Változó világban? Kilenckor kiderül! Ugyanott fél tizenegytől something completely different, aminek címe ellenére (Police Python 357) sincs semmi köze az angol humorhoz, annál több a francia (és német) krimi műfajához. Közös szeretőnek…ööö…túrós az izéje, és ezt Ferrot felügyelő senyvedi meg a legjobban, mikor főnöke neki adja annak a csajnak a gyilkossági ügyét, aki mindkettejükkel összefeküdt, és Ferrot akárhogy nézi, a bizonyítékok mindig azt mutatják, hogy ő ölte meg (pedig a főnöke volt). Mint a békebeli viccben, amikor az élmunkások kicsempészik a gyárból az IFA alapanyagokat, hogy majd otthon összerakják a teherautót: „Koma, akárhogy próbálom, mindig T34-es lesz belőle!” Tíz előtt öt perccel ismétlés Clint Eastwood szülinapja jegyében a Dunán, szokatlan bosszú öreg bérgyilkossal és felszabadított rabszolgával egy redneck seriffen, tudod hogy Nincs bocsánat, ahogy a Metallica is énekelte (valószínüleg József Attila tudtán kívül - még egy ismétlés, de kult: kilenckor a festőzseni El Greco élete a Duna II Autonómián, ajánlom mindenkinek.) Párhuzamos filmvalóság: ahogy a Postman és az I am Legend is hasonló kezdésből nyitott, úgy tesz az Út és a Fog és köröm is, utóbbit az HBO 2 vetíti 22:55-kor. Kamarahorror olcsóból kihozva, rejtőzködés az apokalipszis kannibáljai elől egy üres kórházban. A Cinemax különös módon VB-zik, a régi Dél-Afrika Végjátékáról szóló filmdrámát adnak nyolctól. Nem kommentálom, mert lesznek akik félreértik. Amit viszont igen:
 
Hírmagyarázás:
Folytatják a Zimmer Ferit: „Fikászék kastélyban várják a turistákat. Reviczky Gábor szellemnek öltözik, a rendező Tímár Péter.” – Erre duplán, sőt triplán érvényes az ami az Üvegtigrisre, csak itt még az első rész is erőltetett volt.
Úgy szól, mintha finganál: „Teszteltük a vuvuzelát, kell hozzá tüdő.” – Amerika után nálunk is meg fog honosodni, attól félek. Mindegy, úgyse járok meccsekre.
A Megasztár mocskos kislánya egyszerre akar Lady Gaga és Rihanna lenni: „Bencsik Tamara is divattervezőnek állt a héten.” – Aki elfelejtette volna: ő volt az, aki azzal büszkélkedett, hogy vezetés közben elégítette ki szájjal a barátját. Szívesen mondanék valami pozitívat ezekről a mai magyar popSTÁRokról, de nem tudok, egyszerűen nem megy, odáig már eljutottam hogy kimondjam, Lady Gagában legalább van valami invenció, de azokban mit kellene meglátnom akik őt utánozzák, akár itt akár külföldön? Emlékeztek azokra a régi időkre, amikor az énekesnők elsősorban énekeltek és csak utána vetkőztek? Egyébként a Gaga-Stylus még Germanottának se áll jól mindig, múltkor is mekkorát esett már szegény (itt egy másik link, hogy azért ne sajnáljuk már annyira). Nem baj, majd rákérdezek az interjúban :)))
Az 5 legjobb dolog az egyéjszakás kapcsolatban: „A nyilvánvaló hátrányokkal most ne foglalkozzunk, nézzük, mik a kalandozás legnagyobb előnyei!” – Avagy a monogámia hátrányai.
Masszázs: Masszázs=megcsalás? - NEEEEM! Az erotikus masszás NEM megcsalás!! Hát persze. Komolyan, ennyire jól megy nekünk? Nincs nagyobb baj, mint propagálni az egyéjszakás kalandokat meg az erotische masszázst?
Megnyílt a föld Somogybabodon: "Tíz méter mély, több száz méter hosszú kráter keletkezett Somogybabodon." – Íme máris megkezdődött az árokásás!!! ÉBERSÉG!!!!!!!!!!
Pucér melleivel zavarta el a túl hangos ötévest a szomszédasszony – Szegény gyerek egy életre megutálja a MILFeket : (((
 
 
VASÁRNAP, JÚNIUS 27.:
EGYIDEJŰSÉG = MINDEN EGY IDŐBEN

...sőt nem csak az idegenek, hanem a titkosügynökök is!
 
Nyolc órakor:
-legyen meg a napi futballotok, kezdődnek a Nyolcaddöntők az M1-en.
-az HBO-n a szerencsére lassan lecsengő Dan Brown-mánia utórezgései, eljönnek az Angyalok és velük a démonok is. Lektűr-misztikumra éhezők előnyben.
-ugyanakkor a Cinemax-on Brown ellenpárja, egy sikertelen író próbál közönséget szerezni a könyvének, ugyanazt teszi amit a bandák a lemezeladási adatok csökkenésekor, vagyis turnéra indul vele azon az alapon, hogy Gyakorlat teszi a mestert. Ám az élet és a szerelem közbeszól egy virtuális sekszuális együttlét (akkor még telefonseksz) képében, az író szerelmes lesz a Hangba, aki csúcsra juttatja… James Bonddal kétszer is foglalkoznak a TV2-n, sajnos hajnali időpontban, egy órakor A Bond-koktél összetevőit ismerjetük meg fél óra alatt egyebek közt Pierce Brosnan és John Cleese segítségével, majd –immár fél kettőkor- egy hülye szóvicc a Trashmen régi száma alapján, a Surfin’ Bird „bird is the word”-ja helyett And the Word Was Bond, nehéz az ilyen szóvicceket magyarra átültetni, ezt úgy sikerült hogy A szó: Bond. Ez is kb. fél óra, és a szereplőgárda is ugyanaz. Kitartó Fleming-rajongóknak ajánlott.
 
Ismétlés rovat:
A Dunán egy klasszikus tíztől, Quentin Tarantino szerintem legjobb filmje (természetesen a Ponyvaregény). Akármekkora közhely is lett mára mindaz amit jelképez (a rendezőjével együtt), ajánlott. Éjfélkor fekete-fehér eredeti a harmincas évekből, mely később számtalan remake-t ért meg, de ez az originál és a legjobb. A helyi Dr. Kotász most seriff, aki egy hírlapcápa kérésére ötkor tartja a hétkor esedékes kivégzést, azaz tartaná, ha a halott Címlapsztori nem akarna makacsul élve az első oldalra kerülni. Ilyenkor örül a lelkem, hogy az M2 hivatalosan is ismétlőcsatorna lett, hát amíg ilyeneket adnak, lehet is az!
 
 


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés