2010. 07. 05.
FI, FA, világok, fény (hétfő / kedd / szerda)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, JÚLIUS 5.:
A KÖVETKEZŐ KÖRT AZ ÉLŐK FIZETIK

Olyan nyúzottnak látszol kisfiam, csak nincs valami baj?
Eljöve az utolsó hét a VB-ből, Maradona hazament, mi meg itt maradtunk, egy legendával kevesebb :(((( És a tévé se segít, meccs helyett az M1 ma Egressy Zoltán ügyesen megírt párszereplős focikamaradrámájával (Les) hódol az aktuális láznak 23:25-kor. Ajánlott. 20:45-kor új humoros műsorral (Hőhullám) jelentkezik a TV2, tudom nem szép dolog előre temetni, de már az ígéret, hogy ez az "újdonság" tulajdonképp "a TV2 legsikeresebb és legszórakoztatóbb vidám műsorainak egyvelege, amelyben többek között az Irigy Hónaljmirigy legjobb pillanatait láthatják a nézők", szóval már ez az ígéret baljós árnyakat vet rá. Az IHM mellett lesz még "MédiaCápa, Banánhéj, L'art Kabaré, Hollószínház, Mi kérünk elnézést, Folytassa Claudia és sok más kedvenc". Ezek után jogos a félelem, rádaásul az ajánló szerint ők "a magyar humor legnagyobb nagyágyúi." - jé, én meg aszittem az a hetihetes. Ezek szerint mégsem? :D Esős vasárnap jön erre a mai eső-esélyes hétfőre a Filmmúzeumon, kilenckor, ahol az új tanerő átrendezi egy gimnázium csajozási territóriumait, amennyiben ő maga válogat a kitárulkozó lehetőségek és lábak között.

Mindennapi horrorunkat add meg nekünk ma:
Film+, 21:10: Üzenet a túlvilágról - riogatós horror, japánkislány helyett csupavér meztelenfiúval, ennek megfelelően a tagline is más: "Még napfelkelte előtt az élők megfizetnek a holtak szenvedéseiért!" Ez remélhetőleg magas bodycount-ot jelent gyorsan lezavarva...vagy azt hogy valaki állja a cehhemet :))))

Hírmagyarázás:
Vetkőzős ribanc, vagy dögös nő lesz a jókislány-imidzsű tinisztárokból?: Költői kérdés, a képek magukért beszélnek. Szinte mindegyiknek van vetkőzős korszaka :SSS
Szexuális zaklatáshoz vezethet a pucér légikísérős naptár: "Az ausztrál légikísérők szakmai szövetségét az akasztotta ki, hogy egy pucér stewardess kihívhatja a szexuális zaklatók támadókedvét." - Szerintem nem, mivel a képeken szereplő hölgyek, hogy is mondjam, nem túl szépek. Vagy legalábbis nem az én eseteim.
DJ-kre csapott le a rendőrség a Volton: "Razziát tartott a rendőrség és a Vám- és Pénzügyőrség péntek este a soproni Volt fesztiválon, karöltve a Mahasszal. A hivatalos szervek azt vizsgálták, hogy a fellépő DJ-k jogtiszta zenéket játszanak-e." - Abszurdisztán, 2010, és ennyi, igyekeztem finoman fogalmazni.


KEDD, JÚLIUS 6.:
MADARAK URUK-HAI PÓKLÁBON

Ő is utálja az ismétléseket. Szerintem.
Hehe, kellemes kis horror volt tegnap este a véresfiús. Volt minden, rendőr, erdei gyilkosság, pucér nők, senki által nem gyanított sorozatgyilkos, folytatás-ígéret...ma sajnos nem lesz semmi ilyen, a Spockásosan az M1-en nyolckor kezdődő meccsen kívül (Hollandia-Uruguay) csupa ismétlés és ajánlhatatlanság, valamivel fel kéne dobni ezt a blogot, lehet hogy este berakok nektek egy kis zenét...

VOLT (már) rovat:
Az új rázások közül kiemelendő Hitchcock mester Madarak című mesterműve (21:40, Cinemax). Tegnap lesen voltunk, ma meg kilenckor a szintén focitémájú Két félidő a pokolbant ismétlik a Filmmúzeumon. Nézzétek helyette inkább a tényleges meccset, akármilyen jók is a színészek, ezredszerre adják, komolyan fáj a fejem ezektől... Fél kilenckor lesz még Kiss Mari Vámmentes házassága egy finn fiúval a Dunán, ami ugyan vám,- de azért nem teljesen érdekmentes, mivel csak azért kelnének egybe, hogy az asszony láthassa kivándorolt férjét. Vámmentes okosság, na persze, a VPOP-nak azért lenne ehhez egy-két szava! Éberség!!!

Brékingnyúz:
Larissa Riquelme mindenképpen levetkőzik:
"Paraguay kiesett, de a fehérneműmodell szerint az emberek megérdemlik, hogy meztelenül lássák." - LÁJKOLOM, ELSŐ, ÉS MÉG SUNÁZNÁM IS. Végre valaki tudja, mi kell igazán az embereknek. Mindenképp szimpatikus hozzáállás. El ne felejtsem ide is belinkelni a nagy eseményt! Nekünk miért nincsenek ilyen modelljeink?! (Az már természetes, hogy ilyen focink nem lesz egyhamar...)

Hírmagyarázás:
Prince: Vége az internetnek: "A zenész szerint a net is csak olyan, mint az MTV, egy ideig népszerű, aztán hirtelen elavul." - Bár részben igaza van, azért szerintem inkább Prince-nek van vége. Aki mellesleg az MTV egyik nagy haszonélvezője volt.
Fél Magyarország frissült a Google Földben - Frissült a fenét, mikor kimentem a kocsma elé minden tökugyanolyan volt. Igazán feltehetnék már a 2.0-ás Magyarország-verziót!
87 240 vámpírfüggő Magyarországon: "Az Alkonyat 3 a Szex és New Yorknál is jobban startolt. A vicces belga alkeszfilmet 416-an nézték." - Láttam én már karót vámpírban...kb. ugyanaz a szint mint a szexésnyújork, mi más lehetne, mint siker?
Exférje adta el az orosz kémnő pucér fotóit: "A volt férj szerint a szexi 007-es szereti a szexuális segédeszközöket, szívesen csinálja a repülőn, és ha munkája úgy kívánja, bárkivel ágyba bújik." - Ilyen feleség kell nekem! ...persze nem a sajátom, hanem a másé, az legyen ilyen :DD "A szex csodálatos volt vele, fantasztikus a teste. Eleinte a vágyról volt csak szó. Sosem találkoztam korábban hozzá hasonlóval. Anya nagyszerű volt az ágyban, és pontosan tudta, hogy mit csináljon. Szuper volt!" - ÉDES FASZOM, hogy ez mekkora egy freudi elszólás, mivel utána már (helyesen) Anjának írják. Velvet mondjon le!


SZERDA, JÚLIUS 7.:
MONTANA NAGYON ADJA AZ YVES-T

Marilyn Montand.
 
Focivébé rovat:
Németország-Spanyolország a szokás helyen (M1) és időben (nyolckor). Hofival szólván „ezt még én is megnézem”.
 
Ajánlott rovat:
Nyolckor minden sármőrök ősapjáról, Yves Montandról doksiznak a Duna 2.-n, nem csak idősebb hölgyrajongóknak, hanem mindenkinek aki tanul egy kis stílust akarni. Csattanós válasz mindenkinek: Iránban igenis van filmgyártás, és születnek értelmes alkotások. A bizonyítékot a Duna TV mutatja be 22:35-kor, a címe Noora, a címszereplő kislány lábai egy baleset következtében lebénulnak, bátyja pedig –mivel felelősnek érzi magát- mindenben igyekszik a kedvében járni. Nem túl vidám, de ajánlott.
 
VOLTmár:
21:10-kor a Monty Python-közeli Erik, a vikinget ismétlik a Film+-on, és bár messze nem egy Gyaloggalopp, ez a legjobb program, ha nem számítjuk a meccseket és az HBO-n háromnegyed tízkor vetített rapesített Forró rágógumit, a House Party-t (ami –mivel a rap meghonosítását Fenyő Mikihez kötik- a magyar keresztségben a Micsoda buli címet kapta. Ejj, ejj, ejejjejj.).
 
Hírmagyarázás:
Izraeli katonák táncoltak megszállt területen - Dávid király is ezt csinálta anno a frigyláda előtt. Csak ő még zenélt is hozzá. Vagy az Néró volt?... "A hadsereg vizsgálatot indított a felfegyverkezve táncoló szakasz ellen. Készültek a koreográfiára." - Gondolom a Poker Face-t adták elő...haha, nem nyert, mert Kesha Tik Tok-ját. Ami még sokkal rosszabb ízlésre vall :SSSSS
A Disney ki fogja nyírni Hannah Montanát: HALLELÚJA, TESTVÉREIM! HALLELÚJA!!! Vagy nem is a Disney nyírja ki?: "A 17 éves színésznő kiszáll, mert nem akarja egész karrierjét a kisiskolásokra alapozni." - Ha ez igaz, akkor ezek szerint legalább egyvalaki tényleg használja az eszét a stábból. A South Parkosoknak jól áll az örök iskolásszerep, viszont az embernek fel kell nőnie. Vagy legalább megpróbálnia. Én meg legalább elmondhatom, hogy megpróbáltam...:DDDDD
Hungarométer: így fogy a magyar: "Születünk, élünk, halunk. Kövesse Hungarométeren!" - Egy szó: NEMZETHALÁÁÁÁÁÁÁL!!!
Leértékelték a forintot az elemzők: "Év végére 310 forintos eurót és 270-es dollárt is elképzelhetőnek tartanak." - Lásd mint fent.
Disznó után emberi bőrön a Vuitton - A VOLT-on?! Ja neem. Ott más (is) történt a DJ-razzián kívül:
Miért sértődött meg a Massive Attack?: "Látták, hogy a közönség egy másik koncertre megy, ezért idő előtt búcsúztak a Volttól." – Vagy így volt, vagy sem, de kzépszerű biztonságizene lett az egykori nagy legendából. Akkor már inkább 20 évente egy lemez, mint a Portisheadnél, vagy a direkte unpopuláris zenék gyártása, mint Trickynél (aki -akárcsak a Portishead agya- a Massive-nál kezdte). Ez meg annyira szép, hogy egy az egyben kell idéznem, sok-sok kiemeléssel:
 
"A Massive Attack szokásos fesztiválrepertoárjából több számot nem játszott el, ráadásul a Volt hivatalos honlapján publikált (jelenleg nem elérhető) beszámoló alapján a szervezők is hosszabb koncertre számítottak.
 
A cikk szerint "az örök klasszikusokon kívül, mint a Mezzanine Risingsonja, vagy a Future Proof, a Teardrop, a Mezzanine, meg persze a ráadásban megérdemelt Unfinished Sympathy és a Karmacoma mellett erős adagot kaptunk a Heligoland kínálatából is a Girl I Love You-nak, a Psychének, a Babelnek és a Splitting The Atomnak köszönhetően." Pedig ráadás nem is volt, a cikket a koncert előtt töltötték fel, és valószínűleg sokáig nem vették észre, hogy egy alternatív valóság eseményeit írja le."
 
1984 reloaded...tisztára mint a hatvanas-hetvenes években, két héttel előre megírják a híreket...a Future Proof mint "örök klasszikus", eszem-faszom megáll. Az első-második Massive-lemez, az igen, azok tényleg örök klasszikusok. Ahogy a nap kommentje is az:
 
2010.07.07 10:09:46 sallersanyi
A "jól messzívattak mindenkit" volt már?
 
Kivégeztek egy korrupt vezetőt Kínában: "Ven Csiang bűnlajstroma a vesztegetéstől a bűnbandák fedezésén át a nemi erőszakig terjedt." - 1984 reloaded 2. Nyilván van alapja, mert a politikus az mind egyfajta, de valamiért eszembe jutott John Smith hasonló bűnlajstroma Orwell regényéből...
Dávid Ibolya gyanúsított az ügyészségen: "Szerda délelőtt kezdték kihallgatni az MDF egykori elnökét a megfigyelési botrány ügyében." - APAAAA KEZDŐŐDIIIIIIIK!!!
Normális a tíz éve halott férjével élő mami: "Jane Stevens elhunyt nővérét is kihantolta. Elméje nem kóros, csak sajátosan dolgozza fel a halált." – Én megértem hogy ezt tette, főleg ennyi évnyi házasság után, de akkor is: nooormáááális?! "Nem kóros"?! "Sajátosan dolgozza fel"?! Mi lesz a következő, a pedofília elfogadása? Most akkor ha én nem hantolom ki a halott rokonaimat, akkor nem vagyok "normális"? Elmehetnek ezek a lélekbúvárok a halál faszára... Szegény néni meg mehet a bebalzsamozott rokonai után, mivel most jó messzire elvitték őket tőle. Az is érdekes, hogy hétfőn volt ez a váresfiús film, ott is tartósított hullák voltak…

 
Tényleg, ígértem nektek zenét. Tessék az ÉN kedvenc focihimnuszom tíz évvel ezelőttről, ahol a összekapcsolódik a kellemes a kellemessel:
 
 

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés