2010. 09. 27.
The last of September (szept. 27-28-29-30)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, SZEPTEMBER 27.:
EGY ŐSFORRÁS. PONT.

OK, de ha rám fogod a fegyvert, attól még Kitano gallérja ugyanolyan ferdén fog állni...
Akár előre megírhatnám a mostani hét teljes ajánlóját, annyira nem lesz semmi, ami mégis lenne fél tizenegykor, abból meg kimaradok, mivel még mindig nem fogom a Duna 2. Autonómiát, ott ugyanis egy újabb Kitano-brutaliádát adnak, a Forráspontot, kedvenc japánunk itt is a bosszúáló Öldöklő Angyal szerepében tetszeleg, és megint a jakuza a célpont. Ajánlott. Éjfél után húsz perccel egy régi Hammer horrorfilm a Cartoon Network / TCM műsorán: Van Helsing és a 7 aranyvámpír. Keleti harcművészet a kelet-európai (és a távol-keletre elszármazott) természetfeletti lények ellen. Valószínüleg voltmár, és ezzel el is érkeztünk oda, hogy:

Ismétlés rovat:
M1, 21:35: Trilógia: Csodás páros - Ornella Mutigatós romantikus vígjáték, az egyik ami miatt előrelátható ez a hét. A másik a Beetlejuice, amit már le sem írom hol és mikor adnak ezredszerre. A harmadik az Oldás és kötés a Filmmúzeumon kilenctől.

Hírmagyarázás:
Nem zavarja a svájci cégeket az erős frank: "Csak a vállalatok negyede panaszkodik, a nyári turizmusnak sem ártott a frank ereje." - Engem se zavarna, ha frankban kapnám a fizetésemet.
Szily: Zuhanyoznál Horváth Csabával? Bejön a Rogán Tóni?: "Pengeszájú komcsi pincér vagy bemutató fideszes hegymászó? Írd meg, ki a legjobb pasi a jelöltek közül!" - Egyik se, heteroszexuális vagyok. Egyelőre!!!
Bodnár Attila elhatárolódik x-faktoros fiától - Ha ez komoly, akkor megkérdeném: MIÉRT? Tényleg annyival rosszabb a gyereke zenéje az övénél, hogy el kell határolódnia? :DD
SP-t megdobálták a bajszosok Kőszegen: Jöjjön a nap kommentje:

2010.09.26 19:00:28 Gatto Negro
Tisztelt kanászbajszos unintelligens arcok!
Tanuljatok már meg rendesen célozni!
Előre is kösz!




KEDD, SZEPTEMBER 28.:
RACHIDA NIPPLEGATE

Akár a Zanzibár új klipjéből is lehetne
Ismétlés rovat:
Természetesen folytatódik a Trilógia az M1-en fél tíztől, a mai rész már a címéből is (Menekülés) sejthetően sötétebb hangulatú. Voltmár, kiveséztem már, és kihagyható is! Fél tizenegykor egy igazi Csapás a múltból, több értelemben. A történet ugye egy tipikus amerikai hidegháborús család gyermekéről szól aki szó szerint "under a rock" élt az elmúlt 35 évben amíg ki nem mászott, de ugyanakkor a film maga is egy csapás a kultúrára, és ugyanolyan nagyot "üt", mint tizenegy éve a bemutató idején - aki akar megbizonyosodhat róla a Viasat 3-on. Mindenki más kerülje messzire, mert Brendan Fraser és Alicia Silverstone 1999-ben még kevésbé tudtak játszani mint ma. Volt ebből a sémából még egy ilyesmi (Kőbunkó), csak ott ősember volt a főszereplő, na az még rosszabb. De elég az önismétlésből! A Filmmúzeumon két ajánlottság is lesz, először kilenckor egy ismétlésgyanús 2. világháborús filmdráma az utolsó harcok idejéből: a frontra vezényelt fiatal gyerekek megszállottan védelmezik A híd feléjük eső oldalát. Utána ugyanott 22:50-kor Ködös utakra tévedünk Marcel Carné jóvoltából, Jean Gabin kalauzolásával. A kikötői kocsmákban az úri közönség táncol, belépés ingyenes, kilépés életveszélyes, főleg ha nő van a dologban, a film noir a sarkon túl várakozik. Éjfélkor B-múvi a Film+-on, Lucie "Nipplegate" Laurier főszereplésével: Nitro. Szívátültetéses támadás Kanadából, garantáltan semmilyen, de Lucie, akit nemkicsit sunáznék miatt érdemes belenézni.

Hírmagyarázás:
Zámbó Árpy belesült a playbackbe: Ez Jimmy bosszúja a túlvilágról!! ÉBERSÉG!!!
Katy Perry szuperdekoltázst mutogatott: "Kivágták a Szezám utcából, még jobban megmutatta, mitől lesznek idegesek az amerikai anyák." - Ha már énekelni meg zenét szerezni nem tud a buta ribanca, legalább ennyi örömünk legyen. Nem baj, a teltház így is garantált a budapesti koncerten, a klipjébe jelentkezőket meg már egyszer kommentáltam, ja és NEM sunáznám.
Szörnyet halt a Segwayjel lezuhanó tulaj: "A kétkerekű járgányokat gyártó cég milliárdos tulajdonosa saját termékével zuhant a folyóba." - Íme, a selejt bosszúja. Hát igen, ma nem vagyok túl együttérző, nekem is feltűnt. Biztos az időjárás teszi.
Infláció helyett fellációt mondott a francia exminiszter: Erre viszont semmi gonoszat nem tudok mondani, mert sunáznám őt is, aztán lelépnék a pénzével. Felteszem mindenki azt várja hogy Freudot meg a sunázást emlegessem, de csakazértse fogom, szerintem ugyanis tudatosan, a Zemberek érdekeit nézve mondta azt, amit, ugyanis a nép számára az infláció tényleg maga a szopás! És ha már itt tartunk:
Leállítja az APEH a vagyonosodási vizsgálatokat: "A kampányszerű, folyamatos vizsgálatokkal állnak le, egyes esetekben azért még lesz kutatás."
Keményebb lesz az új adóhivatal: "Jaj lesz az adócsalóknak, ha az összevont APEH és VP korlátlanul használhatja a másik adatbázisát." - Tessenek mondani, ezt így hogy?
 
 
SZERDA, SZEPTEMBER 29.:
JUMPING ON SOMEONE ELSE’S TRAIN SCHOOL

Üdv a klubban, haver! ;-)
Méh mindig a Trilógia uralja a hetet, szerencsére ma utoljára, 21:40-kor hőseink már Az élet után vannak, vagy legalábbis úton afelé. Mindig összezavarodok a végére hogy ki kicsoda, remélem a végkifejlet elviszi az egész gárdát… Tízkor a Cinemax2-n az Ördögűző originál változatát ismétlik, lesz fejforgatás, pókjárás meg papokra hányás, sőt (amennyiben vágatlanul adják) egyéb disznóságok is. Láttam, kihagyom.
 
RTL Klub, 21:20: Meleg helyzet – 2004-re már mindenki az új Amerikai Pitét és Kegyetlen Játékokat akarta leforgatni, egymás alá licitáltak a forgatókönyvírók, itt például egy buta csajt csak akkor támogat anyagilag a helyi lányszövetség, ha elcsábít egy meleget majd nyilvánosan szakít vele. Egy baj van csak, a kiszemelt hülyegyereken nem azért van tanga, hanem mert ő is átesett a maga beavatásán, amúgy pedig nagy pinabubus. Irgalmas leszek, nem mondok róla többet, csak az eredeti angol cím (Home of Phobia), John Goodman és a(z ex?-)művészfilmes Heather Matarazzo miatt kap egy mérsékelten ajánlott besorolást, de aztán ne nekem reklamáljatok. Hát ez jó lapos idáig, remélem a Hírmagyarázás ismét dob rajta:
Rossz iskolába jelentett be bombariadót: „A diáklány másfél órával később a saját iskoláját is átvizsgáltatta a tűzoltókkal, a rendőrök elfogták.” – HAHAHAHA, ezen két percig röhögtem, most komolyan, hogy lehet valaki ekkora egy barom, és akkor sírnak, hogy betartatják az iskolás törvénycikkelyt, meg igazoltatják őket. Múltkor is elkaptak pár faszkalapot akik azt se tudták melyik suliba meg hanyadikba járnak, ez a csaj is ilyesmi lehet, nem tudom sajnálni. Legalább így megjegyzi hova kéne járnia. Mondjuk egy ideig nem fog, ha letöltendőt kap :DDDD
Playmate-háború: „Metzker Viktória és Voksán Virág fellázadt Dundika szexi DJ-karrierje miatt” – Ez annyira jellemző erre az országra, hogy hosszan kell idéznem: „"Van, aki a szakma szeretete miatt lesz lemezlovas, van, aki azért, hogy ne tűnjön el a süllyesztőben. Az utóbbi időben egyre többen választják a lemezlovasságot, mondhatni, hogy már divatszakma lett, pedig ezt csak úgy szabad csinálni, ha ez benne van az ember vérében" - mondta Metzker Viktória a Velvetnek. "Sokan azért választják ezt a szakmát, mert azt remélik, hogy ezáltal könnyebb pénzhez juthatnak. Ezzel elveszik a munkát a kitűnő lemezlovasok elől, és azoknak a női DJ-knek is lejáratják a nevét, akik tényleg kitanulták ezt a szakmát, és sikereket értek el. Elgagyisítják, felhígítják a szakmát" - vélekedett Voksán.” – Érted, ezt Voksán Virág mondja, a tudodmelyik. Hát ha most beírnám ami elsőre eszembe jutott, az tudjátok mi lenne, szóval nem fogom, a kommentelők megteszik helyettem is. Maradjunk annyiban, hogy egyik se különb a Deákné vásznánál, és hogy miattuk sincs becsülete a DJ-szakmának. És akkor finom voltam és polkorrekt.
Pantinchin Edina szeret a tükör előtt szexelni - …és velem alkalma is lenne gyakorolni!!! Most miért, nem azért írta meg az újság mert ajánlatokat vár? :DDD A következő kettőt meg csakazértis kommentálatlanul, beszéljenek helyettem a tények:
Tizenkilenc évet kapott egy iráni blogger: „A kormány szerint a blogokat népszerűsítő férfi obszcén honlapokat csinált, felbujtott a rezsim ellen.”
Nem végzik ki a szeretőgyilkos milliárdost: „Popsztárt öletett meg az ingatlanmágnás Musztafa.”

 

CSÜTÖRTÖK, SZEPTEMBER 30.:
CURIE ÓZdON


Spoiler: ez így az életbe nem fog meggyulladni, kislány!
Menj vissza pornózni, bilincset ott is hordhatsz!
21:20-kor a retekklub tőle szokatlan módon egy igazi kuriózumot tűzött műsorára, ami ráadásul ismétlés. Hogy akkor miért van mégis itt? Mikor először kukkantottam bele a B13: A bűnös negyed című Besson-közeli marhaságba, tudtam hogy valami nem stimmel. Elsütöttem persze az akkori ajánlómban a szokásos közhelyeket, de a film...és benne a női főszereplő...valahonnan ismerős! Kis kutakodás után kiderült, hogy nem véletlenül: az illető hölgyike ugyanis nagyjából másfél évig egész másfajta, mondjuk úgy felnőtteknek szóló alkotásokban szerepelt. Mindig sejtettem, hogy jó a képi memóriám!!!!!!!!4444 Természetesen ajánlott - na nem maga a film, hanem a főhősnő eredeti munkássága 8))))) Kilenckor Ilf-Petrov Tizenkét székének olasz átdolgozása a Filmmúzeumon. Változott a helyszín, a székek számához is hozzátettek, így lett 12+1, a főbb szerepekre leszerződtették Sharon Tate-t és Vittorio Gassmant, de a lényeg még mindig ugyanaz: valamelyik székbe értékes iratokat rejtettek, ezért azt kell csinálni mint a Pokémonnal, összegyűjteni mind. Voltmár, de ajánlott, ahogy az HBO Comedy-n ugyanakkor sugárzott másik vígjáték is, ahol az egyszeri fiúgyerek nem sportoló, hanem cheerlader akar lenni. Felkészültél? Ok! Akkord nézd :) Éjjel fél tizenegykor próbál még egy bőrt lehúzni a TV2 az aktuális tehetségkutatóról a Megamániával. Talk show, vagyis kiemelten kerülendő. Ugyanabban az időpontban viszont thriller a Viasat3-on, ahol két jó barátnő közül véletlenül eltűnik egyikük kegyetlen férje, a címe Öldöklő vágyak, és olyan is lesz, főleg Demi Moore miatt.

Hírmagyarázás:
Kirakták Bajor Imrét a Heti Hetesből - Jobb később, mint soha, gyerekek, erre ma inni fogok, nemkicsit, sokat :))))))
Nemi erőszak gyanújával tartóztatták le Karl Lagerfeld múzsájának férjét: "Heidi Mount fodrász férje állítólag a Londoni Divathéten erőszakolt meg egy modellt." - Már nem azért, de ennél sokkal nagyobb bűnöket is megúsztak sokkal kisebb nevek.
Kim Dzsongil rejtélyes fia veheti át a hatalmat: "Megkezdődött az átmenet Phenjanban, miközben a kijelölt utódról nemcsak a külföldi titkosszolgálatok, de az észak-koreai nép sem tud szinte semmit, az utolsó ismert fotó gyerekkorában készült." - Nem baj, oda ez is jó lesz, éljen a működő cucializmus. Nem is tudom miért a Titánia, Titánia, avagy a dublőrök éjszakája jut ilyenkor az eszembe. Tényleg, a Duna 2. Autonómián meg Castro bácsiról ismételnek egy abszolúte elfogulatlan portréfilmet.
Bella Italia: Rusztikus Szardínia: "Gyönyörű fotók, amelyektől garantáltan megjön a kedved az utazáshoz." - Megjött, és már csak egy bankot kell kirabolnom ahhoz hogy el is utazhassak oda. Álmodik a nyomor...
Városban: Saját magunkkal küzdünk meg a Szembesítés című kiállításon: "Pár képből kiderül, hogy a romagyilkosságok során nem őket támadták meg, hanem minket." - Kihagyom. A kiállítást meg a kommentálást is. Minek?





Kulcsszavak: éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés