2010. 12. 13.
Összetörptem (dec. 13-14-15-16.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, DECEMBER 13.:
TIZENHARMADIKA, HÉTFŐ

A 101-es (őr)szoba. Figyeld a rendőr övét!
Ejtsük ki az ismétléseket, és ami marad, az a semminél valaminél több, ám a valaminél nem sokkal kevesebb: kilenckor megintcsak egy zenés Karády-film a Duna 2. Autonómián, kicsit Kék Angyal-hatásokkal operálva, csak itt a tiszteletreméltó tanár helyett egy jóravaló rendőr zúg bele a bár rosszleányába. A hepiend, ahogy a művésznő legtöbb filmjénél, úgy itt is megjósolható, a leány minden bizonnyal új életet kezd választottjával egy Külvárosi őrszobán... A másik ajánlottság a HírTV-n az Ősök tere lesz, ahol a Széna téri ötvenhatosok vendégeskednek tíztől. És igen, most csak ennyi.

Hírmagyarázás:
Buktassa le férjét vagy barátját pornódetektorral! - Ajjaj, fel kell készülnöm o_O Mi lesz a következő, trolldetektor?! ÉBERSÉG!!!
Kövér: Információs terror a Wikileaks-ügy: "Szerinte ez a történet jelzi: hozzá kell nyúlni az internetes hírközlés ellenőrizetlenségének tabujához." - Emlékezzetek, mit mondtam tegnap a troll évéről és annak szükségszerű végéről...
A tökéletes fiúk, akiken nem látszik, hogy karácsonyoznak - Akkor én is tökéletes vagyok, mert rajtam se látszik :D Megnyugodtam!


KEDD, DECEMBER 14.:
ELVÁLIK A BIKINI A LÁMÁTÓL

Hogy itt mi minden zajlott a színfalak mögött...
Későn kapcsoltam, de nektek még idejében szólok: este tizenegykor a Hálózat TV-n egy nagy ember, a XIV. Dalai Láma budapesti előadásának második részét láthatjuk. Ajánlott. Előtte ugyanott kilenctől egy habkönnyű és kellemesen (?) hülye kis seksz-komédia Bikinis őrület címmel egy baráti társaság görög nyaralásáról. Nyilván nem a történet miatt nézi senki, így én sem. Fél tíz után öt perccel kaján vigyorral figyelhetjük a Liz Taylor és Richard Burton valós (zajos) kapcsolatára építő Válik a férfi, válik a nő első részét az M1-en. A nő után a válás is kétszer, egyszer férfi,-egyszer női szemmel. Kinek van igaza, a sztahanovista apának, aki egy afrikai állás után rohan, vagy a feleségének, aki a gyerekeket és a biztonságot választja? És egyáltalán, megéri-e? Hát majd elváik, mint hőseink :DDD Magyar vonatkozás: az operatőrt Pogány Gábornak hívják.

Ismétlés rovat:
Viasat3, 21:30: KicsiKÉM: Sir Austin Powers 2. - Stílusparódia, seksz, némi altáji (nem ujgur) humor, ennyi a sikeres vígjáték titka. Bár a második részben még mindig a törpe a legnagyobb arc :)
Duna TV, 20:40: Macskajáték - Örkény színműve Makk Károly rendezésében. Dajka Margit mint reménytelen szerelmes nyugdíjas, mellette még Törőcsik Mari is beszáll az emberi játszmákba, valamint Tyll Attila is, mármint az originál, nem az a műsort vezető akárki.

Kerüld! rovat:
Film+, 23:15: Edison - Nem elég hogy semmi köze a feltalálóhoz, de egy filmben Justin Timberlake és LL Cool J, innentől mindegy a történet (nagyravágyó firkász a korrupt rendőrök nyomában), feleslegesek a rendes színészek (Kevin Spacey és Morgan Freeman). Cool J legalább rappernek néha jó, de Justin Timberlake? Nem elég neki hogy lányaink hálószobafalait ő borítja?! Ez így ahogy van egy bűntett a celluloid ellen.

Hírmagyarázás:
Stohl legfeljebb három évet kaphat -Természetesen felfüggesztve! - "Súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés. Bűnösnek vallotta magát." - Még jóhogy, hiszen: "Másfél liter bort, whiskyt és egy csík kokaint fogyasztott, a baleset előtt. Eddig nem merte bevallani, hogy sztriptízbárban is járt az éjszaka." - Emlékezz: Kossuth díj, Nemzet Színésze. Birka közönség tapsolj!!!!!!
Több jobb hírt szeretne az Országgyűlés - Nemazért, de ez rajtuk is múlik! "Húsz százalékban maximalizálnák a bűnügyi hírek arányát a nagy tévék és rádiók hírműsoraiban." - Javagyúúgy! Orwell-szagot érzek.
Nixon igazi rasszista volt: "A zsidók agresszívek, az írek közönségesek, az olaszok nem normálisak, a feketék alacsonyabb rendűek, vélekedett az amerikai elnök." - Akiről meg ezek után elmondhatjuk mindazt a rosszat, amit ő mondott a másokra :D
Matolcsy talált nyolcszázmilliárdot - Ó, azt még én vesztettem el a múltkori sörözéskor... Kérem vissza! :DD
Szabó Zsófié vagy Liptai Claudiáé a legdögösebb magyar celebdekoltázs? - Még mindig GIANNA MICHAELS-é, bár ő nem celeb és nem is magyar!!! - "Soma, Hernádi Judit és Molnár Anikó is versenyben vannak a címért, szavazzon!" - És akkor panaszkodnak hogy fogy a népesség! Hát fogyni is fog, amíg ezeket a múmiákat meg teheneket erőltetik a rá népre mint "bombanőket"! Jóhogy nem hoznak erre is egy törvényt mint a zenére, hogy kötelező legyen bámulni őket meghatározott arányban! Rá se kattintok a hírre, ti se tegyétek. Nem is kell. Csak gondoljatok bele: soma, hernádi és molnár anikó """teste"""...és tedd mellé viszonyításnak mondjuk ezt:

Egyértelmű a döntés!!
....és még egyszer, csakazértis:
(Kép innen)
Város: Jó seggel adják el az Üvegtigrist: "Hosszasan mutatják a női testrészeket, de a film ezek nélkül is kiváló." - Pontosan. Kiválóan mutatja mitől beteg a magyar mozgóképszakma ^^ Ha meg segget akarok látni, akkor arra is vannak egyszerűbb források. Lásd fent... 8)
Nap kommentje:

56.hope.road 2010.12.14. 12:32:38
Lehetne egy 4. rész is, amiben csak Szabó Erikát mutatják különböző kameraállásokból. Bomba a csaj, ciciben is erős, és ez a segg...!!! Nyami!


Bochkor Gábor a Buzerában teljesedett ki - Hát igen, így is lehet mondani, de legalább nem nekem kellett leírnom :DDD
A rúdtánc nem sztriptíz, komoly sport: "Látványos, nehéz, sok nézőt vonz, de túl szexi. A táncosok 2016-ban bemutatkoznának az olimpián." - Végülis ha már egyre több sportoló vetkőzik, a sztriptízesek miért ne indulhatnának az olimpián?
Taylor Momsen (17): ne kurválkodj, maszturbálj! - Ezt kellett volna a szüleinek is mondani még mielőtt a világra szabadították ezt a cafkát, mert gondolom tapasztalatból beszél... Eszem megáll, még kiskorú, de már több f...férfikezet fogott a kezébe mint kilincset. Ez is folyt volna inkább le az apja térdén....:SSSS
Kiherélte a lánya 40 évvel idősebb pasiját - Mint tegnap a pornódetektorral: jó lesz vigyáznom o_O "Annyira felháborította a német apát a nagy korkülönbség, hogy a heréket is magával vitte." - Jól tette, sose lehet tudni, mire lesznek még jók azok! Beültetheti magának, vagy csinálhat belőle egy fasza kis paprikást a börtönben... ^^


 
SZERDA, DECEMBER 15.:
KEAN WALLACE

Marlene után megint egy seksz-szymbolum,
aki szeretett férfiruhába bújni
Jó dolgom volt tegnap, elég volt két Gianna Michaels-fotó és tódult a nép, túl könnyű lenne ma is elsütni ugyanazt. Tereljük inkább normális mederbe az ajánlót és utána a hírmagyarázást is… Utálom a sorozatokat, és az ausztráliai Rózsaágy is csak két ok miatt van itt, az egyik egy magyar lótulajdonos, bizonyos Tibor karaktere, a másik meg egy kínai (gondolom Tiborhoz hasonlóan szintén bevándorló) kísértet. Az M1-en nyolctól látható epizód címe Ennél már csak jobb lehet, és tényleg az is lesz, amíg magyarok meg etnikai szellemek szerepelnek benne. A sorozat amúgy egy culture clash-ről szól, vagyis egy nagyvároshoz szokott asszonyról, aki egy kis falucskába kénytelen költözni férje halála és az anyagi csőd után. Ugyanakkor a Cinemaxon egy 74-es vígjáték (?) A Dion fivérekről, a két botcsinálta bankrablóról, akik a bányászatot hagyták el a páncélautók kifosztása és egy őket átverő szemétláda kedvéért. Miután a bandavezér inkább rendőrkézre adja a haverjait az osztozkodás helyett, a rajtaütést épphogy megúszó két testvér elindul, hogy kiverje belőle a pénzt. Kevesen tudják (én is csak Fellini könyvéből), hogy a csodálatos Greta Garbo otthon, szűk családi / baráti körben általában meztelenül flangált (ilyenkor sajnálom hogy nem hatvan évvel korábban és Svédországba születtem). Miután ezt megtudta, az olasz mester saját bevallása szerint más szemmel nézte a svéd szépség összes szerepét. Ha másban nem, ebben mi is hasonlíthatunk rá: a Dunán egy 34-es, fekete-fehér romantikusság lesz a grétába bújtatott Garbóval (vagy fordítva?), vagyis Federicóhoz hasonlóan 20:40-kor nekünk is a fantáziánkra kell hagyatkoznunk hogy megtippeljük, mi lehet A színes fátyol mögött – esetünkben egy előbb elhidegülő, majd az asszony hűtlensége után a kolerajárvány árnyékában újra egymásra találó (kényszer)házaspár.
 
Hírmagyar:
Kelly Brook vetkőzött a legjobban 2010-ben: "Anne Hathaway villantása a negyedik helyre volt elég, három sorozatszínésznő is az első tízben." - Nem bejövős ez a lista! Ha rajtam múlna, CSAK Kelly Brook lenne az első tízben. Mint mondtam, túl egyszerű lenne most úgy betennem róla képet, mint tegnap Michaels kisasszonyról, de…á, kit akarok átverni. Tessék:

...de csakazértse pucér kép! Íme
KELLY ÉS A(z igazi) SEKSZY DÖG!
Bon Jovi társadalompolitikai tanácsokkal segítheti Obamát: "A Starbucks alelnöke és az eBay elnöke is segít." - Mi van, Bokros nem ért rá? Bon Jovi meg Starbucks mellől már tényleg csak ő hiányzik :DDD
Kikerültek Kesha kinyalós képei - 1.: Szerintem nem ő van rajta. 2.: Ha igen, új értelmet nyer lemezének címe ("Animal"), illetve a prosztó / sekszuális szövegek. Taylor Momsen kategória, ehelyett is inkább kisszéket csináltak volna a szülei, annak több haszna lenne.
Kicsi az ország a Quimby szerint - Mi a fene, ők is átálltak nemzeti rockra? o_O
Keresztes Ildikó: igazság csak a mesében van - Jó könnyűzene meg csak külföldön.
Ha könyv a gagyi, akkor jöhet a karácsonyfa alá?: "Celebek bombáznak a könyveikkel. Vajon melyik képvisel mesés értéket, és melyik gagyi? Őszintén tudna mosolyogni, ha egy Irigy Hónaljmirigy-könyvet találna a karácsonyfa alatt?" - Azt sajna nem. Viszont őszintén tudnék sírni!
Szabó Erikát nem zavarja, ha a fenekéről beszélnek: "Az Üvegtigris 3. című filmben kivillan a színésznő feneke, és Rudolf Pétert, a film rendezőjét, producerét és szereplőjét saját bevallása szerint nem zavarja, hogy ez az egyik fő beszédtéma." – A tegnapi Nap kommentje-győztes most örülhet :DDD


CSÜTÖRTÖK, DECEMBER 16.:
HÁROMSZEMKÖZT

Mena Subaru. Megint egy nő, akinek jobban áll a férfiruha.
Ajánlott rovat:
Egyik titkos kedvencem a magyar származású rendező, Peter Medak, aki horrortól (The Changeling, A Lény 2.) a thrillerig (Vándorcirkusz-sorozat egy része) és a krimiig (The Krays) mindent tud az emberi lélek sötét zugairól, és bár nem "nagy" név mint Lucas vagy Spielberg, tisztességes munkákat rakott össze hosszú életműve során. A most tetéző szerencsejáték-mániát is már 2008-ban feldolgozta a Szex és hazugság a Bűn Városábannal, csavarva egyet Scorsese Casino-ján és a Seksz és Nyújork csajain (A Szex és hazugság eredeti címe: Sex and Lies in Sin City, vagyis egy többszörös szójáték). Ám míg a Casino-ban egy elit prosti, addig itt egy sztriptíztáncosnő szeret bele a kaszinótulajba ("Mr. Big", LOL), és itt is a drog meg a maffia vet véget annak a játéknak, amiben Mena Suvari új szintre emeli az Amerikai Szépséges teaser csaj karakterét. Akinek sikerült felkeltenem az érdeklődését, az 21:20-kor az HBO-n megnézheti.

Frankie Lymon élete kicsit olyan volt mint Michael Jaksoné (gyerekkori sikerek, majd kiválás a sikercsapatból), csak sokkal hamarabb és jóval szomorúbban ért véget (herointúladagolás 25 évesen). Halála után sem csitultak a viták, leginkább a nő,-meg jogdíjügyeiből kifolyólag. A Bolond szerelemben három csaja ül össze tárgyalni, hogy hogy eldöntsék melyiküket szerette igazán a fekete sztár, és hogy ki kapja a nagyobb részesedést a honoráriumból.  Cinemax, nyolctól.

Ismétlés, nem ajánlott rovat:
TV2, 21:20: Sztárom a párom - Két színész, aki szinte mindig ugyanazt játssza: Hugh Grant a szépen néző bugyinedvesítő macsót, Julia Roberts meg a szépen néző...önmagát. Én meg magamba néztem, és feltettem a kérdést, hogy akkor miért idegesít kevésbé Roberts, mint Grant, és háromórányi mélyanalízis után arra jutottam hogy azért mert nőből van! Eme fejlődésen felbuzdulva a stáblistát is jobban átfutottam, így elmondhatom, hogy egy értelmes dolog azért van a sztáromapáromban, éspedig a jelmeztervező neve: Shuna Harwood :DDDDD

Hírmagyarázás:
Vv: 2010 legpofátlanabb mondatai:
"Volt bőven miből válogatni, hiszen a politikai és gazdasági elit pofátlansága, úgy tűnik, örök." - ...és még nincs vége az évnek! Érdemes végigolvasni.
Vegetáriánus őskrokodil élt Madagaszkáron: "Erőtlen állkapcsával csak növényeket fogyaszthatott." - Ki is halt szegény :( Ne kövessük a példáját! EGÉSSÉG!!!
Tom Cruise is bekerült a 3D tévébe - Engem meg még két dimenzióban se érdekelt!
Morales elnök követi Orbán Viktorékat: "Bolívia is államosítja a magánnyugdíjpénzeket." - ...és még Dél-Amerikával példálóztak nekünk itthon! Hát ők követnek MINKET! Végre egyszer valamiben elsők vagyunk.
Visszatartom a levegőt, mikor vetkőzik: "Rudolf Péter új Üvegtigrisének vérbő színfoltjai a nők. Szabó Erika fenekéről nemcsak feminista szemmel." - Oké, értjük. Promó. Még a végén megnézem...
Közönségfilm lett az új Üvegtigris - Ez az a szó amit mindig keresek, hát persze! "Közönségfilm!" Innentől kezdve a "magyar vígjáték" mellett ez lesz az a szó, amit ha meglátok egy filmkritikában, már tudni fogom, hogy az adott alkotást messzire kell kerülnöm.
Törtető Évát küldenék haza a villalakók - Most "céltudatos" vagy "törtető"? Egyáltalán, a kettő ugyanaz, vagy ez egy másik ribi?
18+: Szandika újra megkínálta a mellével Alekoszt - Mint mondtam: belépsz, kommentálsz, kilépsz, nem olvasod el és a műsort se nézed.
Üvöltve borult ki Nicolas Cage Bukarestben: "A mattrészegnek látszó színész egy őt megnyugtatni próbáló párral ordít egy mobiltelefonos videón, amit a román tévé feliratozva adott le." - Még az is lehet hogy okkal balhézott, de senki nem az együttérzésemre kíváncsi, így hát Nap kommentje:

2010.12.16 10:00:12 Mahdia
Bánhatja, hogy elvált a Presley-lánytól. A szci megoldaná az adóhátralékot, és a dührohamokat is hatásosan kezelné 1-2 személyre szabott meditációs tréninggel.





bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés