2010. 07. 23.
Egy, csak egy blog van taplón a vidéken (péntek / szombat / vasárnap)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
PÉNTEK, JÚLIUS 23.:
MÉG MINDIG KETTŐ
...mert a felhozatal szokás szerint übergyenge, és mert ha napi ezer ismétlés közül kell választani, akkor inkább kitolok veletek...
...és milyen jól döntöttem, mert ez a kép mindkét filmből lehetne!
Mi más is kéne nekünk ebben a hőségriadós időben, mint egy kirándulás a Fagyhatáron túlra, mégha ott őrült tudósok és gonosz lények tanyáznak is. A Dolog óta nincs új a nap alatt, de azért mi csak kapcsoljunk kilenckor a Film+-ra! Családos, de nem teljesen családi dráma tíztől a Dunán. Ami épeszű ember számára nem lehet kérdés (vajon a szegény körülmények között élő apáé vagy a drogdíler ex-feleségé legyenek a gyerekek), az egy jogi csűrcsavarnak hála igenis úgy fordul, ahogy nem szeretnénk, és Apu boldogságai csak ügyvédi segítséggel térhetnek vissza - és milyen szerencse hogy az ügyvéd nő, és nem közömbös az apa iránt, így a gyerekek mellett talán még stabil asszony is kerül a házba!

Hírmagyarázás:
Az MSZP ősszel a torkos borzokra számít - Én meg arra számítok hogy ők lesznek azok, de persze ebben az országban semmi se biztos.
Veszélyes hajszában él Stohl - ...avagy a szentté avatás a média hathatós segítségével tovább folytatódik. "„Nemsokára elkezdek tanulni, mert egy kétszereplős darabban fogok játszani a Centrál Színházban. Ez egy rendőrtörténet, egy jó rendőrrel és egy rossz rendőrrel. Én vagyok a rossz, aki belül jó” – mesélte egy hete a Blikknek Stohl, aki szeptembertől visszatér a Nemzeti Színház színpadára is, ahol két darabban is lesz előadása." - Mivel minden kornak és minden országnak olyan példaképek járnak amilyet megérdemel, ezért most hogy Kállai meghalt, lehetne mindenki stólbucija a Nemzet örökös Színésze, aki kívül rossz, de belül (valahol) jó. Röviden: SZÉGYEN, menjünk is át az Indexre...
Brit tudós: Bagós hulla nem kell a férgeknek - Csak emiatt nem fogok elkezdeni dohányozni, akkor már úgyis tökmindegy lesz nekem...
Nincs szabály: Már tilos dohányozni 72 fővárosi aluljáróban!: "A dohányzási tilalom a fővárosi önkormányzat, illetve a BKV tulajdonában lévő 72 aluljárót érinti." - Tessék mondani, most akkor hol nem tilos dohányozni? Egyáltalán, hogy is van ez? Leszedjük a sápot és megélünk a dohányosokból, de lassan táborba zárjuk őket? Mi lesz a következő, cigikből összállított háromszögek viselésére kötelezik őket? WTF? Egyébként ha az állam ennyire aggódik az egészségünkért, akkor ne a tüneteket kezelje (dohányzás = stresszlevezetés), hanem a tényleges problémákkal foglalkozzon, és akkor mindjárt kevesebb dohányos meg alkoholista lesz.


SZOMBAT, JÚLIUS 24.:
A TEREMTÉS KRITIKÁJA

APA, ENGEDJ BE! ÉN A FIAD VAGYOK!!!
Nem. Nem. Nem. Ma TÉNYLEG ne üljetek le a TV elé. Tegyetek be egy videót, egy DVD-t, olvassatok egy könyvet, akármit. Essünk túl azon ami jó, a többit úgyis sejtitek már ennyiből is.
 
De Niro bácsi nem tud elszakadni az Ördög szerepétől, mégha a Godsendben mint jó doktor dolgozik A teremtés klinikájában – vagy ő lenne az indián sámán a Kedvencek temetőjéből? Akárhogy is, ma este a retekklubbon egy házaspárnak segít visszahozni balesetben elhunyt gyereküket, klónozással, szigorú feltételek között. A kései időpont (23:25) természetesen arra utal, hogy nem sülnek el túl jól a dolgok… De Niróval amúgy még egyszer, kicsit korábban (nyockor) és más csatornán (az HBO-n) is találkozhatunk, ezúttal egy középkorú filmproducert alakít, aki számára Minden rossz azzal kezdődött, hogy minden szép lassan tönkrement és megkeseredett: munka, család, és ami közte van. Hollywood akkor a legérdekesebb, amikor láttatni engedi a vörös függöny mögötti kétségbeesett világot. Nézzünk bele, hátha akkor kevésbé irigyeljük majd a sztárokat, akik közül jó sok felbukkan itt is, például Sean Penn, Bruce Willis és John Turtorro.
 
Ismétlés rovat:
M1, 22:40: Szerelmem, Szarajevó – posztbalkánháborús családi ismétlés, kihagyható.
M2, 21:20: Egy pofon, egy csók – 44-es magyar vígjátékismétlés, féltékenység, megbocsátás, ismétlés.
RTL Klub, 19:30: Tökös csaj – testcserés pasis-csajos amcsi vígjáték elsősorban a nemek közti különbségekről. Ismétlés, faszság, kihagyható.
TV2, 22:05: Ütközetben eltűnt 3. – ez most a 3. rész? Vagy a második ismétlése? Vagy az első kettőből lett összevágva? Akárhogy is, kihagyható, ahogy előtte ugyanott fél nyolctól a Múmia visszatér is.
 
Hírmagyarázás:
Gyerekpornó a Pentagonban: "30 alkalmazott éveken át töltött le gyerekpornót, óriási nemzetbiztonsági kockázatot jelentve." - Ennyi? "Nemzetbiztonsági kockázat"? Eszem-faszom megáll, hát ezeknek kéne üldözniük a pedókat!!
Városban: Kivakarják a szarból a parkszínpadot: Muhaha. HISZEM, HA LÁTOM.
Vallomást tett a rendőrt gázoló BMW-s: "Kiderült, a férfi többszörösen büntetett előéletű, és jogosítványa sem volt, miközben vezetett." - Gondolom valami jól fizető állása azért volt, mert hiszen miből másból telne neki egy bömösre...
Herezacskót villant a Givenchy női modellje: "A transznemű Lea T. modellkarrierje egy reklám-kampánnyal indult, a hölgy most meztelenül pózol." - Megint a legrosszabban értelmezett másság arcunkba tolása :SSSS... Basszus, ha heréje van, akkor nem nő, főleg nem „hölgy”! És ne nyomassátok már ezt a szemetet a címlapon!! :SSS

 
VASÁRNAP, JÚLIUS 25.:
MÉG MINDIG KEVÉS

Kétszer is idegen lényt alakított. Több mint gyanús.

A TV2-n terroristahasonmás-versenyt rendeznek 21:40-től, a fődíj egyhetes nyaralás Carlos, A Sakál árnyékában, a cél tőrbecsalni a hírhedt gyilkost, a fődíjat rossz esetben maga a körözött személy adja át, és egy életre szól. Vagy inkább halálra :DD Tízkor sci-fi akciófilm a retekklubbon Billy Zane-nel és a pofonok királyával, Mark Dacascos-szal, aki ott jófiút alakít, Zane és csaja pedig mint idegenek (Bowie után szabadon: földre hullott emberek) Támadást indítanak a Föld ellen és próbálják átvenni a hatalmat minden erővel... Micsoda hülyeség, hát elég lenne indulniuk a választásokon! Kis érdekesség, hogy a nemcsak a sztori hajaz a Lény-sorozatra, hanem a főszereplő csaj is - mivel ő szerepelt a harmadik részében. Háromnegyed tizenkettőkor westernnel és John Wayne-nel, mint George Washington McLintock-kal zárul a nap az M1-en. McLintock igazi macsó kovboj és patrióta (lásd a neve első felét), az amerikai álom megtestesítője, ám mégis meggyűlik a baja – nem csak a versenytársakkal, hanem azokkal a fránya asszonyokkal is, akik nem hajlandóak a konyhában maradni!
 
Ismétlés rovat:
Viasat3, 23:10: Az utolsó belövés – Pre-Trainspotting antidrogfilm techno helyett rappel, Iggy Pop helyett Tupac Shakurral, hasonlóan fekete humorral mint Welsh könyve és a belőle készült film.
Film+, 21:10: A sivatag vámpírjai – drogos kinézetű vámpírok harca az ő fajtájuk dílere, vagyis a fővámpír ellen. Horror, de kihagyható.
 
Hírmagyarázás:
Jön a labda, sikítsál!: „Arató a szexről, B. Tóth a jó zenéről, Cintula a műfajalapításról, Dévényi Kádárról mesélt a Rióban.” – Ahogy már korábban is mondtam: kádárkor végtelenítve, ez kell a népnek.
Melyik bűnös celeb mosolyog szebben a rendőrségi kamerába? – Meg ez kell nekik, tényleg, hát el is felejtettem. Na ennyi elég mára a valóságból, megyek Menzelt nézni, VHS-en, mert az TRVE KVLT. Szevasztok!


Kulcsszavak: stohl andrás

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés