2010. 11. 07.
Az örökifjú hölgy látogatása (Lady GaGa-interjú)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):


Új név atomvillant be bombaként a könnyűzene állócsillagai és hullóüstökösei közé! Egy lófejű, egérszürke olasz kiscsaj gondolt egyet és a webkettőrobbanás meg a gay bath house-ok forró atmoszférájában (90 megabahr, az a nem semmi, gyerekek!) átrendezte a zenei palettát. Szeresd vagy gyűlöld – Lady GaGa immár megkerülhetetlen, amit mi sem bizonyít jobban minthogy tudósok, katonai szakértők és művészek hada elemzi minden orrfújását, havibaját, vécébeli kis,-és nagydolgozásait. Előbb volt címlaplány minthogy nagylemeze jelent volna meg – és íme, barbárok a kapuk előtt, még az igényességre oly sokat adó PRAE és a szinte majdnem ugyanolyan igényes Hülyítődoboz hasábjain is kénytelenek vagyunk foglalkozni vele, engedve a közönség követelésének. Mi más lenne ez, ha nem a Nép Hangja, amely itt Budapesten is új Királynőt helyez a Pop tüzes vastrónjára a Duna egén? Íme az egyszemélyes kulturális forradalom, sőt maga a KULTURKAMPF ami elsöpör minket is, és a legtöbb amit tehetünk (akárcsak a Nagy Cthulhu eljövetelkor), hogy önként hódolunk be, mert úgyis legyőzetünk. A PRAE –engedve a forrongó tömeg vérszomjas akarata diadalának – azt az embert küldte be az oroszlán VIP-nagypáholyába az embervér áztatta oltárra ráfeküdni, aki az utóbbi időben a legtöbb negatív kritikát fogalmazta meg Germanotta kisasszonnyal szemben - magát Mágikus Bertalant, alias BerTolT BerIchT-et. Lássuk mire jut!
 
2008, 2009, 2010 (és sajnos 2011) legtökösebb csaja egy nemzetivágtás huszárvágással érkezett Budapestre, hogy átprogramozza gyermekeink agyát a szabadkőművesisztikus rákemberista összeesküvésnek, hogy az átlag Bravo és Ifjúsági Magazin-olvasó is megfertőződjön az illuminátusos métellyel és a sekszuális határokat semmibe vevő fajok közti kicsapongással. Nem volt hasonló esemény popkulturális forradalom Magyarországon a Piramis-brigádok megalakulása óta – de ki is valójában ez a kedves kis bohém, ki ez a tehetségét aprópénzre, és ezáltal nagyon nagy pénzre váltó egykori Alicia Keys-klón, aki a saját nemiszervének is twitter-accountot nyitott? Ki ő, aki egy személyben Madonna, Leigh Bowery, Andy Warhol, Marcel Duchamp, Marylin Manson, Jimi Hendrix és még Antony is (a Johnsonsból, nem a RHCP-ből, kis huncutok!)? Mindent tudunk róla – vagy mégsem? Nem múlik el nap hogy ne szerepelne valahol a neve, és ezáltal az életünkbe lép minden, ami a nevéhez köthető: a giccses szadomazo / homoszex videók, az okkultista utalások, az Ace Of Base-től és Madonnától lopott alapok, a nyálas, enyhén autotune-olt vokálok, és a szövegek, ó azok a szövegek, amiket bölcsödétől az egyetemig mindenki kényszeresen ismer, még akkor is ha nem akarja, csak azok a szövegek, csak azokat tudnám feladni. A média mediálja a válaszainkat a még fel sem tett kérdéseinkre, miközben az igazi Nagy Kérdések háttérbe szorulnak: Germanotta kisasszonyt is anya szülte, vagy csak az FBI laboratóriumaiból szabadult ránk egy elfajult MK-Ultra kísérlet eredményeként? Tényleg kukija van? És ha igen, ki áll a vaginás twitter-account mögött? Ezek és hasonlók jártak a fejemben, miközben a Sportaréna backstage-e felé araszoltam a tömegben. Mennyi magyar híresség volt itt, gyerekek! Kint tüntetett Szikora Robi és Pajor Tamás, bent meg a teljes magyar könnyűzenei elit kényszerült korlátok mögé – ám ezen korlátok megnyíltak előttem, és két nagyon izmos és még annál is olajosabb testű (bár lehet hogy nem teljesen heteroszexuális beállítottságú) férfi (?) kísért a Művésznő szobájába, Geszti Péter irigykedő tekintetétől övezve - ám a helyiségben a spagettizabáló médiaSTÁRt nem, csak a titkárnőjét találtam, egy buta nagy orrú, barnahajú csajszit, aki szúrós szemmel méregetett. Vártam öt percet, tizet, de sehol se tűnt fel a jól ismert szőkeség az őrült ruháiban. A titkárcsaj közben olasz pornósite-okat nézegetett a főnöke gépén, na mondom, ez már közös nevező lesz, főleg hogy rá kell kérdeznem hol van a főmuffti.
 
Hello…öööö…parla d’ustas Inglés?
 
Tiktárnő: Sí, sí. Moly buneo.
 
Nabazmeg, még egy Berlitz-nyelviskolás olasz vagy mexikói bevándorló. Egy hányinger ez a Budapest. Mikor jön a főnököd?
 
Tiktárnő: Pardón?!
 
A FŐNÖK, bazmeg. Tudod, az énekes bula vagy faszi vagy mittudomén. Kenrídmáj, kenrídmáj, nóvonkenrídőmáj PÓK-Ö-FÉSZ. A Freddy-Krüger-Mercury-klón, a Queen-siker-nevű bizonytalannemű.

Tiktárnő: Nekem csak egy főnököm van, a korlátlan tehetségem!

Zágsón, akkor azzal a korlátlan tehetséggel kerítsd elő a légidadát.
 
Tiktárnő: Lady GaGa?! MOI C’ESTES LADY GAGA! És meditálnom kell a fellépés előtt! Te ki a fasz vagy és hogy jutottál be az öltözőmbe?!
 
Hahaha, ez nagyon jó, hogy te vagy a popkirálynő, az első számú közellenség… El is higgyem? Én is metilláltam egyet az előbb a büfében, belekerült vagy ötszáz forintomba, de legalább a jegyért nem kellett fizetnem… Lehet hogy te is azt ittad amit én? Ha igen, jó ízlésed van, de ezek az olasz pornóoldalak…SZENT SZAR, mi a bánat ez?!
 
Tiktárnő: Interracial mature she-male animal gay porn, my dear. Készülök a következő klipemre, miután az Alejandro-t olyan vegyes fogadtatásban részesítette a világ. Itt válogatom hozzá a szereplőket…
 
OK, lassan elhiszem hogy az vagy akinek mondod magad. Ööö…mondd csak, Gianna Michaels-t nem akarod beválogatni? Csak hogy a heterók…
 
Lady GaGa: Homo-phobia…Gianna Michaels…te lenni…sur PRAE?! Az a…que’st que ist bist du from…
 
Hülyítődoboz…
 
Lady GaGa: Az, az! A magyarországi rajongóim lefordították amiket írtál.
 
És? Tetszettek? : )))
 
Lady GaGa: NEM!!! Puta te gazzo culo madre! Viszont értékelem hogy éppen te jöttél kikérdezni engem – és nem csak a bátorságodat díjazom: rengeteg interjút adok szerte a világban, így nálatok Bukarest-országban is, de tudd meg, hogy SENKINEK nem adok super-exkluzív interjút, csak nektek, vagyis a PRAE-nek, és azon belül is csak für NEKED. Vedd úgy hogy részese lehetsz valaminek, ami túlnő rajtad…jóváteheted amit elkövettél ellenem, és közben megcsinálhatod a karriered, ahogy én is! Bekerülhetsz minden helyre, amit eddig lealáztál!
 
Nem biztos hogy akarok ám…meg az se biztos hogy ott engem tárt lábakkal karokkal várnának. De azért jó hogy szóbahoztad, mert az egyik kérdésem pont erre vonatkozik. Áruld már el, te a LaVey-féle metódusra esküszöl, vagy a Crowley által kitaposott balkezes ösvény fekete fényét követed?
 
Lady GaGa: HOGY MI VAN?!
 
Ne hazudj és ne tettesd magad, tudod hogy értettem! Te ugye sátánista vagy! Melyik irányzatot követed?!
 
Lady GaGa: Nem vagyok sátánista! Gondolhattam volna hogy ezzel jössz...
 
De a lelkedet, a lelkedet azért csak eladtad az ördögnek a sikerért?
 
Lady GaGa: Valós értelemben nem.
 
…mert nem is volt mit eladni? : ))
 
Lady GaGa: Na figyelj. Elton figyelmeztetett rád, de azért van egy határ. Elmondom világosan: a tehetségemnek köszönhetem hogy ide jutottam.
 
NEM. Tehetséges akkor voltál amikor egy szál zongorával is elbűvölted az embereket.
 
Lady GaGa: Ezt most is megteszem bármikor!

Jaja, tudom, ezzel van tele a padlás meg a tököm is. Amint kijön egy videód amivel próbálsz sokkolni, meztelenkedés meg pucér metroszexuálisok, a zene merő elektronika és autotone, a normális emberek, de nem csak ők, hanem a Kék Osztriga törzsvendégei is sugárban hupililát hánynak tőle, erre jön a sok rajongó, akik előbányásszák ezeket tízéves, egyzongorás-egyszálénekes videókat, hogy mi most essünk térdre mint a mészárszéki ökör, mert te vagy az új Mozart és Wagner, mert te „ilyet is tudsz”. Tudsz hát, de ha most is ezt csinálnád, maximum bárokban énekelhetnél vagy Diana Krall előtt melegíthetnéd a színpadot. Senki nem volna rád kíváncsi.
 
Lady GaGa: Jegyezd meg: popsztár abból lesz, aki felismeri az idők szavát. Madonna évek óta tévúton jár. Marylin Manson elhízott és uncool lett, de még idejében a heroin…hernyószárnyai alá vett engem. A Népek Templomának Olvasztótégelyéből új, embertelen ember születik, mint a Metropolisban Maria, akinek az imázsát egy borítóig magam is elloptam. Új Babiloni Szajha, új Skarlát Asszony kellett…
 
Na, máris itt a Crowley-befolyás…
 
Lady GaGa: És ha igen?! Ez egy szerep. A rock erről szól! Manson eljátszotta az Antikrisztust, én meg felvettem a percenként átöltözőművész médiamágnes szerepét. Kellett egy új Madonna, egy új Xtina, egy új Kylie. Elvettem mindegyikük kenyerét!
 
És mondd, kicsit sincs lelkifurdalásod? Művészként nagy felelősség van rajtad. Rengeteg tinirajongód van, és az se volt egyszerű amikor Pink itteni koncertjén pasik meg csajok smároltak a színpadon, de a te videóid mindenki számára hozzáférhetők, és…hogy is mondjam, minden épeszű határon túlmennek. Épp csak hogy explicit nemi aktust nem mutatsz, de szerintem az sincs messze…:SSS
 
Lady GaGa: Lelkifurdalás? Scúsí, no! Új kort írunk, új Eónok csavarodnak fel az Idő rokkájának a spiráljára, minden kornak a maga hőse kell, és most én vagyok az. Fiatal vagyok, tehetséges vagyok, lerombolom az én fiatal közönségemmel a gátakat, hogy a Jövendő embere készen álljon für das neue, totális társadalomra. Átszabjuk a szexuális, viselkedésbeli, és még az öltözködésbeli törvényeket is, egy törvény lesz csak, a szereteté, az akarat diadal…akarom mondani jármában. A pop hullámverésében a gay tendencia ismét emelkedőbe került, alul a víz, fölül az árják, de legfelül a Rudas sokmindent elfedő gőze. A csillagok állása a Frankie Goes To Hollywood óta nem volt ennyire kedvező számunkra. Eltöröljük a homofób társadalmat, hogy a helyébe léphessen egy új, homogén és mégis pandrogün generáció!
 
…ez utóbbit meg Genesis P. Orridge-től loptad, de OK, tegyük fel hogy igaz. Hogyan fordítanád ezt le magyarra, az átlag BRAVO-olvasó agyiszintje kedvéért, aki remélhetőleg nem ismeri Crowley azon műveit amikből idéztél?
 
Lady GaGa: Röviden: Germanotta a zenéről szólt, GaGa a pénzről. A világ prostituálja a tehetségeit, viszonzásul a tehetségek is bordélyházat csinálnak a világból. Én is létrehoztam Gaga’s bordélyHaus!!!
 
Örülök hogy ismered a darabot ahol az általad idézett mondat kicsit máshogy elhangzik, és akkor annak a címére tett utalás lesz az interjú főcíme is :DDDD
 
Lady GaGa: Rád küldöm a maffiát! NE MERÉSZELD!
 
Hehehe. Pedig az lesz. Kimondtad az igazat.
 
Lady GaGa: Legyen. Tökmindegy mit mondok, mert figyelnek rám, és beszélnek rólam. Régen mindenki húzódzkodott, ha a pénzcsinálásról volt szó. Senki nem mondta volna ki amit én, és ha igen, a közönség meglincselte volna, még Johnny Rottent is leköpködték. Ám én még az igazat is el tudom adni, mert a közönség posztmodernen értelmezi, úgy hogy közben fogalmuk sincs arról, mi az hogy posztmodern. Olyan vagyok mint lavinává növő hógolyó, megindulok és elviszek mindent. Még az is ha csak kitalálsz egy interjút velem és nem azt írod amit most mondok, még ha hazudsz rólam, nekem az is reklám, tudod? A negatív reklám is reklám!

Tudjuk, Malcolm McLaren óta. Ő is egy ambivalens fickó volt…
 
Lady GaGa: …és ha akart, ő is tudott jó zenét csinálni, requiescat in pace, Malcolm! Ha majd megszedtem magam, én is követni fogom, nem csak ötperceket zongorázok, hanem átvedlek klasszikus zeneszerzővé! Operákat, nimfóniákat, baletteket fogok írni, és a tankönyvekbe is bekerülök! Ezáltal is igazolva érzik majd magukat a rajongóim. A jelen történelmében már benne vagyok. Még a South Park-ban is utaltak rám!

Nem is tudom…a South Park olyan mint az Encyclopedia Dramatica vagy a Netszar, el-elnézegeti az ember, de nem feltétlenül akar bekerülni…
 
Lady GaGa: Engem nem zavar. Tudok magamon nevetni.
 
Hm, ebben lehet valami. Nevessünk most akkor rajtad. Ha Bruce Springsteen-ként reinkarnálódnál Jean Michel Jarre hajkoronájával és Prince gitárjával a kezedben, mi lenne a művészneved?

Lady GaGa: Lady GaGa.
 
Elismerem, ez túl egyszerű volt, lássunk egy bonyolultabbat. Mi a Válaszra, tudod, a Zélet, a világmindenség meg minden, szóval erre a válaszra, ami 42, mi a kérdés?
 
Lady GaGa: Lady GaGa.
 
Pfff. Melyik a kedvenc számod az Egyetemes Zenetörténetből?

Lady GaGa: A Queen-től a Légió Gaga.
 
Látom jól viseled a trollkodást, ezért változtatok a hangnemen… Tényleg szörnyeteg dolog a hírnév? Vagy csak téged tesz azzá?

Lady GaGa: Ahogy vesszük. Annyi pénzt keresek amennyit nem szégyellek, és én aztán nem szégyellem magam – de ott van a másik oldala, a közönség, akit szeretek meg félek is tőle, a megfelelés vágya, meg persze a fasz újságírók még faszabb kérdései.
 
Értem a célzást.
 
Lady GaGa: Gracias tequiero, és akkor most én kérdeznék. Te megítélsz engem, de ugyan hány számomat ismered ténylegesen?

A slágereket sajnos mindet, mert néha még az MR2-n is befigyelnek. Olyankor ordítok egy nagyot és kikapcsolom.
 
Lady GaGa: Sejtettem. Mit gondolsz róluk, szóval az összes számomról, melyik a kedvenced? Az összes albumom többi száma hogy tetszik?
 
Először is jöjjön a könnyebbik válasz: egyik albumodat se vettem meg és nem is fogom, gondolom semmi kísérletezés meg harsh martial industrial metal noise nincs rajta, csak ezek az eurodance-izék. Az általam ismertek közül…a Just Dance nem bejövős, a Poker Face okosan buta és bután okos, irritáló és kitörölhetetlen, vagyis tökéletes popzene, ez lehetne a te Magnum Opusod, a Telephone klipje jobb mint a szám maga, mármint az a táncikálós-mérgőzös-gyilkolós része, a travikat kihagyhattad volna belőle…és akkor az Alejandro, hát tudod nem akarlak megbántani, de az valami egészen kritikán aluli, a klip is, a zenei része meg aztán főleg. Ha jól emlékszem ez az ahol az Ace Of Base zenéjére Madonnának képzeled magad. Elmesélek egy történetet: még kilencvenvalahányban egy-két sör után beestem véletlenül egy ilyen borsodi faludiszkóba ahol épp az All That She Wants ment, ami arról szól hogy a csaj nem akar gyereket, és ott lassúztak meg gyerekcsináltak erre a számra a népek a táncparketten, rohantam is ki egyből okádni a vécébe, nekem ott lett elég egy életre ebből a hangzásból, te meg azt koppintottad az Alejandróban – érthető hát ha feltámadtak a kontextusaim és elkapott a frazeológiám. És ez csak az Ace Of Base-koppintás, Madonnától ugyanis gyakorlatilag mindent lopsz…
 
Lady GaGa: Merő posztmodern gesztusból. Az én zeném nem szar, hanem tükröt tart a szarnak, nem cinikus, hanem ironikus, ikonikus és még referenciális is…lemezt tényleg nem veszel tőlem? Még most se? Ha dedikálom, akkor se? Naaaaaaaaaaa...
 
Ha dedikálod a micsodámat, akkor esetleg… :DDDD
 
Lady GaGa: OK. Tollal vagy szájjal?
 
MIIIII?! o_O Nem veszek, szorri, nem akartalak megbántani :DDD De nem is baj hogy nem vásárolok, tudod, válságban a zeneipar, mindenki letölt, az élő koncertből kell megélni, satöbbi meg minden. Gondolom megveszik-megnézik rajtam kívül is pont elegen…
 
Lady GaGa: Meg bizony. És pont ezért nincs szükség a hozzád hasonló tapló kritikusokra. Így is lefedem az egész lakosságot, minden ország minden négyzetméterét, jobban mint a Voda meg a Trémobil együttesen.
 
Ha már mobilszolgák, gondolom tudod hogy Katy Perry is fellépett nálunk a magentás izé jegyében, meg klipet is forgatott. Én érdekes párhuzamot látok a te életed meg az övé között.
 
Lady GaGa: Végre egy értelmes gondolat, nem vártam volna tőled. Mi lenne az a hasonlóság?
 
Hát, mindketten egész más zenével kezdtetek, te ezzel a klimpírozással, ő meg a gyülekezeti dalokkal, aztán mindketten kiálltatok a sarokra a siker érdekében. És mindkettőtök HC rajongói (na nem a tinisunák, hanem a koncertjeiteken arató pedofilok és elfojtásos metroszexuálisok) azzal jönnek hogy ti magatok vagytok a szövegírók, zenészek, és végül előkapják ezeket a korai dolgokat. Tudom hogy veled kapcsolatban mondtam már, de azt nem, hogy Perry rajongói is ezeket hozzák. Én se akartam elhinni, de tényleg így van…
 
Lady GaGa: Semmi hasonlóság nincs köztünk. Én egy idősebb, okosabb és elvontabb korosztályhoz szólok, jóval komolyabb üzenettel, melynek lényege hogy kritizálom a vallást, az elnyomást, a homofóbiát, a vallást, az állatkísérleteket, a vallást, a grínpíszt, a vándámmot, a bigott kereszténységet, a kirekesztőket, a sztívnszegált és a rasszistákat…ja, és mindezeken kívül még a vallást is. Katy is próbálkozik, de nem érhet fel hozzám. Nem véletlenül nevezte istenkáromlónak az Alejandrót, ő még nem lépett túl a gyülekezetben belenevelt fogalmakon.
 
Szerintem ugyanolyan sátániak vagytok mindketten, ugyanazt a negatív üzenetet közvetítitek a fiatalság felé. Zeneileg is ugyanaz az autotune-olt szar, klipileg is ugyanaz a fröccsöntött-sekszuális-aberrált világ… :SSSS Plusz ugyanúgy a melleitekből jönnek mindenféle anyagok a klipben meg a színpadon, tűz, víz, szikrák, örökítőanyag…
 
Lady GaGa: Tudod is te, mekkora munka van egy videó mögött?! Vagy azt hogy a klipjeimet még külön-külön is többen látták eddig, mint ahányan laknak az egész bolygón, a naponta meghaló és születő afrikai éhezőket, a primitív dél-amerikai törzseket és a net nélkül élőket is beleértve?!
 
Biztos azért mert a földönkívüliek is megnézték, és ez akkor megmagyarázná azt is, miért nem veszik fel velünk a kapcsolatot :DDDDDDDDDD
 
Lady GaGa: Több tiszteletet vénember! Már tíz évvel vagy idősebb nálam, de még ezredannyit se értél el az életben!
 
Dehogynem. Meginterjúvoltam Madonnát, Trent Rozmárt, Elton Jancsit és még Varg Vikernest is. Senki se tud a sármomnak ellenállni. És te, te mit értél el azon kívül hogy a teáscsészédre is rá van írva a foglalkozásod?
(Ha már teáscsészék: nem tudom mit szolgáltak fel a büfében, de valami fura érzés kezd elhatalmasodni rajtam… o_O És mi az amit Germanotta elővett a táskájából?)
 
Lady GaGa: Nézd a dalaimat! Egyedül a Telephone tíz trilliárd megtekintésnél tart, ami…
 
…nagy anyagi hasznot hoz neked? :DDD
 
Lady GaGa: Nem, mert a youtube..naszóval, ez nem erről szól, nem a pénz áll a középpontban…azazhogy de igen, de mégsem…ám közvetve igen nagy haszon…
 
Ne beszélj mellé. Egyszer ezt mondod, másszor meg azt. Mi  értelme millió dollárokért klipet forgatni meg lemezt csinálni, ha egy vasat nem látsz viszont belőle? Egy garázspunk zenekarnak elhiszem hogy szeretetből meg a csajokért csinálja, de te… Ki állja a cehhet a stúdióban meg a forgatások helyszínein?
 
Lady GaGa: (telephone-ál, majd) Az Order Of The Golden Dildoes of Armageddon nagypáholyának tagjai azt mondják, ne válaszoljak a kérdésedre. Meg azt is mondják, hogy egy fekete Pobedával eljönnek holnap a munkahelyedre, és egyszer majd kérni fognak tőled valamit…
 
Rendben, engedek, nem akarok Pelikán József sorsára jutni. :D
 
Lady GaGa: (közben az asztalra helyezett egy minihipnotizert és egy kis piramist, valamint egy Skull and Bones-mintás terítőt) Most pedig eljött az idő, hogy megfizess bűneidért…

Hát igen, végig fogom nézni a koncerted ha erre gondolsz, de szerencsére sajtójegyem van…:DD
 
Lady GaGa: Nem. Annak jött el az ideje, hogy felfedjem előtted a sikerem titkát, és hogy beléd, a legvéresszájúbb kritikusba öntsem a bölcsességemet – kódolt üzenetet plántálok a tudatalattidba, hogy egy lehess a bábjaim közül. ELOISE! FÜRELISE!! FHTAGN!!!
 
…ööö, megyek is, elfoglalom az ülőhelyemet, ne fáradj miattam, kitalálok…
 
Lady GaGa: ELOISE! FÜRELISE!! FHTAGN!!! ELOISE! FÜRELISE!! FHTAGN!!! ELOISE! FÜRELISE!! FHTAGN!!! ELOISE! FÜRELISE!! FHTAGN!!! Aludj mélyen!!! Vedd fel a szájpecket!! Vásárolj latexruhákat! Engedelmeskedj, rabszolga! Engedelmeskedj, sajtómunkás!! Távozz tőlem, médiageci!!! Pusztulás! Vér! Vér!! HALÁL!!! Annuit coeptis, novo ordo seclorum!!! Schwarze kindern im der walden!
 
(Az interjú többi részére innentől nem emlékszem. Egy oltárszerűségen tértem magamhoz, Gaga már javában cigarettázott. Lehet hogy összejöttünk? : ))) )
 
Mi történt?...
 
Lady GaGa: Semmi, csak megártott kicsit a nyílméregbéka-koktél. Az interjú lezajlott, nekem mindjárt mennem kell, várnak a HIVeim. Ha már hívek…mi most a véleményed rólam?...
 
Az igazat megvallva, a korai dalaid jók voltak…de…a mostaniak még jobbak, sokkal. NAGYON sokkal. Egészen meglepődtem, milyen mély értelműek és elgondolkodtatóak…
 
Lady GaGa: Melyik a kedvenc dalod, akármelyik korszakomból?
 
Az Alejandro. Nagyon elvont, de mégis hallgatható és fülbemászó, a klipje meg…szóval szinte bánom hogy heterónak születtem. Jut eszembe, nincs itt nálad esetleg eladó CD? És ha igen, esetleg dedikálnád, miután kifizettem?...
 
Lady GaGa: (aláírja) Parancsolj. Tedd el emlékbe. Nagy nap ez a mai. Sikerült közös nevezőre jutnunk, ráadásul teljesen önszántadból engedtél…
 
Én is örülök hogy így alakult…de ha én engedek, tedd azt te is. Ne csak egy vallást támadj folyton, és ne vidd tévútra az ifjúságot, legyen elég az hogy te az ördöggel cimborálsz, ne tereld az ártatlanokat is tudtukun kívül a kénkő szaga felé!!!
 
Lady GaGa: (félre) Erősebb kondicionálószereket kell rendelnem. (Hangosan) Ám legyen! A következő klipem ugyanolyan vallásgyalázó lesz mint az eddigiek, de most nem a kereszténység, hanem a többi monoteista egyház lesz terítéken, te mondd meg, melyik.
 
Végezetül, lenne még egy kérésem.
 
Lady GaGa: Hé, ez nem a Három Kívánság! De tekintve hogy ennyire öszebarátkoztunk az interjú végére, hallgatom.
 
Az idei, 2010-es Lollapalooza-n szinte pucéron beugrottál a közönség közé. Ez szerintem az egyetemes poptörténelem legnemesebb és legrakendrollabb pillanatai közé tartozik, és szeretném ha itt nálunk is megismételnéd.
Lady GaGa: Ezer örömmel. EZER ÖRÖMMEL! A ma esti koncerten egy szál semmiben a közönség közé vetem magam, és mindenki ott sunázhat, ahol ér. Örülök hogy a kezdeti súrlódások ellenére végül csak megtaláltuk a közös hangot. Köszönöm az interjút, Berti!
 
Részemről a megtiszteltetés, Stefi. Pííísz!!!!!!!!!!!!!
 
Lady GaGa: ...még valami! Tedd el ezt a szigorúan titkos iratcsomót. A tartalma neked és a blogod olvasóinak szól, a Világ Urai üzennek vele rajtam keresztül – ez az én tanításom, the gospel according to GaGa. A tartalmát a blogodban kell nyilvánosságra hoznod jövő héten, finoman adagolva és szigorúan estefelé. Ne hozz szégyent rám, mert megtalálunk! Most pedig búcsúznom kell. Audiere, ahogy őrjöng a tömeg? Köszönjünk hát el úgy, ahogy mi, barátok szoktunk. Eloise!
 
FÜRELISE!!!
 
Együtt: FHTAGN!!!!!
 
 
 
JÁTÉK! JÁTÉK!! JÁTÉK!!!
Találd meg a kakukktojást az alábbi fotósorozaton!
 
Eltaláltad, Jay-Z az. Holnap este folytatjuk a Popkirálynő titkos tanításaival!
ÉBERSÉG!!!!!
 

Ötlet / forrás / egyéb: Pseudo-Occult Media, Encyclopedia Dramatica, stb.
Képek: millió helyről : /


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés