2010. 12. 11.
Megtörpént (dec. 11-12.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, DECEMBER 12.:
KUCSMASZORÍTÓBAN

Így hűtjük most a sört
A tegnapi nap sajnos nem úgy alakult ahogy terveztem, a műsorszerkesztőkön kívül a hó is közbeszólt. Így jár aki nem fogadja meg az angol közmondást, miszerint be careful about what you wish for, nemrég poénkodtam hogy milyen szívesen lennék elzárva a hótól egy kocsmában, most meg megtörpént velem pont ez, de valahogy nem igazán élvezem... A lényeg, hogy amit ma messzire el kell kerülnötök, az az M1-en a Dob+Basszus Live éjjel fél tizenegykor, ahol a 30Y a vendég (a róluk szóló Wikipédia-bejegyzés lehetne az iskolapéldája -Geréb Ágnesé és KHJ-é mellett- annak, mit nem szabad beleírni egy elvileg elfogulatlan, informatív szövegbe). Szóval ezt ne nézzétek, minden mást igen. De a legjobb az lenne ha szánkóznátok egyet… Ha mégsem, úgy háromnegyed hétkor ismétléses egymásratalálás karácsonykor a Viasat3-on a rádió segítségével és A szerelem hullámhosszán. Tom Hanks és Meg Ryan garantáltan megolvasztja mindenki szívét (az enyémet kivéve ^^). A gyerekek is lehetnek golfőrültek, ez adta az ötletet a Golf Punks készítőinek, hogy egy szebb napokat látott golfversenyzőre (Tom Arnold alakításában) bízzanak egy rakás fiatalkorú bűnözőt. A Botcsinálta golfpalánták (megint egy gyengusz magyarítás) persze ráéreznek a sport ízére és lelépnek a bűn útjáról. Ha lenne utópiacsatorna, akkor fél kilenckor az vetíthetné, de mivel nincs, marad az HBO Comedy. Kilenckor újabb romantikus vígjáték a Filmmúzeumon, gondolom a közelgő szeretetünnep miatt. A brazil tengerpart a gazdag külföldiek és még gazdagabb külfüldi perverzek vadászterülete, a paradicsom – két sarokkal arrébb meg már papírházakban laknak. Ez persze nem izgatja azt a két apukát, aki idejön aratni a kakaóbőrű csajok közt, ám a Riói románc beteg fordulatot vesz, amikor az egyiküknek sikerül becserkésznie egy nőt – nem, nem az derül ki hogy transzszexuális lenne (Rióban arra is nagy az esélym, vigyázzatok), hanem a barátja csaját szedi össze. Michael Caine miatt nézhető, Demi Moore miatt viszont csak részben az.
 
Váló Világ rovat:
emTV: A realityk halála: „A VV4 egy túlbiztosított, megszervezett valóságot mutat be, ami senkit nem izgat.” – Én nem tudok ilyen bölcsészesen fogalmazni, csak úgy, hogy ez a „műsor” szimplán szar.
VV Gigi leszbi-erotikus fétisvideója nem zárja ki őt a Való Világból: "Rácz Ildikó nem tudja, hogy a fél ország az ő videóját nézi, az új beköltözők nem beszélhetnek neki erről." - Mint korábban is mondtam: belépsz, kommentálsz, kilépsz, nem nézed. Komment:
 
2010.12.10 08:25:40 TwoSheds
Szavazz a távirányítóval.!
 
Nem nézni VV4-et = MENŐ: "Az anarchista önszórakoztatás legyőzi a tohonya multikat! De tényleg!" - Bede Márton = NÉHA menő. Most is. De ne feledd: TE VAGY A LEGMENŐBB, kedves olvasó, amennyiben Bede iránymutatása nélkül is nyugodtan leszarod ezt a szemetet.
 
Hírmagyarázás:
Tóth Vera takarja el Szabó Győző farkát – AZ a Tóth Vera? Akkor én valamivel összekevertem :D „A nőkért Till Attila után Szabó Győző is levetkőzött.” – Komment (még nem a mai napé):
 
2010.12.10 17:41:51 vernarancs
Azert nem kis teljesitmeny TVeraval egy foton szerepelni, ugy, hogy ne takarjon ki egeszen.
 
Elég csak gondolni a csokira: "Ha rendesen végiggondoljuk egy tábla felfalását, elmúlik az éhség." - Én ezt anno sokmindennel próbáltam, de egyszer se jött be: a gyomrom ugyanúgy korgott.
Labancz Lilla elhagyja az országot - Hé, hát ha ő kivándorol, akkor én végülis maradhatok! Szintén nem nap kommentjei:
 
2010.12.10 14:25:58 screw guys
Elmegy innen? És még fizetnünk sem kell érte? Halleluja!
 
2010.12.10 11:15:33 zoxó
"elhagyja kis hazánkat" - eggyel több ok, hogy én meg itthon maradjak. A legszebb az egészben, hogy komolyan is gondolja.
 
És akkor jöjjön a Nap kommentje, kiváló dolgozó különdíj:
 
2010.12.10 12:16:45 kakaósbögre
egyszóval Dubai.
 
…és ott a pont, de nagyon!
 
Wesley Snipes adócsalásért három év börtönt kapott: „A színész 1999 és 2001 között nem vallott be az adóját, 15 millió dolláros adócsalással vádolták. Csütörtökön börtönbe vonult.” – Na ez az ami itt nálunk sose fog megtörténni egyik híres adósunkkal vagy bűnözőnkkel se.
Ilyen a pucér Pamela Anderson 43 évesen: „Itt a Playboy, amiben a Baywatch-babe 14. alkalommal vetkőzik.” – Be kéne tiltani ezeket az állandósult, visszatérő vetkőzőket, 40 fölött meg aztán főleg. Te is tudod hogy fotosopp, én is tudom, de ami a legrosszabb, hogy ő is tudja.
Vastag Csabának bugyit dobtak rajongói a színpadra: „A színpadra dobott tangát az X-faktoros a karjára húzta.” – Látjátok, milyen buták ezek a leendó megasztárok?! Még egy alsőneműről se tudják, hogy azt nem a karjukra kell húzni!!!
 

 
VASÁRNAP, DECEMBER 12.:
TÉVÉKERINGŐ
(merthogy a tévé a nép igazi ópiuma :D)

Ez még nem a Tébolyda, de már majdnem a gumiszoba
Tegnap óta annyi történt hogy kiolvadtunk, de persze nekem ez se jó, mert a latyakot is utálom. Viszont ma már van Ajánlott rovat, de természetesen csak jó későn (fél egykor), mivel a TV2-ről van szó. De beszéljünk most egyik kedvenc rendezőmről. A borzalom kopasz nagymestere mindig hozza a tőle elvárt színvonalat, és mindig van valami csavar. A Tébolyban a „nyakkendős gyilkost” keresi a város, ám ő valójában a zöldséges gyilkos, aki most egy bűnjel miatt kénytelen egy régebbi hullája keresésére indulni, miközben a rendőrök az övére indulnak. Hitch bácsi művészetét nem lehet eleget dicsérni – még az akkor középszerűnek elkönyvelt műveiben is mindig volt valami újítás, amit később sorra átvettek. Ez nem a legjobb tőle, de a fentiek miatt még így is kötelező. Fél kilenckor viszont az egyik legjobb filmjével ünnepli az MGM Woody ALlen születését. A Banánköztársaság gyors és nagyon vicces, néha szinte már vonneguti (lásd a Macskabölcső főhősét, aki akarata ellenére lesz egy kis sziget vezetője). A Woody-t a metrón megagyaló fiatalokra is tessenek figyelni: egyikük egy bizonyos Sylvester Stallone. Az M2-n líbiai Lawrence-t kapunk fél tíz előtt öt perccel Mussolini idejéből, és az arábiaihoz hasonlóan ez is jó hosszú, kb. kétszer másfél óra, és a helyiek ellenállásáról szól, esetünkben a Duce katonáival szemben. A beduinok vezérét, A sivatag oroszlánját Anthony Quinn, az olasz tábornokot Oliver Reed játssza, segít nekik még Irene Papas, John Gielgud és Rod Steiger is. Nem rajongok a történelmi filmekért, de a stáblista meggyőzött. Végezetül legyen egy kis magyar is: szereplők mellett (Jávor Pál, Karády Katalin, és Greguss Zoltán) a rendező, Balogh Béla által írt zene menti meg az Ópiumkeringőt attól, hogy egy kaptafa (Karády fémfatál-kisugárzása) köré épült sablon-alkotások egyike legyen. A Duna 2. Autonómiát fogók tegyenek vele próbát 21:10-től.
 
Hírmagyarázás:
Megöltek egy mexikói drogbárót: „Maradt még huszonhárom” – Kössünk fogadást, melyik szemetet ölik meg előbb, és ki! :DD Még az se zavar ha egymást öldösik, mert there can be only one, ugyanis akkor azt az egyetlen megmaradót könnyebb lesz a kormánynak elintéznie.
Lövöldöztek egy mexikói városban: „11 halottja és 22 sebesültje van az esetnek, egyelőre senkit sem vettek őrizetbe a hatóságok.” – Mondom én! :DDD Azért az is mekkora, hogy senkit nem vettek őrizetbe…
Egyre kisebbek a bengáli tigrisek: „A stressz miatt 140 kilóról 100 kilósra fogytak.” – Nem a stressz lesz az, hanem a válság. Többmillió ember él stressz alatt, ők mégse híznak!
Több millió troll országa leszünk? - Mi az hogy leszünk? :DD „Újságírók és jogászok vitatkoztak a médiatörvényről az ELTE média tanszékén.” – Ki kell mondani a tényt: 2010 A TROLL ÉVE VOLT, de pont ezért akarják megszabályozni a netet. Ez ugye mutatja a trollok hatékonyságát – de pont ez a hatékonyság gátolja meg azt hogy 2011 is az övék lehessen.
 



bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés