2010. 06. 28.
Voltmárosodás (hétfő / kedd / szerda / csütörtök / péntek / szombat / vasárnap)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, JÚNIUS 28.:
IF A LABDARÚGÓ VILÁGBAJNOKSÁG

Egyszerű teremtés, a leggyengébb nem. Vagy ha ige, akkor megcsinálás.
Nem a legjobb program ma estére, de biztosan a legszebb.
A vébé már a Brazília - Chile mérkőzésnél tart, vagyis lassan, de biztosan közeledik a vége, ami talán azt jelenti, hogy a nyolc órát visszafoglalják a (jó) filmek, nem csak az M1-en, de a Cinemaxon is, ahol addig is egy dán krimi-vígjáték (Pistoleros) menti az estét háromnegyed tízkor: a helyi főbankrablót és bandáját lecsukják, viszont a lopott pénz nem kerül elő, és perszehogy mindenki arra pályázik, holott még az se biztos hogy volt-e egyáltalán... Tízkor egy kis true crime a HírTV-n az Ősök terén, "Lédererné, mi van a kosárban?Kodelkának keze, feje, lába", majd Nagyréven némi arzén kerül az ételbe-italba, vannak nekünk saját sorozatgyilkosaink, nem kell a menzonokat ajnározni. A műsor másik témája már a szocilaizmus idejéből való: pár csinovnyikot felküldenek Aggtelekre, hogy nevezzék át a barlang cseppköveit (lásd még a Tanúban az Angolpark / Vidámpark megörökítését). Ezután Richard Pryor nem sima komikus szerepben hajnali háromnegyed kettőkor (igen, jól olvastad) a TV2-n. A Jóbarátokat nem szabad összekeverni az azonos című sorozattal, a történet is sötétebb, a címbeli cimborák egy munka utáni sörözés során elhatározzák magukat a rabló-létre, ám mivel nem pénzt, csak kompromittáló iratokat zsákmányolnak, kénytelenek a széftörés mellé a zsarolást is bevállalni.

Ismétlés rovat:
M2, 23:40: Videojátékok az értelmünk ellen - mindaz, amit eddig is tudtál a WoW-ról, de ügyesen háttérbe szorítottad.
Duna, 20:30: A nagy meccs - Az anti-Baraka, avagy mindenki nézi a vébét, még a pigmeusok is. Ha már a meccseket nem is sugározzák, de legalább a szurkolókat bátorítják a Dunán.
Duna 2. Autonómia, 21:05: És Isten megteremté a nőt - ...Brigitte Bardot képére és hasonlatosságára. De sajnos nem mindegyiket teremtette ilyennek, olyannyira nem, hogy BB csak egy volt, van, és lesz, most és mindörökké...

Turné rovat:
Először a Filmmúzeumon az azonos című magyar filmszatíra ismétlése kilenckor a vidéken haknizó színészekről, majd hajnali negyed négykor (igen, ezt is jól olvastad) a Duna 2-n sajnos nem az igazi Pink Floyd, de a legjobb klónjuk (na jó: tribute-zenekaruk) koncertjének második részét láthatod.

Hírmagyarázás:
C:c: Hétfőn kétszer is elsötétül az RTL Klub:
"Este 8-tól és 10-től is végrehajt egy-egy ORTT- büntetést a csatorna. A Reggeli csak kétórás lesz." - HALLELÚJA, testvéreim! Végre érdemes lesz nézni. Esküszöm odakapcsolok, kibontok egy sört és nézem a fekete képernyőt. Nekem ez megér ennyit az életemből, mi ez az egész évi kertévés szemétért cserébe!
Megkerestük Zimány Linda legjobb randizós arcát - Tegyétek is fel rá akkor, ha már megtaláltátok! Hehehe.
Szeméremcsontot villant a naptármodell: "Egy német reklámügynökség szexis röntgenképekből álló naptárral örvendeztette meg a világot." - VOLTMÁR! Ráadásul címlapon! A saját blogjaitokból nyúljátok a híreket? Mennyire LOL már. Nap kommentje:

2010.06.27 15:15:40 Zigomer Trubahin
Harmadszor vagy negyedszer van már kint ez a cucc az index címlapján, ekkora uborkaszezon van? Szerintem hozzátok le még egyszer, hogy a Fidesz nyerte meg a választást, hátha még nem hallotta valaki...



KEDD, JÚNIUS 29.:
HIDEG NAPOK, MOCSÁRI VADÁSZATOK


Lovaskocsival behajtani tilos? Már Kanadában is?! ÉBERSÉG!!
Fokozódik a nemzetközi helyzet este nyolckor, elérkeztünk Spanyolország és Portugália összecsapásához a zöld gyepen (és az M1-en). A retekklubbon azt próbálják bebizonyítani nekünk 23:20-kor a XXI. században, hogy Kádár Jánosnak is voltak érzelmei, sőt, szerelmei is (ilyenkor érzem úgy hogy mi itt mégsem a XXI. században élünk, LOL). Nem tudok rá írni semmit mióta elolvastam az ismertetőt (mely tele van magyartalanságokkal, de ne legyünk ennyire grammarnácik): "Titokzatos nő volt Kádár János szerelme - annyiban biztos, hogy az illegalitásban találkoztak. A párt áldást adta rá, hogy járjanak egymással - olyan volt ez, mint az eljegyzés. Kádár akkoriban kifutófiú volt, az asszony azonban grófnak látta a mindig fess férfit. Aztán a földalatti mozgalom tagjait sorban elkapták, áruló volt közöttük - pártutasításra szakítaniuk kellett, nehogy lebukjanak. Ki volt a titokzatos asszony? Hogy viselkedett vele Kádár, a főtitkár? És hol töltötték utolsó éjszakájukat?" - Na jó, most el kell szaladnom... (....) Visszajöttem, jobban vagyok, lássuk a folytatást. A kádári horror helyett 21:10-kor végre igazi borzongás a Film+-on, rejtélyek városa helyett Rejtélyek mocsara, oda költözik a meseillusztrátor csaj (Gabrielle Anwar, jóféle!), pedig annyi figyelmeztető jel van...a romos ház, a madárijesztő, meg egy kísértetcsaj, akit Pedobear is approválna... Ugyanott 22:50-től egy hasonlóan nemsablon (LOL) történet, ahol egy állásajánlat miatt egész Új-Mexikóig (!) utazik a főhősnő, csak hogy rájöjjön, hogy sztriptíztáncosnőnek és futóvadnak keres embert a helyi futóbolond nőgyülölő, hogy ideális célpontot találjon Őrült vadászatához. Fél kilenckor a bácskai Hideg napok elkövetőiről szól az azonos című filmdráma a Dunán, Latinovits Zoltánnal és Darvas Ivánnal. A 42-es vérengzésről, a hozzá illő komoly és komor megvalósítással. Lehet hogy ismétlés, de ajánlott.

Hírmagyarázás:
Kiraboltak egy bérletárust a Keletinél:
"A metróállomásnál lévő jegyárushoz este tízkor lépett oda két fegyveres. Elvitték a jegyeket, bérleteket is." - Megélhetési bűnözés. Tényleg az, hisz' nem luxuscikkeket, csak a legszükségesebbeket vitték el! Sőt, ha jegyeket és bérleteket kértek, akkor lehet hogy cégen belül kell keresni az elkövetőt!
Új óceán van születőfélben Afrikában - A Természet a focivébé alkalmából vizet ad nekik! Igaz hogy csak pármillió év múlva esedékes, de a malmok ugye lassan őrölnek, ha röhögni támad kedvetek csak gondoljatok arra hogy nekik még így is hamarabb lesz óceánjuk, mint nekünk négyesmetrónk!
Környezetbarát lőszert vet be az amerikai hadsereg: "Gyártása során nem használnak ólmot és más környezetszennyező anyagokat." - ...és gondolom le is bomlik azokkal együtt akikbe belelőtték. Könnyekig meg vagyok hatva, hogy így féltik a bolygónkat Amerikában! Bár a károsanyag-kibocsátást nem csökkentik, de legalább ha agyonlőnek, természetbarát golyóval teszik! Mi az az olajfolt, amikor ilyen úttörő megoldások születnek! ÉBERSÉG!!!!!!
Mihalik Enikő luxusprostiként vagy félpucér vidéki lányként stílusosabb?: A "luxusprosti" vagy a "félpucér vidéki lány", az stílusos? MIÓTA, kezicsókolom?! "Nézze meg a békéscsabai modell két legújabb fotósorozatát, és hozzon döntést." - Ünnepélyesen bejelentem, hogy meghoztam:


Katy Perry melltartó nélkül pózol: "Az énekesnő most az Esquire magazinban próbálja bizonyítani, hogy ő a világ egyik legszexibb celebje." - Most miért, én megértem, énekelni nem tud, valamivel csak el kell adni a lemezt...hol azzal hogy egykor vallásos volt, de azért leszbicsókról énekel, ha meg úgy se megy, akkor jön a vetkőzés - és ahhoz se ért! Itt született meg a nap kommentje:
 

2010.06.29 09:01:10 Blassius

ennyi? egy eltakart mell? mi van már?
Ma már ha valaki érvényesülni akar, a minimum elvárás az hogy a beleszarik a kamerába és megeszi.



SZERDA, JÚNIUS 30.:
Ó, TÖRTÉNET-E

Bruno vándorlása O. elől
Kicsit több minden jut mára: nyolckor Kleist egy novellájának (az idén elhunyt :(( ) Eric Rohmer általi megfilmesítése a Cinemaxon, Bruno Ganz-zal. Orosz katonák erőszakoskodnak az özvegy (de fiatal) O. márkinéval, és az egyik tisztjük is csak azért menti meg, hogy végül -mikor a szerencsétlen nemesasszony elájult- ő fejezze be, amit azok elkezdtek. Az aktusból sajnos terhesség lesz, így viszont a nemesi család is kiveti a márkinét. Ő pedig elindul megkeresni azt aki visszaélt a helyzetével... Tízkor a Záróra vendége az M2-n Rófusz Ferenc, Magyarország egyik legzseniálisabb rajzfilmese (és most ne a szerencsétlen -és plágiumgyanús- Szerencsi, fel! jusson az eszünkbe, inkább a Légy). 21:10-től megbízhatóan szállítja nekünk a horrort a Film+, először a Sületlen paradicsommal, karib-tengeri hentelés és hentergés a Még mindig tudom mit tettél... után szabadon. Szódával elmegy. Utána ugyanott tizenegytől egy fokkal (de nem többel) magasabb szintet képvisel A rettegés tornya, amiben egy sorozatgyilkost szállítanak, beszédes nevű hajón (Hyperion), ám a célállomás előtt vihar következtében a még beszédesebb nevű Gyehenna-szigetre vetődik a hajó megmaradt legénysége...

Brékingnyúz: Index címlapra kerültem, gyerekek!!! Sőt, nem csak én:
C:c: A sötét képernyőnek is volt nézője: "A 3 órás elsötétítést 0,5 % követte az RTL Klubon." - Igen, én is odakapcsoltam takarítás közben, aztán amikor kiörömködtem magam, beraktam valami minőségi horrort ^^ Hej de szép lesz, ha majd az elsötétítést többen fogják nézni, mint a rendes műsorokat! JÖVÜNK FEL, LASSAN DE BIZTOSAN! ÉBERSÉG!!!!

Hírmagyarázás:
Az "átlagos" 209 ezret keres - Megnyugodtam. Nem vagyok átlagos. Sovány vigasz, hogy átlagon aluli vagyok...:////////
Megint a magyaroktól fél a világ: "A befektetők úgy érzik, Bulgáriában, Izlandon vagy Portugáliában is jobb helyen van a pénzük." - A kalandozó hadjáratok óta nem volt ilyen "jó" hírünk :))) "A MAGYAROK ÁRFOLYAMAITÓL MENTS MEG URAM MINKET" :DDD
Megnyílt a föld Börgönd mellett: "A kukoricaföldön három óriási szakadék tátong. Több üreget is találtak, amik bármikor beszakadhatnak." - Folytatódik az árokásás! ÉBERSÉG!!! Vagy az is lehet, hogy a tegnapi bejegyzés másokon is nyomot hagyott, és így elkezdődött nálunk is az óceánkészítés...
Angelina Jolie négyéves lánya fiú akar lenni - Ilyen szülő(k) mellett az lenne a csoda, ha nem akarna nemet váltani / nem zavarodott volna össze az identitása... :DD
Stohl András játssza Janus Pannoniust: "Veszprémben kapták lencsevégre a cigiző színészt, ahogy a Janus tévéfilmen dolgozik." - Stohl András? JANUS PANNONIUST?! SZÉGYEN.
Agyonverte a kétéves mostohalányát a texasi, mert zavarta a sírása a vébé közben - Barom állatja. Képzeljétek milyen pipa lesz, mert nemcsakhogy kivégzik, de még a vébé végét se fogja látni, maximum a börtönben vagy a halálsoron :DDDDDDDD Még valami, mielőtt amerikaihülyézni kezdenénk: nem texasi, hanem Texasban élő illegális mexikói bevándorló volt az illető. A nap kommentje meg mindjárt az első:

2010.06.29 18:45:26 Mufurc Manó
Elmentek a faszra, hogy EZUTÁN beírtátok a kurva meccs eredményét. Gratulálok a szerző empátiájához, látom csak egy _hajszál_ választja el attól, hogy ember legyen.



CSÜTÖRTÖK, JÚLIUS 1.:
RIQUELME, EGY ÁLOM!

...és tényleg! (Fotó forrása: Index.hu. Ilyeneket bármikor szívesen látok, sőt újraközlök 8)) Figyelitek, még a napfény is oda süt a képen, ahova kell!)
Amilyen értékelhető volt a tegnap, annyira geil kezdés ez a csütörtök a júliusnak, sebaj, az egyik hírünk főszereplőjének képével még ezt is el tudom adni! Vagy nem, de akkor is itt a helye...

Ismétlés rovat:
TV2, 21:25: Farkangyal
- Bunkó macsó visszatérése az életbe akaratán kívül, nőként. Kihagyható, most is, ahogy a Film+-on 23:20-kor ezredszer is leadott Szörnyek szigete (Komodo vs. Cobra) című remekmű is. A Vakságot se tudom jó szívvel ajánlani az HBO-n, bár szomorú aktualitást ad neki, hogy José Saramago nemrég halt meg. A nyolckor kezdődő Legyek Ura / Triffidek napja-áthallásoktól sem mentes dráma szó szerint bemutatja nekünk, milyen az, amikor a vakok országában a félszeműek a királyok (akár több értelemben is). Tíztől az HBO2-n meg Agatha Christie-s (és nem gesztis / jazzmegaz-os) kémhatások a Transz-Szibériai Expresszen. Tajgalakók közt két európai, Woody Harrelson és Ben Kingsley.

Hírmagyarázás:
Krizsó Szilvia helyett keresztény pártszóvivő csinál politikai műsort:
"Megszűnt a Szólás szabadsága, helyette Halász Zsuzsa, a KDNP volt szóvivője kap politikai műsort." - Eszembe jut erről a méltán legendás Kex együttes egyik koncertje még a hatvanas évekből, amire (azt hiszem) Szikszai Károly grafikus emlékezett vissza a Bem-rockparty című könyvben. Baksa-Soós kiment a színpadra és közölte a közönséggel, hogy akárhol kereste, egyik újságosnál se kapott Népszabadságot, mindenütt elfogyott, a végén elordította magát, "HÁT HOL ITT A NÉPSZABADSÁG?!"
Justin Bieber újra összemelegedett a barátnőjével - Mi vaan? Azt kinézem belőle, hogy összemelegedett, de hogy nővel?! NO WAY! Elérkeztünk a mai nyitóképhez:
Meztelenül futna Paraguay legszebbje: "A válogatott minden meccsén lelkesen szurkoló modell levetkőzik, ha a csapat világbajnok lesz. (...) Larissa Riquelme, a paraguay-i válogatott fehérneműmodell szurkolónője meztelenül fog végigfutni Asunción utcáin, ha a csapat világbajnok lesz." - Basszus, lehet hogy mégis néznem kéne. Bár minek, ha megteszi, úgyis lesz tízmillió ember aki megörökíti. Plusz még egy ok a kihagyás mellett: "Nem ő az első, aki ilyen fogadalmat tesz a dél-afrikai vb alatt, Maradona, az argentinok szövetségi kapitánya még a torna előtt határozta el, hogy ha a csapata világbajnok lesz, meztelenül futja körbe Buenos Aires főterét. Ők is a nyolc között vannak, Németországgal játszanak majd."

Egy hír, egy oldal, két megközelítés rovat:
Kerékagy: Zsákban gyerek: "Vagyis hogyan jut el az óvodába egy hajtipajtigyerek."
Subba: Subba Életvezetés: Facepalm: "Az idióta biciklis futár hátizsákban viszi a gyerekét óvodába. Biciklin, ja, mi máson?" - Ez már nem kerékagy, hanem merő agyatlanság. A videón szereplő illető (nem mellesleg hajtáspajtás-vezér) mindkét blogbeli megnyilatkozásai szintén ebbe a kategóriába esnek. Újabb ok, ami miatt majd lehet mutogatni a biciklistákra (lásd még a "futárbajnokságot" is). Nap kommentje nincs, erre nem tudok mit még idézni sem... :((


PÉNTEK, JÚLIUS 2.:
CAN GURU NYEREGBEN


Hülye bűnöző fenyegető levele. Ezt is csak aláírni tudja, te meg találgathatod hogy mit akar.
Nem tudom mit csináltam jól (akaratomon kívül), de megint egekbe szökött a látogatottság, és jöttek vele a chatbotok is. Komment-takarítás közben eszembe jutott hogy meg kéne ünnepelni a kétéves (?) fennállást, meg a vébé alkalmából is kéne valamit alakítanom, de ki tud kreatív lenni ilyen melegben? ...én. :D

A retekklubbon napközben (14:40-kor) is lesz néznivaló: ezúttal Matt Frewer próbál Sherlock Holmes bőrébe bújni, aki A Négyek jelét keresi, meg vele együtt egy gyilkost és egy apát is, és nincs kizárva hogy ezek mind összefüggenek... A főszereplőnőt alakító hölgyet amúgy Sophie Lorain-nak hívják, és nem tudom az eredeti Loren tud-e róla. 1975. A kenguru itt még nem készül ugrani (vagy dobbantani a lángoktól öleltből), egyenlőre élvezi a kamionsofőri létet és az akkori könnyűzenészek által játszott filmzenét, a paksi atomhoz szállítja az alapanyagot, ám közbejön egy csábító ajánlat egy stopposcsajtól. Vagy ledrehálja a melót és megy haza a fix nőhöz, vagy irány a Balaton egy forró hétvége erejéig. Gálffy László dilemma előtt kilenckor a Filmmúzeumon. 22:20-kor továbbírják a Vámpírnaplókat a retekklubbon, holott az írás helyett inkább irtás kéne a tini vérszívóknak...öt perccel később a TV2-n mintha érezték volna az Edda VOLT-os fellépését, a Shark aktuális részének alcíme Nagyothalló: Gyere őrült! Nézőriogató cím...

Ismétlés rovat:
Cinemax, 20:00: Fényes nyergek
- Mel Brooks remek westernparódiája fekete seriffel súlyosbítva. Inkább ez mint a Fényes szelek újabb ötven évig!

FIFA rovat:
Nyolctól Uruguay - Ghána az M1-en, majd ugyanott 23:25-től egy kis Összefoglaló.

Hírmagyarázás:
Úrinő lett Keleti Györgyi
- Na neee, ezt ne, korán van még ehhez.
C.c.: Ribanc elvtársnő nem kúr biciklin: "Már a kínai társkereső tévéműsorok jelentkezőinek is minimum hatmilliós fizetés és BMW kell." - Hej, lejárt a postán rendelhető engedelmes konyhatündér feleségek kora :(( A kapitalista métely megrontott mindent! Éberség!!

Hír kommentár nélkül, sok kiemeléssel:
Savlekötő helyett lúgot itattak a kismamával: "Savlekötő helyett maró folyadékot, erősen lúgos kémhatású kálium-hidroxidot itattak egy szülő nővel az Állami Egészségügyi Központ (ÁEK) Podmaniczky utcai kórházában. (...) Keményné Makai Boglárka nyelőcsöve négy milliméteresre szűkült, máig nem tud rendesen nyelni, így enni sem, ezért előbb vékonybélszondán keresztül, majd legutóbbi műtétje óta gyomorszondán keresztül táplálkozik. Nyelőcsövét gyakorlatilag ki kellene cserélni, de leghamarabb februárban kerülhet sor az operációra. (...) A korábban MÁV-kórházként ismert intézmény illetékesei szóban elismerték a hibát, belső vizsgálat is indult, de végül arra jutottak, hogy megmagyarázhatatlan ami történt, nem tudták kideríteni, miként került maró folyadék a savlekötős üvegbe, majd onnan a kismama poharába. (...) Bár kért, kártérítést egyelőre nem kapott a tönkretett életű nő, aki pert fontolgat, hogy legalább részben kárpótolják azért, ami történt. A kórházban hosszas huzavona után annyit közöltek vele, hogy elbírálás alatt van a peren kívüli megegyezésre vonatkozó kérése, de azzal csak a rendőrségi nyomozás lezárása után foglalkoznak érdemben."

Nem akartam kommentálni, de mégis megteszem: az "Állami Egészségügyi Központ"-ból az "egészség" helyére ideje lenni berakni valami mást. Mondjuk az ellenkezőjét.

Szerk.: Béla bácsi közbeszól:
-Vagy kiírni a helyére, hogy "zuhanyzó". De persze németül.

 
SZOMBAT, JÚLIUS 3.:
LÉLEKÖKLELŐLOKÁTOR

Az erőszak nyelvében a halál a csönd
Mivel barátja vagyok a nézettségnek, az aktuális banner a megmondhatója hogy magam is behódoltam a FIFA-láznak (bár ugyanazért tettem ami miatt Randall Graves Transformers-site-okat néz). Meg egyáltalán, ez az utolsó hét, ezt már tényleg érdemes csekkolni, nekem mondjuk tökmindegy ma hogy nyolctól Spanyolország vagy Paraguay győz, csak a legvégén Majd legyen női vetkőzés, met ilyen esetekben szeretem a happy endeket (és persze jó lenne ha Maradona nimbusza is helyreállna, aztán ha ő is nekivetkőzik legfeljebb átkapcsolok máshova). Míg Az utolsó Indiánban szó szerint (és a szó minden értelmében) régi motorosok nyomultak, addig A tűz óceánján egy öreg cowboynak kell átkelnie lova hátán (akit Indián helyett Hidalgónak hívnak). Ismétlésgyanússág fél nyolctól a retekklubbon. A Cinemaxon egy fordított John Malkovich-menet 20:10-től, ahol egy öregedő színész a Lélekölő meló helyett a májküldzsexoni újjászületést választja, de persze az apróbetűs részt figyelmen kívül hagyja, így későn jön rá, hogy –Müller Péter Sziámival szólván- mindössze Testből tesbe költöztették. Vajon sikerül-e visszareinkarnálódnia (még mindig Sziámi: Sürgős Reinkarnáció), és ha nem, a TB állja-e a költségeket? Fél tízkor egy szó szerint befejezetlen dráma a Dunán, ahol a Koszovóba igyekvő NATO-lokátorral és az azt kísérő személyzettel az történik, mint nemrég az AC/DC-vel, vagyis feltartóztatják őket a román határon, csak ők annyival szarabb helyzetben vannak, hogy a helyiek igyekeznek a kedvükben járni, zenés műsor, miegyéb, még a California Dreamin' is felcsendül. 22:10-től a Ford Fairlane-es Renny Harlin egy közelmúltbeli dobása a TV2-n Samuel L. Jacksonnal a főszerepben (nem mellékesen még Eva Mendes is ott van). Néhai rendőr jelenleg rendőrségi takarítóként dolgozik, ám a Tiszta vér helyszínen ezúttal véletlenül a bizonyítékokat is kihipózza. Nem marad más, mint a legnehezebb, vagyis lelkének foltmentesítése. Hamarosan kezdődik a sokadik LMBT fesztivál, ennek megfelelően az M2 is átáll az ismétlésekről a melegebb témákra, így aki abban a reményben kapcsol 22:50-kor az XXY-ra hogy hátha az XXX folytatását vagy leágazását fogja látni, az csúnyán pofára fog esni, mert a születése óta (önhibáján kívül) a férfi és női nem között ingázó gyerek története minden, csak nem szokványos szombat esti szórakozás. A brazíliai Buenos Aires-i fiúk Uruguay-ban sem sírnak, még akkor sem ha a család nagy része nem fogadja el őket, a környékbeli bunkók meg erőszakoskodnak velük. Rázós utazás lesz, de a nem élből homofóboknak attól még ajánlott. Akinek meg semmivel nem tudok a kedvére tenni, annak itt egy program holnapra :DDD
 
Ismétlés rovat:
Duna 2. Autonómia, 21:00: Szeresd apádat! – A két Depardieu, apa és fia mintegy terápiás filmje. A történet szerint a visszavonultan élő író a megkapja a Nobel-díjat, el is indul átvenni, drogfüggő fia követi, abban a reményben hogy így kapcsolatuk is normalizálódik. Eddig a film, sajnos azóta már a befejezést is tudjuk :(((
RTL Klub, 22:15: Elemi ösztön 2. – Oké, értjük, Sharon Stone még mindig sekszy, Dobó Kata szintén. Értem én, csak ne adják le többször…
M1, 22:50: Hannibál tanár úr – inkább tragédia, mint komédia az önkényuralom árnyékában. Az egész a névadó hadvezérről szóló tanulmánnyal kezdődött…
 
Hírmagyarázás:
Gergely Róbertet eleinte rühellette a barátnője - NA ÉS?! Én még most is rühellem. Mármint nem magát az embert, hanem a zenéjét. De azt aztán nagyon!
Lenkei Viktória: A playmate-ek 90%-a kurva – Végre kimondta valaki! Most már csak a névsort meg az árlistát kéne publikálni, hogy tudjuk kire-mire spóroljunk :DDD
Ice T óriásmellű neje, Coco nem sajnálja felületéről a naptejet: „Az Ice T nejeként közismert mellek strandra mentek. Kamera is volt, meg napolajozás. Mit írjunk még?” – SEMMIT. Ennyi nekem elég, megyek, kattintok 8))))
 
Hírek minimális kommentálással, sok kiemeléssel:
Autisták hekkelték meg a képzőművészetet: „A Konkrét birodalma címmel autisták képeiből nyílt zavarba ejtő kiállítás Miskolcon. A műalkotások ugyanis jók, csak nem biztos, hogy valójában műalkotások. (…) A nézőt azonban nem csak ez a tudatos világtól idegen, kendőzetlen nyíltság zavarhatja össze. Hanem az a kérdés is, hogy ezeket a képeket képzőművészetnek tekintsük-e. A kérdés összezavarta a hazai képzőművészeti élet udvariasan leosztott játékát. A kurátor beadta az egyik kiállító, az általunk is ajnározott Kelemen Róbert képeit a Fiatal Művészek Stúdiójába (FKSE), hogy tagságot szerezzen. Az ötlet nem provokáció volt, hiszen ha ezek a képek megjegyzés nélkül szerepelnének a Műcsarnokban, akkor tanult szakírók közölnének elemzéseket róluk valamelyik, 350 példányban megjelenő szaklapban. Ilyen repetitív, vonalközpontú, absztrakt művészetet sokan művelnek, például Szijj Kamilla ismert ránézésre nagyon hasonló munkáiról. A hazai képzőművészeti élet neves és fiatal szereplőit egyesítő szervezet azonban visszautasította a kérelmet. Indoklásuk szerint nem a képek minőségével volt a baj, hanem azzal, hogy azok mögött nem húzódik meg olyan művészi koncepció, amit ők alapvető fontosságúnak gondolnak. Amivel a szervezet nem csak képzőművészeti, hanem pszichiátriai ismeretekről is tanúbizonyságot tett, hiszen a világon senki nem tudja, mi húzódik ezen képek mögött, kivéve az FKSE-t, amely legalább abban biztos, hogy mi nem. (Az ügyet a szervezet egyébként szeptemberben újra napirendre veszi.)” - Vagyis, ha egy fogyatékos ugyanolyan, sőt jobb "elvont" képeket csinál mint mink, csakazértse vesszük be, mert a MI (mesterséges) autizmusunk az "koncepció". Eszem-faszom megáll, de mit lehet várni egy olyan országtól, ahol egy vicclapot köteleznek helyreigazításra? Mindegy, legalább mindenki látja, mekkora gittegylet ez a kortárs képzőművészetnek becézett képződmény. Az lesz majd a szép, amikor megtiltják a terápiás festészetet, mert nehogy már egy pár autista veszélyeztesse a megélhetésüket!
 

VASÁRNAP, JÚLIUS 4.:
MINDEN VAGY, SEMMI

...a piros tízesre az egésszel
Ma rövid leszek, mint a borravaló, és tényleg:
Úgyis nézni fogjátok rovat:
Bár még nincs itt az évforduló, de a TV2 előre gondol erre is: kilenckor a kötelező tiszteletkör a Nép Hercegnője előtt. Állítólag megtutdjuk, mi volt Diana igaz története. De inkább nem, méginkább meg nézzétek helyette a Comedy Centralon ugyanabban az időben vetített Válogatást a Magyar Televízió archívumából, ahol ma Hofi Géza építi a csatornáját. Egy biztos, a Reflektor TV-re ne kapcsoljon senki, csak most tűnt fel mekkora kult-Csernobilt sugároznak: 20:10-től Szily Nórával Oláh Ibolya beszélget Őszintén, majd fél tizenegytől ugyanitt ugyanebben a műsorban Orosz József. Nyolckor Queen Latifah abban a reményben szórja a pénzét a TV2-n, hogy ez Az utolsó vakációja, mivel valami csúnya betegséget regisztráltak nála. Így esik, hogy a halál árnyékában már többé nem fél élni, és ezzel egycsapásra mindenki szívét megnyeri – a vége meg úgyis az lesz, hogy kiderl, az a betegség nem is olyan halálos. Viszont addigra már az összes pénzét elverte. Én legalábbis ezt tenném…
 
Ajánlott rovat:
Hajnali egy előtt tíz perccel az A38-as koncertek során most a Mindless Self Indulgence fellépésén van a sor az M2-n. Mikor ilyeneket adnak a „királyi” csatornák egyikén, ekkor érzem azt hogy lassan, de talán biztosan felzárkózunk a Nyugat zenei kultúrájához, aztán amikor látom hogy a zenekar nevét lefordítják magyarra, ráadásul őgy mint Esztelen Önélvezet, akkor hamut szórok a fejemre, hogy egyáltalán reménykedni merészeltem itt bármiben is…
 
Ismétlés rovat:
RTL Klub, 20:00: Krokodil Dundee 3. – ezúttal Los Angelesben és némileg konszolidáltan, ennek ellenére abszolút kihagyható ahogy az utána ugyanott adott Sziget is a maga kiborgmeséjével. Büntetés kéne az évente tíznél ismételt filmek után, legyenek akármilyen jók is…

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés