2010. 11. 15.
Vajak, mostanáig (nov. 15-16-17-18.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, NOVEMBER 15.
ONCE A THIEF, ALWAYS A
CHIEF
Most is jobb ha tőlem tudjátok: MA NEM LESZ SEMMI. Az M1 egy angol sorozattal próbál ringbe szállni, a Szeretők valamivel okosabb és komorabb mint az alapjául szolgáló Szex és New York, vagyis nem biztos hogy akkora siker lesz - főleg ha már az első részt is 22:35-re teszik...akkor már inkább a retekklub a maga Dr. Csontjával 21:20-kor, aki ezúttal a Halálszobrász műterméből menti ki az áldozatokat - persze késve, hiszen már csak a maradványaikat tudja megóvni... De még így is jut nekünk ajánlottság a Tolvaj voltam mostanáig képében: a nemzetidalos magyarítás ellenére ez egy 1991-es hongkongi akcióvígjáték John Woo-tól, az azóta nagy karriert befutott Chow Yun-Fattal, ahol a Twist Olivér gyerekbandái keverednek a modern kor adrenalinjával. Annyira jó volt, hogy Woo saját maga amerikanizálta. Ma az eredetihez lesz szerencsénk a Film+-on 22:05-től.

Hírmagyarázás:
Bill Clinton is másnapos lesz: "Az egykori amerikai elnök a Másnaposok című vígjáték második részében tűnik majd fel." - SZÁNALOM. Bár végülis ha filmsztárok lehetnek elnönök meg kormányzók, egy ex-elnök miért ne cameózhatna?
Havas egy könyvvel akarta megmenteni Bajor Imrét - With friends like these, who needs enemas? :DDD
Lefeküdne a német államfővel egy írónő: "Charlotte Roche az atomerőművek bezárásáért cserébe eltöltene egy éjszakát Christian Wulffal." - Utánanéztem: nem "írónő", hanem szövegi pornós, és az agyi sötétsége mellé még csak nem is szép. Utoljára Cicciolina próbálkozott hasonlóval, de ő legalább világbékét akart. Persze az atomerőművek bezárása legalább olyan távoli cél.
Kényelmetlen csokiruhák egyenesen New Yorkból - Kit érdekel hogy aki benne van, mit érez? Úgyse lesz rajta sokáig...:DDD


KEDD, NOVEMBER 16.:
ELKÜLÖNÍTVE A BŰVÖLET ÁRNYÉKÁBAN


NO LOITERING!!!!
A jó hír az hogy ma sok jó lesz, a kevésbé jó meg az, hogy egy részük ismétlés. Nézzük először azt a keveset, ami nem. A Zegzugos történetek aktuális része A Gül baba utca és környékét járja körbe helyettünk is, nem véletlenül: 23:10-kor még a Rózsadomb se biztonságos... Viszont aki még nem tette meg, az nappal látogasson el a türbéhez, mondjuk most hétvégén. Az M2 fél tízkor Emléktöredékeket ad a költő Szabó Magdáról. Ajánlott, mint bármi vele kapcsolatban...a töredékek újra összerakásában pedig Bereményi Géza is segít. A retekklub is jobb lábbal kelt fel, kivételesen megint értelmes dolgokkal foglalkoznak a XXI. században fél tizenkettő előtt öt perccel, ahol a Ludas Matyi, majd Montágh Imre kerül sorra. Azoknak akik kimaradtak a kádárkorszakból: előbbi a PÁRT hivatalos vicclapja volt, vagyis egyfajta szelep a felgyülemlett feszültségeknek (gy.k., olyan mint a Hócipő csak valamivel jobb, de ugyanúgy ciki), utóbbi pedig egy igazi polihisztor, tévés népnevelő (bizony, gyermekeim, akkoriban csak pár csatorna volt, meg cenzúra, de legalább megválogatták mi ment, a partizánfilmeket már akkor is könnyű volt elkerülni és ezáltal a lémyegre koncentrálni). Montágh többek közt a testbeszédet, a gesztusokat és általában a viselkedéskultúrát oktatta a képernyőn keresztül, több könyve is megjelent, ezeket őszintén ajánlom nektek, bár az eredeti kiadásokat talán csak antikváriumokban kapjátok meg (újranyomás tudtommal nem volt). Kifejezetten ajánlott, elsősorban őmiatta, a Ludast már akkoriban is csak a nagymellű nőcis karikatúrák miatt néztem (de pénzt persze nem adtam ki érte). Végül az erre éheseknek fél háromkor gusztustalankodós horror (Elkülönítve / Isolation) a Filmbox HD-n. A rosszul sikerült genetikai kísérletek tocsogós bosszúja.

Ismétlés rovat:
21:35-kor a Remarque könyvéből készült Diadalív árnyékában az M1-en, Anthony Hopkinsszal. Szerelem és operáció a megszállás idején Párizsban. Ajánlott. Az ismétléses jóságok közül kiemelném a Bűvöletet, amiről mindig elmondom, hogy (részben) felelős a mostani Wicca-virágzásért, valamint egyike annak a nagyon kevés feminista és boszorkányos filmnek, amit még én is kedvelek, főleg mert a mágia árnyoldalát is bemutatja. Aki még emlékszik a helovínes Hülyítődoboz-bannerre, az az egyik filmkockában rá fog ismerni az egyik alkotóelemére (persze csak emiatt ne nézze senki). A zenéjéről azt illik tudni, hogy Graeme Rewell (ex-SPK) szerezte, minimálisan ijeszgetős, épp a kommersz határán mozog, a szereplők közül Neve Campbellé és Fairiza Balké lett a legnagyobb siker, utóbbi maga is gyakorló boszorkány, ergo óvatosan a "sunáznám"-okkal, minden másra ott a Viasat 3 fél tizenegytől, és akár felvenni is érdemes, mivel a szinkronizált verziót még nem adták ki DVD-n. Azok akik kételkednek a Bűvölet kulturális jelentőségében, nézzenek bele a St. Trinians / Nem apácazárda című rettenetbe, és lássák meg az öltözködésbeli meg egyéb hasonlóságokat. Ma adják azt is, de csak megemlítem, mert nem jó. A Filmmúzeumon egymás után Hitchcock és Fellini, de nem részletezem ezeket sem, mert tényleg ezredszerre nyomják az arcunkba. Komolyan, nem csak az az 1-2 filme van a mestereknek, tessenek már egy kicsit kreatívnak lenni!

Hírmagyarázás:
ENSZ-ellenes zavargások Haitin, két halott: "A kolerajárvány miatt csaptak össze a békefenntartókkal a helyiek." - Mondhat bárki bármit, de ha ennyire nem akarják hogy ott legyen az ENSZ, akkor minek erőltetjük?
Gáspár Győző műsorvezető lesz a VV4-ben - Hát végülis ő is hadilábon áll a KRESZ szabályaival, meg stólbuci is. TAPSOLJATOK, BIRKÁK!!
Lecsukták egy túrórudiért és egy izzóért: "A Kecskeméten lefülelt román férfit bíróság elé állítják a 622 forintos áruházi lopásért." - Rettenetes! A tolvajt felelősségre vonják! Hát ki hallott még ilyet?
Közeleg a Nemzetközi Vécénap: "2001 óta tartják meg minden év november 19-én a vécék világnapját." - rövid leszek: SZAROK RÁ!!!!

 
SZERDA, NOVEMBER 17.:
A RÉGIMÓDI SZÖRNYETEG, AKI A BUSZON LAKOTT

Jacko vagy nem Jacko, ez itt a kérdés
Tegnap volt a Szabó Magdás műsor, ma fél kilenckor pedig egy tévéjátékával találkozhatunk az M2-n (Bereményi Géza rendezésében), ez a Régimódi történet, szép hosszú családregény a magyar dzsentrivilágról és a házasságok máshogy végződéséről. Ez az első rész, és ajánlott. Ugyanott negyed tizenegykor a bátrak próbát tehetnek a Zárórával, de csak Venczel Vera miatt.
Kilenckor minisorozat a Duna 2. Autonómián a második világháborúból A férfiről, aki a Ritzben lakott – hát ezt sem rólam forgatták. Helyet cserélnék a hotel lakójával, a korszakkal amikor ott élni kényszerült, már nem annyira. Ki kém, ki nem kém, de mindenki az ellenállásnak dolgozik…mármint így utólag :DDD Figyelem figyelem, B-kategóra a Film+-on! Los Angelesben lecsap a Vérszomjas szörnyeteg, pontosabban egy nagyon rosszul CGI-zett farkasember (ez nem jó), ám mindez szerencsére csak ürügy a rendezőnek a minél több (női!) pucérkodásra (ez viszont jó). Javallt felhasználás: 21:10-kor sört elő, hangot levenni, valami metál / hard rock lemezt feltenni háttérzajnak és élvezni a vért meg a csöcsöket. Tizenegykor régi ismerőseink, a Buszon című sorozat kalauzai tűnnek fel a Filmmúzeumon, ezúttal nyaralnának és ami még fontosabb, csajoznának is, már ha hagynák őket. Ha minden BKV-s olyen lenne mint ők, máshogy néznénk rájuk. Így meg marad a tévénézés, irány a Vakáció a buszon!
 
Hírmagyarázás:
Kelemen Anna utálja, ha az arcára élveznekNap kommentje:
2010.11.17 13:43:24 kalman.kalman
Bevallom, én sem szeretném, ha az arcomra élveznének.
Bár én férfi vagyok.
És kicsit maradi. Hetero.
 
Szerintem tudjátok ti is mit akarok még hozzáfűzni: AKI KURVÁNAK MEGY, NE SÍRJON HA (seggbe)BASSZÁK!!! Jut eszembe, valaki magyarázza el, mi a különbség közte meg Keleti Györgyi között. Próbáltam megjegyezni melyik melyik, de esküszöm rosszabbak mint egy egypetéjű ikerpár: ugyanúgy néznek ki (ostobenkó kurva kiadás, „butaszőke” széria), ugyanazt „dolgozzák” (celebkurvák)…szerintem még a rajongóik (vannak ilyenek?) is keverik őket. „Choky Ice szerint az elhízott playmate lehet, hogy a szexben tapasztalt, pornósként viszont amatőr.” – Hehe, és mindig van lejjebb. Vagy igaz a pletyka és terhes, ergo babacuccra kell neki a filmért kapott pénz, vagy nem terhes, és akkor valami másfajta cuccra :/// Ha jól tudom ő volt aki 1000 euróért árulta magát, hát ugyanolyan vicc ez az árszabás mint Sasha Grey-é az egyetlen nem pornó filmjében, vagy ahogy az egyik kommentelő is megjegyezte, ennyi pénzért már több Keleti Györgyit is lehetne venni :DD Akárhogy is, gusztustalan egy némber Keleti / Kelemen, bár egy patront megérnének, de szigorúan csak gumiban, és puszit nem adnék egyiknek sem!!!!!44
A Tv2 kirúgta Vágó Istvánt: „Mégsem ő vezeti majd a csatorna új vetélkedőjét, pedig délelőtt még ő maga is így tudta.” - Hahaha, kérjen telefonos segítséget :DDDDDDDD Iszok egyet az egészségére.
Megkóstolják a világ legöregebb pezsgőjét – De nem ebből fogok inni :SSS „Meg akarják állapítani, hogy iható-e a 200 éves hajóroncsból felszínre hozott palackok tartalma.” – Na EZ az igazi átok, nem az a fáraós cumó ami a Titanicot a víz alá küldte. Ki tudja milyen baktériumok meg vírusok vannak azokban az üvegekben. Nincs elég betegség meg nyomorúság a világban? Nem elég kártékony az alkohol önmagában is, feltétlen 200 éves szarokat kell iszogatnunk?! Maradok a sörnél! Tegyétek azt ti is! EGÉSSÉG!
 


CSÜTÖRTÖK, NOVEMBER 18.:
AKIT BRIDEZILLÁNAK HÍVTAK

A Való Villa kádjának meglepetésvendége, kézhezszoktatás közben
Megint garantált a semmi a tévé előtt, talán a hétvégére vagy a valóságsókra készülnek? Mindenesetre fél kilenckor Szabó Magda Régimódi történetét folytatják az M2-n, a harmadik és negyedik résszel. A TV2 a Beugratást ismétli negyed tízkor, Richard Gere-re még egy kiadós összeesküvés-elméletet se lehet rábízni. Nap kommentje:

deadscott | Válasz aug. 07. 20:34 | 5/5
az benne a beugratás, hogy vígjátéknak írják. pedig ez csak egy unalmas és rossz film.
2/10


1997-ben két barom bankot akart robbantani (Amerikában), de csak egy kiadós túszharcot sikerült nekik, aminek az idejében kiérkező rendőrök vetettek véget alig háromnegyed óra alatt. A Film+-on ennek a 44 percnek az összefoglalását kapjuk 100 percben 21:10-kor. A Zone Club-on adott Menyasszörnyek az eredeti cím (Bridezillas) alapján lehetne akár pornó is, de sajnos nem az, viszont ha tizenegykor belenézel, örökre elmegy a kedved a házasságtól, de ha attól nem is, a menyasszonyos válságshow-któl biztosan... Ha van valami ami ajánlott, az csak a Dunán, éspedig egy természet-sorozat 14:25-kor Clippertonról, a rejtelmes szigetről, ma a helyi cápákról szól a mese, akikből egyfelől egyre kevesebb van, másfelől viszont az ott dolgozó tudósok és búvárok munkáját még így is akadályozzák. A megoldás egyszerű, el kéne vinni oda pár magyar celebet nyaralni. A cápa is jóllakik, a búvár is megmarad, Magyarország pedig fellélegezhet ^^

Hírmagyarázás:
Véleményvezér: Alföldinek mennie kell: "Nem is lehet kérdéses, hogy Erdély Romániához csatolását nem lehet a magyar Nemzeti Színházban megünnepelni." - Végre egy vezérvélemény amivel én is maradéktalanul egyetértek. Hogy mit gondolok, azt meg képzeljétek hozzá, mert leírni csakazértse fogom, legyen elég annyi, hogy Alföldi már ezer éve leírta magát nálam.
A Szindbád a legjobb magyar film: "A tíz legjobb magyar film közé nem került be egyetlen 1980 után készült alkotás sem." - Na, vajon miért. Amúgy a Szindbád első helyével vitatkoznék.
C.c.: Igényesen szórakoztatna a Való Világ 4: "Nem lesz állandó kukkolás, berendeztek viszont egy szexszobát. A villában jártunk." - Egy mondatban a Való Világ, a seksz-szoba és az igényes szórakoztatás. ÉDES FASZOM, HÁT MI LESZ ITT MÉG?!
A villalakó celebek koedukálják a vécéket - Lásd mint fentebb. "Benkő Dániel nem szereti, ha megmondják neki hova szarjon, de a Való Világban megmondták neki: a kertbe. Megérkezett a villába az első eresztés." - ...és nem sokban különböznek attól amit majd a koedukált vécékben kieresztenek magukból.
Lilu a padlón kúszva hányt a VV3 első adása előtt - Öröm látni hogy a készítőket is megviseli, de ha ennyire rosszul érzi magát tőle, minek dolgozik benne? Én is hányingerrel küszködtem valahányszor belenéztem, de én nem kaptam érte pénzt!
Liftben és fejben támad az ördög: "Ashton Kutcher és Jackassék is önmagukat szívatják, utóbbin nevetni is lehet. Lars von Trier és Hollywood is ördögöt vet be, hogy féljünk." - Utóbbi ördöngősségnél finoman elhallgatják, hogy M. Night Shyamalan keze van nemkicsit benne, úgyhogy megint rám hárul a figyelemeztetősdi: mind Shya, mind Trier filmjét kerüld messzrie, ugyanis iszonyat szarok.
Betiltaná a 666-os számot a görög egyház: "A sátán jelét kiűznék a személyi nyilvántartások rendszeréből, amivel a kormány is egyetért." - ...szép, szép, de ezzel meg lenne oldva a probléma?! Korántsem! Tessék csak visszahozni a Spanyol Inkvizíciót is!!! Ha már kontroll meg betiltás, legyen totális!!! ÉBERSÉG!!!!!!!!
Előkerültek az olimpiai bajnok aktfotói: "Kovács Ági elhagyta a magáncélra készült képeket." - Na ezt nem szabad: elhagyni. Mert ha mondjuk a Playboyhoz vitte volna, még pénzt is kapott volna érte. Így meg...
Gombás Mónika hazavárja Magyar Attilát: "Magyar sosem szólította Nyuszómuszónak, és tudja, hogy a színész nem ellene cselekedett, amikor elhagyta Gregor Bernadett miatt." - Ismét bizonyítva van a tétel, miszerint minél rosszabbul bánsz egy nővel, annál inkább tapad rád.
Minden ötödik brit csinált már házipornót: "Újabb kutatás szexről, szerelemről. Soroljuk a tíz legviccesebb, illetve legszomorúbb adatot." - Általában a házipornót nem kedvelem. A brit nők meg, hát ugye...szóval emiatt a velük készült pornó bőven a DO NOT WANT kategória. Tudom hogy már volt nap kommentje, de ezt most be kell raknom:

2010.11.18 05:19:21 ÖREG
Az én párom azt mondja;pont jó a méretem, teljesen kitölti. Ezt én magam is érzem. Nem leng benne, mint a harangnyelv. Erre figyeljetek pajtikák!

2010.11.18 05:44:25 kakaósbögre
ok.majd figyelek hogy kitöltsem a párodat.


Tüttő Kata termőföldben utazik - Mi a manó, a vakondok már a Parlamentben vannak? o_O Én amúgy továbbra is a hetessel utazok, bár sok a csöves de legalább kapok levegőt, a termőföldben majd olyan 200 év múlva szeretnék "utazni". Illetve inkább akkor sem :D Viszlát holnap!


Kulcsszavak: éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés