2010. 12. 22.
Az egyik 22, a másik 1 híján 51 (dec. 22-23.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZERDA, DECEMBER 22.:
AZ ERŐSZAKOS MADÁRIJESZTŐ
 
Ilyen stopposokat nálunk nem sűrűn találni
Relélem nem hittétek hogy itthagylak benneteket : ) Annyi történt, hogy se hétfőn se kedden nem láttam semmi értelmeset, ezért tartottam egy kis pihenőt.
 
Nem ajánlott rovat:
M2, 21:25: Dob+Basszus Live – Kispál Andrást és Dióssy D. Ákost kedvelem (nemrég feloszlott zenekarukat az utóbbi időben már egyre kevésbé), tehát ha csak ők lennének a meghívottak, az még nem lenne elég újra sznobriadót kiáltani. Ám sajnos Gryllus Dorka is velük lesz, és gondolom énekelni is fog, úgyhogy ma kerüljétek az M2-őt, messzire.
RTL Klub, 22:40: Elemi ösztön 2. – Az első rész is faszság volt, ez meg főleg. Ja, és még ismétlés is.
 Fem3, 22:00: CloverfieldIsmétléses (anti-)szörnyfilm, CGI főhőssel és sok-sok kézikamerázással á la Blair Witch. A legérdekesebb karakterről (a szörny, ofkorsz) természetesen nem sokat tudunk meg.
 
Ajánlott rovat:
Duna TV, 20:50: Erőszakos cselekmény – Egykori hadifogoly hajszája spicli fogolytársa után, aki meghiúsította szökésüket a németektől. Bár Janet Ligh-től eltekintve igazán (ma is ismert) „nagy” nevek nincsenek benne, de nem számít: kötelező mindazoknak, akiknek a film noir nem merül ki a Máltai sólyomban meg a Casablancában (amik egyébként nagyon jók, ezt nem győzöm elégszer hangsúlyozni). Előtte nyolckor szintén jóság a Cinemaxon! Két nagyon nagy ember (Al Pacino és Gene Hackman) ródmúvija az élet felé, egyikük a börtönből jön a testvérét meglátogatni, a másik a gyerekvállalás elől menekült évekig. Mint várható, nem kevés férfibánatban és önmarcangolásban lesz részünk, de ez is kell így az ünnep előtt, ha másért nem, a számvetéshez. A Madárijesztő pedig kiválóan megfelel erre a célra.
 
Hírmagyar:
Meghalt az euró egyik atyja – A rossz hír az hogy nekünk meg együtt kell élnünk az általa életre hívott Frankenstein-szörnyeteggel.
Irán: rohamrendőrök várták az áremelést: "Nem voltak zavargások, bár az áram, víz, gáz, benzin ára háromszorosára-ötszörösére nőtt és fog nőni." – Nem csak hogy zavargások nem voltak, de a nép a rohamrendőrök láttán követelni fogja az újabb áremeléseket :DDDDD
5 nézhető, romantikus, karácsonyi film – ÖNELLENTMONDÁS! Ami romantikus és karácsonyi az nem lehet nézhető! Csak az olvasók kedvéért végigolvastam a cikket, hát egyedül az Ollókezű Edward ami elmegy, sokat elmond listáról, hogy az Igazából Szerelem vagy Karácsony vagy mi vezeti, amit már annyiszor csináltam ki, hogy magam is unom. Fos, na.
Átlagpasik ne merjenek modellcsajokat leszólítani: „Jessica Hart fehérneműmodell helyrerakta az átlagos külsejű férfiakat: csak akkor szólaljanak meg, ha kérdezik őket.” – A modellek meg kussoljanak, inkább dugdossák le az öklüket a torkukon, abban a legjobbak ^^ Annyi jó komment érkezett, hogy nem is válogatok belőle.
Heidi Montag úgy érzi, ő Ollókezű Edward: „A szőke most már azt mondja, a plasztikai műtétei után rosszabbul néz ki, mint valaha.” – …és így járnak azok a modellek, akik nem elégszenek meg az átlagpasikkal! Mindjárt kevésbé irigyeljük őket :D Nap kommentje 1.:
 
2010.12.22 01:08:44HIV_inf
Ha ollókezű akkor ne verje ki. Sunázni sunáznám!
 
VV Zsuzsi méretet vett Leonidasz farkáról – Legalább óllóval? Vagy lláncfűrésszel? :D Best of komments:
 
2010.12.20 00:21:01 ő-szinte
Gombát már kaptak egymástól... mi a következő ? HPV , AIDS ?
 
2010.12.20 00:48:13 világoskék a nevem
Legközelebb a Halley üstökös farkára markoljon rá. Jut eszembe, a Leonidas meg egy meteorraj.
 
2010.12.20 11:38:16 Gunther (Regisztrált kommentelő)
Hmm
Leonidasz nem értem miért nem rugta bele a kútba ezt a picsát.
THIS ISSSS SPAAAAAAAAARTAAAAAAA!!!!!!!!!!
:D
 
Hivatásos kurva volt a Villa Asszonya - Csak egy?! Lófaxot, mind' kurva amelyik ott van!! Mint mondtam: belépsz, kommentálsz, nem olvasod, kilépsz.
Vastag Csaba győzelmén mindenki sírtÉn is sírtam amikor megtudtam hogy ő nyert! DE NEM AZ ÖRÖMTŐL!!!
Adj számlát, ha az APEH-be viszel pizzát: „Az APEH igazgatóságra számla nélkül vitte a futár a pizzát: azonnal az egész céget ellenőrizték.” - A tanulság nem az, hogy számlát adni mindig, mindenkor! Hanem az hogy az apehbe innentől nem vinni semmit, még amit rendelnek, azt sem!
Zokni helyett ajándékozzon piát vagy tankvezetést férfiaknak: „Hímnemű barátainknak, családtagjainknak sose könnyű jó ajándékot találni: mi azért körülnéztünk.”
 – VÉGRE valami hasznos! Én a tankot választanám, de csak ha szabadon választható helyeken mehetnék végig vele ^^
Az agresszív VV Zsuzsit kizárták a VV4-ből: „A Való Világ történetében először zártak ki valakit. A döntnökök szerint veszélyeztette Olivér testi épségét.”Veszélyeztette? Ha ez igaz, akkor nem kizárni kellett volna, hanem ellátni mindenféle szúró meg vágófegyverrel :DD Azt még én is néztem volna, basszus :DDD
VV Zsuzsi: Olivér megérdemli, hogy bent rohadjon a Villában: „VV Zsuzsi azt kívánja, Olivér nyerje meg a Való Világot, mert legalább megbolondul annyi idő alatt.” – Igaza lehet, főleg ha azt vesszüi, hogy zsuzsi ennyi idő alatt már megbolondult odabenn :DDD
Péterfy Bori terhes: "Az énekesnő zenekarával februárban bizonytalan időre visszavonul." - Azt értem hogy ő miért vonul vissza. De a zenekar minek megy vele? o_O Nap kommentje 2.:
 
2010.12.21 12:40:04 Celebkiller
Addig sem énekel és ez tényleg jó hír. A Babához meg jó egészséget. Ez a mély értelmű La Bamba ellenére is jár neki.
 


CSÜTÖRTÖK, DECEMBER 23.:
A SZERELEM BÜNTETŐSÉGE

Morgan egy szabad ember, és azt csinál amit akar
Jó értelemben vett toleranciamese a Dunán, kilenc előtt tíz perccel, amiben a londoni metrórobbantások két áldozatának egy-egy szülője gyereke keresése közben egymásba fut, és szép lassan rájönnek hogy akiket keresnek, azok már együtt járnak egy ideje. A kicsit erőltetett utalások ellenére (pld.: fekete apa, fehér anya -> egy „párt” alkotnak a szülők is) a London River még becsúszik az ajánlott kategóriába, úgyis karácsony van meg minden… Szintén csak emiatt van itt A szerelem bősége is, ami erősen ismétlésgyanús, ettől függetlenül többszörnézhető. Főszereplője egy álmatlanságban szenvedő író, aki egy éjszakai gyaloglása során összefut egy hasonló cipőben járó fazonnal, aki nemcsak saját történetével bünteti, hanem összehozza egy csomó hasonló emberrel, akik bőségesen szolgáltatnak megírnivalót skribler barátunknak. Kis érdekesség hogy a sztárparádés gárdában Marozsán Erika is helyt kapott. Kezdik kilenckor a Duna 2-őn, nézzétek mert jó lesz. 23:35-kor egy immár egyértelműen ismétlés akciófilm a Hálózat TV műsorán: Dolph Lundgren mint bosszúálló ügynök, aki családja kiirtása után egymaga indul Büntetőhadjáratba a maffia ellen. Akit idegesít a levegőben áramló szeretet és bejgliillat, az itt levezetheti a feszültségeit.
 
Hírmagyar:
A celebjósok csak Vastag Csabát találták el - Muhaha, de remélem őt legalább egy Föld-Levegő rakétával :DDD
18+: Készül a Tron pornóparódiája, a Pron – Még a címe a legjobb, de tökmindegy: ezt a szemetet még csöccsel-fasszal se lehet eladni a népnek. Emlékszem az eredetire, és jobb ha tudjátok, hogy már akkor ciki volt. Igen, már a bemutatása pillanatában is.
Liptai Claudia kiverte a balhét egy szállodában
VV Olivérre rányítottak önkielégítés közben - Most ebben mi az újság? Mindkettő kiverte, na és? Már ez is hír?
Levetette magát a román parlament üléstermének erkélyéről egy férfi: "Megöltétek a jövőnket!" - ez volt az ingére írva." - APA KEZDŐŐŐŐDIIIK!!!
Az állam 80 kilométernyi húszezrest költ el jövőre: "Ötszáz Gripent is vehetne a kormány ebből a pénzből. De minden ötödik forint nyugdíjra, minden tizedik az állam működésére megy, egészségügyre kevesebb jut ennél is." - Ennyi húszezressel már a Ferihegyi, akarom mondani a Liszt Ferenc reptér kifutóját is betapétázhatnák. A Liszt Ferenc térről nem is szólva...
EU: Nem lehet a kommunisták bűneit összehasonlítani a nácikéival: "Nem lehet egységes jogi szabályozást bevezetni a kommunista rendszerek által elkövetett bűnökről." - Nem kommentálom. Helyettük szégyellem magam. 2010-ben itt tartunk...
Jessica Alba sem menti meg Bekúrékat: "Szétgyalázták a kritikusok az Utódomra ütöket. Stohl Andrást a mozikban is láthatjuk karácsonykor." - Még jóhogy, hisz' ez a szeretet és a megbocsátás ünnepe. NEMZET SZÍNÉSZE, KOSSUTH-DÍJ, satöbbi.
Filmdroid: Soderbergh visszavonul?: "Miután befejezi a filmjét Mat Damonnal, Michael Douglas-szel forgat, majd jön még egy George Clooney-val és miután ezeket letudta visszavonul." - Éppen ideje volt, sajnos az örökségével még elbajlódunk egy darabig, mert attól félek Sasha Grey nerm nyugszik amíg el nem jut az Oscar-díjig. Mármint a mezei Oscarig, pornó Oscarja már úgyis van...
 



bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés