2010. 07. 19.
Ugyanották (hétfő / kedd / szerda / csütörtök)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, JÚLIUS 19.:
TITKOS BESZOLGÁLTATÓK

Arccal a (rejtélyes) vasút felé!
Örömmel jelentem, hogy a dögmeleggel együtt távoztak a szar műsorok is! El vagyunk látva bőségesen néznivalóval. Például aki eddig nem sejtette, hogy Jarmusch Mystery Train-je valójában "akció-vígjáték", az nyolckor megtudhatja a Cinemaxon. A szélrózsa minden irányából érkező szereplők életében a közös idő egy nap, a közös helyszín egy memphisi szálloda, közös élmények nincsenek, találkozások is alig, a történetek Elvis legendájától sima házastársi veszekedésig terjednek. Art, na, de nem árt. Ajánlott. Ugyanígy a Butaságom története (le sem írom hogy ismétlés, annyira nyilvánvaló), ami egy könnyebben emészthető és jó értelemben vett kapcsolati komédia Ruttkai Évával és Básti Lajossal, vagyis a színészházaspár elnyomott női tagjának előtérbe kerülése tényleg egész estés és egész családos kikapcsolás - kilenctől a Filmmúzeumon. Ugyanabban az időpontban egy jóval kevéssé ajánlott valami: akármilyen hihetetlen, de Britney Spears-nek annyira univerzális tehetsége van, hogy még filmet írni is fussa belőle, nem csak szerepelni, lásd Álmok útján, és azzal szemben ez a 2004-es műve a hírnévkeresés árnyoldalairól szól, a Kegyetlen valóságról (garantáltan közhelymentes cím). A nyilván önéletrajzi ihletettségű múvi egy "bámulatosan tehetséges" lányról szól, akinek a szülei nagy nehezen összedobnak annyit hogy tehetségéhez méltó iskolába járhasson, ám ott meg azt osztályközösség elrontja..Hallmark Channel, ennél többet nem is kell mondanom róla asszem. Még mindig kilenc óra, csak most az M1: orosz krimisorozat a bevallottan Conan Doyle nyomdokain járó Borisz Akunyin írásaiból, vagyis Temze helyett a Néva vize, Sherlock Holmes helyett Eraszt Fandorin, A Sátán kutyája helyett pedig (kicsit bulgakovi felhangokkal) Azazel nevében.

A Film+-on egymás után két skeletális horrort is ismételnek, először kilenctől A csontrablót, majd fél tizenegytől A csontevőt. Az HBO is horrorkodik háromnegyed tizenegytől, amikoris a Halálos kitérő 2.-ben folytatódik az aberrált redneckek rémuralma - ezúttal egy poszt-apokaliptikus térben és időben. Mindhárom kihagyható.

A Duna TV frissen tartja a szellemünket, először 23:15-kor a Mihálisz Ganász (egykor Magyarországon élő) görög költőről szóló szintén görög doksival ("Egy kis fény dereng a vállán"), majd 0:25-kor egy újult szembenézés Ügynökmúltunkkal, ügynökjövőnkkel a Múlt idő '90 aktuális epizódjában. Az ügynökjelent ügyesen kihagyták a címből :DDD

Hírmagyarázás:
Meredek zuhanásban a forint - Majd elmúlik. Vagy nem.
Rohamosan gyengül a forint - Oké, elsőre is megértettük, rettegjünk, kitört a nemzethalál. És?
Portfoliio.hu (sic!): Zuhan a forint és a BUX: "Ahogy az várható volt, hatalmas réssel indult a kereskedés a devizapiacokon, a forint minden fontos pénznemmel szemben jelentősen gyengült." - ...és persze az Index is ezzel kezdi, csak még helyesírási hibákkal is megspékeli.
Portfolio.hu: Kelle-nekünk (sic!) IMF-hitel? - Nem. Nekünk Mohács kell! Hamarosan itt is lesz! Éberség!!!
Budapest lesz Európa új Hollywoodja? - Magyarra fordítva: újabb 200 pornóscég költözik az olcsó húsért eme lángoktól ölelt kis országba. "Budapest nemcsak sokarcú, de olcsó is, a forint is romlik. A Time szerint ennyi kell a sikerünkhöz." - Basszátok meg, ha EZ kell a "sikerhez", akkor legyünk inkább sikertelenek a nyugat szemében, de szárnyaljon a forint és virágozzék a gazdaság!
Magyarországon tényleg szépen lehet meghalni? - HAHAHAHAHAHA. Ezen most hangosan felröhögtem, bár kicsit keserű szájízzel. A felmérés készítői idejöhetnének helyettünk élni és meghalni is, már csak hogy tudják miről beszélnek.
Mandiner: Állami könnyűzenei díjat március 15-ére!: "Az elmúlt másfél évtizedben összesen három popzenész kapott Liszt- vagy Erkel-díjat." - Szerintem meg ne Liszt vagy Erkel (és főleg ne Kossuth) nevével adjunk könnyűzenészeknek díjakat (ami egyébként jó ötlet). Inkább nevezzük el mondjuk a Kexes Baksa-Soósról, vagy Cserhátiról vagy Radicsról, csak hogy emlékeztessük a kitüntetetteket, hogyan bántak (el) egy időben az igazi tehetségekkel itt nálunk.
Filmdroid: Augusztusban újra Avatar - És én újra kihagyom. "Nyolc perccel hosszabb lesz mint eddig volt." - És még így is nyolc órával hosszabb a kelleténél.
Manzard: Szexjelenetek csontvázakkal: "Mi is ilyenek vagyunk az ágyban." - KÖNYÖRGÖM, HÁNY ROHADT RÖNTGEN,-MEG CSONTVÁZSEKSZLINK LESZ MÉG??? Ráadásul a Velvet célközönségét egyre kevésbé tudom megtippelni, három hír és egyikre se merek rákattintani, nemhogy kommentálni:
A rendőrség lecsap Enrique Iglesias farkára
“Biszex vagyok” és más társkeresős hazugságok
18+: Ahogyan három test bújik egymáshoz

Röviden:
DO NOT WANT!!!!!!

KEDD, JÚLIUS 20.:
... ÉS ISMÉT LÉSek...:((((

...Esély a halálraunatkozáshoz...
Kilenckor tovább folytatják Azazel nevében a kultúraterjesztést (és a nyomozást) az M1-en. Ugyannakkor a Filmmúzeumon Huszárik Szindbádját ismétlik, mondanám hogy a meleggel együtt jönnek vissza az újrázások, de nem teszem, mert ez ugye egy klasszikus. Ugyanott fél tizenegytől a Színészportré sorozatban Latinovits Zoltán, majd 22:50-től Dajka Margit. És még mindig érdemes lesz ugyanott maradni: tizenegytől A vágy titokzatos tárgyát, majd 0:50-től a Vízcseppek a forró kövönt ismétlik a most elhunyt Bernard Giraudeau-ra emlékezve. Emlékezhetnének valami mással is, mert bár kétségkívül ez a legismertebb filmje, biztos van valami ami kevésbé elvont és kevesebbszer adták....
Jó hír azoknak akik buknak a szó szerint perverz horrorokra, a még perverzebb ismétlésekre és a realdollokra: a pár évvel ezelőtti romantikus komédia után most merőben más szerepben láthatjuk a férfi legjobb barátjának szerepére törő műanyagbabát a Film+2-n tizenegytől. Egy zavart lelkű irodai dolgozó jobb híján egy ilyen Műanyag szeretőre fanyalodik, ki is fizet érte egy valag pénzt, közben meg a munkahelyi kolleganő akinek a képére és hasonlatosságára rendelte a sekszbabát, Érzelmeket kezd el érezni az immár magabiztos Férfi iránt, aki (akármilyen hihetetlen), választásra kényszerül a Nő és a """nő""" között. Utóbbi (mármint az idézőjeles nő, vagyis a realdoll) azonban nem nézi jó szemmel az élő vetélytársat...vagy csak a pasi fantáziája túl élénk? Mindegy, voltmár, én is megemlékeztem egyszer róla, igaz nem ennyire mélyen :D Szintén horror a sima Film+-on 22:55-kor az Esély a halálra, ami az Idétlen időkig kiforgatása: egy gazdag gecit egy "rejtélyes lény" (netán egy régi ex?) minden este a vonat alá kerget, ám ő mégis mindennap újra feléled. Ez egy igazi marxista szellemű horrofilm, a pénztőke elpusztíthatatlanságára figyelmeztet minket.

Hírmagyarázás:
Ami rosszabb a szex hiányánál
- Mi lenne más, mint a pornó hiánya! ÉBERSÉG!
Thatcher gyerekeit megrémíti a Vaslady-film - A gyerekei is megrémülnek?! Képzeljék el akkor milyen volt élőben, Anglia miniszterelnökeként! Mellesleg, csak nekem gyanús hogy a Vasemberéhez időzítették a bemutatót? :DDDDD
A postaudvarról vitték el a pénzt a rablók: "Kihasználták a Fehérvári úti hivatal biztonsági hiányosságait: nem védték eléggé a szállítót." - Ez nem igaz, ilyen nincs. A posta udvaráról elvinni a pénzt, bazmeg! Ha már itt tartunk, essen szó arról is hogy néha nem jönnek meg a csomagok, levelek, szóval arra jutottam, hogy Az Én Ideális Világomban azt a postást aki belenyúl ezekbe, arra kötelezném hogy a meglopott illető számláival is tegye ezt, de ne csak ellopja, hanem fizesse is, úgy egy hónapig... Postaudvarról pénzt lopni, basszus. Megyek is, bedobok még egy sört...
Ingyen kapott új arcot a szétlőtt arcú nő: "Chrissie Steltznek egy sörétes puska tüntette el az arca kétharmadát, 11 évvel később visszakapta. Közben feleség és anya lett." - Szívszorító hír, brutális képpel a címoldalon, alatta meg:
Pornós pár ölt meg egy tetoválóművészt: "A 28 éves, floridai fétispornós csaj annyira beindul, hogy szexelni akart pasijával a tett helyszínén." - Nehogy már megbüntessék őket, ők csak egy kicsit mások, de épp ez bennük az érték! Mindannyian mások vagyunk egy kicsit, nemigaz?
Az elvitt autóval karambolozott a gyilkos: "A brutális soltvadkerti gyilkosság után néhány órával az egyik tettes kocsikázni indult, vesztére." - Sok esze és mégtöbb lelkiismeretfurdalása lehetett ennek is, akárcsak az iménti pornós idiótáknak. Ilyenkor sajnálom, hogy nálunk nincs halálbüntetés... :(((((


SZERDA, JÚLIUS 21.:
LACI COLLINS, TOM COLLINS, PHIL COLLINS

A Fojtogató szeretet több okból is ajánlott. Először is egy Tricky-számról kapta a magyar címét (az eredeti a semmitmondó Maid of Honor), másodszor pedig a negatív főszereplőt úgy hívják, hogy Laci Collins, milyen kár hogy Amerikában ez női név... Na mindegy, a kilenckor kezdődő thriller ilyen házasság,-és szerelemféltéses marhaság, ahol a fő konfliktusforrás a házasságban a balesetben elhunyt feleség húga, aki először merő jóindulatból megy segíteni az özvegy férjnek, majd meg akarja akadályozni annak új házasságát. Mindez az M1-en.

RTL Klub, 21:20: Szűz vagyok, de titkolom! - A legjobb címadás a Tibor vagyok de hódítani akarok óta. A főszereplő csajszi meg annyira, de annyira hihető a szűzlány szerepében...viszont már ennyiből látható, hogy kiemelten kerülendő. Akkor már inkább 22:10-kor az Így nőttem fel, pedig azt a sekszfüggő David Duchovny rendezte és adja el az arcával, ráadásul egy "bohém művész" (= ingyenélő) visszaemlékezése "rendkívüli gyerekkorára" (= kevés tanulás, annál több balhé). Hogy miért érdemes mégis a Dunára kapcsolni? Ott lesz Erykah Badu és Robin Williams, előbbi egy női foglyot, utóbbi szellemi fogyatékos hússzállítót alakít. A művész számvetése meg remélhetőleg öntudatra ébredéssel (= megkomolyodás, munkavállalás, etc.) jár majd. Fél tizenegykor háborús opus a Film+-on, ami annak ellenére ajánlott, hogy nincsenek benne nagy nevek. Négy amerikai katona (plusz egy hozzájuk csapódó brit pilóta) próbál visszatalálni csapatához Belgiumban a Malmedy mészárlás után, a cél elsősorban élve megúszni, de sikerül-e közben embernek is megmaradni? A Nagy Kérdéseket szájbarágás nélkül válaszolja meg A háború kísértetei. Ugyanott azonban kilenckor egy ismétléses merényletet is elkövetnek ellenünk A texasi láncfűrészes gyilkos visszatérésével, az azóta Bridget Jonesként elhíresült Renée Zellwegerrel. Igen, mondtam már, és hogy miért van itt, hát a nap kommentje miatt:

2008 | Válasz | Előzmény (afonya27) máj. 21. 16:42 | 118/121
én szemmel megverném ezt a két méteres, herezacskó bőrből készült maszkban feszítő dühöngő retardot...


Hírmagyarázás:
Kelly Brook motoros macának vetkőzött: "Jon Statham és Billy Zane volt nője ismét azt tette, amihez a legjobban ért, illetve amit a legtöbben elvárnak tőle: levetkőzött egy magazinnak." - Az egyetlen értelmes hír ma, még azt is megbocsátom, hogy a volt pasija a cikk szerint egyszer Jon, máskor John, megint máskor meg Jason Statham, szaromle, amúgy se miatta kattintottam. A hírnek meg tényleg van hírértéke, annál is inkább, mert "Brook lelkesen mesélt új szerepéről a Piranha című háromdimenziós filmben. Mint elmondta, az a legnagyobb különbség az egyszerű filmek és a háromdimenziós alkotások között, hogy a forgatásokon sokkal többször fordul elő, hogy nincs valódi helyszín, vagy díszlet. És hogy mi a legszexisebb dolog a karakterét illetően? „Lesz egy víz alatti jelenetem Riley Steele-lel, aki egy nagyon híres pornószínésznő” – hangzott a válasz." - Megismétlem amit korábban mondtam: megtarthatjátok az Avatart, az Alice-t meg az összes többit, nekem EZ lesz az évtized 3D-s filmje!

Tűsarkú cipőben, hajón, azért ez nem gyenge.
Persze a hírmagyarázás sem csupa derű és virágos rét:
Kést döfött a heréjébe: "Az idős erdélyi férfit megkérdezték, miért tette, de dacosan csak annyit válaszolt: "azért"." - Jaja, egy gonddal kevesebb. Most mit mondjak? Tök olyan az egész mint egy rosz vicc még rosszabb poénja.
Nyakonharapják egymást a szerelmes amerikaiak - Harapják inkább át egymás nyakát, és akkor itt is egy gonddal kevesebb.
Megszületett a kiherélt Playboy -Ez a herélés ez valami vándormotívum lesz ma az Indexen? :SSS "Pucércsaj-mentes oldalt indított a pinamagazin a munkahelyről netező férfiaknak." - Hahaha. EPIC FAIL. Azoknak is akik létrehozták, meg azoknak is akik erre fanyalodnak...
Bencsik Tamara műmellekre vágyik - Ilyenkor mindig azt szoktam mondani, hogy én is, DE NEM AZ ÖVÉRE!!!!!!!!!
Böszmeség, hogy nem Orbán az illetékes: "Gyurcsány a blogjában osztja ki az új kormányt az IMF-fel folyó tárgyalások megszakadása miatt." - "Ilyen böszmeséget", mi? :DDDD Bagoly mondja...


CSÜTÖRTÖK, JÚLIUS 22.:
CSAK KETTŐ

...mármint a nézésre érdemes műsorok száma. Először is ott van kilenckor a Dunán a Nyitány - kizárólag ínyenceknek, akik mostani Kelet,-és Japán-mánián túl az ottani kultúra iránt is érdeklődnek. Az életrajz helyszíne Thaiföld, témája egy zenészmester, Lung Pradit Phairao története, aki halmozottan hátrányos helyzetéből (tehetsége miatt megölt báty, szigorú apa, rossz anyagi helyzet) egész a csúcsig tör (udvari zenész). Mondom: ínyenceknek, kavajbabák ne nézzék. Sodródás a kapcsolatban - ez a 22:10-kor kezdődő Cinemax 2-es norvég vígjáték fő csapása. Mit csináljon az ember, ha már mindene megvan? Marad a régi hrabali mondás: "Unatkozik? Vegyen mosómedvét!" Itt is ez történik, vagyis kis állat helyett jön a nagy Ööööö, aki elcsavarja az unatkozó férfi fejét, megnyeri a szívét és végül elkezdi átszervezni az életét, a pasinak meg döntenie kell, hogy most akkor kell-e neki mindez vagy sem.

Hírmagyarázás:
Kőkorszaki műpéniszt találtak: "Az agancsból faragott, 12 centis tárgy egyik vége hegyes. Lehet, hogy csak aprítottak vele." - Amennyiben tényleg ez utóbbi a helyzet, úgy ez is csak azt bizonyítja hogy a tudósoknak is mindenről AZ jut az eszébe.
Comment.com: Megszűnik Havas Henrik politikai műsora az ATV-n: "Az okokról egyik fél sem nyilatkozik, de Havas ámokfutása után nem meglepő a döntés." - HALLELÚJA, kedves barátaim! Ily módon feltöltődve nézzük tovább a kommentálandókat...
Az internet legnépszerűbb pornósai - ...és egyből lehervad a havas mosoly az ember arcáról! Mit nem látok: Gianna Michaels csak a 38. helyen?! Édes faszom, hát mi lesz még itt?!! Mindjárt azt csinálom amit tegnap az erdélyi bácsi! Hogy miért? AZÉRT!!!

Nem örül a 38. helynek. Én sem, és ÚJRASZÁMOLÁST KÖVETELEK!!





bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés