2010. 10. 25.
Széles tekintetű Feyenoord (okt. 25-26-27-28.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, OKTÓBER 25.:
OSZOLJUNK, OSZOLJUNK, NINCS ITT SEMMI LÁTNIVALÓ

...valóban nincs, csak ismétlések meg hülye vígjátékok ezerrel, a főcím meg természetesen Dzsudzsák Balázs duplázására utal, részemről ő a nap hőse, a tévében meg az épphogy nézhető kategóriát ezek súrolják a leginkább: Duna 2. Autonómia, 21:35, Árnyékban - félórás minidráma a zsarnokságról és a vele járó félelemről, rendszerváltáson innen és túl, Páskándi Géza tollából. A Cinemax 2-n egy rákbeteg fiatalember road tripje 21:40-től, aki a motor nyergében talál rá önmagára Egy hét alatt. Talán ez az egyetlen, ami ajánlott lehet. Végezetül történelem: a Hír TV az 56-os forradalom eseményeit követi napról napra az Ősök terével, tíz órától. Mondom, ma olvassatok vagy csináljatok valami hasznosat.

Hírmagyarázás:
Kiszel Tünde dobermannokkal tépetné szét Vujity Tvrtkót: "Kiszel azért dühös, mert Vujity Tvrtko szerint semmit nem tett le az asztalra, mégis folyton címlapon van." - Bagoly mondja verébnek. Vagy fordítva? :D
Vérfürdő egy mexikói detoxikálóban: "Fegyveresek mészárolták le az intézet pácienseit Tihuanában. Ebben a városban foglaltak le korábban 130 tonna marihuánát." - Kísért a múlt hét. Igen, ide vezet a bűnözőkkel való kesztyűs bánásmód.
Szegény kiskorút villantani se hagyják: "A polgárpukkasztásra szakosodott Taylor Momsen 17 éves, csak úgy mutogathatja a mellét, ha nem látszik a bimbója, nehogy gyerekpornóval vádolják." - Miért, az nem gyerekpornó, ha mindene látszik csak maga a bimbó nem?! Mint múlt héten mondtam, szülők, legyen ez nektek elrettentő példa, ez lesz a gyereketekből ha túl korán kerül a rivaldafénybe. Momsennek meg egy kiadós atyai pofon, az kéne (utána pedig a szüleinek is egy jókora verés, mert nem verték meg idejében!). Bezzeg ha egy felnőtt férfi csak ránéz egy felnőtt nőre, az már sekszuális zaklatás! Hülye amerikaiak, amerikai hülyék! Nap kommentje:

2010.10.24 19:29:59 Komment Kálmán
Tehát akkor Gagát csak úgy lehetett überelni, hogy egy kiskorú ribanc mutogatja a csöcseit. Értem.
Mi a következő lépés?
15 éves kiscsaj a pináját rakja ki majd?
Mert marketing szempontból az lesz a nagyobb durranás.



KEDD, OKTÓBER 26.:
NE HOZZATOK TÖBB ILYET :(((

Kilenckor Shakespeare-adaptáció a Filmmúzeumon Marlon Brandóval és John Gielguddal a főszerepben, természetesen a Julius Caesarról beszélek. Valószínüleg ismétlés, ettől függetlenül ajánlott, bár most nem március idusa, hanem november vége van. Még valami: azért annak van valami bája, amikor a magyar műsorajánlóban is Marc Anthony-nak írják Marcus Antoniust...:DD Ugyanabban az időpontban egy harmincas vénkisasszony első találkozása a szerelemmel a Cartoon Network / TCM-en. Az eddigi nyugodt életet felkavarják az érzelmek - Rachel, Rachel, nem lesz ennek jó vége!
Időszerű a Stella háborúja, amit a Cinemax ad 23:25-kor. Egy holland asszony testvére és férje is Afganisztánban van bevetésen, a fivér halálával azonban megrendül a hadseregbe vetett hit: a feleség megindítja saját egyszemélyes háborúját az igazság érdekében. Az aktualitást egyrészt a háború ténye és az ún "friendly fire" adja (még mindig), másrészt meg mostanában egyre többször kerülnek bele a mi katonáink és békefenntartóink is a szórásba :(((

Hírmagyarázás:
Vádat emeltek Stohl András ellen: "Csak az ittassága miatt vonják felelősségre, a drog hatása nem szerepel a vádiratban." - Megmondtam, gyerekek: Kossuth-díj, Nemzet Színésze. Lehet tapsolni neki!
Strandra, magyar!: "Az őszi szünetre kinyitnak a strandok, de lesz pálinkafesztivál, futóverseny, és hajós túra is." - Nézzetek már ki az ablakon! Nézzétek már meg a hőmérőt! Strand meg pálinkafesztivál? Inkább hóemberépítés, a Kékesen már esik a fehér áldás!
Szanyi: Sikkasztásra készül a kormány - A volt kormány meg nem csak készült rá :DDD "Trükkök százai", rémlik valami? :DDD
Ledöntötte a muszlimokat a szalonnaillat: "A manchesteri büfés ventilátorát rendeletileg kapcsoltatták ki, miután hisztériajárványt okozott." - SZÁNALOM. Rendeletileg kikapcsoltatni, mert szalonnát sütött (mellesleg a büfé tulaja maga is muszlim!). Európa megérdemli.
Zacher: Devecser élhető település - Tényleg?! KÖLTÖZZÖN ODA, AKI SZERINT "ÉLHETŐ"!
Mélyebbre vájkálhatunk a na'vik életében: "Egy évet késve az amerikai megjelenéshez képest, itthon is megjelenik az Avatar bluray-es, extra változata." - Fogadjunk hogy a pornóváltozat még mélyebbre vájkál :SSS
A dohányzás megduplázza a szellemi leépülés kockázatát: "Az Alzheimer-kór és az időskori demencia kialakulása összefügg a dohányzással." - Plusz egy ok hogy maradjak a sörnél, mint bebizonyosodott, azt az okosok isszák ^^
Nem hatott a fű, a rendőrséghez fordult: "Pocsék árut vett egy amerikai, de rossz helyen tett panaszt, eljárás indul ellene." - Muhaha, ez is jól be lehetett tépve amikor a jardra ment reklamálni :D Hülye drogos, ennyi esze volt, megérdemli. Szerk.: Viszont ennyiből is látszik, hogy amit vett az mégse volt olyan rossz anyag!
Lefoglaltak két torrentoldalt a hétvégén: "Valószínűleg néhány Ákos-album miatt vitte el a rendőrség a gépeket." - Az egész kétsoros hír hemzseg az ilyenektől: "valószínüleg", "meg nem erősített hírek szerint", ezzel szemben az Origo interjúja jóval korrektebb. De ha még úgy is lenne ahogy az Index sugalmazza, aki ilyen zenét terjeszt akár legálisan, akár illegálisan, azt büntessék is!!! Illetve dehogy, én pont fordítva csinálmám, mint a drogpiaccal, tehát nem a torrentoldalakat, hanem azt büntetném, aki ezt letölti és hallgatja. :D
Christina Aguilerát talán verte a férje: "A válófélben lévő énekesnő alsó ajka alatt apró sebhely látható, tehát egészen biztos, hogy férje egy brutális állat - vezették le a lapok." - Már megint ez a "talán"! Miért kell mindig a legrosszabbra gondolni, lehet hogy csak herpeszes, mint Prieger Fanni!


 
SZERDA, OKTÓBER 27.:
LÁTHATATLAN HUROK
Lájk. RESPECT.
Ajánlott rovat:
Csak egyvalami, mivel gondolom nem képzelitek hogy a sokadik Batman / Batman visszatér-ismétléseket be fogom tenni. 20:10-kor A Láthatatlan húrok az optimistákat igazolja, és megcáfolja a cinikusokat. A tehetséges testvérek sora nem ért véget a Polgár lányokkal, itt vannak a Pusker nővérek, akik nem sakkban, hanem hegedűn és klasszikus zenében zseniálisak (és a szülői ráhatás náluk is ott van a háttérben – ez azonban mit se von le a művészi értékből). A rendező, Sós Ágnes azonban nem a zenére, hanem a köztük levő kapcsolatra koncentrál. Hihetlen, hogy az HBO ilyet is tud, nem csak a Pierre Woodman-féle szemetet dokumentálni… Lesz még egy középkorú asszony házassági válsága a Dunán, kilenc előtt öt perccel, akit (természetesen) egy fiatalabb miatt hagy ott a férje azzal az ürüggyel, hogy „magányra van szüksége”. A címe is ez, A magány börtöne, és mintha ha ez nem volna elég elrettentés, Goran Bregović sajnos nem csak a zenéjét szerezte, hanem szerepel is benne, meg filmdráma is, szóval óvatosan.
 
Ismétlés rovat:
Fél tízkor Gárdos Péter egy kései, 2009-es rendezése az M2-n, Kosztolányi Dezső után szabadon: egy szigorú vallásos iskolában a diákok egyre durvább Tréfákkal mennek egymás és tanáraik agyára. A többi néma csend, mintha velem is tréfálkoznának a műsorszerkesztők.
 
Hírmagyarázás:
Mélytartalmú mellekbe csapódott Dér HeniÉn miért nem tudok így földet érni?! Legalább egyszer?!
Újra szülni akar a 72 éves román professzor: „Adriana Iliescu azzal került be a Guinness Rekordok Könyvébe, hogy 66 évesen adott életet lányának.” – Nincs határa az emberi önzőségnek. Még ha száz évig fog élni, akkor is idő előtt árván fogja hagyni a gyerekeit. Basszus, a gyerekvállalás ne legyen már rekordok tárgya.
Judy Nerót megereszkedett mellei szex közben is zavarták – Én nem szexeltem vele, de engem is zavart, bár csak fotón láttam, de akkor is :SSS
Elgázolt állatok tetemeit eszik egy angliai egyetem diákjai: „A Bournemouth Egyetem hallgatói egy gyakorlati óra miatt kezdték gyűjteni, majd grillen megsütni az elhullott tetemeket.” – Ez is valami?! Már ezzel szórakoznak az újgazdag hülyegyerekek? Kipróbálják milyen szegénynek lenni? Anyjukat, azt.


CSÜTÖRTÖK, OKTÓBER 28.:
A SZÁMLÁN VERSENYEZTETNÉ

Mi dudorodik ott melltájékon? o_O
Az ilyen napokon jövök rá arra, hogy a fél kettő mennyire egy kieső időpont nekem: a hajnaliról az alvás miatt maradok le, a másikról meg más ok miatt. Ma például a délután fél kettőkor sugárzott svéd vígjátékról, a Vízibalekról, pedig a főhőst akár rólam mintázták volna, pont olyan bukott félegzisztencia mint én, csak én sose akartam sportoló lenni, max a rekeszizmaimat fejleszteni, értitek...annyi az ennyi, hogy a kiégett ex-atléta, amikor a legkevésbé várná, újra felfedezi magának a testmunka szépségeit, ezúttal nem a floorballban, hanem a szinkronúszásban. Kérdés, hogy a sport is felfedezi-e őt magának, a választ a Cinemax tudja, és aki otthon meg ébren van, az nézze. Ugyanitt nyolctól ismétlik a Nagy szökés című második világháborús filmdrámát, ahol egy maroknyi szövetséges katona próbál engedély nélkül eltávozni a szigorúan ellenőrzött német fogolytáborból. Az M1-en a horror kategóriát súrolja A tökéletes titkárnő, aki annyira nem az, hogy fojtogató szeretetével előbb megöli a főnöke betegeskedő feleségét, majd megpróbálja a halott nő helyét is elfoglalni. Amikor pedig a pasas kirúgja, ő lesz az új célpont. Fél tíztől, de közben még 21:20-kor befigyel egy Van Damme-akció is a retekklubbon. Az acélöklű Jean-Claude karrierje sínen van, de már jó ideje Vakvágányon... Nem mondhatnám, hogy kivételes műsortervvel álltak elő mára!

Távolodó múltunk rovat:
Hivatalosan meghalt a walkman: "A Sony 31 év után befejezi a hordozható, fejhallgatós kazettás magnók gyártását." - Sose tudtam megszeretni. Mármint a walkmant. Viszont otthon még ma is van kazettás magnóm!
Mi volt az a magnókazetta?: "Letörölte, megette, becsócsálta, de lehetett ceruzával tekerni, és ráfért két nagylemez."
Betört a sztereó az életembe - Hejj, ez a korszak megvolt...a másolós, bakelitről felvevős...oh, elérzékenyültem. Akármit mondanék, öregnek tűnnék...talán mert az vagyok? :DD Igyunk egyet a bánatra, véreim.

Hírmagyarázás:
Ünnepelnék a kinyírt magyar animációt: "A szemlén versenyeztetné a mozgókép közalapítvány azt, ami a rajzfilmes szakmából megmaradt." - Ilyenkor mindig előkerül az "annyira magyar" jelző, és miért ne. Ugyanaz mint az Ikarus esetében: először többszörös pénzen behozzák a fele olyan jó külföldit, majd sok év múltán újraélesztenék amit kicsináltak.
Vége a válságnak: "Zacskókkal és testekkel folytatott közelharc a ledózerolt Józsefváros helyén épült Corvin bevásárlóközpont megnyitóján." - Mivaaan?! LEDÓZEROLTÁK A JÓZSEFVÁROST?!! Mi lett az ott élő barátaimmal?!
Kórházra támadtak a kolerától rettegő haitiak: "Kövekkel dobálták meg az Orvosok Határok Nélkül kórházát, több sátrat fel is gyújtottak." - Na akkor MOST kéne otthagyni azt a szigetet, hadd boldoguljanak maguk.
A saját testükért színházzal tüntettek: "Geréb Ágnesért csendben tüntetett Udvaros Dorottya, Törőcsik Mari, Ónodi Eszter és még sokan." - Idézzünk is belőle, mert ez egy mestermű: "Az előadás végén elhangzik egy népdal: ha kérdik hogy vagyok/ mondjad hogy rab vagyok/ a török császárnál/ térdig vasba vagyok, Pető Kata sírni kezd. A történet folytatódik tovább." Oaahhh, érzem a fájdalmat az agyamban... Ha nagyon kegyetlen lennék, azt mondanám, hogy itt is úgy mint Haitin: otthon akar szülni, OK, de akkor ne fárasszák a mentősöket azzal hogy a félresikerült szülésekhez kihívják őket. Sőt, akkor a "tüntető" színésznőket, köztük a hazalátogató Grllus Dorkát is erre kötelezném: szüljenek otthon, ne csak beszéljenek róla a színpad biztonságából.
Pénz beszél: Tessék mondani, mennyi pénzt nyomtassunk? - Mármint nekem? SOKAT, és nagy címleteket!!! Elvitelre és sürgős használatra lesz!!! :DDDDDD
C:c: Meddig randalírozhat még Charlie Sheen?: "Amíg évi 155 millió dollárt termel a CBS-nek, annyi nő hátán veri szét a kisasztalt, amennyin akarja." - Így is van, de mi ezzel a baj? A nők az ilyen pasikra buknak általában. Ezeket a férfiakat "meg lehet érteni", meg fejtegetni a bonyolult lelküket, és sírni róla a barátnőnek (akit szintén tol és aláz valaki, néha egyazon pasi)...:DDDDDD
A pornóipar 2012-re kinyírná a fájlcserét: "Perek ezrei várhatók pornó-videomegosztó oldalak, torrent trackerek, és otthoni felhasználók ellen." - Muhaha. Inkább fordítva lesz az...
Nap Kommentje, Legjobb Külföldi Rendezés:

jiteo | 2 days ago | permalink
So that's the real reason the world will end in 2012 - no one will be able to get free porn anymore.


Így néz ki a barkácsolt Lady Gaga maszturbátor - DO NOT WANT! Előbb fogom a húsdarálóba dugni...mármint az ujjamat, miért, mire gondoltatok? :DDDDDD
10 magyar színésznő, aki a testének köszönheti sikerét: "Nemcsak Hollywoodban lehet a külső megjelenéssel karriert csinálni." - Akik kimaradtak (így elsőre): Bódy Sylvia (asszem így írják), Csősz Boglárka, Hernádi Judit, Gryllus Dorka és Gregor Bernadett. Nap kommentje, Magyar Nagydíj, harmadik hely:

2010.10.27 19:53:01 ZoTYA
Van 10 SZÍNÉSZNŐ NÁLUNK??! Ezt ki mondja?!


Szoros a verseny, íme a második befutó:

2010.10.27 21:19:59 flippant
Testüknek? Bakker, fele a szájuknak és a nyelvüknek köszönheti a sikert


...és akkor az első helyezés (successful troll is successful, mivel alig két, különböző nicken ellőtt hozzászólással elérte hogy a Velveten átírják a szerző nevét):

2010.10.27 19:43:27 t23423432

EIVISSA CIKKEI AZ UTÓBBI IDŐBŐL:

A stadionok istenei 2011-ben is meztelenkednek
Olyan férfival élek, aki utálja a saját testét
Jared Leto szoknyásra gyúrta magát
5 megoldás a chatroulette pénisz-problémájára
7 tipp csajoknak, akik kis péniszű férfival randiznak
Nem = igen, igen = anál!
Benkő Dániel megmutatta, milyen az igazi férfi tevepata
Ketten tesztelték 34 férfi teljesítményét az ágyban
Gólöröm-galéria: meztelenség és orgiasztikus jelenetek
Így élvez a legjóképűbb Forma 1-es
Tom Cruise félmeztelenül forgat
Power Pointban adta elő, milyen volt a szex 13 férfival


..az ominózus második hozzászólás:

2010.10.27 23:17:52 EIVISSA FAN

EIVISSA LEGUTÓBBI CIKKEI (automatikus keresés):

A stadionok istenei 2011-ben is meztelenkednek
Olyan férfival élek, aki utálja a saját testét
Jared Leto szoknyásra gyúrta magát
5 megoldás a chatroulette pénisz-problémájára
7 tipp csajoknak, akik kis péniszű férfival randiznak
Nem = igen, igen = anál!
Benkő Dániel megmutatta, milyen az igazi férfi tevepata
Ketten tesztelték 34 férfi teljesítményét az ágyban
Gólöröm-galéria: meztelenség és orgiasztikus jelenetek
Így élvez a legjóképűbb Forma 1-es
Tom Cruise félmeztelenül forgat
Power Pointban adta elő, milyen volt a szex 13 férfival


Most nézem, ezt a listát máshova is berakta :DDD Így kell ezt csinálni :)))




bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés