2010. 12. 17.
Az ötvenedik hétvége (dec. 17-18-19.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
 PÉNTEK, DECEMBER 17.:
+ASZTÁTUS-SZIMBÓLUM

Mint egy Joy Division-borító
Bekövetkezett amitől féltem: természetesen az egész világ arra a nyomorult Megasztárra figyel, és sajnos joggal, mivel a királyi tévék nem tudnak hasonló „nagy” dobással versenybe szállni. Nem mintha nézném a megaszart, nem mintha megszállott Szíj Melinda-rajongó lennék, de az igazat megvallva el nem tudom képzelni hogy a múlt heti igen ronda akció után van aki még mindig kíváncsi lenne az előre levajazott végeredményre. Vissza a ma programhoz. A kilencven százalék ismétlés közül talán még a Viasat3-on 21:30-tól adott thriller, a Letaszítva az ami érdekes lehet (tudod, az ördög Rolling Stones-számot énekel és testből testbe vándorol, mint Müller Péter). A többi érdekesség mind ismeretterjesztő lesz: negyed kilenckor egy japán természetfilm a Duna 2. Autonómián a Brazíliában található Fehér dűnékről, melyek rejtélye abban áll, hogy bár merő sivatag és szárazság az egész, az eső hatására a semmiből egyszercsak egy gyönyörű tórendszer lesz, hallal, vaddal, s mi jó falattal. A nagy kérdés, hogy honnan kerülnek elő ezek, illetve hol vannak a száraz évszakban? Tizenegykor az M1 folytatja a természethez hasonlatosan Rejtélyes XX. Század feltérképezését, ezúttal a második bécsi döntés utáni eseményekkel. Csak hogy legyen „közönségfilm” is: ugyanabban az időpontban az HBO vetít egyet az egy kaptafára gyártott tinifilmek közül, melynek főhőse pont akkor esik kómába, amikor barátnőjével „magasabb szintre emelnék kapcsolatukat” (= seksz). A srác átalszik pár évet, s mire magához tér a csaja már messze jár, egész pontosan a Playboy-házban, és a nyuszis magazin címlapján. Barátunk is elfelejtette volna, ahogy a boldog múltat is, ha meg nem látná, mint Miss Márciust. Így lesz egy seksz-újság a valóságba visszavezető lépcsőfokok első állomása. Mindig is mondtam hogy a pornó életet menthet!
Hírmagyarázás:
Szexmegvonással doppingolnak a Megasztár döntősei - Csak szólok: HIÁBA IGYEKEZNEK, ETTŐL SE LESZ JOBB A "ZENÉJÜK" , úgyhogy ennyi erővel akár orgiákat is rendezhetnének a megaházban. Nap kommentje 1., (mert több is van):
 
2010.12.17 08:16:00 Hivatásos beszólóművész
Én bármire készültem, ez volt az egyetlen dolog, amit soha nem vontam meg magamtól... :)
Előbb vontam meg az alvást, meg az evést, vagy a piázást, mint a dugást...
Buták!
 
Öngyilkosságba hajszolná a melegeket egy visszautasított puszi?: "Az új-zélandi légitársaság viccesre vett biztonsági oktatóvideójában a szexi rögbis gyáván elhárítja a puszit kérő férfi stewardot, ez egyesek szerint végzetes lehet a melegek lelkivilágára." - Oké, akkor Új-Zélandra már nem megyek ebben az életben. Vigyázat, inkorrekt és ízléstelen vicc következik:
 
Két buzi utazik a repülőn. Az egyik megkívánja a másikat.
- Te, mi lenne, ha kefélnénk?
- Megőrültél? Itt a repülőn? Olyan kínos lenne. Mindenki minket nézne.
- Dehogy! A kutya nem figyel ránk. Ezt nézd!
Feláll a helyéről és megkérdezi az utasokat
- Van valakinek ceruzája?
Senki sem reagál. Alszanak, olvasnak, bámulnak maguk elé az utasok.
- Tényleg nem figyelnek ránk.
Ezzel aztán jól egymásnak esnek. Később az utasok már szállnak ki, amikor is a stewardess látja, hogy egy idős bácsika csupa hányás. Lehányta a zakóját, az ingét, még a nadrágját is.
- Bácsi, miért nem szólt, adtunk volna zacskót!
- Nem mertem szólni, mert előttem pár sorral egy másik utas csak egy ceruzát kért, és úgy seggbe kúrták, hogy csak na!
 
Melyik megasztáros csaj a legszexibb? - Már megint ezzel jönnek?! Akkor én is elhúzom a régi nótát: még mindig Gianna Michaels, és ő tényleg megasztár, igaz nem a könnyűzenében! És még fotót se kell beraknom róla!
Tolvai Renátát átkeresztelné családja – Most mit mondjak? Tolvaly Ernő meg gondolom direkte írja LY-nal. Ezeknek semmi se jó.
18+: VV Jerzynek farokverő videója is van – DO. NOT. WANT!!! Nap kommentje, 2.:
 
2010.12.16 23:29:21 fabagoly
nem akarok kukacoskodni de gondolom ha meghallja azt a szot, hogy - munka vagy esetleg tanulás - akkor hétrét gornyedve megszakad a rohogéstol.... vagy valami...mert ugye a faszát bárki kitudja verni...gondolom...
 
Csöcs-trükkök: sörnyitás és bábjáték mellel: "Minden bizonnyal a férfiak álma lehet az a nő, aki képes a csöcsével kinyitni a sört." - Mi az hogy! NAGYONIS! Kellemest a hasznoss kellemessel, árukapcsolás, SUNÁZNÁM!!!!!!!!
Még soha nem volt olyan rossz, mint most?: "Melyik parlamenti ciklusban volt a legmagasabb az átlagos rosszkedvfaktor? - teszik fel a kérdést a DeDi elemzői. Kivételesen szavazni is lehet." - Mi az hogy kivételesen? Négy év múlva már nem lehet? o_O
Mel Gibson gázkamra-szökevénynek nevezte Winona Rydert - Eredetileg kommentáltam, csak aztán jobban elolvastam a cikket, és egyiknek se tudok igazat adni. Se az újabban bűnrossz filmeket csináló Gibsonnak (akár veri a felesége helyére lépett csajt, akár nem), se a kleptomán Rydernek, aki egy 15 évvel ezelőtti (!!!) sztorival póbálja elterelni a figyelmet arról, hogy ő se nagyon jeleskedik mostanában a kamera előtt. A kommenteket törölték, ám ezt az egyet megmentettem nektek:
 
2010.12.17 08:55:51 Medencefűtés
Már várom a Passio 2-őt 3D-ben :) Ott remélem mi győzünk :)

 
 
SZOMBAT, DECEMBER 18.:
TEGNAP PLAYBOY, MA KERÉK PÁROS ÉLET

Már megint ezek a CocoRosie lányok!
Nem, nem tudom mi lett a tegnap esti megaszar végeredménye, és nem is érdekel, még annyira se hogy rákeressek. A Cinema Paradisót néztem, ma pedig az X-faktort fogom kihagyni valami más klasszikus kedvéért. Aki esetleg a tévé mellett marad és mégis kulturálódni akar, az az M1-et nézze, ahol Piaf-emléknapot tartanak kilenctől, előbb a 2007-es életrajzi drámával, ahol Marion Cotillard játssza a szomorú sorsú sztárt, majd 23:20-kor egy dokumentumfilmet is kapunk (A szerelem himnusza), vagyis win-win situation áll fenn: ugyanazt a történetet kétszer, két szemszögből láthatjuk, és sok zenével. Piaf sztorija is sokszor ismétlődött azóta: nyomor, tehetség, siker, majd ilyen-olyan függőségek – mentségére szóljon, hogy nem csak a rossz körülmények közül érkezők nem tudják a váratlan hírnevet feldolgozni. Az M1 is mintha célozna valamire azzal hogy ma adja – talán Szíj Melinda múlt heti kiesésére emlékeztetnek minket? Nem, dehogy: mindössze holnap lesz az énekesnő születésének évfordulója. Közben a TV2 igyekszik nem beleköpni a rivális bigbrader levesébe, vagyis ezerszer látott ismétléseket (Lovagregény fél nyolctól, majd utána Drakula halott és élvezi) kapunk (cserébe azért hogy tegnap meg nekik tettek szívességet). Az M1 mellett még a Duna 2. Autonómia is közvetít értéket ma este: előbb nyolckor Máriássy Félix 66-os vígjátékának, a Fügefalevélnek az ismétlésével (pajzán szobor körüli hercehurcák), majd tízkor a játékfüggőségről szóló A szerencse foglyaival, ahol hat ember élete kapcsolódik össze, rock a függőség körül. A hetedik nem te magad vagy, hanem egy körülöttük szaglászó nyomozó. Az igazi ajánlottság mégis e kettő között lesz 21:20-kor, akkor ugyanis Munkácsy Mihály Krisztus-trilógiáját mutatják be egy 2004-es doksi keretében, ami ugyan valószínüleg ismétlés, de a mostani budapesti kiállítás apropót ad hozzá. Mike Judge-nak nemcsak a Hivatali patkányokat meg a Beavis és Butt-head sorozatot köszönhetjük: ott van még a Kivonat is, ami szintén a munkás hétköznapokról szól, főhőse azonban nem egy slacker vagy egy programozó, hanem egy kisvállalkozó, aki mind üzemével, mind házasságával útelágazodáshoz (vagy rosszabb esetben kenyértöréshez) érkezett. Nyolckor vetíti az HBO, vele egyidőben viszont a Cinemax kerget minket a depresszióba egy koprodikciós filmdrámával, amiben egy baleset egyetlen túlélőjének emlékezetét igyekszik visszaadni nagyapja, mégpedig kerékpárterápiával, vagyis két keréken teszik meg visszafele azt az utat, amit a gyerek szülei jártak be, amikor a kommunista Bulgáriából Nyugatra menekültek. Tegnap a Playboy, ma bringa visz át minket a normális tudatállapotok szivárványa alatt! A film címe azt állítja hogy A világ nagy és a megváltás a sarkon ólálkodik, bár ezt nem kell szó szerint vennünk, de egy ólálkodó biztos van benne, nevezetesen Gryllus Dorka, vagyis plusz egy ok hogy messzire kerüld.
 
Hírmagyar:
Jerry Hall egy LSD-tripnek köszönheti modellkarrierjét – ÚJABB BIZONYÍTÉK A DROG KÁROS HATÁSÁRA! Mentsük meg gyermekeinket a modellkarriertől!! SAY NO TO DRUGS! ÉBERSÉG!!!
Százmilliós tartozás miatt törlik a Roxyt: „Nem fizettek műsorszolgáltatási díjat, ezért a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság törli a rádiót.” – Én már csak egy kólát kérek :D
Milyen dallal ünnepeljék Geréb Ágnest?: „A szabad szülés szószólójának születésnapjára szervezkednek a szimpatizánsok. Szavazzon!” – Asszem a Lángoló Gitárokon olvastam, hogy Palya Bea énekelt az otthonszülésről. Én ezt egész mostanáig nem akartam elhinni, de sajnos tényleg, és még klip is van hozzá, linkelték a cikkben, megnéztem, sírtam. Utánagugliztam, és az is kiderült hogy Bódis Kriszta is írt Bea lemezére dalszöveget. Ekkor sírtam még egy sort, majd úgy döntöttem hogy innentől kezdve én kiszeretek Palya Beából, és a kedves naiva folkénekes helyett egy embereket tévútra vezető crossover popsztárt fogok benne látni. Nap kommentjei:
 
2010.12.17 14:54:30 Murderface
Fire that doesn't burn!
Értékeltem volna Slayer-től az Angel of Death-et :D:D:D
 
2010.12.17 15:20:42 Pályaelhagyó autóversenyző
body count: born dead - ez illik ehhez a ....hoz (oncenzura)
a kovetoinek pedig az "azert szulettel halva, mert anyad szuletesi elmenyt keresett" cimu notat, ez momentan meg eloadora var...
 
Trollos karácsonyt kíván a Gwar: „A horrorjelmezekbe öltözött metálbanda sajátosan kedveskedik a rajongóinak.” – Ez semmi ahhoz képest amivel én kedveskedtem nekek a múlt évben. Vagy amivel idén fogok :D
A pécsi ámokfutót nárcisztikusan sérülékenynek találták: „A bírósági szakértők nem zárták ki, hogy G. Ákos újra elkövetne erőszakos cselekményt” – Aha! Szóval most így nevezik a közveszélyes őrületet! „Nárcisztikusan sérülékeny”! Jó tudni, de azt hiszem a botanikusok tiltakozni fognak :D
Vizsgálják a félelmet nem ismerő nő agyát: „A negyvennégy éves családanya egy szokatlan, ritka genetikai hiba miatt nem képes félelmet érezni.” – Hivatalosan is matriarchális társadalom lettünk, gyerekek! Hát egy nő megelőz minket, ebben is?! Minden férfinak félelemtelenítő genetikai hibát!! ÉBERSÉG!!
Ausztráliában tilos a kis mell, Japánban a fanszőrzet: „Érdekes infografikáról tájékozódhatunk a világ különféle pontjainak szextörvényeiről.” – Levonom a tanulságot: Japánba se megyek. Ausztrália viszont határozottan csábító! 8)
Bezár az Altavista: „A kilencvenes években a legnépszerűbb kereső volt, aztán a Google kiütötte, és a Yahoo most bezárja több rosszul futó szolgáltatásával együtt.” – Sic transit gloria mundi…
Rátóti szerint tarthatatlan a helyzet Kaposváron: „Egy évet még kibír a Csiky Gergely színház épülete. Addig fiatalokat hívtak a társulatba.” - Minek? Hogy rájuk omoljon, ne az idősekre?!
Az oroszok szerint démonizálnánk a kommunista múltat - Olyan jó amikor az egykori elnyomó követeli a jóhírnévhez fűződő jogait azoktól akiktől évtizedeken át elvett minden jogot :D „Moszkvának nem tetszik az ötlet, hogy az EU tiltsa meg a totalitárius rezsimek által elkövetett bűnök tagadását és lekicsinylését.”Nekem meg az a 45-től 90-ig tartó időszak, az nem tetszik!!!
 
 
VASÁRNAP, DECEMBER 19.:
NEM LESZ ENNEK JÓ VÉGE, KÖZELEG A SZÓ VÉGE

Az orvosi képmatatás TÖRPénete
Nyújtják, mint a TRÉtestésztát: csak nem akar az a rohadt X faktor végetérni! Ma nyolckor elvileg a Finálé van, de ahogy ismerem a kertévéket, még 1-2 hónapig úgyis ebből fognak élni. Mindegy, szar, ne nézzétek, én se fogom. Lássuk inkább miből áll az Ajánlott rovat:
Nyolckor nézhetnétek a Valami Amerika 2 vagy a Tökös Tekés ismétlését, de ne tegyétek, inkább kapcsoljatok a Duna 2. Autonómiára, ahol a mikroszkópikus és egyéb egészségügyi fotózással ismertet meg minket Az orvosi képalkotás története. Negyed tizenegykor a Cseh Tamás-közeli Apacsok című dráma morgóképi feldolgozása a TV2-n. Aki eddig nem ismerte a magyar indiánokat, most ideje pótolnia, és bár asszem én is utaltam rájuk, röviden összefoglalom a tudnivalókat. A csodálatos szoci érában történt, hogy egy pár ember sajátos módját választotta a tisztességtelen társadalmi rend elleni lázadásnak: kivonultak belőle, és egy idealizált indiántársadalmat építettek fel. A hatalom természetesen nem igazán örült mindennek, ergo a III/III-as és egyéb „államvédelmi” (LOL) szervek buzgó munkásai kitüntetett figyelemmel kísérték a renegát törzset. Történetüket az egyik indián unokája szeretné filmrevinni, aki ebből kifolyólag szintén bekerül a hatóság látókörébe.

Más. A rendszeres olvasók tudják hogy hányadán állok Hitch mesterrel, mennyire imádom, satöbbi, ugyanők azt is tudhatják hogy bolondulok Marlene Dietrich-ért. Ma annyira szerencsések vagyunk, hogy kettejüket egy filmben üdvözölhetjük tizenegytől, természetesen a Félelem a reflektorfénybenről beszélek, ami a mester egyik legjobban sikerült alkotása, amelynél –ahogy nála mindig- a bűnügy csak ürügy a minél bonyolultabb csavarokra és a néző figyelmének elterelésére. Ahogy a Szédülésben, úgy itt is fontos szerepet kap a szerepet játszó nő – több értelemben is fontos, és több szempontból is szerepjátékról van szó, mert egy ünnepelt színésznő férjgyilkossága az alapkonfliktus, amiből egy kollégája igyekszik kimenteni, rá is terelődik a gyanú, menekülni kényszerül, és szintén zenész színésznő barátnőjénél húzza meg magát, aki maga is álruhát ölt, hogy leleplezze az eredendő bűnöst. Mindezek mellett a gyönyörű Marlene megint jól adja az ördögi csábítót, és énekel is. Nem egyszerűen csak ajánlott, hanem kötelező, nagy köszönet a Filmmúzeumnak hogy leadják, így tényleg van alternatívánk a szemét meg az ismétlések között! Előtte ugyanott egy szintén filmklasszikus, A szakasz ismétlése kilenckor.
 
Hírmagyar:
Depp szerint Angelina Jolie nyalnivaló - Köszönjük néked, index, az ordenáré címadást! „A színész Az utazó című thrillerben is összekeveri a szavakat, és pont úgy fut, mint Jack Sparrow.”- És még attól félt mindenki, hogy Hunter S. Thompson karaktere fogja rabul ejteni…
Agy szűkül, pina tágul 1.: „Megcsalás, heroin, bántalmazás. Menyus festő energiáit beteg, lélekgyűjtő csajok szívták el, amíg meg nem érkezett a mentőangyala.” - …aki ugyanúgy szivolává fog változni, mint az összes többi előtte. Nem tudom, vajon ilyenkor ki kell írni hogy SPOILER? :D A legszomorúbb az, hogy Menyus maga is kimondja a videóban: a beteg (lelkű) és érzelmileg gyenge férfiak hasonló nőket vonzanak magukhoz. Nem baj, négy év múlva veled újra ugyanitt, Menyus!
Vidéken szinte ingyen van az orálSzinte? Ez mit jelent? - „A válság és a túlkínálat miatt változatlanok a tarifák, de kurvát csókolni mindenhol feláras.” – Kurvát csókolni? SZÁJON?! Hát ennyire beteg ez a világ? Ott volt az a másik marha, aki vacsorázni vitte őket… Megérettünk a pusztulásra!!!44
Az alulöltözött Lolát férfiak és nők simogatják – Jó, jó, de melyik nelyik? Mert az egy dolog hogy a klip egy orbitális Madonna-koppintás, de hogy már ezt a metrosekszuális kinézetet is átvegyék tőle…
Tolvai Renáta élő adásban vallott szerelmet Kállay-Saunders Andrásnak – Mentem hányni (és nem a sörtől), szevasztok.
 
Kulcsszavak: éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés